Dodaj do ulubionych

kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:11
Chodzą po 30 biją grożą śmiercią czy muszą kogoś zabić żeby ktoś coś zrobił?
biją bez przyczyny a sorry bo ktoś nie jest kibicem Rakowa widziałem jak bili
w 5 jednego niewinnego kolesia akcje powtórzyli na paru innych kolesiach
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:32
      a gdzie widziałeś? i skąd wiesz że to był Raków?
      • Gość: Stradom Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: 212.87.244.* 05.07.07, 21:10
        Banda nierobów i pedałów
        • Gość: "kibic" Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:06
          i trochę sie to kłóci z wypowiedzią w trailerze do Fanatics osobnika E. to
          właśnie przez takie zachowania sami siebie kreujecie na bandytów, nazistów itp.
          • Gość: ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:25
            Ta grupka to banda szczyli udających skinheadów - to wszystko. Proszę nie
            myśleć, że wszyscy kibice Rakowa są tacy, bo 99% jest normalnych - ten 1% to
            tylko jakieś przygłupy, ale to we wszystkich klubach tak jest.
            • Gość: Gość Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 15:37
              To zrób coś z tym. Znasz ich.
              • Gość: ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 16:07
                Ja ich nie znam - może z widzenia tylko niektórych. I w sumie nie chce ich znać.
                • Gość: ja_ja_ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.streamcn.pl 07.07.07, 16:23
                  JAK ICH NIE ZNASZ TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ...
                  • Gość: ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:17
                    Nie znam ich, ale wiem, że tacy są. W jakiś więc tam sposób jestem w temacie, i
                    nie mów mi gdzie mam sie wypowiadać, a gdzie nie, bo to publiczne forum, i każdy
                    może tu pisać.
            • Gość: SP06 Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 11:31
              Hahahahahahahahhaha
              • Gość: L_SP06 Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.tktelekom.pl 08.07.07, 11:34
                Widze ze nastala moda na jechanie po Rakowie .Grupka osob obrala sobie za cel
                opluwanie klubu i Jego kibicow. Bawcie sie dobrze idioci. My sie z tego mozemy
                tylko posmiac :) Sayonara
                • Gość: lol Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 12:00
                  Jak czytam niektóre wypowiedzi to na myśl przychodzi mi tylko tyle że autorami
                  są zakompleksione ludziki którzy nie maja pojęcia Rakowie a co dopiero o
                  kibicach! Pozdro dla kibiców Rakowa !!!
                  • Gość: Medalik Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 12:35
                    Zakompleksione barany, którym gul skacze. Problem minie po wakacjach, jak śpiki
                    pójdą do szkoły... Racovia!
          • Gość: tracer Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.streamcn.pl 07.07.07, 19:35
            to nie żydki z Widzewa bo ich tylu juz nie ma
        • Gość: hh Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 00:34
          tak wlasnie
      • Gość: Lee nie kuś IP: 83.2.141.* 08.07.07, 03:00

mimo wszystko łysiejący panowie ziejący nienawiscią do wszystkich .. wokol siebie
    • Gość: anty Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:24
    • Gość: anty Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:27
      A co mnie obchodzi że w innych klubach też tak jest?? To znaczy ze co?? Że jak
      kogoś ta banda debili zabije to też norma, bo w innych klubach też się to
      zdarza?? Jeśłi prawdziwych kibiców jest 99% to nie umiecie tego problemu sami
      rozwiązać?? Chyba nie bo sracie ze strachu przed tym 1%.
      Dal mnie kibice Rakowa kojarzyć się będą z bandą debili i tyle.
      • Gość: ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 09:33
        No to jesteś podatny na stereotypy - jak te stare dewoty, niereformowalne
        niestety...
        • Gość: ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 09:37
          A poza tym co, mam łazić za nimi i patrzeć gdzie oni chodzą i co robią? A co to
          ja policja jestem? Jak kogoś zaczepią to niech zawiadamia policję - proste.
          Ja, i większość innych kibiców sie z nimi nie utożsamiamy, mamy ich głęboko w
          d... i uważamy, że przynoszą wstyd Rakowowi.
          • Gość: NN_CKM Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.streamcn.pl 07.07.07, 15:16
            Jak Raków spadał z 3 ligi na trybunach poza rodzinami grajków byli tylko i
            wyłącznie oni. Więc nie sil się teraz na uciśnionego obrońcę praw człowieka,
            który jest "wiernym" kibicem. Ciekawy jestem na ilu to meczach wyjazdowych
            byłeś wielki fanatyku klawiatury od PC-eta...
            • Gość: ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:16
              Teraz bedziemy się dochodzić kto ile ma wyjazdów. OK. Wyjazdów mam zapewne mniej
              niż Ty. Jesteś więc "wiernym" kibicem - niech Ci będzie (tyle że CKM-u, nie
              Rakowa). Zresztą nie o to chodzi by dochodzić się, kto na ilu wyjazdach był, prawda?

Ja tylko nie chcę, żeby wszystkich kibiców Rakowa utożsamiano z faszystami i
              bandytami grasującymi po mieście i atakującymi ludzi (bo obecnie tak właśnie
              jest). Bo tacy owszem są, ale jest ich niewielu. Na stadion przychodzą w
              większości ci "zwykli".
              To wszystko, więcej nie zabieram głosu. Możecie mnie bluzgac ile wlezie,
              szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi.

PS. mam laptopa nie PC-eta :)
              • Gość: NN_CKM Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.streamcn.pl 07.07.07, 17:36
                Nawet mi się dyskutować z Tobą nie chce, bo widzę że o historii Rakowa i jego
                kibicach masz blade pojęcie i co najwyżej boli Cię, że jakaś grupka nie wyznaje
                politycznie poprawnych poglądów i się z tym nie kryje.

PS: Za Wikipedią:
                Komputer osobisty (ang. Personal Computer, stąd skrót PC) - (...)Przeznaczony
                przede wszystkim do użytku osobistego, domowego i biurowego, zazwyczaj
                stacjonarny. Słowo "zazwyczaj" nie wyklucza by pecetem był laptop (pomijam już
                fakt czy naprawdę korzystasz z laptopa,desktopa czy palmtopa).
                • Gość: ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:49
                  Dobra, odpisze Ci ostatni raz, bo w sumie też nie chce mi się z Tobą dyskutować,
                  bo nawet nie czytasz tego co piszę (chyba, że nie rozumiesz o czym piszę).
                  Powtórzę: nie chcę, by kibiców mojego klubu utożsamiano z bandytami. Rozumiesz,
                  czy mam przeliterować? Obecnie jest tak, że kibic Rakowa kojarzony jest w
                  Częstochowie z faszystą, bandytą albo chlorem. Wszyscy jakoś zapominają, że
                  normalny, zwykli ludzie też chodzą na Limanowskiego. Jak myślisz, czemu tak
                  jest? Gdyby kibice twojego CKM-u byli tak kojarzeni, nie wkurzałoby Cię to, że
                  m.in. o Tobie inni mają taki pogląd?

Nie boli mnie to, że ktoś wyznaje inne poglądy polityczne, nawet te niepoprawne
                  - każdy ma swoje i to jego sprawa, mnie nic do tego - ale do czasu gdy nie
                  szkodzi innym - a to właśnie robią ci ludzie.

Co do PeCetów - zwracam honor.

Ja już się tu nie wypowiadam, wydaje mi się, że napisałem jasno o co mi chodzi,
                  kto ma zrozumieć - ten zrozumie. Mimo wszystko pozdrawiam.
                  • Gość: Północ C Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 10:00
                    Robicie nagonke na Raków z byle gówna! Ciekawe czemu, iles tam lat do tyłu
                    podczas wojenki z Czestochowie jakos nikt nie trąbił, jak nam wpadali do 24
                    kolesie z łodzkiego fc! I bili kogo popadnie!
                    Zajmijcie sie swoimi sprawami! Zostawcie nas w spokoju, znam chłopaków i bez
                    przesady! Szacunek im za to, ze byli, są i będą! A kogo to boli to proponuje nie
                    wałesac sie na..ymi po miescie, to nic sie nikomu nie stanie! Kazdy wypity to
                    wielki odwazny cwaniak! Bitka dla sportu nie wchodzi w gre! Kodeks kibica do
                    czegos zobowiązuje!
                    Do ja: prowadzisz polemike z najbardziej kumatym kolesiem z Ckm-u, no ale widze
                    nie kumaty jestes w tych sprawach....widze nie poznales po nicku o kogo chodzi...
                    Pozdro dla Czerwono-Niebieskich Braci, pozdro NN, pozdro SF!
                    Do zobaczyska ;)

• Gość: xzxzxzx Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 12:35
                      koło kibiców to oni jedynie może stali jak ja chodziłem na raków to oni na gó..
                      papu mówili. teraz połączyli się z garstką z CKM i napie..ją kolesi z własnej
                      dzielni pie.. taką zgode niedługo się skończy i wtedy wyłapią te kozy z nosa
                      • Gość: RkS Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 12:37
                        Czyzby przeszczep jakis z ciebie? skad takie informacje z kosmosu? Masz zbyt
                        wybujala wyobraznie. Wylapuja Ci ktorzy widocznie na to zasluzyli swoim
                        postepowaniem, boisz sie...
                        • Gość: ty Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 12:46
                          kogą mam się bać to oni powinni się zacząć obawiać i widze że się boją bo chodzą
                          grupkami 5-7 osobowych to naprawde odważne chłopaki pojedyńczo zostaną wyłapani
                          i zobaczymy jacy będą twardzi o solo niema mowy biją w 5 jednego to dostaną od 5
                          pojedyńczo. czym można zasłużyć według ciebie?
        • Gość: Gość Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 15:39
          Sam jesteś dewot. Ciekawe jak będziesz gadał jak tobie spuszczą wpie.. choćby
          "omyłkowo"
          • Gość: północnik CN`03 IP: 217.96.15.* 21.07.07, 12:09
            Stara brygada cosy to byli wierni kibice - dla drużyny, dziś jest nieco
            inaczej ?zagniewani młodociani?
            i tak będzie ich coraz mniej...
      • Gość: sruu Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:07
        a co Nas obchodzi co ty sobie myslisz?
    • piotrlwowski Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 07.07.07, 10:09
      Nie rozumie celowości sportu,jak można bic niewinnych ludzi, przecież jest tyle winnych, złodziei,wandali,przestępcow, spoleczenstwo by miało z tego jakiś pożyytek,a w sredniowieczu tak było.
      • Gość: Dzuli :) Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 19:37
        POZDRO DLA CN`03 I RESZTY KIBICÓW RAKOWA :) jak równiez WŁÓKNIARZA !!!
    • Gość: RKS Fan Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.ipartners.pl 08.07.07, 02:05
      wez chlopie sie zastanow co piszesz wlasnie to sa prawdziwi kibice ktorzy sa z
      klubem na dobre i zle i nie piszcie ze chodza po ulicach i biją niewinnych
      ludzi bo to smieszne pozdro dla chlopakow z CN"03
      • Gość: DNA Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 08:18
        raczej prawdziwi SMIECIE a nie kibice
        a ich "niepoprawne" poglady polityczne sa m.in. w tym kraju zagrozone kara
        pozbawienia wolnosci wlacznie
        hanbia Rakow dorabiajac sobie jakas zasrana ideologie
        • piotrlwowski Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 08.07.07, 09:25
          Jaki jest cel sportu w ogóle? walki przeciwników? jakich przeciwników? tworzyć sobie sztucznych wrogów, bokser bije boksera o co? co nato psychologia? para idzie w gwizdek, wymyślcie coś pożytecznego.
          • Gość: Ehhh Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 13:05
            Psycholog z wyborczej się objawił. Do roboty się, weź bo ta profesja nie jest
            ci pisana.
            • Gość: adam Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: 80.54.173.* 08.07.07, 13:31
              pl.youtube.com/watch?v=Y5UvRbL73NA
              coś w temacie
              • Gość: ........... Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.apus-net.pl 08.07.07, 13:55
                olac tych wszystkich frajerow nie wiedza o co chodzi a gadaja ;/ pozdro dla CN
                od B88
                • Gość: AABBCC Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.21.pl 08.07.07, 14:38
                  Mam pytanko do nicku koles xzxzxzx i ty bo to jest jeden i ten sam wlasciciel
                  postu. Na jakiej dzielnicy sie tak dzieje ??
                • Gość: Ktoś Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.apus-net.pl 08.07.07, 14:41
                  Nie wierze w to ze oni zaczepili kogos pierwszego!Napewno ktoś musial zczepić
                  jakiegoś jednego chłopaka od nich!Bo bez powodu by tak nie postapili!Wy też
                  byscie sobie nie dali pewnie bić kolegi!Robićie z igły widły jak by kogoś
                  zabili!Wiele jest takich przybadków na miescie ze chodza jakies typki z roznych
                  dzielnic i tez leja niewinych i ciagna kase czemu sie tym nie zajmiecie!
                  Pozdrowienia dla CN'03
                  B88 Tradycja nas zobowiązuje!!!
    • Gość: xxx Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:45
      dzwon na policje nastepnym razem po to sa...
      jak myslisz dlaczego chodza po 30 chlopa???
      bo sam na sam sie boja, to nie bandyci tylko zwyczajni tchorze
      • Gość: kew Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.21.pl 08.07.07, 14:49
        Do xxx. chlopie milcz bo nic nie wiez na ten temat a masz najwiecej do
        powiedzienia wiec milcz.
        • Gość: xxx do kew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:58
          nastepny papierowy cwaniak
          naucz sie troche ortografii i wtedy do mnie pisz
    • Gość: Obserwator Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:30
      No widze, że wsród nas są ludzie ułomni, ale przecież na tym forum toleruje się
      wszystkie skrzywienia łącznie z pedalstwem... Zresztą ten brukowiec mówi wszystko.

Niektóre posty to tylko czysta prowokacja, więc powinno się je olewać i
      traktować z przymrużeniem oka.
      Zauważyłem też tutaj mnóstwo napinaczy internetowych i cwaniaków, głupich co od
      razu kręcą 997 jak się boją o własny tyłek. Hehe, niby po mieście chodzi duża
      grupa kibiców, okrada stare kobiety, bije przypadkowe osoby, szok!!! Niedługo
      się dowiemy, że wykonują morderstwa na zlecenie;) Jak się napinasz, że na solo
      dasz rade każdemu pojedyńczo no to w końcu się wypróbuj internauto, zacznij
      wyłapywać każdego osobno, jestem ciekaw czy poradzisz sobie z pierwszym a
      przecież jest ich 30...
      Ja wiem jedno, przypadkowe osoby nie wyłapią napewno!

Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców z Częstochowy, a w szczególności dla
      chłopaków z CN'03
      • requiem8 Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 09.07.07, 23:20
        Tak po kolei idziecie.
        Najpierw o huligance z Huty a teraz o CN'03.
        No brawo!
        Kto bedzie następny?
      • Gość: on Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:47
        Drogi "obserwatorze" czy jesteś pewien tego, że:

> Ja wiem jedno, przypadkowe osoby nie wyłapią napewno!

to podam Ci przykład. sytuacja miała miejsce na Wolnosci. ze sklepu wraca młody
        chłopak z mamą, w bramie obok stoi 2 typków i nagle ten jeden do tego chłopaka
        "masz ku..wa jakiś problem?" on nie zareagował, za zwrócenie uwagi przez jego
        mamę została obrzucona przez tych palantów licznymi obelgami. i żeby była
        jasność tych 2 klientów regularnie chodzi na mecze rakowa itp. może i ta
        sytuacja wydawać się śmieszna, ale prawdy nie zmieni, bo są wśród kibiców Rakowa
        inni "kibice", których inni się po prostu boją, a żeby odwrócić uwagę pozostaje
        właśnie takie tłumaczenie jakie przedstawiłeś.
        • Gość: axx Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 00:35
          wkurzacie mnie!przecierz to nie kibole tolko banda tchurzy!chowaja sie po
          klatkach i czekaja w pieciu na jednego bezbronnego kolesia,a najlepiej jakby
          byl pijany!banda debili i juz.wkurza mnie ta sutuacja bo widzialem ak chcieli
          uderzyc dziewczyne!to sa debile
          • Gość: Lolek Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.07, 14:48
            Dyslektyk hahahahahahahah
        • Gość: RKS Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.07, 14:45
          Ja też ci podam przykład. Ostatnio wykryto i zlikidowano gang częstochowskich
          pedofili. Część z aresztowanych regularnie można spotkać było na meczach AZS-u.
          Sprawcy mają na sumieniu stosunki z nieletnimi oraz pedofilskie publikacje w
          internecie. Może i ta sytuacja wydawać się tragiczna, ale prawdy się nie
          zmieni, bo są wśród kibiców Azs-u "kibice-pedofile", których inni się po prostu
          boją. Tzn. boją się o swoje zadki, a Ci starsi o zadki swoich dzieci.

• Gość: ... obserwator haha chyba uposledzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:05
      napinasz sie chlystku strasznie a skad jestes pewien kto siedzi po drugiej
      stronie? moze pora zeby ludzie was sie przestali bac? bo tak naprawde nie ma czego.
      slabi jestescie w pojedynke i tyle a policja jak ktos napisal od tego jest i ma
      racje ten gosc. nie uznajecie policji bo kto z nimi trzyma ten jest frajer tak?
      a co powiesz ze od dawien dawna przywodcy zorganizowanych grup przestepczych
      wlasnie z policja maja swietny kontakt chyba ze tez o tym nie wiesz w takim
      razie skoncz gimnazjum i dopiero sie wypowiadaj.
      na 100% jestes jednym z tych tchorzy chodzacych w pieciu, szesciu a moze wiecej
      bo sam srasz w gacie.
    • Gość: RKS Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:55
      Zgwalcono babcie, pobito psa... za wszystkie zla tego swiata odpowiadac teraz
      beda chlopaki z CN'03.
      Mam jedno pytnie do tych ktorzy pisza ze w CN'03 sa faszysci. Ktorzy? bo jakos
      nie przychodzi mi zaden do glowy
      • Gość: on Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:23
        to pogadaj z chłopakami z Huty Starej, bo jakoś te ich vlepki kojarzą się
        jednoznacznie.
        • requiem8 Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 11.07.07, 23:18
          kojarzą sie i co z tego?
          Są tacy.
          Niektórzy poprostu chcą żeby Huta stała sie hm... ze tak powiem
          bardziej "widoczna".
          Poza tym... taka moda. Większość z nich nie robi tego bo "chwali" Rudolfa
          (niektórzy nawet nie wiedzą dobrze kto to, a rozklejają te vlepki), tylko po to
          by sie podporządkować innym, silniejszym.
          Prawo DŻUNGLI.
          • Gość: RKS Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:04
            To teraz obaj sie zastanowcie czy Huta Stara to ci sami ludzie co CN'03? Nie
            sadze ! Ale skoro ty wiesz lepiej...
    • Gość: Spec Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:21
      No wlasnie, bo czy CN 03 to nie sa chlopaki z Polnocy, normalni, pracujacy-
      niektorzy studiuja na czestochowskich uczelniach? Tak mi sie wydaje
      • Gość: Jajo Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 23:34
        Mnie najbardziej ciekawi co zrobi jeden z drugim z tych bezrobotnych napinaczy
        którzy tu piszą jak pójdzie na rozmowę o pracę i będzie się musiał w rozmowie
        wykazywać przed którymś z chłopaków z CN03, hehehe.
        Banda kretynów nbie zdaje sobie sprawe z tego co pisze. Smiech na sali.
        Porownuja CN do huty Starej kretyni. Bozia was pokaże baranki za te bzdury
        które tutaj wypisujecie. I to nie w pięciu na jednego tylko oko w oko.

Pozdro dla chłopaków z Rakowa. Obojętnie z której strony. CN03, B98, Huta Stara
        czy SP06.

AVE RACOVIA
        • Gość: requiem8 Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:54
          Ja broń Boże nie porównuje nikogo, bo sie nie znam. Pisze tylko jak jest na
          Hucie bo to akurat wiem :].
          Dość często tam jestem.
          • Gość: axx Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:38
            dzisiaj bylem swiadkiem jak pobili chlopaka.lezal nieprzytomny a oni
            odeszli.koles lezal na ziemi i go kopali po glowie.to nie sa ludzie to sa
            bandyci i pojda za to siedziec bo to co sie dzieje to juz jest przegiecie
            paly.policja o tym wie i niech sie pilnuja.wiedza o kim mowa
            • Gość: yoyo Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:53
              to gdzie go tak kopali ? ze zapytam............
              • Gość: axx Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:56
                na zawodziu jak zawsze,bo tu juz wiele osob pobili i jak zwykle 5-ciu na 1-ego
                • Gość: AABBCC Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.21.pl 14.07.07, 17:28
                  Mam pytanko do kolegi axx.Czy ty tam wogule byles i widziales o co poszlo czy
                  tylko jakis spoleczniak puscil ci plote powiem ci jedno na Zawodziu ostatnio
                  dzieje sie troszke ale nigdy nie zaczynaja chlopaki z CN wiec jak glowno wiez na
                  ten temat to sie wogule nie wypowiadaj.Po drugie mam prosbe do kumatych kibicow
                  nie wipisujcie sie na tym forum nie ma sensu klucic sie z nieklumatymi ludzi. PDK
              • Gość: ckm Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.realestate.net.pl 14.07.07, 09:57
                maślaku zapytać zawsze możesz a odpowiedz znasz bo sam go kopałeś
                tylko młotkiem trzeba połamać nadgarstki żeby już nic nimi nie zrobili sztangi
                nie podniosą to po tych sterydach których sie nażarli zostaną wory nie mięśnie i
                wtedy dopiero szanse zostaną wyrównane.albo dajcie jakąś kuracje rozrosne się w
                pare miechów jak wy kozaczki bijcie się z tymi co chcą na ustawki a nie lejecie
                kogo popadnie worki treningowe są na siłowniach a nie pod własnym blokiem.
                JESTEśCIE Z SIEBIE DUMNI JAK OBEJDZIECIE W 5 JEDNEGO I GO OBłOżYCIE ?
                PRZYJEDZCIE NA TRZECH WIESZCZóW TO ZWAMI POJEDZIEMY JAK TRZEBA KMIOTKI!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Lolek Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.07, 14:38
                  O! I mamy następnego bohatera z internetu. Nie kompromiyuj się tym nickiem.
      • Gość: kumaty Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: 80.54.173.* 13.07.07, 10:15

jednak zabiore głos bo ciezko sie czyta powyższe wpisy.

z polnocy jest ich tylko kilku, niezbyt bystre chłopaki co po niektorzy z
        przygodami za kratami.
        poglądy należących niegdys do ONR u są dosyć jasne(moze to juz nieaktualne)
        skoro lubią coś przyjarać itd.
        co do nazizmu to nawet kibice rakowa są poirytowani tym faktem wśrod swoich
        (ave racovia-gest, niby to nie to samo ale moze nie dla wszytskich).
        podsumowując grupka chlpoaków ktorą pochodziła troche na siłke poczytała
        kibice.net i stara sie naśladowac TB, DHW, itd.
        Jesli ci ludzie spotykają sie z innymi ekipami w ustronnych mjescach mnie to
        nie wadzi, problem w tym ze CN żadko się spotyka na kibicowskim szlaku, a jeśli
        już to niezbyt im to wychodzi.

KMWTW :)
        • Gość: niekumaty Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:14
          Napisales ze niezbyt bystre chlopaki. Widze ze ty jestes mega bystry bo rzadko
          pisze sie przez "rz" a nie "ż". Nie wypowiadaj sie jako "kumaty" bo gowno wiesz
          tak naprawde.
          • Gość: kumaty Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: 80.54.173.* 13.07.07, 18:26
          • Gość: kumaty Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: 80.54.173.* 13.07.07, 18:32
            do: niekumaty
            Twoj post bardzo duzo wnosi...
            Rozumiem ze Ciebie zapewne jako kibica to zabolało ale taka jest prawda. Jeśli
            jesteś dobrze poinformowany to napisz co z mojego teksu jest nieprawdą, a jak
            nie masz nic do powiedzenia to nie pisz w tym wątku i po problemie.

• Gość: niekumaty Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:17
              Ty to chyba z policji jestes a jesli tak to zacznij weszyc jak rasowy pies a nie
              idz na latwizne i nie pytaj o takie rzeczy na necie. A sam wiesz ze to co
              napisales jest mocno przesadzone.
    • Gość: drożdżówka Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:10
      Cosa Nostra??????? chyba Koza z Nosa!!!!!
      hahahaha
      • Gość: Spec Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:10
        Nazwa sama swiadczy o nich-tyle ekip wymysla oryginalne nazwy, czasem smieszne,
        czasem straszne-a oni poszli na latwizne. ehh
    • Gość: ja Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: 80.54.174.* 14.07.07, 11:27
      jacy bandyci?śmiechu warte.to tylko dzieciaki z rodzin patologicznych,którzy
      ledwo skończyli podstawówkę i nie mogą znalezć pracy
      • Gość: Lolek Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.07, 14:36
        HahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahaha
        hahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahaha
        hahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahaha
        hahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaha
        hahaHahahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Forum dla nieudaczników życiowych widze rośnie w siłe :P Wypisujcie dalej swoje
        żale. Jeden lepszy od drugiego w tych śmiechu wartych dywagacjach. Gó..
        wiecie, tyle wam powiem inteligencjo internetowa. Hahahahaha
    • Gość: marian Re: kibole czy bandyci COSA NOSTRA 03 IP: *.streamcn.pl 14.07.07, 20:11
      Co za wielcy znawcy się tutaj wpisują, nie znaj tematu osobiście, coś tam gdzieś
      usłyszeli i wielkie zdania wpisują aby tylko napisać posta na forum.

Odnośnie CN'03 to chłopaki w porównaniu z innymi grupami na Rakowie prezentują
      się na wysokim poziomie intelektualnym i życiowym, są normalnymi ludzmi
      lubiącymi Czerwono-Niebieskie barwy, a że czasami ktoś dostanie w ryja to
      przecież normalna sprawa w naszym społeczeństwie.

Do napinających się : czy wy,brat,tata lub ktoś znajomy nigdy nie podniusł ręki
      na kogoś innego, jeżeli nie to jesteście INNI.
      • Gość: prof. miodek do marianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 21:39
        zanim zaczniesz cokolwiek pisać kup sobie chłopcze słownik ortograficzny
        ("podniusł")
        • Gość: ZWD Re: do axx IP: *.21.pl 14.07.07, 22:37
          Sprawa dziejaca sie na Zawodziu nie ma stycznosci wogule z grupa CN jezeli ktos
          nie wie o co tam chodzi to niech sie nie wypisuje (moze jedna) sprawa ktora
          opisuje axx jest sprawa ktora nikt z CN nie zaczol tylko zaczol ten chlopak
          ktorego opisujesz jako nieprzytomnego i napewno nie bilo go 5 kolesi masz
          poprostu zle info.Mam jeszcze prozbe do kumatych osob o nie wypisywanie sie na
          tym forum bo to nie ma najmniejszego sensu.Pozdro Dla Kumatych
          • Gość: axx Re: do axx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 01:05
            ja osobiscie nic do nich nie mam ale wkurza mnie jak oni sie zachowuja,rozumiem
            ze bronia swojej druzyny ale druzna jest rowniez wlane osiedle
          • Gość: axx Re: do axx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 01:14
            i widzialem to co oni zrobili i tak bylo i nie popieram tego,niech bronia
            swoich racji w inny sposob a nie piesciami
            • Gość: axx Re: do axx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 01:47
              moze myslicie ze to nie moja sprawa ale nie pozwole zeby moje dziecko
              zaciekawione sytuacja calkiem przypadkowo oberwalo ,dla mnie jestescie
              bandytami i tyle bo tylko myslicie pieciami i ja widze kto zaczyna a kto sie
              broni...
          • Gość: kumaty Re: do zwd IP: *.centertel.pl 16.07.07, 10:06
            pewien grubas 190cm ze 100 kilo wagi złamał nos o połowe mniejszemu z partyzanta
            siedzącemu spokojnie na ławce później jeszcze ze dwóch twardzieli uderzyło sobie
            po razie pare dni później była solówka grubasa z innym mniejszym który dostał od
            nich w między czasie było 1na 1 nikt się nie wtrącał później dostał gruby
            strzała od kogoś innego ale było znowu 1na 1 ten gruby twardziel zadzwonił wtedy
            po kolegów z CN03 wpadli zaczeli gonić w dwudziestu dwóch gości tylko za co i po
            co? tamten sam zaczoł bić ludzi z własnej dzielnicy to niech sam się teraz broni
            a nie dzwoni po kolegów z innych dzielnic "CN03" BO to nie ich sprawa i żaden z
            tych poszkodowanych nie ma nic do rakowa bo w dupie mają bicie się o kibicowanie
            danemu klubowi.
            • Gość: chwdp Re: do zwd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:27
              Coz musze powiedziec,ze po przeczytaniu wszystkich postow w tym forum,stwierdzam
              iz wyszedl wam niezly Harlekin z haappy endem,brakuje tylko watka
              milosnego.Prawdziwi GANGSTERZY.Dla zainteresowanych maly fragment o przwdziwej cn03:
              Tajna organizacja na Sycylii, złożona z sieci luźno powiązanych komórek;
              rozwinęła się 1820-48, z gł. ośr. w Palermo; w 2. Połowie XIX i w XX w. Działała
              na terenie całych Włoch; początkowo celem mafii była ochrona interesów ludności
              przed nadużyciami obcych wojsk i napadami zbójeckimi; 1869, po zjednoczeniu
              Włoch, opanowana przez elementy przestępcze, czerpała korzyści z rozboju i
              szantażu; szermując hasłami separatyzmu sycylijskiego oddawała także usługi
              stronnictwom polit.; Mimo prześladowań w okresie międzywojennym (procesy 1927) i
              wielokrotnie podejmowanych po II wojnie świat. Akcji mających na celu likwidację
              mafii, działa we Włoszech nadal; wł. organizacje mafijne opierają się na
              związkach rodzinnych, dzielą się na rodziny i klany, a ich członków obowiązuje
              surowo przestrzegana zmowa milczenia (wł. Omerta); na swym terenie organizują i
              kontrolują działalność przestępczą (m.in. kradzieże, wymuszanie pieniędzy od
              właścicieli sklepów, restauracji itp. w zamian za ochronę, także przemyt, handel
              narkotykami oraz zabójstwa); zapewniają również sprawne funkcjonowanie i dochody
              należące do mafii przedsiębiorstwom usługowym i produkcyjnym; by zachować
              wpływy, osiągać korzyści materialne i zapewnić bezpieczeństwo swoim członkom,
              mafia dąży do infiltracji życia polit., Gosp. i finansowego, posługując się
              terrorem, szantażem i korupcją (1993 powiązania takie zostały potwierdzone po
              ujawnieniu licznych afer korupcyjnych); gł. organizacje: Cosa Nostra - mafia
              sycylijska mająca liczne odgałęzienia na pn. Włoch, m.in. we Florencji i
              Mediolanie, ściśle współpracująca z mafią amerykańską; kamorra - Neapol i teren
              całej Kampanii; N'drangheta - gł. Basilicata i Kalabria; sacra corona unita -
              Apulia (nowa, o niewielkim zasięgu).

Jest takie stare mafijne powiedzenie: pochyl się trzcino, aż przejdzie fala.
              Taka zawsze była taktyka mafii - przycupnąć, odczekać, zmienić sposoby
              działania. Zrobili to także tym razem, po spektakularnych aresztowaniach i
              procesach w latach 90-tych nastąpiła reorganizacja, a ze brakuje nowych pentiti,
              pentiti z najnowszej generacji, organa ścigania stoją przed ponowną łamigłówką,
              wszystko zaczyna się od nowa.
              • requiem8 Re: do zwd 17.07.07, 22:53
                O_O
                a tego to nie wiedziałam :P
                • Gość: :) Re: do zwd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 11:30
                  No widzisz kolezanko malo kto wie. Zreszta moge sie zalorzyc ze chlopaki z
                  rakowa nie wszyscy ale z 80% tez nie wie czym sie podpisuje:)
              • Gość: gosc Re: do zwd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 19:04
                "cosa nostra" po przetlumaczeniu na polski "wspolna sprawa". Od tego pochodzi
                nazwa grupy. BBJ Raków RKS
    • Gość: północniki CN` 03 IP: 217.96.15.* 21.07.07, 12:11
      Stara brygada cosy to byli wierni kibice - dla drużyny, dziś jest nieco
      inaczej ?zagniewani młodociani?
      i tak będzie ich coraz mniej....
      • Gość: gosc Re: CN` 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:01
        szkoda ze kolesie nie bronia swoich a przysylaja na nich kolesi z innych
        zdielnic,to jest zenujace.niewazne kto za kim jest,najwazniejsza jest dzielnica
        bo ktos pozniej bedzie sie prosil o wsparcie...
        • Gość: Jader Re: CN` 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:52
          h.. z taka dzielnica powinni ja zaorac posadzic trawke i pasac krowy!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Sasiadka z gory Re: CN` 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:54
            Tez tak mysle Jonderku:) Wpadnij pozniej do mnie na kawke:)
            • Gość: Jader Re: CN` 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:58
              Chcialem spytac gdzie moge kupic czapeczke ze smigielkiem w kolorze czerwono
              niebieskim???
    • Gość: Jader Re: CN` 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:05
      Łał!!!!! Ale masz gadane peda.... zapraszam na zawodzie to Ci to wytlumaczeCW..U!!!!
      • Gość: :) Re: CN` 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:39
        Mieszkam na zawodziu i powiem szczerze ze to co widze to mnie przeraza!!!!!!
        Ludzie jak wracam po pracy do domu o 22:00 to boje sie przejsc przez wlasna
        dzielnice!!!! Trzeba cos zrobic z tymi bandami stojacymi pod klatka!!!! Moze
        ktos sie tym zainteresuje???
        • Gość: gosc Re: CN` 03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 01:17
          jader nie badz taki twardy bo gowno mozesz a duzo gadzasz zrob cos sam a nie
          sraj sie kumplami bo sa do niczego jak nie wezma sterydow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka