Gość: Justyna IP: 80.54.173.* 31.08.07, 10:25 Witam. Poszukuję fotografa z Częstochowy, który zrobiłby portfolio małemu dziecku. Portfolio ma być na potrzeby agencji reklamowej. Bardzo dziękuję za namiary jeśli ktoś zna dobrego fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 11:13 www.ciuraszkiewicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! IP: *.sc.czest.pl 31.08.07, 12:58 jesli on jest dobry...?!~to ja dziekuje... a gdzie ostrosc? wystrzegamy sie centralnosci, a u niego wszystko centralnie... mnie sie zdjecia Pana z linku wyzej Nie podobaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 13:45 e, tez bym nie chciała takiego fotografa z linku jakość kiepska, o ekspozycji nie wspominając, a portrety to żenada Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! 31.08.07, 13:52 a przepraszam mało to profesjonalnych fotografów w naszym miescie??? wystarczy sie przejsc i od razu znajdzie sie kilku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! IP: *.tpnet.pl 31.08.07, 14:22 Tomasz Gębuś jest najlepszy w Czewie ! Pewnie nie tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka.eu Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! IP: *.man.czest.pl 31.08.07, 14:33 Witam. Polecam tego Pana: vandergogi.digart.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:15 Robert Chlewicki, artysta fotografik po plastyku. Podwórko jak Jałowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdzięczny Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! IP: *.81.inds.pl 31.08.07, 15:46 Tylko Pani Iza Banaszkiewicz, najlepsza i najtańsza, do tego piękna i miła - tel. 322-24-00 Robiliśmy u niej zdjęcia ślubne, do dziś wszyscy nam zazdroszczą Odpowiedz Link Zgłoś
alewanowicz Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! 11.09.07, 16:52 a ja nieskromnie polecę naszą firmę www.fotograf24.pl ;) działa na terenie warszawy ale moje rodzinne miasto to czestochowa wiec czesto tam bywamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
uprzejma5 Re: Profesjonalny fotograf poszukiwany !!! 31.08.07, 21:35 polecam z pełna odpowiedzialnością: Piotr Kras www.piotrkras.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś