Gość: bilder IP: *.dclient.hispeed.ch 05.09.07, 07:17 trzeba przyznac ze ten exspert od budownictwa to pewnie po Akademii Cz-wskiej 2-3 miliony i robi sie 15 milionow.Wrona powiedz lepiej cos zrobil z reszta kasy?Pewnie wywiozles do CH jak Kwas???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xkx Re: Kamienica Kupiecka zaczęła zarabiać IP: *.152.bloklan.org 05.09.07, 07:31 Pytanie jest nastepujące co to za eksperci którzy mylą się w swych szacowaniach dot. kosztów remontu wynikajacych z takiego a nie innego stanu budynku o drobne 12 mln zł? Kolejne pytanie jak długo sie takowa inwestycja bedzie zwracac? 5 lat? 10 lat a moze wiecej? Ja rozumiem iż to quasi zabytek ale czy się opłącało wkłądać tak gigantyczna kase w remont czego co na dobra sprawe należało by wyburzyć i postawić na nowo. Napiesze to po raz kolejny ja rozumem sytuaje ale zastanawiam sie czy w sytuacji kiedy w miesci brakuje kasy na wszystko opłacało sie wkładać kase w coś co na dobra sprawe moze sie nie zwrócic nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oslo wronia ekonomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 08:35 o zarabianiu ekipa prezydenta Wrony wie tyle co specjaliści z postkomunistycznych skansenów typu ZGM czy MPK.,dzięki hojności miasta działających praktycznie bez konkurencji rynkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Zdjęcie nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 09:01 Jak można było zamontować oprawy rastrowe na TAKIM suficie???!!! Tam powinno być oświetlenie dekoracyjne, a nie chińki badziew. Projektant powinien odpowiedzieć za tak karygodny błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany Re: Zdjęcie nr 2 IP: *.kat.3s.pl 05.09.07, 10:36 Zgadzam się z przedmówcą. To jest skandal i zbrodnia w biały dzień. Jak można było na takie coś pozwolić!!!. Tam powinien być elegancki stylizowany mosiężny żyrandol a nie rastry które wyglądają tutaj szpetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder Re: Zdjęcie nr 2 IP: *.dclient.hispeed.ch 05.09.07, 12:38 To nie projektant to wrony gniazda...przeciez to bedzie jego buda za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plastyk Re: Zdjęcie nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:59 Zdecydowanie popieram. Nigdy !!! nie widziałem tak karygodnego niechlujstwa w projektowaniu oswietlenia. Tym bardziej, że w Częstochowie mamy jedną z najlepszych firm z oświetleniem w kraju. Ten chory pomysł z rastrami MUSI byc zmieniony / poprawiony /. Zadzwońcie do Techno-Light !!!!!!! Generalnie budynek - przepiękny. To chluba miasta. Wizytówka. Nie przekładałbym tej inwestycji na kase czy inne szukanie sensu inwestycji. Ona zastanie z "nami" juz do końca i będzie częstchowska. Jest co pokazywać "obcym", których na szczęście ostatnio nie brakuje. Mamy swoje perły architektoniczne i musimy je pokazywać, bo jest co. Nie nareszcie zaczną się u nas pielgrzymki do tego typu obiektów, mamy ich dużo tylko trzeba je poodkurzać. Kto to zrobi ?. Napewno każdy taki remont będzie miał swoich za i przeciw. Ja jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Jest od wczoraj takie przekleństwo : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:02 abyś jadł pastę rybną w towarzystwie Wrony . Podoba mi się ! Odpowiedz Link Zgłoś
togal Kamienica Kupiecka zaczęła zarabiać 05.09.07, 11:22 może się nie znam!!! ale rzeczywiście oświetlenie obleśne... komponuje się z tą sztukaterią fantastycznie.. gratuluję pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosa Re: Kamienica Kupiecka zaczęła zarabiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:06 zadaniem miasta jest budowa i remont dróg a nie remont kamienicy za 15 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder Re: Kamienica Kupiecka zaczęła zarabiać IP: *.dclient.hispeed.ch 05.09.07, 12:42 Co sie nie robi we wlasnym interesie???Buda przejdzie na miasto a Wrona bedzie mial gniazdka pod sufitem.....Wapno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyy Re: Kamienica Kupiecka zaczęła zarabiać IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.09.07, 12:52 Ciekawy jestem jak to wszystko wyglada tym bardziej że w Częstochowie nie byłem juz ponad 2 miesiace ... www.3dwhite.pl/?clic(...)82ab1dc3427e605e144d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Kamienica Kupiecka zaczęła zarabiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:14 Ale ładnie wygląda jak przystało na typ budwy w Alejach a nie jak budynek na przeciwko , ni przypiął ni przyłatał , Kto pozwolił na takie Cinema w tej części miasta ?>?!! Odpowiedz Link Zgłoś