Dodaj do ulubionych

Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:14
Co za bzdeto-nudy? Nic z tego artykułu nie wynika poza popieprzeniem sobie
3/4 to o golfie to o tenisie. Żenada!
Obserwuj wątek
    • Gość: ironic Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: 80.54.168.* 08.06.07, 12:22
      Wow! Sętowski! Ale gość ... Nie dość, że taki słynny artysta, to jeszcze umie
      grać w golfa! Na tenisie się też zna! Ale super! Wow!
      Gratulacje dla pana redaktora za super artykuł!
      P.S. Czekam na refleksje artysty na temat polo.
      • Gość: prokop Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: *.ajd.czest.pl 08.06.07, 14:10
        te nudy to wpływ upału na dziennikarską czapkę.
        nic dodać nic wyjąć , z tekstu oczywiście.
        ale jest tu fajna zagwozdka - dlaczego dołączono zdjęcia "abstrakcyjne" a nie
        zamieszczono żadnej fotki Sętiego?
        • Gość: Golfista Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.07, 22:47
          To typowe dla noworyszy - przy golfie sprzedawał obrazy- częstochowski wieśniak!
          A gdzie zasady p.Sętowski!!!
    • suomi28 Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy 09.06.07, 09:53
      Troche przesadne te ataki i śmierdzą zawiścią.
      Sętowski to facet który ma głowe na karku, nie dość że świetny z niego artysta
      to posiada jeszcze głowe do interesów, zazdroszcze mu przedewszystkim tego drugiego.
      Nie jestem jednak zawistna, jeśli ktoś potrafi na swoim talencie robić jeszcze
      niezłą kasę to kapelusz z głowy przed nim. Czasami sam talent nic nie znaczy,
      można malować swoje prace całe życie w kuchni i wieszać w pokojach m-3, tylko co
      to da w zyciu, przychodzi moment frustracji i niezrealizowania a nie ma nic
      gorszego dla artysty jak niemoc sprzedania swojej twórczości.
      Sętowski wyszedł poza swoją kuchnie i chwała mu za to, ja takiej głowy do
      interesów nie mam więc nigdzie nie zajde, ale to nie znaczy że mam kogoś
      szkalować.Pozdrawiam.
    • Gość: zdegustowany Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.06.07, 12:24
      ludzie wy to już nie macie się czego czepiać..zwykła głupota i zazdrość.nie
      pozdrawiam
      • Gość: ironic Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: 80.54.168.* 09.06.07, 12:37
        Nauczcie się czytać i rozumieć, co czytacie, a dopiero później posądzajcie o
        złośliwość i głupotę, bo o to samo można was oskarżyć.
        Forum istnieje po to, by wymieniać własne uwagi i komentarze. Dla mnie był to
        artykuł na temat ... No właśnie, czego? Golfa, że Sętowski gra w golfa, że
        sprzedaje obrazy równocześnie , grając w golfa?
        Krytyka kierowana jest nie pod adresem Sętowskiego, ale piszącego ten artykuł.
        Choć swoją drogą pan Sętowski lubi być traktowany jak gwiazda.
        Na tym koniec, bo rzeczywiście nie ma co komentować.
        • Gość: xx Re: Sętowski: przy golfie sprzedawałem obrazy IP: *.icis.pcz.pl 09.06.07, 19:58
          Gwiazdy sa nam wszystkim potrzebne, bez nich zycie jest nieciekawe.

Z drugiej strony jestesmy jednak bardzo zawistni i Setowski budzi wlasnie takie
          uczucia. Ale dobrze tez ze jemu to nie przeszkadza. Robi tez duzo dobrego dla
          Czestochowy - chociazby to Muzeum Wyobrazni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka