Gość: Tenies_w_Porcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:14 Co za bzdeto-nudy? Nic z tego artykułu nie wynika poza popieprzeniem sobie 3/4 to o golfie to o tenisie. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ironic Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: 80.54.168.* 08.06.07, 12:22 Wow! Sętowski! Ale gość ... Nie dość, że taki słynny artysta, to jeszcze umie grać w golfa! Na tenisie się też zna! Ale super! Wow! Gratulacje dla pana redaktora za super artykuł! P.S. Czekam na refleksje artysty na temat polo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokop Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: *.ajd.czest.pl 08.06.07, 14:10 te nudy to wpływ upału na dziennikarską czapkę. nic dodać nic wyjąć , z tekstu oczywiście. ale jest tu fajna zagwozdka - dlaczego dołączono zdjęcia "abstrakcyjne" a nie zamieszczono żadnej fotki Sętiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golfista Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.07, 22:47 To typowe dla noworyszy - przy golfie sprzedawał obrazy- częstochowski wieśniak! A gdzie zasady p.Sętowski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suomi28 Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy 09.06.07, 09:53 Troche przesadne te ataki i śmierdzą zawiścią. Sętowski to facet który ma głowe na karku, nie dość że świetny z niego artysta to posiada jeszcze głowe do interesów, zazdroszcze mu przedewszystkim tego drugiego. Nie jestem jednak zawistna, jeśli ktoś potrafi na swoim talencie robić jeszcze niezłą kasę to kapelusz z głowy przed nim. Czasami sam talent nic nie znaczy, można malować swoje prace całe życie w kuchni i wieszać w pokojach m-3, tylko co to da w zyciu, przychodzi moment frustracji i niezrealizowania a nie ma nic gorszego dla artysty jak niemoc sprzedania swojej twórczości. Sętowski wyszedł poza swoją kuchnie i chwała mu za to, ja takiej głowy do interesów nie mam więc nigdzie nie zajde, ale to nie znaczy że mam kogoś szkalować.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.06.07, 12:24 ludzie wy to już nie macie się czego czepiać..zwykła głupota i zazdrość.nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironic Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: 80.54.168.* 09.06.07, 12:37 Nauczcie się czytać i rozumieć, co czytacie, a dopiero później posądzajcie o złośliwość i głupotę, bo o to samo można was oskarżyć. Forum istnieje po to, by wymieniać własne uwagi i komentarze. Dla mnie był to artykuł na temat ... No właśnie, czego? Golfa, że Sętowski gra w golfa, że sprzedaje obrazy równocześnie , grając w golfa? Krytyka kierowana jest nie pod adresem Sętowskiego, ale piszącego ten artykuł. Choć swoją drogą pan Sętowski lubi być traktowany jak gwiazda. Na tym koniec, bo rzeczywiście nie ma co komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: *.icis.pcz.pl 09.06.07, 19:58 Gwiazdy sa nam wszystkim potrzebne, bez nich zycie jest nieciekawe. Z drugiej strony jestesmy jednak bardzo zawistni i Setowski budzi wlasnie takie uczucia. Ale dobrze tez ze jemu to nie przeszkadza. Robi tez duzo dobrego dla Czestochowy - chociazby to Muzeum Wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś