Dodaj do ulubionych

koncert Dody-kiszka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:02
Wlasnie wrocilam z konceru Dody w Blachowni, za wiele sie po tym nie
spodziewalam... Ale bylo jeszcze gorzej. Naglosnienie kiszkowate i wogole
Doda nie potrafila rozruszac towarzystwa. Na dodatek speiwalam
najprawdopodobniej z playback'u.
Obserwuj wątek
    • krzepice.city Re: koncert Dody-kiszka 25.06.07, 00:06
      za to ty byłaś wspaniała, szczególnie ten brak majteczek i generalnei numerek w
      krzakach - BOSKO
      • Gość: anubis Re: koncert Dody-kiszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 10:11
        Witam:)

Fanem DODY nie jestem. Na imprezie bylem chcac na zywo uslyszec 69.
        Dody posluchalem 15 min i na 100% spiewala LIVE ..naglosnienie by "czestochowski
        NORBI" - KATASTROFA!!!! vocale na full przesterze do tego z full "srodkiem".
        Brumienie na wew scenicznych odsłuchach. Organizacyjnie - PARTYZANTAKA!!

anubis
    • kszyszek Re: koncert Dody-kiszka 25.06.07, 01:25
      Skoro uważasz, że Doda jechała z playbacku, to znaczy, że nigdy żadnej piosenki
      Virgin w radiu, telewizji, ani gdziekolwiek indziej nie słyszałaś. Też byłem na
      koncercie i zapewniam Cię, że żadnego playbacku nie było. Nagłośnienie też nie
      było złe. A tak BTW... to nie Dody wina, że publiczność była drętwa. Gdy Doda
      powiedziała, że to już koniec koncertu, wszyscy zaczęli się rozchodzić, zamiast
      domagać się bis-u, jakby nigdy na koncercie nie byli.
      • Gość: klkj Re: koncert Dody - wydarzenie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 02:47
        bis był a playbacku nie było.
        Drętwo to było wczoraj w Częstochowie , nie komentuję tego, że Doda miała
        większą widownię niż Lato z radiem.
        • Gość: lukas Re: koncert Dody - wydarzenie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 07:33
          Zwróćcie uwagę jak były śpiewane końcówki piosenek,kiedy Doda opuszczała
          mikrofon nie powinno być już żadnego dzwięku-jej głos ciągle był słyszalny!!!!
          Playback był na 100%,ale to nie zmienia faktu że takie koncerty,festyny i
          imprezy są w naszym "nudnym" mieście i nie tylko- potrzebne!!! Nie ma znaczenia
          czy był playback czy go nie było,po prostu warto takie imprezy organizować,bo
          nie mamy zbyt wiele okazji aby się gdzieś zabawić....POZDR
          • Gość: ryry Re: koncert Dody - wydarzenie ! IP: 217.153.246.* 25.06.07, 07:47
            no nie byłem a wiem że spiewała z Playbacku bo wszystkie takie występy takie
            są.
            • Gość: ona Re: koncert Dody - wydarzenie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 08:10
              Ja co prawda nie byłam w okolicy "sceny" tylko po drugiej stronie stawu
              siedzieliśmy sobie po parasolkami, ale wydaje mi się że śpiewala "na żywo".
              Przynajmniej siedząc tam można było odnieść takie wrażenie.
        • Gość: gosia Re: koncert Dody - wydarzenie ! IP: *.realestate.net.pl 25.06.07, 12:36
          Gość portalu: klkj napisał(a):

Drętwo to było wczoraj w Częstochowie , nie komentuję tego, że Doda miała
          > większą widownię niż Lato z radiem.

a co, liczyłeś/-aś? weź się prześpij zamiast bziakać.
      • Gość: Normalny Re: koncert Dody-kiszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:07
        Ja uwazam ze takie imprezy sa potrzebne !!
        Ale fima od naglosnienia do kitu !!!!!!!!
      • Gość: prostata Re: koncert Dody-kiszka IP: *.za.digi.pl 28.06.07, 17:23
        bis-u dla dody :) hahaah a kto to jest tandeciara i tyle to jej koniec
      • Gość: prostata Re: koncert Dody-kiszka IP: *.za.digi.pl 28.06.07, 17:23
        bis-u dla dody :) hahaah a kto to jest tandeciara i tyle to jej koniec
    • Gość: kara Re: koncert Dody-kiszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:41
      Ja tez byłam i jak dla mnie spiewała na żywo i nie mozna jej zarzucic braku
      talentu, Bardzo dobrze spiewa. Troche ludzi było ale rzeczywiscie jakos
      rewelacyjnie to sie nie bawili... postałam, posłuchałam i poszłam do domu:)))
      • Gość: tytus Re: koncert Dody-kiszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:28
        playback nie playback,naglosnienie,dretwa publicznosc?ale macie problemy ja tam
        bylem dobrze sie bawilem i zlego slowa powiedziec nie moge.doda( w sumie 69
        tez) jest fajna spiewa super.ale jak zawsze znajda sie jakies barany ktore
        czekaly tylko na jakis powod zeby ponarzekac :) ludzie tam sie chodzi
        odstresowac i pobawic a nie szukac czegos do czego mozna sie doczepic!a co do
        bisu hehe jak koles na scenie powiedzial ze beda podstawione autobusy to
        wszyscy zaczeli sie rozchodzic :D
        • Gość: doda Re: koncert Dody-kiszka IP: *.man.czest.pl 25.06.07, 14:40
          ale z was byractwo!!!!
          • Gość: ON Re: koncert Dody-kiszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:41
            Jesli chodzi o playback to napewno byl. Z tym ze nie w kazdej piosence.
            Wiekszosc spiewala chyba live.
            Jesli chodzi o naglosnienie i wogole scene to duzo fajniej bylo jak DODA byla w
            Rudnikach. Teraz swiatla zamiast oswietlac DODE, walily w publicznosc - LIPA.
            A jesli chodzi o publicznosc to NEDZA totalna!!!!! Pare razy DODA probowala
            rozruszac i nawet sie udawalo. Ale jak powiedziala CZESC i zeszla ze sceny
            ludzie zaczeli sie rozchodzic - ŻENADA!!!! Gdyby nie prowadzacy to pewnie nikt
            by nawet nie zawolal DODY na bis - PORAŻKA
            Moze Doda i jest pusta dziewczynka, ale talent wokalny ma.
            • Gość: ona_ Re: koncert Dody-kiszka IP: *.juranet.eu 25.06.07, 17:12
              hmm jezeli chodzi o wczorajszy koncert był całekiem spoko doda nie spiewała z
              playbecu osoby posadzajacy ja o to musiał nie słyszec jej piosenek no moze w
              tych piosenkach po angielsku mogło byc cos z playbacu ale te po polsku była na
              100% na zywo.A chodzi o nagłosnienie i oswietlenie sceny kompletna potazka a co
              do publicznosci to rzeczywiscie była bardzo drętwa.
              • Gość: lpg Re: koncert Dody-kiszka IP: 217.153.246.* 25.06.07, 19:57
                Dlaczego na sirodku sceny byl znak zakaz fotografowania ?
                • Gość: goga Re: koncert Dody-kiszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:23
                  ludzie.. wśród artystów na takich imprezach spiewa sie z półplejbeku, to
                  normalne nikt nie bedzie sie podkładał na mało prestizowym występie. Wokaliści
                  czują sie bardziej bezpiecznie bo to tez ludzie i mają lepsze i gorsze dni a
                  koncert był słabiutki ....to fakt
                • Gość: ifv Re: koncert Dody-kiszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 00:01
                  to po cholere sluchacie takiego dna? Doda hahahah i jej "fani" zalosne
                • Gość: reporter Re: koncert Dody-kiszka IP: *.za.digi.pl 28.06.07, 17:26
                  byłem tam skowyt był extra niczym z horroru :)
    • Gość: asia Re: koncert Dody-kiszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:03
      wcale nie byl taki zly!!! Pozatym nie spiewala z plejbeku. Byl puszczony podklad
      pod spodem, a ona sobie spiewala na live ;) Pozatym naglosnienie bylo na
      pocZatku ok, ale glosnik sie poharatal ;/ i zaczal charczeć.. . no ale coz... Mi
      się podobało było zajebiście ;p
    • Gość: mirek Re: koncert Dody-kiszka IP: *.za.digi.pl 28.06.07, 17:20
      to koniec dody :)
    • Gość: Paulinka Re: koncert Dody-kiszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:29
      sUUUPER BYLO Xd ROZBAWILA I TO NA FUUUUL !!! BYLAM POD SCENA WIEC WIEM :D:d a
      wlasnie ch..nie bo spiewala z playbacku ale czasem spiewala normalnie :d mis ei
      podobalo i ogolnie super bylo !!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka