malaviola 04.07.07, 21:15 Witam, bardzo pilnie poszukuję osoby znającej język szwedzki, która podjęłaby się przetłumaczenia kilku pism oraz pomogłaby mi w wypełnieniu wniosków. Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel Re: język szwedzki IP: 89.174.23.* 04.07.07, 21:32 moze idz do jakiejs szkoly jezykowej i popros lektora? Albo wykup w skole jakas usługe...ale to drozej bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
malaviola Re: język szwedzki 04.07.07, 21:40 Już o tym myślałam, ale chodzi mi o udzielenie kilku wskazówek co do treści pewnej strony internetowej. A w Częstochowie lektorów języka szwedzkiego po prostu nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: język szwedzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:12 są ;) Wicedyrektor CJE-NKJO (Pan Kostarczyk) jest lektorem jezyka szwedzkiego, i zajecia z tego jezyka odbywaja sie np. w ramach lektoratu u nas na uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mV Re: język szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:30 Czy naprawdę nie ma nikogo kto znałby język szwedzki? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: język szwedzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:32 idź do centrum informacji jasnogórskiej i poproś siostrę Danutę, zapytaj o panią Marię ze Szwecji, powie ci gdzie ją znaleźć - kobieta jest niezwykle uczynna i jest pół szwedką pół polką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sv Re: język szwedzki IP: 212.160.159.* 06.07.07, 17:25 Witam, ja znam jez. szwedzki. I jestem tłum. przysięgłym. Proszę o kontakt najpierw drogą mailową na (mniej "oficjalnego" maila: martoonia@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś