kr2y5i3k 27.08.07, 22:21 i co z nową linią tramwajową? bo coś sprawa ucichła :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrzosowiak Re: Tramwaj na błeszno :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 22:24 no i dobrze. bo zaraz by znikneły 19,26 i 27 a pewnie tez te inne linie z jesiennej 24 itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek_cz-wa Re: Tramwaj na błeszno :) 28.08.07, 09:45 Zniknąć by nie zniknęły tylko mogłyby mieć trochę zmieniona trasę. A co myślisz ze nową linię tramwajowa wybudować to tak od razu się da. Wszystko idzie zgodnie z planem już są wykonane projekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: Tramwaj na błeszno :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.07, 13:01 No rzeczywiście, czyżby zatem Evobus planował polską premierę nowego Conecto nie w Częstochowie? Niewiele brakło by była w Warszawie - byłoby tak, gdyby dziś przetarg na obsługę linii wygrał Mobilis, ale akurat PKS Grodzisk Maz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: Tramwaj na błeszno :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.07, 13:06 O przepraszam, nie na ten wątek odpowiedziałem. Otóż z linią tramwajową niby wszystko dobrze, tyle że ja nie do końca jestem zadowolony, bo odrzucono dwie istotne uwagi miłośników: że na skrzyżowaniu al.Pokoju / Jagiellońska powinna być relacja skrętna z Kucelina na Błeszno oraz że nie ma sensu ciągnąć linii dalej niż do Boh. Katynia. Ba, poszli dalej - przy Boh. Katynia nie będzie tymczasowej pętli. Walą od razu do stadionu. Ciekawe dla kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: Tramwaj na błeszno :) IP: 81.15.170.* 28.08.07, 13:41 Głupie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: Tramwaj na błeszno :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.07, 14:50 Ale piszesz ironicznie czy wprost? Bo ja się zastanawiam - gdybym mieszkał w rejonie Żareckiej - co by mi musiało do łba strzelić, żeby jechać do miasta 25 min. tramwajem przez Wrzosowiak, skoro "12" zawiezie mnie o jakieś 10 min. szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trew Re: Tramwaj na błeszno :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:31 no dokładnie, tyle że oni chcą nas uszczęśliwić na siłę. I coś czuję, że te autobusy to z czasem zabiorą, tak jak to było wspomniane na jednym ze spotkań. I nie będziemy mieli innego wyjścia niż ten tramwaj! Ja osobiście wolę już iść na pieszo niż jechac 25 minut na około. Odpowiedz Link Zgłoś