Gość: ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agra Re: pies przelał mi dywan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:19 Pewnie szczeniak. W sumie to nie ma się czym chwalić. Zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: pies przelał mi dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:25 Świnia a nie pies! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: pies przelał mi dywan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 23:45 mój 'przelał' nawet dwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: pies przelał mi dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 23:50 W zasadzie to się zastanawiam czy to nie błąd, czy tam nie powinno być "ch" w słowie "przelał". Gdyby pies przechlał dywan - byłoby ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josia Re: pies przelał mi dywan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 23:56 mój słodki yorkuś nie tylko przelał dywany ( to przecież u szczeniaka normalne) ale z kozaczków( swoimi małymi ząbkami) zrobił mi sandałki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: pies przelał mi dywan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 23:57 prawie jak w bajce 'o janku co psom szył buty'... tylko role się odwróciły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: pies przelał mi dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 00:14 A mój po zżarciu kapci i obgryzieniu nóg wszystkim lalkom dziecka przegryzł kabel od telewizora. Bezpiecznik wywaliło a ta cholera przeżyła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josia Re: pies przelał mi dywan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 00:28 a jakby nie przeżył to co? Zrobiłbyś z maleństwa sajgonki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: pies przelał mi dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 00:31 Sajgonki?? W życiu! Najwyżej jedną sajgonkę - małe toto było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: pies przelał mi dywan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:30 wszystko fajnie a tak naprawdę to zastanawiam się czy jeszcze jest możliwość uratowania tego dywanu. Czy pranie coś da. Szkoda mi dywanu bo całkiem nowy i duży. Może ktoś coś mi poradzi jak to zniwelować.Teraz jak zrobiło się ciepło to zaczęło capić w pokoju i po kilku dniach dopiero zidentyfikowaliśmy że to psa robota. O i to wcale nie jest szczeniak tylko już leciwa panna Odpowiedz Link Zgłoś
b541 Re: pies przelał mi dywan 07.06.07, 08:37 To nic takiego :))). Poszukaj znajomego z karcherem. Teraz przy upalnej pogodzie, wyprać dywan dokładnie karcherem, nawet nie wiem, czy potrzebna chemia. Jak bedzie używana tylko zimna woda, to nawet apretura się nie straci. Daję gwarancje na tą metodę :))). A jak nie masz takiego znajomka, to na Jagiellońskiej, przy myjni samochodowej piorą dywany i powiedziec im o co chodzi. Pozdrowionka:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: pies przelał mi dywan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:41 no wielkie dzięki. Zaraz jutro ruszam z tym tematem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: pies przelał mi dywan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:08 Tez mialam ten problem:}Zawiozlam na myjke na Niepodleglosci i wyprali mi go. Odpowiedz Link Zgłoś