Gość: mmmm IP: 89.174.23.* 07.09.07, 11:30 czy ktos był u niego na wizycie gdzie przyjmuje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: dr Pawełczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 21:02 Jest bardzo dobry, i ma przychodnie na Sobieskiego kolo ryneczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizka Re: dr Pawełczak? IP: 212.87.241.* 08.09.07, 21:48 jest bardzo dobry,a w dodatku ma umowę z nfz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: dr Pawełczak? IP: 195.116.81.* 09.09.07, 16:44 zależy,co kto rozumie pod pojęciem dobry...ja mam średnio przyjemne wspomnienia z wizyty u niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: dr Pawełczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 19:22 Ja nie mogę powiedzieć złego słowa na tego lekarza robił mi laparoskopię woreczka zółciowego.Na jego oddzial czułam się jak w prywatnej klinice nasze szpital niech się schowają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Pawełczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 21:18 Czyżby konkurencji przykro? Ale On nie ma konkurencji jest jedyny i najlepszy nie od dzisiaj, bo juz od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta41 Re: dr Pawełczak? IP: *.zana.trustnet.pl 10.09.07, 14:13 Byłam u niego z czteroletnim synkiem na zabiegu.Bardzo miły człowiek i zna się na tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: dr Pawełczak? IP: 195.205.202.* 11.09.07, 01:01 pare lat temu mowiono o nim dr. judym. a tak serio to bardzo mily i jeszcze bardziej kompetentny lekarz.znana historia ,kiedy zaiwanial do pacjenta na zabitej wsi ,przez snieg na mrozie w samych pantofelkach bo mu sie nie przelewalo a pomoc chcial.za wizyte symbolicznie "co laska".tak -kiedys,teraz nie wiem czy sie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadf Re: dr Pawełczak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:31 Sam lekarz jest super cala moja rodzinka jest u niego. Natomiast w kwestii calej przychodni na sobieskiego i tego co tam sie dzieje jak czasami Pan Pawelczak nimi nie wstrzasnie to szkoda gadac. Raz uslyszalem nastepujacy tekst: "moze bedzie moze nie a jak bedzie to moze przyjmie moze nie." Podziekowalem im wtedy za jakakolwiek pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr Pawełczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:31 Ale to nie sam p.Pawełczak tylko pewnie panie w recepcji tak odpowiedziały, powinno sie takie rzeczy zglaszac do szefostwa, ktore podjelo by odpowiednie kroki, bo takie zachowanie swiadczy tylko o przychodni i jej wizerunku oraz jej wlascicielu, choc On o niczym nie ma pojecia. A tak ogólnie to wspanialy czlowiek, dobry i pracowity, a takich dzis jest nie wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: dr Pawełczak? IP: 195.116.81.* 11.09.07, 11:37 nie mówię,że to zły lekarz czy niekompetentny-chociaż z tym drugim to można polemizowac-nie chodzi mi o kwestię leczenia i jego wiedzy-byłam u niego raz,z żadną dolegliwością,po prostu takie wymogi,wyszłam z gabinetu lekko zniesmaczona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr Pawełczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:22 Zniesmaczona tzn? nie rozumiem? Napisz jasniej, jak juz cos mowisz to napisz pod jakim wzgledem bylas zniesmaczona, bo to roznie mozna rozumiec i w ten sposob wyrządzając komuś krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: dr Pawełczak? IP: 195.116.81.* 11.09.07, 12:47 ...byłam u niego na badaniach okresowych do pracy,są to badania ogólne(u niego+ badania u specjalistów),może wiesz jak to wygląda,ja odmówiłam badania piersi,bo nie jest to konieczne na takich badaniach i odniosłam wrażenie,że to go ubodło troszkę,bo już nie był taki miły...a druga sprawa,jeśli prowadzi taką profilaktykę,to powinna ona obowiązywa c wszystkie panie,a nie tylko wybrane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podobno Re: dr Pawełczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:55 ma wredną żonę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr Pawełczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:32 Uważam, ze to chyba dobrze bo profilaktyka i takie badanie jest wazne. Tyle sie trabi, ze to lekarz pierwszego kontaktu powinien wiele rzeczy zauwazyc, ze np. moze byc jakis guzek. Gdyby znowu stalo sie tak, ze u ktorejs z pan cos tam wykryto, bo np. piers bolala to mialaby znowu pretensje ze lekarz pierwszego kontaktu nic nie zauwazyl. Ale jak ma zauwazyc jak takie panie jak ty sa tym faktem zniesmaczone. A o tym, ze nie wszystkie panie bada to nie wiem, bo akurat nie pytalam nigdy pan ktore od niego wychodza, bo mnie to nie interesuje. A żona raczej wydaje sie na sympatyczna, ale nigdy nie mialam stycznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: dr Pawełczak? IP: 195.116.81.* 11.09.07, 23:42 masz rację,że profilaktyka jest ważna,ale to nie jest mój lekarz pierwszego kontaktu!,mam swojego innego,mam też swojego ginekologa,do którego chodzę regularnie,a to jest lekarz zakładowy!,do którego chodzę na badania okresowe w związku z moją pracą-gdzie pracodawca nie wymaga takich badań!!!;w każdej przychodni,szpitalu wiszą plakaty-prawa pacjenta-w których jest jasno napisane,że pacjent ma prawo odmówic badania-ja tak zrobiłam-a lekarz powinien przyjąc to jako rzecz normalną,nie powinien brac tego w żaden sposób do siebie,a tu było troszeczkę inaczej, w efekcie końcowym nie podbił mi badań stwierdzających moja zdolnośc do pracy,a to nie jest normalne,nie sądzisz?czy badał inne panie,ja sie zapytałam,bo to moje koleżanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr Pawełczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 08:56 Może jako lekarz zakladowy chcial byc jeszcze bardziej dokladny? No cóz jesli nie bada tak wszystkich pan, to byc moze hmhm, no nie wiem czym to jest uwarunkowane, moze wygladem, uroda, bo ladne kobiety zawsze wzbudzaja zachwyt, a ty byc moze do takich sie zaliczasz. A ze wyniku nie podbil to moze jednak nie byl on dobry? Trudno oceniac sytuacje nie znajac jej od srodka, zreszta nie chce tu nikogo oceniac, ale zycze powodzenia w kolejnych badaniach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: dr Pawełczak? IP: 195.116.81.* 12.09.07, 09:39 ta sprawa była bardziej zagmatwana,ja opisałam ja w skrócie,to nie jest miejsce na takie rzeczy,w efekcie końcowym musiał podbic mi te badania,bo nie miał podstaw by tego nie zrobic;myślę tak sobie,że najlepiej każdy powinien sam przekonac się jaki jest,ja słyszałam,mimo wszystko,wiele dobrego na jego temat-jako specjalisty-chociażby tutaj na forum i niech tak zostanie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: dr Pawełczak? IP: 82.177.124.* 12.09.07, 09:43 Lubi sobie pomacać... Odpowiedz Link Zgłoś