IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:52
Kiedy do diabła zostaną wybudowane ronda przy skrzyżowaniach ul. Armii Krajowej i ul. Dekabrystów i drugie rondo przy PZU na skrzyżowaniu ul. Jagiellońskiej z al. Niepodległości??!!!Ile jeszcze tam ma być wypadków nim coś się z tym zrobi??!!!Jaki sens ma ładowanie kilkuset tysięcy zł w jakieś światła na durnym skrzyżowaniu przy ul. Westerplatte??!!!Kto wkońcu rozliczy władze miejskie z niegospodarności i nie mówię tylko o Wronie ale o wszystkich którzy rządzili tym miastem przez ostatnie 18 lat i nic w kwestii np. poprawy komunikacji w mieście nie zrobili??!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ronda!!! IP: 80.48.49.* 25.07.07, 12:57
      tak tak oczywiście . przepisy o ruchu drogowym też są same sobie winne , że wszyscy je ignorują !

"noga z gazu - grabarzom lżej"
      • Gość: wściekły Re: Ronda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:14
        To twoim zdaniem najlepiej zrobić ograniczenie w całym mieście do 10km/h i będzie ok???Wtedy już napewno wypadków nie będzie.Takiej debilnej organizacji ruchu ja w Częstochowie nie widziałem nigdzie indziej!!!
        • Gość: mrófka Re: Ronda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:02
          Za mało jeździsz po kraju. Przejedź się po miastach Polski to zobaczysz więcej
          debilnych rond i nie tylko. U nas nie jest najgorzej.
          • Gość: wściekły Re: Ronda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:44
            Podaj mi jakiś przykład bo ja jakoś z debilnymi rondami w innych miastach się nie spotkałem?A może ty nie umiesz jeździć po rondzie to wtedy rozumiem że ruch w Częstochowie ci się podoba?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka