Dodaj do ulubionych

czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na forum?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 23:53
czemu nie ma licznika ile jest aktualnie osob on line na forum?Bo coś czuje
ze tu jest 5 netowiczow na krzyz co sobie nicki zmieniaja co post..
Obserwuj wątek
    • Gość: Lesio Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for IP: *.bloklan.org 28.06.07, 00:37
      Bo to nie jest phpBB
    • ancymonka Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for 28.06.07, 14:21
      > Bo coś czuje ze tu jest 5 netowiczow na krzyz co sobie nicki zmieniaja co post..

Nie jest:)))
      A w sprawie licznika spytaj administrację gówną - forum@agora.pl
      • daga1974 Re: do ancymonki 29.06.07, 07:57
        gówną ??? :-) ... no ancymonka ,ale plama :-) chodziło Ci chyba o
        administrację główną :-)
      • ancymonka Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for 29.06.07, 11:20
        główna :)
        Wam się oczywiście literówka w życiu nie zdarzyła, prawda? Ale cóż, ja jestem
        tylko człowiekiem i czasem zdarzają mi się pomyłki :)
        • daga1974 Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for 29.06.07, 14:39
          niemożliwe :-) moderatorzy są nieomylni , a przynajmniej misiakilla :-))
          • ancymonka Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for 29.06.07, 14:45
            > niemożliwe :-)

No patrz, a jednak! Ja jestem omylna :)))
            • Gość: ZiomBoy Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 11:48
              Jak patrze na Twoje ":)" to widze glupia blondynke z jeszcze bardziej glupim
              usmiechem na twarzy.
    • Gość: as Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for IP: *.juranet.eu 28.06.07, 14:52
      może są ukryci
      • Gość: pysio Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for IP: *.devs.futuro.pl 28.06.07, 16:04
        administracja gówna, może główna ?! :)
        • Gość: tak-pingpong Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for IP: *.actv.ne.jp 28.06.07, 16:22
          Czasem mozna odniesc wrazenie ze to pierwsze ;)
    • Gość: JA Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for IP: 212.87.241.* 28.06.07, 20:28
      tutaj jestem tylko JA!!!
      dużo już zapisałem, co?!?!
      • Gość: ktoś Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for IP: *.realestate.net.pl 28.06.07, 20:31
        Ancymonka żenada - gówna - mój siedmiolatek pisze poprawniej ;-)
        • Gość: icco Re: czemu sie nie wyswietla ile jest ludzi na for IP: 195.117.70.* 28.06.07, 21:27
          Taaa, a mój siedmioletni kot przynajmniej potrafi sobie wymyślić jakiś nick...
    • Gość: K2 A ja to mówię ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:37
      ... że ta cała piątka forumowiczów włączyła tryb "niewidoczny":D i sobie piszą:)

......................................
      internet też niestety jest dla ludzi:)
      • Gość: Lesio Re: A ja to mówię ... IP: *.bloklan.org 29.06.07, 00:07
        Hehehe zapewne, firma piszaca aplikacje forum pewnie nie pomyslala ze przydalo
        by sie wdrozyc takie cos jak ilosc ludzi w chwili obecnej na forum :]
        • Gość: Staś pytalski Re: A ja to mówię ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 00:11
          to ciagle ja w osobie 1 szt.
          Wydaje mi sie na serio ze jest nas tu do 30 szt. w porywach.Ok.15u 20-paro-
          latkow,6u ok.30-letnich,ze dwoch po 40ce,i ze dwoch co sie zablakali
          przypadkowo.;-)
          • Gość: Lesio Re: A ja to mówię ... IP: *.bloklan.org 29.06.07, 00:13
            Zapomniales dopisac ze Pan Google tez odwiedza forum :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka