niki771 16.08.07, 13:02 Czy ktoś rodził u dr. Bilskiego ,jezeli tak to czy polecacie,czy wszystko przebiegło sprawnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nod26 Re: dr Bilski 19.08.07, 14:35 Jesli prosisz o rade to z całego serca moge go ci polecic.Rodziła u niego moja chrzesnica a mnie osobiscie operował.Naprawde lekarz ktory nie nosi głowy w chmurach,mozna z nim rozmawiac i zawsze ma dla pacjentki czas.Poza tym jest dobrym fachowcem.Jak juz jestes jego pacjentka to masz pewne ze przyjedzie do porodu w srodku nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusik7 Re: dr Bilski 04.11.07, 15:16 jest dobrym lekarzem chodzilam do niego 7 lat 3 dziecko urodzilam w 33 tygodniu i przyjechal o 12 w nocy tyle ze lubi kase tylko pytanie ktory lekarz teraz nie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
pkmk3 Re: dr Bilski 14.01.08, 22:07 Nigdy nie byłam pacjentką dr Bilskiego ale miałam z nim styczność jak leżałam na podtrzymaniu ciąży i jak urodziłam. Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, był niemiły a od koleżanki która leżała na sali i była jego pacjentką wziął 1200zł za cesarke mimo iz był to jego dyżur a jej sie zaczeły bóle i były przeciwwskazania do porodu naturalnego:)Co do jego fachowosci to sie nie wypowiadam bo moze rzeczywiście jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś