Gość: obiektywny IP: *.chello.pl 25.08.07, 23:42 kto ma dosyć literatury autorstwa angrusza ? uprawia politykierstow na anszym forum efektownie ... 80% wątków jest jego autorstwa może zaproponujmy mu oddzielne forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba Re: kto ma dosyć Angrusza ???!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 01:33 A fe!!!!!, a fe!!!!!! i Ty chcesz nasze dzieci uczyc??????????? z takim slownictwem ?????????????????Ty jestes chory myslac ze rodzice zgodza sie na takiego "pedagoga". Bedziemy sledzic Twoja kariere zawodowa i bron Boze "zebys nasze dzieci uczyl". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sukeban Re: kto ma dosyć Angrusza ???!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 03:21 Cokolwiek by nie sądzić o Angruszu, to wydaje mi się, że to nie jest wpis dokonany przez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: kto ma dosyć Angrusza ???!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 26.08.07, 04:19 babo! To nie angrusz, tylko podrzutek. Ten wlasciwy jest czlek marudny i jeczybula, ale nie cham z rynsztoka.Po adresie widac, ze jakis podrzutek chce sklonowac angrusza. Choc pewnosci nie ma. Byl juz taki jeden "nauczyciel" co sie budzil w nocy i w amoku uzywal brzydkich wyrazow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RG Re: kto ma dosyć Angrusza ???!!!!!!!!!!!!!! IP: *.range86-139.btcentralplus.com 26.08.07, 10:50 Może kiedy znajdzie pracę, to nie będzie miał czasu na polotykowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlito13 Re: kto ma dosyć Angrusza ???!!!!!!!!!!!!!! 26.08.07, 14:12 ten watek jest nieco bez sensu-tyle co ktos zalozyl watek o podobnej tresci,ale tam byla dyskusja i jakies przyklady a tu natomiast jest tylko obrzucanie blotem tematom o Angruszu mowie STANOWCZE NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny LItości !!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.08.07, 20:41 a nie widzisz, że posty angrusz zaśmiecają nasze forum. Jest płodny ale czy nie może alokowac swoje płodności w jednym miejscu ???? 85% przestrzeni na forum to angrusz i jego polityczne konfabulacje ...Trochę rozsadku carlito a angrusz proszę o kastrację w materii grafomani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tyle Re: LItości !!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 26.08.07, 22:58 tak samo nasze jak i jego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi Re: kto ma dosyć Angrusza ???!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 26.08.07, 15:28 a ja mam dość obiektywnego, na jakiej podstawie jest obiektywny. Jest kłamcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny inaczej :)))))))))) do zbi :) śmiech to zdrowie :))) IP: *.chello.pl 26.08.07, 21:28 widzisz ..już o tym dysputowałem z angruszem :)..i proponował trochę rezerwy do nicków na forum - to wymysł indywidualny - wszelkie polemiki dotyczące powagi wymyślonych pseudonimów netowych trącą kuriozum :))) przytaczając przykład wcześniej zastosowany gdybym tak nazwał się Ziobro lub Bin Laden też by to Ciebie gnębiło przyjacielu ?:))))) to trochę śmieszne nieprawdaż ZBI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlito13 Re: :)))))))))) do zbi :) śmiech to zdrowie :))) IP: *.range86-141.btcentralplus.com 27.08.07, 01:48 a tam... ja nie jestem za jego przekonaniami politycznymi i nie zgadzam sie z okolo 90 procentami jego wypowiedzi,ale facet chociaz sie podpisze imieniem i nazwiskiem pod tym co mowi i jest barwna postacia co by bylo gdyby kazdy byl taki poprawny i z pradem? a niech sobie bedzie na tym forum,co wam to przeszkadza?ze jest troche weselej? moze niech zalozy bloga to byloby rozwiazaniem dla niego i jego tworczosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiektywny Re: :)))))))))) do zbi :) śmiech to zdrowie :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 08:20 ja tez mam dosyć obiektywnych. To manipulacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala lubimy Angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 08:56 np. ja go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: lubimy Angrusza IP: *.iplus.com.pl 31.08.07, 13:09 ja też .a jak by został posłem i miał duzo kasy to chciałabym byc jego osobista pielegniarom .Miał by umnie tak jak premier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiektywny Re: wysrajta sie ludziska z rana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 09:40 to ty obiektywny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do subiektywnego IP: *.chello.pl 27.08.07, 12:55 a odczytać subiektywny adresu IP już nie umiemy ?:) rozumiem trudna sprawa :) to manipulacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: wysrajta sie ludziska z rana 27.08.07, 09:52 Gość portalu: angrusz napisał(a): > zamiast durnoty pisac wsioki jedne Ktoś podszywa się pod mój nik .Jest głupi i wulgarny . No cóż trzeba będzie to jakoś znieść i odróżnić się . Taka to niedogodność istnienia na Forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick co nick mówi o człowieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 11:48 www.uw-team.org/index.php?id=nick/nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: co nick mówi o człowieku IP: 212.87.241.* 31.08.07, 20:52 A Ja kocham Angrusza, łyso Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: kto ma dosyć Angrusza ???!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 21:42 ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś