Gość: misiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:44 Absolwenci - napiszcie swoja opinię o szkole, nauczycielach i uczniach. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l Re: II LO Absolwenci IP: 77.87.120.* 10.07.07, 01:41 Szkoła niezapomniana, nauczyciele super (szczególnie prof. H.Z.), jedyną osobą, której nie mogę nazwać pedagogiem to M.B. (ale w każdej szkole znajdzie sie czarna owca). Dużo by pisać, ale to nie na to forum, zresztą to już nie te roczniki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strona Re: II LO Absolwenci IP: *.wip.pcz.pl 10.07.07, 08:53 Absolwenci Traugutta mają swoją stronę: www.traugutt.net/absolwent/ pozdrawiam i zapraszam jeden z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: II LO Absolwenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:36 Dobra szkoła, szkoda że już ją skończyłam. Wspaniali nauczyciele, którym szczególnie chcę podziękować: profesor Wrzaszczyk - język polski profesor Jaskóła - historia profesor Napieralski - fizyka profesor Podgórski - pedagog Obyście na nich trafili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Kasprzyk Re: II LO Absolwenci IP: 195.37.121.* 11.07.07, 15:31 www.nasza-klasa.pl Odpowiedz Link Zgłoś