Gość: minor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 18:36 odchudzające zabiegi -gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbir Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 19:09 siłownia, basen, bieżnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 20:09 Witam Byłem w szpitalu 5 tygodni schudłem 7kg z 87 na 80 szpital PCK ale Ci tego sposobu nie polecam Pozdrawiam ,życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: odchudzanie IP: 80.54.174.* 11.06.07, 22:37 podobno godne polecenia jest Naturhouse na ul Berka joselewicza. Robią pomiary, układają dietę i mają roślinne preparaty odchudzające.Znam takich którzy schudli bez katowania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:16 rower,basen,bieganie,skakanka...tak tanio(lub za darmo)a tak skutecznie..Ale najlepiej iść,zapłacić słono,położyć się i niech wyciskają ze mnie tłuszcz..Po co się męczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: odchudzanie IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.07, 10:37 basen...siłownia..nie jedz wieczorami jeśli już to herbata i jedna kromeczka.pij duzo wody mineralnej i cierpliwość..bo po każdej diecie można mieć efekt jojo tylko wytrwałości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:39 polecam nature house przy ul.B.Joselewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:25 A ile kosztuje odchudzanie w Naturhouse????Ile siępłaci za ułożenie diety? Odpowiedz Link Zgłoś
puma861 Re: odchudzanie 15.06.07, 21:33 Przyjaciolka byla na berka to jest wielka lipa. 150 zl musisz przygotowac za piewsza wizyte a pozniej po 100 bo jak to pani "dietetyk" powiedziala badanie jest za darmo ale on tez musi zarabiac wiec odchudzanie wyniesie Cie wiecej niz jak przeznaczysz te pieniadze na basen,saune itp podobne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś