IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 09:18
Witam, gorąco proszę o opienie na temat sali la torre tzn.jaka
obsługa czy dobre jedzonko i w jakiej ilosci.a moze ktos ma namiar
na link o salach weselnych co byl w zeszlym roku dosc obszerny ja
nie moge sie do niego dokopac:-)pozdrawiam i prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • dudi_82 Re: la torre 14.09.07, 14:05
      W tym roku bylem na 3 weselach. W Pokerze, La Torre i Black Jack`u. Z tych 3 sal
      na pewno La Torre jest najlepsza. Najlepsze jedzenie, wystrój, obsługa,
      wydajność klimatyzacji, jest gdzie posiedzieć na dworze, dzieci się nie nudzą bo
      jest plac zabaw. Ale są i minusy. Mały parking, na sali trochę za ciemno (słabe
      oświetlenie) i zespół niewidoczny z tej "siedzącej" części sali. Poza tym przez
      to, że zespół jest tak jakby w innym pomieszczeniu to na sali "siedzącej" źle
      słychać muzykę i to, co mówi zespół (pogłos, echo). Ale może to wina
      nagłośnienia? Nie wiem. Tak jak mówię z tych 3 sal La Torre moim zdaniem jest
      najlepsza. Weź tylko pod uwagę, że jak goście będą drętwi to każda sala będzie
      do d... LaTorre fajna, ale najlepiej bawiłem się w Black Jack'u. To goście
      tworzą atmosferę i jeśli goście dopiszą to i wesele na sali gimnastycznej będzie
      super.
      • Gość: ja Re: la torre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:56
        dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedz:-)rodzinka wesoła i
        roztanczona wiec mam nadziej ze bedzie super.pozdrawiam
    • Gość: marta Re: la torre IP: 85.134.168.* 14.09.07, 15:31
      Dużym minusem jest jak goście nie widza zapolu... Tym bardziej leniwym nie
      będzie chciało sie wstać. Do tego konkursy... Wyobraź sobie ze wszyscy nagle
      wstają i oglądają konkurs...
      Tez miałam duży problem z sala, bardzo podobała mi sie sala Castello ale para
      młoda nie widzi jak sie goście bawią, wiec co to za przyjemność...
      Sale które mi sie spodobały to: Bikajo, Daga i Gregg bis (dwie ostatnie są w
      Czarnym Lesie).
      • Gość: iza Re: la torre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:45
        Bylam 2 razy na tej sali na weselu, jedzenie dobre, ale bez rewelacji, barzdo
        dobry grill, obsługa tez raczej w porzadku,ale płytki na sali do tanczenie i zła
        akustyka na sali to najwieksze minusy. Gdy sie siedzi blisko mlodych to nie
        tylko nie widac ale i nie slychac co sie dzieje na sali do tanczenia. No i ten
        felerny stopien-osobiscie widzialam jak 4 osoby przez niego lezaly-mozna sobie
        krzywde zrobic.
        • Gość: Czestochowianinn Re: la torre IP: 80.54.168.* 14.09.07, 15:47
          Stopień jest dobrze oświetlony. jak ktoś jest napruty to na prostej też się potknie
          • Gość: ja Re: la torre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 16:09
            no własnie ten fakt ze nie widac zespolu troszke mnie odpycha od
            decyzji o zorganizowaniu tam wesela, ale ogolne wrazenie calkiem
            sympatyczne.Ja najchetniej z kazdej sali wzielabym po troszke:-)Nie
            spodziewalam sie, ze to bedzie tak trudna decyzja.Mysle jeszcze nad
            Bikajo,Studnia i Viking-sala bankietowa-urwanie glowy.pozdrawiam
            wszystkich i dziekuje za wpisy:-)
            • Gość: gosc Re: la torre IP: 80.54.173.* 14.09.07, 19:15
              a ja bylam w tym roku w La Torre i co do obslugi mam torszke zastrzezenia! otoz
              pierwsza herbate dostalismy dopiero o godz 1:00 w nocy!! nie wiem byc moze
              poprotu mieslimy pecha:)Heh natomisat w Studni o godz 21 w czasie poprawin
              wylaczono nam swiatlo! dlatego ciesze sie ze mam w "Beacie" swoje wesele!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka