Gość: malenstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:57 moze ktos widział na 1000leciu małego, czarnego ratlerka ? zginał mi przedwczoraj ... :( jesli ktos cos wie na ten temat, to piszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buc Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 22:16 Zapytaj google.pl :P nie no taki żarcik, szukaj psiny szukaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 22:40 heh bardzo smieszne :P szukałam jej dość długo... ale skad moge wiedziec gdzie jest... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:46 znalazl sie piesek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 00:14 Zglos zaginiecie do schroniska dzwon tam codzienie.Daj tez ogloszenie do prsy i obiecaj nagrode.Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: 80.54.168.* 04.09.07, 01:18 Mi tez nie dawno zginał pies i sie znalazł po 5 dniach. W schronisku. Zgłosc do schroniska rysopis i zdjecie psa. Rozwies ogłoszenia w dzielnicy i popytaj koniecznie grupek dzieci bawiących sie przed blokami. Dzieci ci chętnie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:01 nie chce wprowazdac w blad ale wczoraj jakiegos przypalanego pieska widzialam jak lezal na 1000-leciu na skos od przystnku 24 w strone miasta w drzewach kolo ogrodzenia Ale nie wiem co to za rasa poniewaz widzialam go z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 15:35 ale kolo ktorego ogrodzenia ? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.man.czest.pl 04.09.07, 18:33 widzialam takiego pieska, tyle ze dokladnie nie wiem czy to ten ktorego szukasz, bo był juz sztywny i zakrwawiony. Lezal przy ulicy, chyba jakis samochod go potracil. Bylo to niedalego ulicy westerplatte.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:45 glupie buraczki.ha ha ha jakie smieszne, jestescie beznadziejne bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 23:07 przepraszam ale teraz dopiero weszlam na internet...i odczytalam pytanie...ogrodzenie to jest chyab od szpitalu PCK zaraz przy przystanku 24...ale teraz to i tak chyba za pozno Bardzo kocham wszytskie zwierzaczki wiec jak moge prosic o napisanie jak tam ida poszukiwania, mam nadzieje ze piesek sie odnajdzie caly i zdrowy Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:17 nie znalazł się niestety.... :( i już pewnie się nie znajdzie... w sobote minie tydzien jak go nie ma ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 22:59 Prosze zadzwonic do schroniska , i tak jak tutaj juz chyba ktos wspominal rozwiesic na osiedlu chodziaz plakaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.eranet.pl 05.09.07, 23:24 Tak ja mam takiego pieska od wczoraj w domku...suczka czarna podpalana z biaLą ciapka pod pyszczkiem... Tylko nie wiem czy to pinczer czy ratlerek...Pies obecnie przebywa w 2 al, proszę o kontakt 506579178 Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.eranet.pl 06.09.07, 00:39 Nie wiem czy to ten sam którego szukasz, ale ja znalazłam ratlerka, czy pinczerka , nie odróżniam tych ras, i ten piesek przebywa chwilowo u mnie.To jest suczka, ma krótki pyszczek i stojące uszka i biały "krawacik".widać,że piesek jest rasowy. Wyje jak wilk od 2 dni, nie je, tylko troszkę pije i ciągle popiskuje, widać, że tęskni za panią. Nie podałaś żadnych namiarów na siebie, wiec ja podaje ci mój numer telefonu 506579178, zrobiłam jedno zdjęcie telefonem, więc mogę ci wysłać mms, tylko sie odezwij, zanim pęknie temu pieskowi serce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 07:18 :( no jaq dzwoniłam do Ciebie teraz, ale nie dobierasz... :( prosze... nie oddawaj jej nikomu, moze to akurat ona :( ona zawsze piszczała, jak była sama.. i tez miala biały krawacik'... 782 623 ... z tego numeru dzwoniłam ;) jak cos, to chociaz smsa napisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka__ Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 12:18 I jak to ten piesek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Zaginał mi piesek ! :( IP: *.centertel.pl 06.09.07, 12:44 Cieszę się, że to był Twój piesek. Naprawdę piesek musi Cię bardzo kochać...Tak Figa strasznie wyła, że obiecałam jej ze odnajdę jej Panią i tak też się stało....nie sądziłam przecież, że ktoś mogłby wyrzucić takie maleństwo. Dbaj o nią, bo po takich przeżyciach na pewno przez jakis czas nie będzie mogła do siebie dojść. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Znalazł się piesek :) IP: 80.48.49.* 06.09.07, 14:27 Czy Justyna otrzymała nagrodę za znaleźne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Znalazł się piesek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:57 nie wiem co mam powiedzieć... naprawde dziekuje za to, że napisała Pani o tym na forum! ;) i ze piesek sie znalazł. teraz taka zagubiona jest.. i gdy wrocilam do domu i otworzyłam drzwi, to uciekła (pewnie ze strachu), ale na szczescie drzwi na dole były zamkniete i ja złapałam w pore ;) dzis tylko zostaje.. jechac po smycz dla Niej :) naprawde jeszcze raz bardzo dziękuję! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Znalazł się piesek :) IP: *.centertel.pl 06.09.07, 16:09 Nie ma za co...Cieszę się, że jest u Pani...Na pewno lada dzień przejdzie jej stres. Wiem co sie z nią działo przez 3 dni, przeżyła kupe stresu, ale nikt jej nie skrzywdził, spała nawet z siostrą w łóżku. Teraz pewnie nadal jest w szoku, bo może boi się, żeby znowu nikt obcy jej nie wziął. Ja tylko zastanawiam się, czy te miejscowe pijaki jej po prostu nie ukradli..:(. Smutna historia ale na szczęście z happy endem :. No i niestety smyczka jest konieczna..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Znalazł się piesek :) IP: *.centertel.pl 06.09.07, 16:29 Nie dostałam, bo najwiekszą nagrodą dla mnie bylo i jest dobro tego pieska..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Znalazł się piesek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:16 jest za co... pewnie Pani czytała wczesniejsze wypowiedzi... typu... ze psa widzieli zakrwawionego na przystanku itp.. szczerze mowiac traciłam nadzieje, bo na dworze ziąb, a ona przeciez maleńka, wiec mogła zamarznać.. szkoda, ze jest tak mało osob jak Pani, które maja tak wielkie i ciepłe serduszko .. dałam jej jeść i teraz malenstwo śpi :) a oprócz tego bede musiała isc z nia doo weterynarza, bo sama Pani słyszala rano co jej dolega :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka__ Re: Znalazł się piesek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 19:51 super że się znalazła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Znalazł się piesek :) IP: *.centertel.pl 06.09.07, 20:25 Niestety nie brakuje idiotów, którzy biorą udział w dyskusji, nie mając za grosz wyczucia ani kultury. Najważniejsze, że Figa jest cała. Musi Pani iść jak najszybciej do weterynarza, bo z taką chorobą jak padaczka nie ma żartów, a ona jest naprawde kochana.Ja mam pinczerke miniaturkę, którą kocham najbardziej na świecie. Ale niestety nie zaprzyjaźniła się z Pani Figą, bo czuła się zagrożona i była strasznie zazdrosna...Jak już wspominałam, Figa spała cała noc w łóżku i była bardzo grzeczna, bo moja Fionka jak śpi ze mną na łóżku to nie można jej ruszyć, bo strasznie warczy, a Pani piesek to istny Aniołek. Ja ją troszeczkę umyłam, gdyż była poklejona...- nie wiadomo gdzie się tułała.Ale szybko ja wysuszyłam więc nie powinna się przeziębić. No i koniecznie musi jej Pani podciąć pazurki, bo ma troszkę za długie, ja próbowałam ale sobie nie dała. A czy to jest prawdopodobne żeby ktoś ją mógł ukraść???? Bo te "majlochy" z mojego podwórka dzisiaj prowadzały kolejnego pieska, i zastanawiam się czy oni nie kradną psów i ich nie próbują sprzedać, żeby mieć na piwo. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Znalazł się piesek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 21:00 nO moze i ma Pani racje z tymi osiedlowymi "majlochami'.. no coz... to sie nazywa Polska.. watpie, zeby figa sama ot, tak poleciała az do miasta...strasznie watpliwe... teraz juz bede jej pilnowac :) smycz juz dla niej mam, niech sie przyzwyczaja :) jeszcze raz bardzo dziekuje ;)ma Pani moze gg ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Znalazł się piesek :) IP: *.centertel.pl 06.09.07, 21:39 Mam,i nie jestem żadna pani tylko Justyna..:) 2093515 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: Znalazł się piesek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 21:50 dziekuje slicznie ;) Gdyby coś, to jutro pogadamy, teraz ide spac, bo rano do szkoly ;) do uslyszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Znalazł się piesek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 19:06 ciesze sie bardzo z tak szczesliwego zakonczenia:)ciesze sie ze piesek jest caly i ze w koncu sie odnalazl z Pania, i ciesze sie ze sa jeszczce dobrzy ludzie w tej Częstochowie ze potrafia bezinteresownie zaoopiekowac sie pieskiem i szukac wlasciciela:) Odpowiedz Link Zgłoś