Dodaj do ulubionych

Brawa dla modka za temat o SKL :D

IP: *.profiline.pl 26.07.07, 14:18
widzę że ktoś jest przez życie nie dopieszczony jeżeli po raz enty usuwa CAŁY
temat zamiast poszczególnych postów :D które niby posiadały zakazaną treść -
nie było wulgaryzmów ani dane osobistych BRAWOOOOO

ten też pewnie usuniecie. Życzę powodzenia, może ktoś doceni waszą pracę i
zatrudni was może do telewzji polskiej - tam też jest trochę do cenzurowania,
kasowania i zmienia rzeczywistości na lepszą :D :D :D
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D 26.07.07, 14:34
      Sluchaj no koleszko caly temat byl zalozony tylko po to by obrazic kogos tam w
      takim a takim samochodzie o takiej a takiej rejestracji.
      Jesli Ci taki jeden z drugim przeszkadza idz i powiedz mu to w oczy jak taki
      twardziel jestes
      • Gość: frogman Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:49
        eee temat nikogo nie obrażał a tylko ładnie świadczył o głupocie i za długim
        przebywaniu na słońcu założyciela
        więcej luzu, ludzie fajnie od czasu do czasu poczytać wpisy idiotów
        • Gość: WEGier Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: *.profiline.pl 26.07.07, 14:52
          poza tym temat nie był kontrowersyjny lecz ŚMIESZNY
          • Gość: Gość Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:26
            Śmieszny to jesteś TY, misiu.
            • Gość: fish Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: 83.18.124.* 27.07.07, 01:09
              A dopieo jakie łosie jeżdżą na SLU ....
              • Gość: p Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 06:14
                ogolnie rzecz biora jak chce przechodzic prze z pasy i jedzei auto gdzie dwa
                ostatnie znaki to litery..to nie przechodze never :D
                • Gość: ja to ja Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 06:54
                  Różnie to bywa bo nie można generalizować z tym SKL, bo ja jestem z Cze-wy
                  prywatne auto mam na SC a jeżdże firmowym na SKL-u, no i niestety dużo jest
                  takich nieszczęśników:(, a poza tym to każdy popełnia jakieś błędy.
                  Co innego to kultura na drodze, bo Ci rodowici SKL (nie wszyscy ale...) mogli
                  by się troche podciągnąć.
      • floyd_the_barber Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D 27.07.07, 07:54
        misiakilla, gdybysmy chcieli nie podejmowac na tym forum problemu zachowan
        (czesto negatywnych, niestety) poszczegolnych osob, grup spol., itd. to forum
        wypelnialyby idiotyczne watki pod tytulem "Jak ujedrnic uda"!!! nie mozesz
        usuwac watku tylko dlatego ze krytykuje cos lub kogos! CZy naprawde zyczysz
        sobie bysmy rozprawiali tu o cellulicie i kaluzach w alejach???!!! A tak w
        ogole to ile Ty masz lat, i pisz prosze Cie poslugujac sie SO ( koleszka???!!!)
        • misiakilla Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D 27.07.07, 08:35
          Naucz sie najpierw odroznic zdrowa krytyke od chamstwa
          • Gość: WEGier Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: *.profiline.pl 27.07.07, 08:49
            ok, jeżeli tobie się wydaję że potrafisz w 100% odróżniać, to czemu po prostu
            nie pokasujesz "chamskich" treści - tylko żebyś się nie rozpędził/a w tym
            cenzurowaniu bo według co niektórych to co teraz piszę ja lub inni też może być
            dla kogoś chamskie .... z tego co pamiętam jakiś czas wstecz to kasowany były
            poszczególne POSTY a nie całe TEMATY/WĄTKI i były kasowane tylko te które
            zawierały : przekleństwa, dane osobowe, groźby lub inne rzeczy podlegające
            jakiemuś paragrafowi karnemu (czy jak tam to się pisze) A NIE iść na łatwizne i
            ciach <cenzura> cały temat....

• Gość: tomasz Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:11
            misiakilla napisał:

> Naucz sie najpierw odroznic zdrowa krytyke od chamstwa

a czy ty nie pokazales w przeszlosci słomy z butow i chamstwa jakim umiesz sie
            poslugiwac ćwoku ??
            jak kazales tam komus 3 choje w paszczu brac ??
            zapomnialo sie co kretynie ??
      • marcys_czwa Do moderatora 27.07.07, 14:29
        "Słuchaj no koleżko" też jest formą obraźliwą no i przez "ż" ale przecież Ty
        wiesz najlepiej. Parę lat temu napisałem tutaj że forum "psieje" (czego pewnie
        Singielek nie wybaczył mi do teraz). I owszem "psieje" przez doktryniarska
        cenzurę, kasowanie całości postów zamiast poszczególnych wpisów. "Psieje"
        właśnie poprzez cenzurowanie tego co akurat Misiakilla uzna że obraźliwe. Tutaj
        granica jest bardzo delikatna a Misiakilla wogóle jej niestety nie czuje
        kierujac się tylko swoją nie zawsze obiektywną opinią. Swoją drogą wątek o
        stylu jazdy kierowców nie tylko z SKL ami moze mógłby kogoś uczulić na własne
        nieraz nieświadome błędy podczas jazdy samochodem. Pozdrawiam
        • Gość: asox Re: Do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:32
          dokładnie ... tymbardziej przykłady podane przez wegra pokazują że nie tylko on
          to zauważył ... śmieją się media i wytwórnie filmowe (niezapomniana akcja
          Jakimowicza w bemce :D ) LUDZIE MYŚLCIE - TO NIE BOLI!!!

PS kalafior kwiat buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahha
    • efemerydy Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D 27.07.07, 09:35
      Wiesz WEGier, masz naprawdę spore kompleksy. Obserwowałam tamten wątek prawie
      od początku i widziałam jak na siłę ciągnąłeś go w górę. Teraz też znów coś Ci
      nie gra. Miałam nie reagować na chamstwo, ale wrócę jeszcze do Twoich wypocin.
      Dojeżdżam do pracy do Częstochowy od 8 lat. Sporo jeżdżę też służbowo po
      terenie dawnego woj. cz-wskiego i nie zauważyłam żeby kierowcy z SC jeździli
      znów tak rewelacyjnie. Są różne "style" prowadzenia samochodu. Jedni robią to
      lepiej inni gorzej. Trzeba być uważnym na drodze i przewidywać zawsze
      najbardziej nieprawdopodobne scenariusze. Jedno jest pewne, kiedyś, przy okazji
      podobnego wątku na forum,sprawdziłam jak jeździ się po Cz-wie zgodnie z
      przepisami. I wiesz kto był najbardziej wkurzony- SC. Strąbili mnie strasznie.
      Tak sobie tydzień jeździłam, autobusy przepuszczałam, pieszych na każdych
      pasach tak., fajnie było. Któregoś dnia pan w bryczce, pewnie kupionej
      wyłącznie za gotówkę, jak to tylko w Częstochowie kupują, w końcu ignorując
      przepisy ruchu drogowego, wyprzedził mnie i zbluzgał potwornie -że baba, że
      blondynka, że wieśniara. To było bardzo ciekawe doświadczenie, tym bardziej, że
      sam zachowywał się w sposób powiedziałabym jarmarczno- pszenno -buraczany. I
      jeszcze jedna refleksja. Gdy kupiłam samochód, którym obecnie jeżdżę
      (oczywiście zaciągając pożyczkę na grata jak to ślicznie określasz- do gara na
      szczęście mam jeszcze co włożyć i moje dzieci nie głodują, ba, nawet stać mnie
      wykupienie miesięcznego karnetu na parking w Twoim mieście), to długo śmigałam
      na blachach niemieckich. Wtedy nikt nie wymuszał pierwszeństwa na skrzyżowaniu,
      nikt nie stukał się palcem w głowę gdy jechałam zgodnie z przepisami. Gdy tylko
      zmieniłam nr rejestracji, od razu się zaczęło. Jakoś nie zauważyłam żeby wraz
      ze zmianą rejestracji pogorszył się mój sposób prowadzenia samochodu.

Tak więc kochani, idealni kierowcy SC:

- parkujący na rondzie pod PKP (pewnie brakło kasy na parking, bo gotówka
      poszła na zakup wozu),
      - wymuszający pierwszeństwo, kiedykolwiek tylko widzicie "wieśniaka"
      - nieużywający kierunkowskazów,
      - przejeżdżający pieszym na przejściu tuż przed nosem, bo przecież mieliście
      warunkowe zielone światło i oni mimo bezwzględnego pierwszeństwa powinni się
      do Was dostosować,
      - itd...

kiedy tylko wyjeżdżacie za teren Waszego miasteczka pamiętajcie, że:

- nie musicie zwalniać do 40km/h na wąskiej drodze, gdy z naprzeciwka jedzie
      inny samochód, wieśniacy doskonale radzą sobie na takich wąskich drogach,
      wszak to ich teren,
      - gdy przyjeżdżacie do Kłobucka w środę lub w sobotę zrobić zakupy na targu
      (tak tak, przyjeżdżacie!) to bądźcie uprzejmi zapłacić za parking, a nie
      stawać np. blokując wjazd do szpitala,
      - nauczcie się przepisów ruchu drogowego, bo poza Cz-wą raczej świateł nie ma
      i trzeba sobie na skrzyżowaniach radzić samemu,
      - a po upojnym weekendzie na wsi, nad rzeką lub w cieniu własnego samochodu
      (Olsztyn, Ważne Młyny, Ostrowy, Kule itd...)posprzątajcie swój śmietnik, bo
      my wieśniacy dbamy o swoje obejścia i o swój teren i nie życzymy sobie
      żeby "panowie" z SC robili u nas burdel, tym bardziej nas to dziwi, że
      przecież to taka wysoka, kurde, kultura, z wielkiej przecież Częstochowy,
      takiej metropolii, że mucha nie siada, a tu masz ci los, brudasy z nich
      wyłażą wszystkimi bokami,
      - itd, itd, itd.......

PS. kalafior to kwiat i do tego bardzo smaczny.

To tyle. Więcej w tym temacie nie zamierzam się wypowiadać, bo szkoda mi czasu
      i energii na głupie zaczepki.
      • Gość: WEGier Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: *.profiline.pl 27.07.07, 11:26
        po pierwsze zanim się powymądrzasz to polecam www.google.pl , ponieważ kalafior
        do kwiatka ma się tak jak kobieta do samochodu pl.wikipedia.org/wiki/Kalafior
        ALE może wiesz lepiej i hodujesz smaczne kalafiorki w doniczkach w domciu lub w
        ogrodzie ... ale styknie tej netowej odbijania piłeczki bo od tego są inne fora.
        Skoro tak rzeczywiście dobrze czytałaś tamten wątek i wszystkie moje poprzednie
        (też pokasowane buahhahahaha ) to chyba www.czytaniezezrozumieniem.pl jest Ci
        obce. Otóż powtórzę - najeżdżałem na WSZYSTKICH kierowców ze szczególnym
        naciskiem na SKL (zresztą nie ja sam dawałem wiarygodne przykłady, a jakoś
        kalafiorki się nie broniły zbytnio - macie przecież tam u siebie neło?) - którzy
        jeżdzą jak <autocenzura> - najlepszy przykład Polskich kierowców jest polski
        film "JOB" - jest tam kilka przykładów jak się jeździ w Polsce, poza tym
        polecam także
        www.poboczem.pl/tylko-w-polsce/news/maruderzy-lewego-pasa,932330,3876
        PS jaka szkoda że tego nie przeczytasz :(
        PS2
        - nie mam kompleksów ale czasem się wstydzę że jestem z SC
        - nie uwierzysz! Jest jeszcze jedna osoba co jeździ poza nasze miasto i też
        czasem służbowo!
        - prawdopodobnie ta osoba co cię zwyzywała to byłem ja - jeżeli akurat
        postanowiłaś jeździć przepisowo LEWYM PASEM - chcesz jeździć jak Pan Bóg
        przykazał ? to spadaj na prawy albo siedź w domu. Nawet ja, jeżeli jeżdze jak
        kretyn (szybko), zawsze zjezdzam na prawy bo zawsze może się znaleźć większy
        kretyn odemnie
        - przejścia dla pieszych są dla mnie ŚWIETĘ! i dla większości miastowych też,
        właśnie kalafiory mają to w pupie
        - staram się omijać wasze "prawie miasta" właśnie z powodu waszych "umiętności"
        • Gość: frogman więcej luzu, mniej kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:59
          Trzeba mieć naprawdę fajnie w głowie by generalzować jazdę samochodem po
          rejestracjach, podoba mi się to :-)
          więcej pokory
          Weź pod uwage chłopie że pewnie tylko dlatego możesz byc mieszczuchem bo matka
          w wielkich bulach przywiozła Cię furmanką na poród w "mieście"
          Kobita starała się bardzo więc nie przynoś jej wstydu.
          I dotyczy to podejrzewam 80% mieszkańców tego miasta, wydaje mi się że to
          kompleks "blokersów"
          Dużo samochodów, dużo ludzi w samochodach i tyle.
          I jakoś nie zauważyłem by "krajanie" z SC to byli super kierowcy.

• Gość: WEGier Re: więcej luzu, mniej kompleksów IP: *.profiline.pl 27.07.07, 12:06
            www.CzytanieZeZrozumieniemBaranie.pl i więcej nie będę odpowiadał na tak
            idiotyczne posty - nie poczyta do końca ale musi się wypowiedzieć bo myśli ze
            będzie śmieszniej 0-o nie poniżaj się chłopie - ładuj te swoje butle i nie
            porywaj się na "inteligentne" odpowiedzi.
            A propo tych mieszczuchów, blokersów - jak się mieszka na warszawskiej? xD Do
            zobaczenia w sklepie, pogadamy w cztery oczy
    • Gość: mmm i czestochowa i klobuck to wielkie miasta ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:15
      klotnia buraczkow
    • Gość: SKLejka Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: *.com.pl 27.07.07, 11:20
      niech każdy SC przypomni sobie, od którego to pokolenia jest tym SC
      • Gość: fish Re: Brawa dla modka za temat o SKL :D IP: 83.18.124.* 27.07.07, 11:24
        a co ciekawe to chyba każdy w częstochowskim WORDzie to prawko dostał...
    • Gość: zolek do wegier IP: 195.205.202.* 27.07.07, 13:53
      Stary Ty masz jakieś hallo, ciekawe co sam prezentujesz za kierownicą. Pewnie
      miernota totalna, albo tatusine autko, a może po prostu stary trup na kredyt.
      Nie tylko SKL popełniają byki, a SC codziennie na drodze również.
      Wielki mieszczuch z Ciebie, a pewnie mieszkasz w starym, zapyziałym blokowisku.
      Straszny człek z Ciebie!
      • Gość: do WEGier Re: do wegier IP: *.org 27.07.07, 20:48
        I jeszcze bidulek czytać ze zrozumieniem nie potrafi bo to co zjada z kalafiora
        to niestety kwiatek: cytat z wikipedii -
        Pęd główny jest silnie skrócony i walcowaty.
        Liście
        Występujące w dolnej partii cześciowo okrywają olbrzymi kwiatostan.
        Kwiaty
        Podczas wzrostu wytwarza duży kwiatostan tzw. różę, którego rozgałęzienia,
        szypuły i pączki kwiatowe są mięsiste, białawe i częściowo płonne. Róże mogą być
        białe, kremowe (popularne w Polsce). W Europie Zachodniej coraz bardziej są
        popularne kalafiory o róży zielonej.
        • Gość: asox Re: do wegier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 17:21
          cytat ze strony pl.wikipedia.org/wiki/Kalafior

"Kalafior (Brassica oleracea var. botrytis) - odmiana kapusty warzywnej. Jest to
          roślina jednoroczna należąca do rodziny kapustowatych. Pierwsze wzmianki o
          uprawie kalafiora w Europie pochodzą z XVI wieku. Jest to najprawdopodobniej
          mutant kapusty lub wyrodził się z brokuła."

i co krecie? dalej chcesz się kłócić o pochodzenie kalafiorów? Nie ma to jak
          wycinanie z kontekstu .... masz coś wspólnego z radiem M.?
      • Gość: Spec Czy ktos Tym SKL-om sprawdza paszporty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 17:33
        ...jak wjezdzaja do Czestochowy>? Jakas kontrola celna powinna byc dla
        obcokrajowcow.
        • Gość: zolek do wegier IP: 195.205.202.* 30.07.07, 20:58
          zatkało czy nie wiadomo co napisac dalej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka