Dodaj do ulubionych

Brońcie Perepeczko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 11:59
Szanowna Redakcjo.
W imieniu kilkunastu urzędniczek częstochowskiego magistratu dziekuję Wam za
próby obrony dyrektora teatru pana Marka Perepeczko. To co robi nasz szef
Tadeusz Wrona, każe zwołać natychmiast konsylium lekarskie. Ale wiemy po co
te zmiany. Pan Wrona musi się jeszcze odwdzięczyć paru osobom za poparcie
wyborcze. I niech zostanę święta jeśli Marian Florek nie zostanie dyrektorem
lub wicedyrektorem teatru.
Jeśli moge podziękować za Waszym pośrednictwem jednemu z redaktorów radia fon
(nie pamiętam nazwiska, który wczoraj odpytywał prezydenta. Ktoś w końcu nie
boi sie w tym mieście zadawać trudnych i konkretnych pytań. Dla mnie bomba.
Monika Olejnik niech się chowa. Szkoda tylko, że pan prezydent nie zrozumiał
intencji redaktora i nie odpowiadał na pytania tylko grał chyba na czas i
błądził.
(Nie podpisuje się bo chcę jeszcze tu trochę popracować. Pozdrawiam Waszą
Redakcję)
Obserwuj wątek
    • Gość: lucius Re: Brońcie Perepeczko IP: *.netup.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 12:23
      Gość portalu: Anna UM napisał(a):

> Szanowna Redakcjo.
      > W imieniu kilkunastu urzędniczek częstochowskiego magistratu dziekuję Wam za
      > próby obrony dyrektora teatru pana Marka Perepeczko. To co robi nasz szef
      > Tadeusz Wrona, każe zwołać natychmiast konsylium lekarskie. Ale wiemy po co
      > te zmiany. Pan Wrona musi się jeszcze odwdzięczyć paru osobom za poparcie
      > wyborcze. I niech zostanę święta jeśli Marian Florek nie zostanie dyrektorem
      > lub wicedyrektorem teatru.
      > Jeśli moge podziękować za Waszym pośrednictwem jednemu z redaktorów radia fon
      > (nie pamiętam nazwiska, który wczoraj odpytywał prezydenta. Ktoś w końcu nie
      > boi sie w tym mieście zadawać trudnych i konkretnych pytań. Dla mnie bomba.
      > Monika Olejnik niech się chowa. Szkoda tylko, że pan prezydent nie zrozumiał
      > intencji redaktora i nie odpowiadał na pytania tylko grał chyba na czas i
      > błądził.
      > (Nie podpisuje się bo chcę jeszcze tu trochę popracować. Pozdrawiam Waszą
      > Redakcję)

Ja może się i czepiam, ale pewnie i sam zainteresowany - pan Perepeczko - mnie
      poprze, że Jego nazwisko się o d m i e n i a. Tak samo jak inne sławne
      nazwiska: Kościuszko, Kołodko, Lato, Moniuszko itd. itd.

Ale poza tym popieram apel !!!. Więc

BROŃCIE PEREPECZKI
      • Gość: emeryt 1 Re: Brońcie Perepeczko IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 12:56
        Jeszcze źle ! Winno być: "brońcie (kogo ? co ? )Perepeczkę", a nie Perepeczki
        (wszak to nie przeczenie, przy którym stosuje się dopełniacz).
    • Gość: kuks Re: Brońcie Perepeczko IP: *.kat.cdp.pl 04.06.03, 00:28
      Dyrektorem zostanie niechciany w Lodzi Grzegorz Krolikiewicz. To juz ustalone.
      Rot i Florek wystawieni sa na wabia. Wrona ma dlug wobec Kropiwnickiego, bo to
      koles, czestochowianin i wspierajacy Lige Miejska.
      • Gość: Filip Re: Brońcie Perepeczko IP: *.look.ca 04.06.03, 05:15
        To swietna wiadomosc !
        No nareszcie wlasciwy czlowiek, ktory naprawde moze miec silny wplyw na
        srodowisko tworcze. Oj cos mi sie wydaje ze to wam zbyt latwo przyszlo !
        Az niedowiary.
        Przeciez to dzieki wybitnym jednostkom srodowiska tworcze przechodza do
        historii a utalentowani artysci z poza ukladow nareszcie zaczynaja grac i o
        dziwo dobrze.
        No, dzis juz pojde spac nieco spokojniejszy ze wszysko potoczy sie pomyslnie.

• Gość: Hersey in Disguise Re: Brońcie Perepeczko IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 14:14
          Ty jestes czlowieku chory psychicznie!!! Wyjdz stad i przestan Nam,
          CZESTOCHOWIANOM i POLAKOM psuc krew, dobrze? Nawet nie wiesz co sie dzialo w
          Lodzi i kim jest Kropiwnicki! Lecz sie kretynie, bo juz mi nerwy w tym momencie
          puscily!
        • Gość: Hersey in Disguise Re: Brońcie Perepeczko IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 14:15
          Chyba, ze ty tez filip jestes jakims "delegatem" wrony i pojechales za nasze
          pieniadze do Kanady. Albo sam narobiles przekretow i teraz tam siedzisz. Co za
          kretynizm!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka