Dodaj do ulubionych

Początek procesu grupy Marcepana

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 23:47
no tak... z powodu nieobecnosci jednego z adwokatow...
ech, szkoda slow!
dobrze tylko, ze nie wypuscili ich na wolnosc...
Obserwuj wątek
    • Gość: Nikoś Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 10:28
      Powinni ich wypuścić bo szkoda czasu! Zresztą i tak ich
      wypuszczą, niech łapią lepiej prawdziwych bandytów!!!

• jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 16.07.03, 10:32
        ta sprawa to okaz pięknie spieprzonego śledztwa
        gdzie mordercy Eliasza?
        a Kraszana?
        szkoda gadać...
      • Gość: polska Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 11:07
        Gość portalu: Nikoś napisał(a):

> Powinni ich wypuścić bo szkoda czasu! Zresztą i tak ich
        > wypuszczą, niech łapią lepiej prawdziwych bandytów!!!
        >
        masz racje powini ich wyposcic,bo nic takiego nie zrobili zeby
        siedzieli.myslisz ze policja lapie prawdziwych bandytow,jezdza tylko
        samochodami po miescie i rozgladaja sie za dziewczynami.i to jest nasza
        policja???
      • Gość: ZEMECKIS Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 09:42
        Gość portalu: Nikoś napisał(a):

> Powinni ich wypuścić bo szkoda czasu! Zresztą i tak ich
        > wypuszczą, niech łapią lepiej prawdziwych bandytów!!!
        >

A oni nie sa prawdziwymi bandytami ? Ty jestes z Myszkowa a moze z
        Truskolasow ? jak bylbys z czestochowy wiedzialbys kto jest kto ....
    • Gość: happy Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 195.46.231.* 16.07.03, 11:42
      Gość portalu: j_cage napisał(a):

> no tak... z powodu nieobecnosci jednego z adwokatow...
      > ech, szkoda slow!
      > dobrze tylko, ze nie wypuscili ich na wolnosc...

Moze to i lepiej, niz gdyby ich od razu osadzic i wypuscic,
      takie numery zdarzaja sie w Polsce. A tak choc troche
      posiedza...
    • Gość: Kori` Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 11:53
      nie wiecie czy Flisek też jest sądzony?
    • Gość: Dzo-Dzo Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 09:46
      nie nie nie takie zeczy tylko w polskce sie zdarzaja ale to i dobrze moze ich
      wypuszcza bo szkoda chlopakow chcieli troche dorobic ,ehhh szkoda gadaz a ta
      policja to kicha na maxa kurde ulice pozamykali jakie jelopy ludzie nie
      wpuszczali no nie jaka biedaaaaaa wezzzzzzz nie chce zyc w czestochowie tu jest
      taka kicha ze szok oki koncze bo juz sie caly trzese z nerwow naraaaaaa
      • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 17.07.03, 11:32
        Dzo-Dzo, czy ty nie wrzuciłeś w siebie za dużo prochów, że tak ci się literki
        przestawiają :)
        to pewnie z przejęcia, że twoich dilerów będą sądzić :-/
        • Gość: rodzic Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 217.97.140.* 17.07.03, 11:57
          jaarma napisała:

> Dzo-Dzo, czy ty nie wrzuciłeś w siebie za dużo prochów, że tak ci się literki
          > przestawiają :)
          > to pewnie z przejęcia, że twoich dilerów będą sądzić :-/

a u nas na podwórku jakiś jełop nafaszerował 6-cio letniego chłopaka jakimś
          prochem i nieprzytomnego zabrało pogotowie. Podobno długo nie odzyskał
          przytomności. A jakie skutki potem???
          Niech ich wypuszczą i zaproszą do siebie i swoich domów, aby dealerzy karmili
          ich dzieci!!!!!
          • Gość: nowopoczęty Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 10:31
            Jaki temat - taki poziom.Sprawa jest jednak ważna po chodzi o zdrowie Waszych
            małych. Czas na zastanowienie już mija!!!
      • Gość: re Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.10.03, 19:01
        nie do wiary co tu czytam-biedne chlopaczki ktore chcialy troche
        dorobic-to bandziory prawie z pierwszych polek znam ich dobrze z
        bramek na akademikach i z imprezek,pamietam jeszcze marcysia z
        ul wolnosci gdzie tez troszku siedzialo,mam nadzxieje ze zgnija
        w wiezieniu.a wam koleszka to co interesy sie
        pokonczyly,zawilinski teraz zaczyna sie rozkrecac i niechce
        popaprancow z poprzedniej ekipy.ale i na niego juz jest zalozona
        teczka i wszystko sie notuje czy teg chce czy nie.
        • Gość: gubi Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.icpnet.pl 17.12.03, 07:46
          Kto to jest zawiliński?
          • Gość: puf Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 17:50
            chyba szef "ochrony" z portera
    • Gość: Rain Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 22:44
      Moim zdaniem ich zamykanie bylo bezcelowe. Dlaczego ? Juz pisalem kiedys o
      tym... Marcepan to byl rozsadny gosc, a mlodzi ktorzy sa na jego miejscu to
      pierdolce. Nie powinno sie go zamykac, nikogo postronnego nie ruszyl. Poza tym
      jak komus trzeba bylo pomoc to pomagal wiec mam nadzieje, ze go szybko
      wypuszcza. A ze wiekszosc z was nie bedzie sie ze mna zgadzac to mnie nawet
      cieszy... :)
      • Gość: kinia Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 00:11
        bardzo madre slowa jestes widze kumatym facetem.pozdrawiam mocno.
      • Gość: j_cage Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 12:20
        Gość portalu: Rain napisał(a):

> Moim zdaniem ich zamykanie bylo bezcelowe. Dlaczego ? Juz pisalem kiedys o
        > tym... Marcepan to byl rozsadny gosc, a mlodzi ktorzy sa na jego miejscu to
        > pierdolce. Nie powinno sie go zamykac, nikogo postronnego nie ruszyl. Poza
        tym
        > jak komus trzeba bylo pomoc to pomagal wiec mam nadzieje, ze go szybko
        > wypuszcza. A ze wiekszosc z was nie bedzie sie ze mna zgadzac to mnie nawet
        > cieszy... :)

Rozumiem, ze to byl wspanialy gosc... staruszki przez jezdnie przeprowadzal i
        w ogole... "nikogo postronnego nie ruszyl"? heh... powiedz to kolesiowi, ktory
        dostal w twarz, bo sie "panu M." nie spodobal (bylem tego swiadkiem).
        Mi tam nie przeszkadza, jak sie bandyci wybijaja, ale nie lubie, kiedy ktos
        czuje sie bezkarny, wymachuje pistoletem na ulicy i ma z tego wielka
        radoche...
        • Gość: ------MIlutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 14:21
          czesc wam wszystkim chce wam cos uswiadomic pani wioletta bak jak twierdzi
          niewpuszczono jej na sale rozpraw z powodu braku miejsc to nieprawda
          niewpuszczona jej i innych dziennikarzy poniewaz oskarzeni niezgodzili sie na
          to zeby takie osoby jak ona tam byly.Dziennikarze wypisuje w gazetach same
          bzdury klamstwa it.. . Marcepna jak go nazywacie niecpal i niebyl i niejest
          grozny dla otoczonie i takze inni oskarzeni.To co wygaduja ludzie to bzdury to
          specjalnie . oni mu zazdroszcza .Niewazne kim jestem ale znam troszke te osoby
          i powiem wam ze to sa ludzie wporzeadku . Jezeli ktos niezna tych osob niech
          przemysli najpierw zanim cos napisze zlego an jego temat i reszty.
          • Gość: xyz Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 213.77.8.* 17.09.03, 12:46
            Gość portalu: ------MIlutka napisał(a):

> czesc wam wszystkim chce wam cos uswiadomic pani wioletta bak jak twierdzi
            > niewpuszczono jej na sale rozpraw z powodu braku miejsc to nieprawda
            > niewpuszczona jej i innych dziennikarzy poniewaz oskarzeni niezgodzili sie na
            > to zeby takie osoby jak ona tam byly.Dziennikarze wypisuje w gazetach same
            > bzdury klamstwa it.. . Marcepna jak go nazywacie niecpal i niebyl i niejest
            > grozny dla otoczonie i takze inni oskarzeni.To co wygaduja ludzie to bzdury
            to
            > specjalnie . oni mu zazdroszcza .Niewazne kim jestem ale znam troszke te
            osoby
            > i powiem wam ze to sa ludzie wporzeadku . Jezeli ktos niezna tych osob niech
            > przemysli najpierw zanim cos napisze zlego an jego temat i reszty.

ty to troche chyba niedorozwinieta jestes !!!! jak kolo ktory jest gangsta moze
            byc w porzaku?????!!!!moze ich znasz i nie polamali ci nog i nie mialas
            zlamanej szczeki!!! moim skromnym zdaniem to chwast a takich trzeba usuwac !!!!
            1moim zdaniem powini ich wszystkich pozamykac bo to nie normalne zeby taqki
            kolo zasmiecal swoja osoba ulice mojego miasta \gangsta won!!!!!!!
        • Gość: ZEMECKIS Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 09:52
          Cisz sie ze to ty nie dostales GAMONIU - w sumie to zawsze mozesz dostac :)
    • Gość: córeczka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 00:16
      powiedzcie mi czemu te gazety tak klamia?robia z malej zrzeczy
      bardzo duza to nie zadna mafia tylko normalni ludzie.czestochowa
      i jej mieszkancy sa dziwni,sami debile jednym slowem
      mowiac.zazdroszcza innym i tak jest.ludzie jak nic nie wiecie to
      nie piszcie tu takich bzdur bo smiac mi sie z was chce.malo
      wiecie.zajmijcie si swoimi sprawami.a policja to nastepne debile-
      chwdp.pozdrawiam tych ktorzy sa normalnymi ludzmi rozumujacymi
      troszke.caluski:*
      • Gość: lider Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 00:35
        ludzie przestancie tu wypisywac glupoty bo mi sie nimi zygac chce.jestescie
        chybawszyscy chorzy leczcie sie.jaki gang i wogole co za mafie.ludzie sa ludzmi
        ale widac ze jeden drugiemu zazdrosci.wszyscy sie wypowiadacie a nawet tych
        osob nie znacie wiecie jakie maja ksywy.nic nie wiecie a sie wypowiadacie.a ten
        rodzic to niech pilnuje coreczki anie mowi ze to wszystko marcepan.to jak
        wychowuje corke ze cpa.trzeba umiec wychowywac dzieci anie miec pretensje do
        innych.przestancie tu pisac bzdury
        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 08:00
          zgadzam sietu tylko i wylacznie z jedna osoba z liderem ma racje co wy wszyscy
          mozecie wieziec na ich temat tak ak wczesniej pisalam niemacie pojecia kim sa
          ci ludzie piszecie poto bo im zazdroscicie
        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 08:03
          lider jezeli nieznasz ludzi ktorzy to pisza niemow ze wszyscy ich nieznaja bo
          jestes wbledzie zastanow sie czy napewno ty wszystkich ich znasz wiesz dobrze
          ze ludzie zazdroszcza marcinowi i wypisuja rozne rzeczy najego temat . tak jak
          i ludzie niektorzy na jego temat
          • Gość: Virago Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 14:24
            k..wa a czego tu zazdrościć ??? Jeepa Wranglera, czy
            wypacykowanych lasek kręcących się wokół tych kolesi ???
        • Gość: baletki Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 08.08.03, 00:25
          hmmmm...."lider"?? Cieeeekawe... Znajome teksty: "chorzy" i "powinni sie
          leczyc"

Gość portalu: lider napisał(a):

> ludzie przestancie tu wypisywac glupoty bo mi sie nimi zygac chce.jestescie
          > chybawszyscy chorzy leczcie sie.jaki gang i wogole co za mafie.ludzie sa
          ludzmi
          >
          > ale widac ze jeden drugiemu zazdrosci.wszyscy sie wypowiadacie a nawet tych
          > osob nie znacie wiecie jakie maja ksywy.nic nie wiecie a sie wypowiadacie.a
          ten
          >
          > rodzic to niech pilnuje coreczki anie mowi ze to wszystko marcepan.to jak
          > wychowuje corke ze cpa.trzeba umiec wychowywac dzieci anie miec pretensje do
          > innych.przestancie tu pisac bzdury
        • Gość: xyz Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 213.77.8.* 17.09.03, 12:51
          ty to chyba ze 15 lat masz.. i nie wiesz co sie dzialo pare ladnych lat
          temu ..a poza tym to czego mam mu zazdroscic ?? glopoty?????
    • Gość: córeczka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 00:19
      zapomnialam oczyms jak ta gazeta klamie heheh wcale nie
      wypowiadal si na ten temat sedzia tylko prokurator a gazeta ani
      telewizja nie mialy wstepu na sale rozpraw bo nie sa mile
      widziani i to co pisze wioletta bak jest klamstwem.
      • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 18.07.03, 12:59
        ach, jeszcze jedna barowa panienka
        (o bazarowej urodzie
        takich samych manierach :)
        i pustej, bezkrytycznej główce)
        A marcepan tak w ogóle, to równy chłop jest
        dobry ojciec
        dobry wnuk
        uczciwy przedsiębiorca
        rzetelny podatnik
        Gdyby takich było więcej, od razu w tym kraju byłoby lepiej, prawda córeczko?
        .... Ech, nie zrozumiałaś? To spróbuj jeszcze raz poskładać te literki. No,
        śmiało! W końcu się uda!
        • Gość: Nie z Polski Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 08.08.03, 00:05
          Oj nie....juz takie bzdury nie moge czytac. Widze te wasze kometarze i chce mi
          sie zygac!!! Dobra...macie swoje opinie...nie ma sprawy. ALE....niech mi
          NIKT tu nie pisze jaki Marcin jest dobrym ojcem!! Przepraszam bardzo....Ale
          tak z ciekawosci: Skad ty wogule wiesz??

jaarma napisała:

> ach, jeszcze jedna barowa panienka
          > (o bazarowej urodzie
          > takich samych manierach :)
          > i pustej, bezkrytycznej główce)
          > A marcepan tak w ogóle, to równy chłop jest
          > dobry ojciec
          > dobry wnuk
          > uczciwy przedsiębiorca
          > rzetelny podatnik
          > Gdyby takich było więcej, od razu w tym kraju byłoby lepiej, prawda córeczko?
          > .... Ech, nie zrozumiałaś? To spróbuj jeszcze raz poskładać te literki. No,
          > śmiało! W końcu się uda!
      • Gość: wioleta_bak Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czes.gazeta.pl 21.07.03, 13:27
        Gość portalu: córeczka napisał(a):

> zapomnialam oczyms jak ta gazeta klamie heheh wcale nie
        > wypowiadal si na ten temat sedzia tylko prokurator a gazeta ani
        > telewizja nie mialy wstepu na sale rozpraw bo nie sa mile
        > widziani i to co pisze wioletta bak jest klamstwem.

Skąd zarzut, że Gazeta kłamie? Skąd pewnośc „córeczki”, że sędzia,
        przedstawiający się jako sędzia z imienia i nazwiska oraz zasidający za
        sędziowską katedrą w istocie jest prokuratorem? Po drugie: proces nie był
        utajniony, a publiczności, nie tylko mediów, ale nawet rodzin oskarżonych, nie
        wpuszczano na salę z braku miejsca. Wioleta Bąk
        • Gość: tomek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 00:48
          widze ze pani jest bajkopisarka ale coz.widze ze zamienila sie pani rola z
          pania M.J- Siarska .czemu pani wypisuje takie bzdury??.smiac mi sie chce.czemu
          pani nie zajmie sie innymi sprawami?co za takie artykuly wiecej palca?czy co??
    • Gość: juzek Re: IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 18:00
      Gość portalu: Rain napisał(a):

> A co Marcepan ma do tego, że ćpa ? Zarobił na głupocie twojego dziecka i
      tyle.
      >
      > Poza tym w naszym kraju trzeba wybrać być uczciwym / mieć kasę. Marcepan
      wybrał
      >
      > to drugie i wpadł, ale ja trzymam za niego kciuki.

a co z agatka? - najlepszym waflem marcepana od czarnych interesow? wszystkich
      niby zgarneli a ten widze dalej smiga sobie po miescie swoim "jeepem"
      • Gość: Filip Re: IP: *.look.ca 20.07.03, 07:03
        Dokladnie !
        Nie wiesz ze to robia ubecy SLD ?.... przy akceptacji policji ?

• Gość: Kamil Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 15:08
          Jaaaaaa, ale wywiad działa !!!!!!!!!!!! Jestem pod wrażeniem ................., aż z tej Twojeje kanadki widzisz, że Agatka jeździ swoim jeepem u nas w CZĘSTOCHOWIE ?????????? Wyrazy uznania hehehehehhehehehehehhehehe
          • Gość: Kamil Re::))))) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 15:11
            Chyba, że to nie Filipek z Kanady - to sorki :))))))))))))))
    • Gość: j_cage Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 12:29
      Ja widze, ze tu wszyscy wszystkich znaja...

Ja nie znam. Nie mam zadnych kontaktow ze swiatem przestepczym. Nie mam
      znajomych handlujacych narkotykami. Jedyne co wiem, to to, jak wyglada ten
      caly Marcepan i jego/jego kolesi jeep.

Ktos tu napisal, ze on wybral kase, a nie uczciwosc, bo inaczej u nas w kraju
      sie nie da. Moze i masz racje, chociaz ja priorytety mam inne...

Ale - moim zdaniem - inaczej traktowac nalezy ludzi, ktorzy robia przekrety na
      lewym eksporcie, zwrotach VATu, lewych fakturach, czy czyms tam podobnym; a
      zupelnie inaczej tych, ktorzy kasy dorobili sie na prochach, wymuszeniach,
      dopuszczajac sie przestepstw przeciwko zdrowiu i zyciu ludzi.

Nie jestem jakis nawiedzony, ale ci ludzie sa po prostu niebezpieczni dla
      najblizszego otoczenia, postronnych osob. Wiec... izolowac, izolowac,
      izolowac...
      • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 20.07.03, 15:51
        No coś ty, j-cage?
        Izolować tych palan...ów? Na mój koszt? Płacę spore podatki, bo pracuję, ale
        spałbym spokojniej wiedząc, że te pieniądze idą na utrzymanie dzieci z
        sierocińców, nie zaś na ćwoków pokroju marcepana i jemu podobnych.
        Marcepan był wyjątkowym idiotą, ale miał jedną dobą cechę: dostęp do pewnych
        danych. Tylko dlatego był tolerowany przez Katowice.
        A dziś śmieje się w kułak, że tak niewiele mu udowodniono i takie śmieszne
        zarzuty przybito...
        A co do izolowania... Naprawdę lepiej by było, gdyby sie wszyscy wystrzelali,
        czy podłożyli sobie bombki z prawidłowo założonym detonatorem, czy wreszcie,
        jeszcze efektowniej kończyli swoje wyścigi samochodowe :))
        Uczciwa, spokojna część społeczeństwa by odetchnęła z satysfakcją :)
        pozdrawiam, j_cage
        • Gość: FIKUMIKU Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.mim.pcz.czest.pl 21.07.03, 12:19
          Caly ten wątek realizowany jest przez gości
          którzy bardzo żadko uzywają główki do myślenia.
          A jak coś im zaiskrzy to w celu zrobienia kuku
          drugiemu człowiekowi. Jestem jednak spokojny
          gdyż "kto z "mieciem" wojuje od miecia ginie".
          Fiku Miku
          • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 21.07.03, 13:10
            no co ty, córeczka, sylabizujesz to forum od piątku, i nadal nic...?
            aż tak źle cie nie ocenialam
            a sama napisałaś, że jesteś z tych „rozumiejących”
            próbuj dalej, kochanie, w końcu wszystkim się udaje, nawet - rozumiejącym
            inaczej :)
            • meyer Re: Początek procesu grupy Marcepana 24.07.03, 11:38
              Ej, chłopaki
              Czy to znaczy, że Marcinowi wszystko się upiekło?
              Nie, nie mówię o sobie...
              Mówię o Marcinku S. (znak szczególny: czasem chodzi w długim płaszczu)
              pozdrawiam z „drugiej strony”

ps. Moniko L., czemuś na mnie nie czekała...
              • Gość: Byla Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 08.08.03, 00:30
                Hej Mejer!
                Masz w koncu adres?

meyer napisał:

> Ej, chłopaki
                > Czy to znaczy, że Marcinowi wszystko się upiekło?
                > Nie, nie mówię o sobie...
                > Mówię o Marcinku S. (znak szczególny: czasem chodzi w długim płaszczu)
                > pozdrawiam z „drugiej strony”
                >
                > ps. Moniko L., czemuś na mnie nie czekała...
              • Gość: Ex Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 08.08.03, 03:39
                Pamietasz?

meyer napisał:

> Ej, chłopaki
                > Czy to znaczy, że Marcinowi wszystko się upiekło?
                > Nie, nie mówię o sobie...
                > Mówię o Marcinku S. (znak szczególny: czasem chodzi w długim płaszczu)
                > pozdrawiam z „drugiej strony”
                >
                > ps. Moniko L., czemuś na mnie nie czekała...
      • Gość: ZEMECKIS Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 09:50
        Nie cwaniakuj, oj nie cwaniakuj ....
    • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 14:29
      to jeszcze raz ja czy mozecie mi odpowiedziec na jedno pytanie :Czy osoby ktore
      wyzywaja tkz marcepana to co onim mysla powiedzieli mu to prosto w twarz i np
      tkz Agatce ? Czemu uwazacie ze to sa osoby zle?
      • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 25.07.03, 18:46
        milutka
        czy tkz pomyliło ci się z tzw? Niby drobiazg, ale wiesz...
        i dlaczego zmieniłaś nicka, córeczka też było ładnie
        No i co ty? Testujesz tu kogoś na odwagę?
        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 19:23
          niebylam zadna coreczka jestes koles w bledzie i co ty mozesz wiedziec na ten
          temat nigdy nierozmawiales z tym czlowiekiem i gowno mozesz wiedziec na jego
          temat jaki jest itd
          • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 19:31
            drogi kolego czy ty wogule wiesz cos na temat tych osob czy poprostu
            przeczytales gazete napisana przez panne wiolette bak .powiem ci tylko tyle ze
            ta pani pisze na okraglo bzdury klamie mi zmysla niema wogule pojecia na temat
            kogo kolwiek z oskarzonych tak samo jak i ty jestes nikim wiec przestan oceniac
            ludzi ktorych nieznasz i nigdy niepoznasz wydaje mi sie ze to slowa powinny ci
            troche przmuwic do rozumu
            • Gość: Wiola Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 212.160.234.* 28.07.03, 09:35
              Dziewczyno naucz sie pisać, bo te twoje wypociny trudno się czyta z takimi
              błędami.
              Jeśli jesteś jedną z dziewczyn marcepana, to znaczy, że on musi mić IQ jeszcze
              niższe niż ty.
              • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 28.07.03, 13:29
                Wiola, masz rację
                znam Marcepana: Marcinek nigdy nie był mistrzem intelektu
                ot, żałosny ochroniarzyna z Dekabrystów, któremu policja pozwoliła rozwinąć
                skrzydła, bo przez kilka lat olewała jego poczynania, z sobie tylko znanych
                przyczyn...Dopiero ABWera zrobiła z nim porządek.
                Ilekroć nie rozmawialiśmy, zawsze mu smark wisiał u nosa, bo przeginał z
                wciąganiem koksu (choć specjalnie się nie dziwię, że musiał się podhajcować
                przed naszymi spotkaniami)
              • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 15:17
                widze ze pani nadal sledzi forum tego arykulu a nawet gdybym byla dziewczyna
                jego to co pani do tego.Lepiej niech sie pani zajmie innymi sprawami a nie ta.
                • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 28.07.03, 15:24
                  milutka
                  powinnas pisać „dziewczyną Jego...” jak piszesz o tym cwokowatym handlarzu
                  prochami
                  zgadzasz się?
                  a poza tym, to owszem, chciałabyś
                  ale nigdy nie byłaś :)
                  • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 15:27
                    a skad ty morzesz wiedziec zcy jestem jego dziewczynaczy bylam nia?nieweisz to
                    nic nie pisz.
                    • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 28.07.03, 15:45
                      chcesz sie założyć malutka?
                      Monika L.
                      • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 16:02
                        hehehe zabawna jestes.nie mam zamiaru sie z toba zakladac.napewno ty nia nie
                        bylas hehehe
                        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 16:03
                          Gość portalu: milutka napisał(a):

> hehehe zabawna jestes.nie mam zamiaru sie z toba zakladac.napewno ty nia nie
                          > bylas hehehe chodzi mi o to ze ty nigdy jego dziewczyna nie bylas
                          • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 28.07.03, 16:18
                            co to jest „hehe”?
                            jarmarczny rechot?
                            co do bycia dziewczyną marcepana - nie sądzę by lubił chłopców
                            :))
                            ps. dlaczego ty czytasz tak powoli?
                            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 16:32
                              poprostu nie mam czasu na czytanie tego bo jestem zajeta praca mi na to nie
                              pozwala.a pozatym co ty tez jestes dziennikarzem czy co??ze tak niby wszysko
                              wiesz o marcepanie co??
                              • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 28.07.03, 17:10
                                to żałosne, ale marcepan ma tyle na sumieniu, że kiedy ktoś tu wciska kit, iż
                                facet jest w porzo, to śmiać się chce
                                a z drugiej strony ten ćwok jest większym tchórzem , niż jego pitbull, który
                                zwykł robić kupkę na widok smutnych facetów :))
                                ech, malutka, wróć lepiej do zmywania kufli :)
                                • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 19:24
                                  ej koles bardzo chetnie chcial bym stoba porozmawiac znasz wogule te osoby i
                                  niejestem jedna z dziewczyn marcepana jestes w durzym bledzie. to ty piszesz
                                  glupoty .jak marcin wyjdzie to ciekawe czy powiesz mu to prosto w twarz? co
                                  onim sadzisz
                                  • Gość: Majka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:01

> ej koles bardzo chetnie chcial bym stoba porozmawiac znasz wogule te osoby i
                                    > niejestem jedna z dziewczyn marcepana jestes w durzym bledzie. to ty piszesz
                                    > glupoty .jak marcin wyjdzie to ciekawe czy powiesz mu to prosto w twarz? co
                                    > onim sadzisz

Teraz to przesadziłaś na maksiora!!!!!! ORTOGRAFIA!!!!!!!! I Ty kiedyś będziesz
                                    matką (może już jesteś), a co odpowiesz dziecku jak się zapyta "jak napisać
                                    np.harcówka, żarzy się, sówka itp..." i jak się powinno pisać "nie" z
                                    czasownikami :)))))))). Sorki,że to napisałam ale już nie mogłam się
                                    powstrzymać.
                                • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 19:25
                                  do jakis zmywania kufli ty lepiej sie zastanow co mowisz
                                  • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 19:47
                                    co tu sie dzieje o jaie kufle chodzi milutka my to sie z namy chba mieszkasz
                                    chyba na wyczerpach co??
                                    • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 28.07.03, 21:17
                                      Chętnie, milutka!
                                      W każdej chwili
                                      Powiedz tylko, gdzie i kiedy :))
                                      • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 21:51
                                        jaarma o co chodzi z tymi kuflami??co??powiedz mi??ciekawe kto to ta milutka :)
                                        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 07:32
                                          powiem wam tylko tyle ze niemieszkam na zadnych wyczerpach i niepowiem wam
                                          narazie skad jestem i kim a tobie kolego j..... oco ci chodzi ztymi kuflami
                                          czemu ty tak najezdzasz na marcina zaszkodzil ci czy co??????????????
                                          • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 29.07.03, 11:23
                                            Michał: jak to o co chodzi z kuflami?
                                            to oczywiste, że ktoś z tak opanowaną ortografią, jak malutka, nadaje się tylko
                                            do zmywania garów
                                            A czy marcin mi zaszkodził? Nie, nie jest w stanie :) ja i on to jakby dwie
                                            różne orbity
                                            Zaś nie lubię go, bo mam cholernie silny uraz do handlarzy narkotykami, a ten
                                            gość zasypał Częstochowę kielecką marychą i innym, gorszym syfem z Gdańska i
                                            dalszych części świat
                                            A żeby uciąć tę dyskusję, malutka, marcepan słyszał ode mnie niejedno, prosto w
                                            twarz, i nie ma sprawy, zawsze mogę mu to powtórzyć
                                            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 17:09
                                              drogi kolego j...........niewiem zcy jestes tak bardzo tego pewien ze mu to
                                              powiesz prosto w twarz ciekawe kim ty jestes barzdo chcialabym cie poznac wiesz
                                              ze prawdopodobnie wszyscy wyjda ????/ co ty nato
                                            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 17:10
                                              i jeszcze jedna rzecz nienadaje sie do zmywania garow raczej ty bo wydaje mi
                                              sie ze jestes malo warta osoba byles moze na sprawie marcina
                                              ?????????
                                              • ski_board Re: Początek procesu grupy Marcepana 30.07.03, 12:27
                                                Milutka i Córeczko - kobiety nieszczęsne, kimkolwiek jesteście - przecież Wy
                                                absolutnie nie umiecie pisać po polsku! Wasza ortografia ustaliła się na
                                                poziomie słabego ucznia drugiej klasy szkoły podstawowej. Ponieważ szkoda mi
                                                Was, gdy Jaarma się tak naśmiewa z Waszych wpisów, mam propozycję: mniej
                                                zajmowania się sprawami gangsterów, więcej nauki, a nadrobicie zaległości -
                                                może..., kiedyś... Wtedy nie będzie aż takiego wstydu, gdy zabierzecie głos na
                                                publicznym forum.
                                                • Gość: Bacha Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 08.08.03, 00:46
                                                  Brawo Ski_Board!! Brawo!!! :-DDD

ski_board napisała:

> Milutka i Córeczko - kobiety nieszczęsne, kimkolwiek jesteście - przecież Wy
                                                  > absolutnie nie umiecie pisać po polsku! Wasza ortografia ustaliła się na
                                                  > poziomie słabego ucznia drugiej klasy szkoły podstawowej. Ponieważ szkoda mi
                                                  > Was, gdy Jaarma się tak naśmiewa z Waszych wpisów, mam propozycję: mniej
                                                  > zajmowania się sprawami gangsterów, więcej nauki, a nadrobicie zaległości -
                                                  > może..., kiedyś... Wtedy nie będzie aż takiego wstydu, gdy zabierzecie głos
                                                  na
                                                  > publicznym forum.
                                            • Gość: Majka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:14
                                              Sorki ale trochę przesadziłeś z tym, że gary zmywają tylko "niedouczeni
                                              ludzie". Znam wiele osób z wyższym wykształceniem, które niestety muszą tak
                                              pracować bo nie mieli odpowiednich znajomości żeby dostać odpowiednią dla
                                              siebie pracę. Znam też parę osób, które nawet zawodówki nie skończyły a pracują
                                              na niezłych posadkach. Ja kończę za rok studia i jak nie dostanę pracy w swoim
                                              zawodzie (co jest bardzo mozliwe) i przyjdzie mi pracować właśnie w jakimś
                                              pubie (czy coś w tym stylu) to nie chciałabym żeby ludzie myśleli, że uczyć mi
                                              się nie chciało.
                          • Gość: borax Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 18:46
                            Znowu tekst o Marcepanie i na forum pojawia sie ,,Milutka";
                            szkoda mi cie dziewczyno bo: po twoim stylu wypowiedzi mozna
                            wnioskowac ze jestes typowa ,,plastikowa panienka". Co do
                            zazdrosci to naprawde jest czego zazdroscic Marcinowi !!! Kazdy
                            przeciez ty glupolu mazy o slawie: handlarza narkotykow, o takim
                            wspanialym dlugim wypoczynku w pierdlu, o wychowywaniu przez
                            babcie bo mama poszla w polske, o olaniu przez prawie
                            wszystkich ,,prawdziwych przyjaciol". Gratulacje Milutka i idz
                            ty lepiej poczytaj sobie ksiazke a obrone Marcepana zostaw jego
                            prawnikom. Nara i do zobaczenia na rozprawie.
            • Gość: re Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.10.03, 19:22
              gdzies ty szkole konczyla,a moze jeszcze nie.i ile ty masz lat
              14-17.gdzie4 ty skonczysz jak ty takich ludzi bronisz,chyba
              rodzice nie wiedza gdzie spedzasz czas gdy wychodzisz do
              szkoly.zajmij sie nauka moze jeszcze beda z ciebie ludzie
    • Gość: Wacek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 212.160.234.* 30.07.03, 08:57
      Analizują Wasze wypowiedzi doszedłem do wniosku, że może
      przedstawicie wizerunek p.Marcina ps.(Marcepan) każde z osobna,
      skoro uważacie, że gazeta wypisuje brednie! Jeżeli oczywiście
      wiecie coś naprawde sensownego na ten temat a nie tylko się
      przechwalacie? Chętnie poczytam
      • Gość: Anthony Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 10:24
        Hmm jaka ta częstochowa mała .... wszyscy się znają .
        Fakt jest faktem Marcel jest przestępcą i powinien zostać ukarany i chyba nikt
        tu nie ma wątpliwości . Po co pieprz...cie bzdury kto go zna a kto nie ???
        Mi tam on nie zaszkodził ale drugi są zakazane i tyle , a że nasza
        częstochowska psiarnia przymykała na niego oko to może coś Pani Siarska napisze?

A i jeszcze jedno kto widział Agatke jak jeżdzi jeepem po Częstochowie ????
        Chyba jakiś fantasta ? Agatka też czeka na sprawe....
        pozdrawiam wszystkich co znają i nie

A jeszcze jedno : Dlaczego nikt nie rozwiązał sprawy śmierci Krisa (kraszana)??
        Może Pani Bak zajmie się tym w następne upalne dni, może trochę wpadnie do
        kieszeni za wierszówkę .
        • Gość: obserwator znacie się czy się nie znacie?? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 10:47
          roztrząsacie tutaj jakiegoś gów...nego cwela z jakiejś zabitej
          dechami częstochowy jakby to był Bóg wie kto.milutka pewnie była
          jego muzą i brakuje jej instrumentu w ustach bo broni go jak
          janosika,inni znów uważają go za ojca chrzestnego quasi
          mafii.wielki z niego gość musiał być z tego marcepana pewnie
          koleś trzęsie teraz porami ze strachu przed odsiadką ale zgrywa
          gangstera z teledysku.pierdzę im w twarz zasr.ńcom przez których
          bałem się czasem wejść do knajpki żeby nie zarobić za darmo w
          mordę tacy są to szlachetni ludzi...
          • jaarma Re: znacie się czy się nie znacie?? 30.07.03, 11:46
            jasne, zgadzam się z tą opinią
            to już Diabeł miał większe jaja od Marcepana
            • jaarma Re: znacie się czy się nie znacie?? 30.07.03, 11:49
              ... a od ciebie, Wacek, zalatuje psem na kilometr
              zamiast poczytać sobie na forum, zajmij się łapaniem smyków
            • Gość: obserwator Re: znacie się czy się nie znacie?? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:07
              adam i andrzej mają większe jaja niż diabeł...
        • Gość: GAD Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 213.199.204.* 31.07.03, 16:24
          Wydaje mi się że PaniW.B.(spróbuję rozszyfrować te inicjały-Wie
          Bardzo niewiele),bo zapewne ma bardzo kiepskich informatorów
          którzy Jaj nadają co im pasuje i to nie tylko w tym
          przypadku.Przecież te "artykuły" są bardzo niskiego lotu,zapewne
          pani WB ma szczęście że nie jest moim pracobiorcą bo za taką
          lipę nie zpłaciłbym ani centa.
    • Gość: wolt Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 212.160.234.* 30.07.03, 15:33
      Napiszcie kto jeszcze w Cz-wie jest znany z takiej działalności , a pozostaje
      jescze na wolności(mogą być same pseudonimy).
      • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 30.07.03, 15:50
        taaa...Wacku - wolcie
        Co chciałbyś konkretnie wiedzieć?
        jaarma@poczta.gazeta.pl
        • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 30.07.03, 15:52
          ups... jaarma@gazeta.pl
          • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 17:20
            ej kolego niebylam zadna muza marcepana tylko znma troche ta osobe i wiem jaki
            on jest wy poprostu wygadujecie bzdury wcale go nie bronie ale jedno wam powiem
            wolicie zeby w cestochowie byli sami konfidenci ktorzy sprzedali niewinne
            osoby .jedna osoba bardzo mi bliska siedzi pzrez takie gowno i neimyslcie ze to
            marcepan . marcin jest wpozrdaku a co do agatki to tez jest koles wporzdaku.
            • Gość: anonim Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 18:45
              ty, milutka idz lepiej do szkoly bo ze skladnią i ortografia to
              ty strasznie na bakier jesteś!
            • Gość: obserwator Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:10
              jak można być wporządku mając tak gejowską ksywkę...agatka
            • Gość: pate Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 18.10.03, 10:54
              szkoda mi MARCEPANA I AGATKE bo znam ich osobiscie z dawnych
              lat zeby tylko duzo nie dostali, trzymajcie kciuki
              • Gość: re Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.10.03, 19:30
                pate ciebie to chyba klapa od fortepianu palce przytrzasnela sam
                sobi trzymaj kciuk palancie jeden
      • Gość: Prełka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 213.199.204.* 31.07.03, 16:26
        Gość portalu: wolt napisał(a):

> Napiszcie kto jeszcze w Cz-wie jest znany z takiej
        działalności , a pozostaje
        > jescze na wolności(mogą być same pseudonimy).
        Czy Ty Wolt książkę piszesz ???????????????
    • Gość: daleko_stad jak swojsko IP: 136.173.122.* 30.07.03, 17:15

Jak mi sie zatesknilo za czestochowka...
      jednak nie minela moda na "gowniary-lachociagi", co sie podniecaja znajomoscia
      z byle szumowina ...
      Milutka, Coreczka- - piszcie czesciej!!!
      • Gość: milutka Re: jak swojsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 17:24
        ej koles gdybym cie spotkala to bym cie w gownie wytarzala bo ja sie niechwale
        z znajomosci mrcina a jeszcze jedno obciagac to ci moze twoja dziewucha . moim
        zdaniem to ty gowno wiesz an temamt tych osob
        • Gość: daleko_stad Re: jak swojsko IP: 136.173.122.* 30.07.03, 18:01

bo ja sie niechwale
          > z znajomosci mrcina

Nieee, Milutka , wcale sie nie chwalisz. Latwo cie po prostu wywolac do
          tablicy. Swoja nieudolna argumentacje sprowadzasz do meczacego:"nic o nim nie
          wiecie", w domysle: "za to JA wiem/znam.... " Tylko CO ty z ta wiedza zrobisz,
          dziecko? Bedziesz bronila jego "dobrego imienia"? Daleko ci jeszcze
          do "czarnych wdow" po cappi di tutti cappi...he he
          Nie wiem czy i komu obciagasz. Ja nie pieje do twojego zycia seksualnego.
          Zdarza sie po prostu czesto, ze laski, ktorym sie nie powiodlo (czasami glowka
          nie ta) buduja swoja "popularnosc" i poczucie atrakcyjnosci poprzez kontakty (w
          polowie wyimaginowane)z prymitywnymi kolesiami z polswiatka, blokersami i
          mordasami, dilerami i alfonsami. Moze podczas gdy M. posiedzi znajdziesz czas
          dla siebie i na budowanie wlasnej jakosci w inny sposob?
          • Gość: Papioe Re: jak swojsko IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 18:18
            Wiesz co ? Lepiej niech się chwali, że zna Marcepana i Agatkę niż niech zadaję
            się z nieudacznikami, których w czewie jest cala masa. Ten koles ma leb,
            wyorzystał to... wpadl, ale jeszcze bedzie ok. A inni ? Pracuj człowieku 10
            godz w jakimś zapyziałym zakładzie za 800 zł msc i ciesz sie opinia czlowieka
            uczciwego bo nic wiecej miec nie bedziesz.
            Jezeli on by nie rozprowadzal, zrobilby i tak to ktos inny wiec... on tylko
            wszedl w luke i robil na niej pieniadze...
            Pozdrowienia i powodzenia dla Marcina.
            Żcyjcie ludzie sobie jak chcecie w swoich M3, ale dajcie zyc tym ktorzy chca
            miec bogatsze zycie.

To tyle... bluzgajcie... mam to w glebokim powazaniu...

milutka pozdrówki równiez
            • Gość: milutka Re: jak swojsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 18:45
              ej koles z daleka jedna rzec ci powiem niemialam i niemam nic wspolnegoz
              marcinem i niejestem taka osoba jaka myslisz ze jestem. a co do tego ajkeigos
              obciagania to jedna rzec ci powiem od p...... sie . bo nieznasz mnie a gadasz
              omnie glupoty
              • Gość: dziennikarka Re: jak swojsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 18:51
                rany, milutka czy ty do szkoły chodziłaś? bo masz duze kłopoty ze składnią i
                ortografią! no ale nic dziwnego skoro od najmłodszych lat za portkami biegałaś
                • Gość: milutka Re: jak swojsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 19:07
                  ty dzienkiareczko odczep sie moze wam to pzrezzkadzaale ja jestem
                  dysortografikiem i sie odczep madralo
                  • Gość: anonim Re: jak swojsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 19:13
                    ty milutka dysgłupolem jesteś!!!!!!
                    • Gość: milutka Re: jak swojsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 19:18
                      ty anonim ty jestes debilem zreszta niebede sie z wmai klucial mam to gzdies aj
                      wiem swoje wy tez moze w krotce dowiecie sie kim jestem i dlaczego tak mowie a
                      ne inaczej
                      • Gość: milutka Re: jak swojsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 19:21
                        a tak wogule to dla tych milych sorki za bledy ale cos mi sie psuje z
                        klawiatura i tak anprawde jestem dysortografikiem a dla tych niemilych spadac
                        • Gość: robert Re: jak swojsko IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:16
                          masz może na imię andżelika i chodziłaś do odzieżówki???
                          pamiętam Cię jako bystrą dziewczynę a tak marnie skończyłaś...
                        • ski_board Re: jak swojsko 31.07.03, 19:36
                          Jest taka książeczka (niedroga i łatwo ją kupić), z którą każdy dysortografik
                          mający odrobinę oleju w głowie jest za pan brat, gdy cokolwiek pisze. Ma ta
                          książeczka tytuł: „Słownik ortograficzny”.
                          • Gość: milutka Re: jak swojsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 19:38
                            ej koes oczep sie juz odemnie niepisze tu po to zebys mogl sie zemna klucic
                            tylko po to zeby powiedziec cala prawde
                            • ski_board Re: jak swojsko 01.08.03, 12:56
                              Problem, widzisz, w tym, że Ty nie tylko nie jesteś w stanie powiedzieć całej
                              prawdy, ale w ogóle dokonać jakiegokolwiek przekazu słownego. Przynajmniej w
                              piśmie. Gdzieś się podziewała, jak trzeba było do szkoły chodzić? Słownik
                              czytaj - szczerze radzę - a mniej się zajmuj sprawami gangsterów.
                          • Gość: xxx Re: jak swojsko IP: *.premex.pl 22.11.03, 14:16
                            Do wszystkich myśle ze dziewczyny marcepana i diabła(celowo z małej litery)
                            powinny założyć fan club sama znam kilka ich dziewcząt z Katowic.
                  • Gość: Majka Re: jak swojsko IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 10:07
                    DYSORTOGRAFIA......... śmieszy mnie to trochę. Dawniej jak ktoś nie potrafił
                    podstawowych zasad ortografii to nie przechodził do następnej klasy, a teraz
                    jakie wygodnictwo!!!!!!!! dostajesz świstek (czasami nawet nie) że masz
                    dysortografię i jest ok. Nawet masz fory na maturze................. To nie
                    jest choroba tylko lenistwo!!!!! - tak ja to wiedzę.
        • Gość: re Re: jak swojsko IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.10.03, 19:32
          szkola szkola szkola skoncz ja tak bedzie dla ciebie lepij
    • Gość: borax Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 19:32
      Marcepan handlował prochami i to kazdy wie, wiec niech posiedzi troszeczke to
      moze kretyn zmadrzeje. Milutka mozesz go pozdrowic przy okazji, jesli ci
      jeszcze pasuje to co zostalo z tego cwaniaczka, bo jak widzialas (a ja go
      widzialem) to mu areszt wyraznie nie sluzy i nie najlepiej wyglada. Kiedys
      wielki boss a teraz cherlak i cien tamtego czlowieka. Sam sie o to prosil, bo
      myslal ze jest nie do ruszenia ale miarka sie przebrala i do PIERDLA !!!!
      • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 19:58
        dobrze pozdrowie widzialam go i to nieraz i wyglada super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: marcepan Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:22
          ciągnij milutka...
          • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 08:42
            do kolesia ktory podaje sie za marcepana pocaluj sie w d.......... nieznam cie
            i niebede sie klucila wiec nieiwem dlaczego masz cos domnie jezeli masz cos do
            marcina to miej ja do niego nic niemam i uwazam ze jezeli ty mnie nieznasz to
            niepowinienes namnie zlych rzeczy gadac.Piszesz tak dlatego ze go
            bronie ????????
            • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 09:15
              widze ze robicie wielkie zamieszanie kolo tej sprawy dajcie spokoj sobie.co was
              to obchodzi zycie jakiejs grupy przestepczej .widze ze tylko sie dochodzicie o
              to kto go lubi a kto go nie lubi i kto go zna a kto nie.ludzie zajmijcie sie
              czym innym bo to co wypisujecie a forum jest smieszne.widac ze nie macie co
              robic.sad w polsce nie jest najlepszy wiec nie wiadomo jak bedzie z ta
              sprawa.wszystko okaze sie po czasie,a wyt wypisujecie takei wulgarne slowa na
              tym forum ze jak wam nie wstyt,co najlepsze moze z 2 osoby wiedza jak wyglada
              ten marcepan i cos tam onim slyszaly.ateraz sie produkuja tu i pisza bzdury.
    • Gość: Wacek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 212.160.234.* 31.07.03, 11:39
      Do psa to mi jeszcze daleko, ale można się domyslać po waszych
      wypowiedziach , że tak naprawdę to gówno wiecie o życiu
      Marcepana a na pewno milutka to może tylko coś powiedzieć o
      długości jego fi..a bo nawet opisują go mogłaby niepotrzebnie
      narobić błędów. Pozdrowienia dla Michała w końcu jakis rozsądny
      facet
      • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 16:41
        ej koles (wacek) niejestem i niebylam dziewczyna marcepana i niemoge
        odpowiedziec ci nato pytanie wiec posluchaj ja pisze na ten temat tutaj
        poniewaz znam troszke te sprawe poniewaz jedna z osob z mojej rodziny barzdo
        bliskiej tez jest w to zamieszana. A jeszcze jedno wam powiem co do tej sprawy
        te wszystkei bzdury oskarzenia to wymyslil pan prokurator namawia swiadkow do
        falszywych zeznan.
        • Gość: Mały Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.p / 192.168.2.* 01.08.03, 12:00
          Witam ! Tak sobie piszecie o Marcinku a gówno o nim wiecie,
          Meyer to kawał skurwysyna, następni po nim to Midera, Ujma,
          Kowalski, Wolf czy Lukaszuk, same śmiecie które już dawno
          powinny gnić w pierdlu na "enkach". Nowiński to następny
          bezmózg, ten kto go widział na mieście niech się pie.rdolnie w
          łeb, cymbał siedzi już od pół roku. Goście mogli się rozwinąć
          bo mamy policję taką jaką mamy, banda przekupnych baranów...
          Widze że większość ludzi myśli że to zajebiści goście bo robili
          w ch.uja policję, tak, są zajebiści, do czasu kiedy Twoje
          dziecko nie kupi od nich prochów lub nie zapukają z pałami do
          Twych drzwi bo kasa na takie k.rwy jak "Malutka" się
          skończyła... Pozdrowienia...
          • Gość: Mały Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.p / 192.168.2.* 01.08.03, 12:02
            Sorry, nie "Malutka" tylko "Milutka".
            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 12:44
              ty piprzniety gnoju jeszcze raz powiesz na te osoby i na osobe z mojej rodzimy
              to ci leb urwe kiedy moge sie stoba spotkac bardzo chetnie to
              zrobie ????????????????
              • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 12:47
                wydaje mis ie ze ty gowno wiesz am temat tych osob znam dluzej te osby i
                jeszcze jedno nie jestem korwa i nieobrazaj mni i mojej rodziny
                • Gość: polska Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 20:11
                  witam wszystkich.co tu taka cisza juz nie debatujecie bo z checia bym
                  posluchala was.odezwijcie sie cos.
          • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 01.08.03, 15:15
            z wymienionych przez Ciebie to tylko Andrzej Łukaszuk jest twardziel, reszta to
            zwykłe leszcze
            a zapomniałeś o sobieskim, orce i biskupie
            zaś co do andrzeja i adama, o których ktoś już tu wyżej wspominał, że mają
            jaja: nieprawda, czacha i preslej to cienkie dupki
            • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 15:48
              wiesz co wydaje mi si ze jestes dziennikarzem tej calej gazetki.popierwsze orka
              to jebany konfident i tak zginie kutas.szczerze mowiac moglby zgnic w wiezieniu
              bo i tak ma jeszcze troszke do posiedzenia za morderstwo.a sobieski to nastepna
              szmata.dobrze ze tego orke zona zostawila chybawstyt jej bylo miec takego meza.
            • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 15:50
              andrzej lukaszuk to debil kazdy otym wie juz takie wyroki mial to nic mu
              niebedzie.a czy taki twardziel to byl sie klocil.
              • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 01.08.03, 17:53
                pier.olisz michałku
                ...chyba ze mowisz o jego pierwszej żonie...
                haha, a konfident to jesteś ty :)
                obaj wiemy że tak jest :)
                • Gość: Papioe Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 18:19
                  nie powiedzial bym, ze Czacha i Preslej to cienkie dupki...
                • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 21:34
                  no niewiem kto pierdoli bo jego pierwsza zona to zmarla w wypadku samochodowym
                  a ta druga go zostawila.biedactwo miala racje kto z konfidentem moze mieszkac w
                  jednym mieszkaniu.
                  • kochajaca1 Re: Początek procesu grupy Marcepana 02.08.03, 13:13
                    tez slyszalam ze go zostawila.boze co tak duzo osb sie wypowiada na tym
                    forum.agatka to siedzi z tego co jest mi wiadomo.
                    • Gość: Mały Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.p / 192.168.2.* 02.08.03, 14:26
                      Chuj im wszystkim w dupę, niech gniją w pierdlu... Milutka możesz mi skoczyć,
                      nie wiem kim jesteś ale jak się zadajesz z takimi ludźmi to dla mnie jesteś
                      zwykłą kurwą.
                      Agatka siedzi, ale nie do sprawy Meyera, pamiętacie szopkę pod Makiem ? Wtedy
                      strzelał do niego jakiś pies, swoją drogą szkoda że go nie zajebał, byłoby
                      jednego śmiecia mniej...
                      Co do tego kto jest twardzielem a kto nie to nie będę się wypowiadał, według
                      mnie oni wszyscy byli twardzi kiedy byli razem, mocni w grupie, osobno każdy
                      z nich jest do zajebania bez większego wysiłku, fizycznie czy psychicznie, bez
                      różnicy...
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 16:10
                        witam
                        maly czemu mowisz ze ta milutka jest kurwa znasz ja zy co/skad mozesz wedziec
                        kim jest moze to normalna dziewczyna,ktora zna marcina i reszte.wydaje mi sie
                        ze osadza sie kogos jaki jest jak sie ta osobe zna.a nie piszecie jakies bzdury
                        na temat milutkiej a jej nie znacie.kazdy ma prawo wypowiedziec sie na tym
                        forum to co uwaza.
                        pozdrawiam
                        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 11:21
                          michał dzięki za obronne mały jeżeli kogoś nieznasz to na jego temat sie
                          niewypowiadaj a co do oracza to zwykły konfident ma przerąbane już w więzieniu
                          i na wolności i to jest prawda ze go zona druga zostawiła bo pierwsza zginęła w
                          wypadku . Niedziwię jej się ja też niechcilabym mieć meża konfidenta . A mały
                          co mam do ciebie niewiem cy znasz te osoby ale wydaję mi się ze zadużo czytsz
                          gaazet pisanych przez p. Bąk it... tam są same bzdury może za pare dni wam to
                          udowodnię.
                          • Gość: znajoma Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 20:36
                            czesc malutki mam takie pytanie do ciebie gdy pisales to do milutkiej to chyba
                            miales wene tworcza ze swojm chlopakiem i chyba w tym czasie robil ci lache
                            dlamnie jestes pie.dolonym pedalkiem ktoremu mamusia kupila komputer i zalozyl
                            internet niewypowiadaj sie na temat ludzi ktorych nieznasz bo to czsami tez sie
                            zle konczy zycze milego ruchania w dupe bo na nic innego cie nie stac papa
                          • Gość: znajoma Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 20:40
                            a cha i jeszcze jedno nieznam cie tak samo jak ty nieznasz milutkiej ale skoro
                            ty oceniasz ludzi korych nieznasz a jom oceniles wiec to co pisalam wczesniej
                            to jest moja ocena o tobie mimo ze cie nieznam
                            • Gość: znajoma Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 19:51
                              I jeszcze jedno wydaje mi się , że gdyby milutka byla kurwą Marcina jak
                              twierdzisz to olala by go teraz i szukala sobie innego . Wydaje mi sie że ma
                              jakiś inny powód więc przemyśl to co napisaleś i nieoceniaj ludzi których
                              nieznasz tak jak oni nieoceniaja ciebie . Papa
                            • Gość: re Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.10.03, 19:54
                              nie pierwsza klasa!!!!!!!!!!!! co wy blizniaczki jednojajowe
                              jestescie,jak macie jeszcze jakas siostre lub krewna niech tez
                              cos napisze,poznamy bez mrugniecia.umieram ze smiechu
                              rewelacja!!!!!!
              • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 14:06
                no i co znow taka cisza??
            • Gość: tyu Re: Marcepan-Robert Marzec IP: *.gold.pl 11.08.03, 11:42
              Marcepan Robert Marzec, ul. Czołgistów 31, Cz-wa
    • Gość: Sędzia Śmiech na sali ! IP: proxy 06.08.03, 07:54
      Myślę że surowszą karą dla nich byłaby deklaracja że będą
      chodzić wcześniej spać.
    • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 21:37
      halo
      co tu taka cisza co?
      • Gość: zdaleka Marcepan IP: 63.125.26.* 08.08.03, 17:59
        Ale cisza... Co..? Nic wiecej sie nie dzieje?
    • Gość: grzes Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 12:38
      piszcie cos ,co tu taka cisza???nikt juz nie ma nic do powiedzenia?????
      • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 11.08.03, 14:56
        tyu
        przestań się kompromitować
        marcepan to nie robert marzec, marzec to całkiem kto inny, tyle ze też wafel i
        wspolnik wolfa, tak samo jak marcel
        Ale jak nie wiesz, to nie opowiadaj tu ludziom pierdoł
        Nie zmienia to faktu, ze marzec (ktory nie jest marcepanem) tez ma sporo za
        uszami, ale na pewno nie tyle co marcyś
        to tyle

• kochajaca1 Re: Początek procesu grupy Marcepana 11.08.03, 21:42
          kurwa ale jestes obeznany.odpieprz sie od Wolfa bo tro nie twoj kolega zebys
          mowil po nazwisku jak cos tona Pan.nara
        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 10:24
          Brawo dla tej Pani , odpierdol się od nich wszystkich bo pewnie nigdy żadnego
          na oczy niewiedzialeś , a jak byś zobaczyl to pewnie zesral byś się w maity i
          krzyczal mamo a potem przez tydzien niespal
          • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 12.08.03, 11:50
            milutka :)
            ponowię propozycję
            spotkajmy się
            wtedy zobaczymy, kto narobi w gacie :)
            obawiam się jednak, że nie zdążysz, bo wcześniej własna (opadająca) szczęka
            przybije ci stópki do podłoża
            Wszyscy tu jesteście gieroje z bożej łaski i ci wasi fumfle, marcepany, wolfy,
            diabły i inne badziewie...
            Więc milutka?
            nie lubie się powtarzać, ale dla ciebie zrobę wyjątek: powiedz więc tylko,
            kiedy i gdzie?
            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 12:56
              Spoko tylko powiedz gdzie i kiedy !!!!!
              • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 12.08.03, 13:18
                pozostawiam tobie wybór miejsca, a co do czasu - mała prośba: po 20.00
                • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 13:22
                  nie ma sprawy na przyklad pod merkurym w czwartek o 20
                  • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 12.08.03, 13:34
                    spoko, czwartek merkury
                    20, najwyżej 20.15
                    • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 12.08.03, 15:15
                      i co Andrzejku, nadal chcesz się spotkać?
                      gdybyś zmienił zdanie, zrozumiem
                      :)))
                      • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 15:40
                        niewiem czy to bylo do mnie ale ja andrzejek nie jestem i niezmienie zdania co
                        do spotkania czy ++++++

• Gość: USA Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 12.08.03, 18:43
                          Ooo...szkoda ze mieszkam tak daleko. :o( Wiem gdzie jest ten Merkury. Tez
                          chcialabym z wami sie spotkac! :o)
                      • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 15:40
                        niewiem czy to bylo do mnie ale ja andrzejek nie jestem i niezmienie zdania co
                        do spotkania czy ++++++

• Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 09:39

>
                          > co tu taka cisza?
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 13.08.03, 10:11
                            Co do gościa z USA!
                            Baśka! Siedź lepiej w tej Ameryce i dziecko chowaj!
                            tęskni ci się do Merkurego i Częstochowy
                            po kiego?

• Gość: Wiola Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 212.160.234.* 13.08.03, 14:44
                              Czy dobrze zrozumiałam, że ta Baśka to żona marcepana?
                            • Gość: USA Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 13.08.03, 15:36
                              Baska? Chyba sie pomyliles...
                              • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 17:05
                                no i co jeszcze powiecie na ten temat ???
                                • Gość: ZNAJOMY Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 00:13
                                  I CO MILUTKA BYŁO TO SPOTKANIE POD MERKURYM CZY NIE ? A MOŻE KTOŚ SIĘ
                                  WYSTRASZYŁ?
                                  • Gość: ZNAJOMY Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 00:18
                                    I CO NIKT JUŻ NIE CHCE NIC POWIEDZIEĆ NA TEMAT MARCEPANA? WENA WAM SIĘ
                                    SKOŃCZYŁA CZY CO?
                  • Gość: re Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.10.03, 20:03
                    rany tez bym przyszedl chcialbym cie poznac i twoja siostre i
                    wogole rodzine
    • Gość: kochajaca1 Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.03, 18:03
      moglibyscie cos napisac a nie taka cisza.
      • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 20:12
        nie niestety nasz kolega stwierdzil ze za daleko mieszka zeby mogl przyjechac
        chyba sie wystraszyl
        • jaarma Re: Początek procesu grupy Marcepana 18.08.03, 10:48
          zmartwie cie
          to ty się wystraszyłeś, milutka (swoją drogą, facet, czy „milutka” to twoja
          ksywa z pierdla? jeśli tak, to wszystko jasne!)
          chyba jesteś tak nijaki, że niczym nie wyróżniasz się z tłumu
          w każdym razie nie było pod merkurym nikogo, kto by na mnie czekał
          może wskaż bardziej intymne miejsce, kochanie, gdzie nie będzie tylu ludzi
          Pa!

• Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 22:02
            ej koles jestem porzadna dziewczyna i niebede sie stoba klucic ja
            zaproponowalam miejsce teraz twoja kolej
            • Gość: ZNAJOMY Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 23:52
              CAŁKIEM ODWAŻNIE MILUTKA PEWNIE JAARMA WYSTRASZYŁA SIĘ,BĄDZ SZUKAŁA POD
              MERKURYM JAKIEGOŚ FACETA. A CO DO ILOŚCI LUDZI POD MERKURYM TO O TEJ PORZE NIE
              MA TAM TŁUMÓW I NIE TRUDNO SPOSTRZEC CZY KTOŚ CZEKA NA KOGOŚ CZY NIE...
              • Gość: gagata Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 01:16
                pracowalam troche czasu w Killerze u Sylwka i Tomka, mowcie co chcecie ale ja
                pamietam ich niedlugo przed zamknieciem i wspominam jako rownych gosci, a co
                robili w zyciu - ich sprawa. znam zone Sylwka - spoko kobitka, gorzej z
                Marzenka Tomka..podobno Marzec wyszedl, nie wiem co sie dzieje z Waldkiem...a
                czy ktos wie??
                • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 13:19
                  gagata my chyba sie znmy skoro pracowalas w kilerze widac ze jestes normalna
                  osoba pozdrowienia dla ciebie z waldkiem wszystko oki trzyma sie bardzo dobrze
                  • Gość: ktos Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 21:22
                    Waldek jest na zawodziu i trzyma sie spoko niewiem kim jestes ale dzieki ze tak
                    milo wspominasz chlopakow pozdrowienia
                    • Gość: gagata Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 21:28
                      no coz milo mi sie zrobilo, ale w gruncie rzeczy to naprawde tak uwazam jak
                      napisalam. czytalam część tych wypowiedzi i troche mnie one zadziwily, bo
                      wydaje mi sie ze spora czesc tych osob to zna ich tylko z opowiadan albo z
                      gazet..A moze to ja nie wiem o pewnych rzeczach, bo i sie niedopytywalam (i
                      nadal uwazam ze nie powinnam, w konu nie moja sprawa)."Killera" juz zamkneli
                      (widuje sie czasem z wlascicielem lokalu, stad wiem), moze to i lepiej. Z
                      drugiej jednak strony wciaz zal mi ze to wszystko sie tak potoczylo..i mialam
                      chyba po cichu nadzieje ze jeszcze wroca stare czasy i usiade z
                      Tomkiem,Sylwkiem czy Dendkiem przy piwku, i znowu bedzie gral Martin "Jo le
                      Taxi", i w ogole...Edyta Waldka pracowala tam przez chwilke ostatnio,Tomek
                      podobno wyszedl, moje nadzieje ozyly..i dupa..:(
                      ech...wspomnienia...;)
                      pozdrawiam wszystkich ktorzy wspominaja sympatycznie tamte czasy i tamtych
                      ludzi..
                      WIARA CZYNI CUDA...:)
    • Gość: gość Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 04.09.03, 18:33
      Koniec tematu...?
      • Gość: ktos Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:15
        moze ktos sie jeszcze wypowie na ten temat?
        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 22:59
          no co nikt juz nicccc niepiszeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • rainm Re: Początek procesu grupy Marcepana 13.09.03, 23:24
            Milutka mam prozbe do Ciebie. W zwiazku z tym, ze nie ma tutaj twojego maila to
            prosze Cie zebys napisala do mnie maila. Mam do Ciebie pewna sprawe. Wystarczy
            oczywiscie kliknac w moj nick... prosze o szybki kontakt...
            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 22:12
              a co sie stalo ?ze chcesz ze mna pogadac?kim jestes tak wogole ?
              • rainm Re: Początek procesu grupy Marcepana 19.09.03, 21:41
                Nic się nie stalo... a kim jestem ? Nawet gdybym powiedzial to raczej nic Ci
                nie powie... W sumie to chcialem pogadac. Tylko tyle... pozdrawiam
    • Gość: kamil Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 22:26
      co tu taka cisza??piszcie cos
      • Gość: rudy Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 19.09.03, 20:05
        Mówcie o czymś konkretnego. Jak tam proces? Co sie dzieje z Marcepanem? Winny
        czy Nie?
        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 09:48
          jak narazie to jedno wam powiem prawdopodobnie wszyscy wyjda
          • Gość: KOTEK Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 23:57
            NAPISZCIE COS JAK COS WIOECIE AN TEMAT TEJ SPRAWY
            • Gość: mial Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 22:31
              czesc wszystkim moze ktos nam cos jeszcze napisze bo nudno tu troszke.pliska
              jak cos wiecie napiszcie
              • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 19:24
                dzisiaj byla sprawa jest bardzo dobrze moze juz niedlugo powitamy wszystkich
                (mam tak nadzieje)
                • Gość: rudy Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 30.09.03, 22:55
                  A kiedy ma sprawa sie skonczyc? To trwa ponad 2 lata, co nie?
                  • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 19:23
                    w kwietniu przyszlego roku 3 lata sprawy maja sie zakonczyc 22 grudnia i
                    wszyscy wychodza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huraaaaaaaaaaaaaaa
                    • Gość: rudy Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 06.10.03, 21:01
                      Naprawde mają wyjść?
                      • Gość: karolinka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 14:12
                        tak maja wyjsc juz nie dlugo wkoncu jzu siedza 2,5 roku za darmo
                        • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:47
                          tak wyjda i a sie bardzo ciesze huraaaaaa
                          • Gość: gagata Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 11.10.03, 20:55
                            no Milutka fajnie ze podajesz takie info tutaj bo przynajmniej jestem
                            teraz "na goraco", dzieki!! pozdrawiam!! ps - tez sie ciesze ;)))))))))
                            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 04:30
                              nio ja tez sie ciesze bardzo po nastepnej sprawie tez wam cos napisze
                    • Gość: x Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 19:38
                      i dumna bedziesz z tatusia?
    • Gość: ZEMECKIS Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 09:49
      Gość portalu: j_cage napisał(a):

> no tak... z powodu nieobecnosci jednego z adwokatow...
      > ech, szkoda slow!
      > dobrze tylko, ze nie wypuscili ich na wolnosc...

Ale co ty chcesz czlowieku udowodnic, badzmy realistami - mieszkamy w Polsce a
      co za tym idzie do takich spraw jestesmy juz przyzwyczajeni. I mysle ze tego
      typu wypowiedzi rozumiem jak maslo maslane. To przecierz oczywiste ze oni tj.
      oskarzeni w tym procesie napewno nie dostana kar adekwatnych do czynow (jezeli
      wogole jakies kary otrzymaja) napewno na wieksza czesc ich wystepkow nie
      znajda sie dowody badz swiadkowie sie wycofaja.. Takie w Polsce jest prawo
      czesto sie zdarza ze ktos popelni wykroczenie (zaznaczam jedno) ale przy
      okazji doloza mu kilka innych :)
      Wez sie za cos sensownego a nie bicie piany na temat spraw oczywistych. Masz
      jakies dowody przeciw oskarzonym ? Tym samym masz pewnosc ze sa przestepcami ?
      czy tylko tak slyszales od kolegi ? Jak masz dowody to idz na Policje jak nie
      to po co sie wogole odzywasz ? to ze ludzie mowia ? Czlowieku ludzie duzo
      mowia ...
      • Gość: Q Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.25.213.254.Dial1.Detroit1.Level3.net 14.10.03, 04:29
        ehm...odpisujes na stary list. Patrz na daty
        • Gość: milutka+ Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 17:44
          • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 17:46
            brawa dla tego chlopaka n z....... masz duza racje oni i tak wszyscy wyjda
    • Gość: lawnik Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 18:53
      Marcepan szykuj 50 tys zlotycj !!!
      • Gość: Iso Friut Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 10:15
        Trzymam kciuki, żeby posiedzieli jeszcze z 15..., nie - 25 lat
        tam, gdzie są w tej chwili.
        • Gość: Iso Fruit Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 10:17
          A jak było sobotę na procesie ?
    • Gość: abrakanabra Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 19.10.03, 12:56
      jak odbyl sie wczorajszy proces, cos slyszalem o swiadku
      koronnym
      • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 14:17
        hehe cos zle slyszales zadnego swiadka koronnego nie bylo.proces trwa nadal
        napewno skonczy sie nie dlugo wkoncu trwa to 2,5 roku...i tak wyjda za 4
        miesiace bo nic im nie udowodnia...robia z tego jakas afere a tak naprawde nic
        nie maja tylko jakis 3 paantow co nikt ich nie zna i cos tam mowia na ich
        temat..wzystko jest tak ulozone przez prokuratora ze swiadkowie "koronni" mowia
        to co im prokurator napisal na karteczce a oni sie nuczyli an pamiec.caluski
        • Gość: abrakanabra Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 19.10.03, 15:18
          to jak wyjdä to dobrze,tak tylko slyszalem o tym swiadku, nie jestem na
          bierzäco w temacie,pozdrawiam
          • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 16:54
            michal ma racje wszyscy wyjda albo w grudniu lub a najpozniej w wkwietniu
            • Gość: abrakanabra Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 19.10.03, 17:40
              jesli nie w grudniu to dlaczego dopiero w kwietniu,czyzby po 3 latach powinni
              ich wypuscic, jak to jest z tym zasranym prawem
              • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 19:37
                poniewaz w grudniu bzedie wyrok a do kwetnia jest sankcja a sankcja moze byc
                tylko do 3 lat
                • Gość: abrakanabra Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 21.10.03, 20:59
                  aha tak wiec myslalem, to dobrze bende trzymal kciuki,pozdrawiam CIE
                  MILUTKA,glowa do göry bädz spokojnej mysli
                  • Gość: gość Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 22.10.03, 17:29
                    Ciekawe jaką kariere teraz wybierze jak wyjdzie...? bramkarz? sprzedawca?
                    hodowca? Może cukiernik skoro marcepan się nazywa :)
                    Powinien jeszcze dlugo siedziec bo i tak nic nie dokładał do społeczeństwa.
                    • Gość: abrakanabra Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 22.10.03, 18:57
                      to niech CIE nie interesuje co bendzie robil to jego sprawa, zajmil sie lepiej
                      swoimi sprawami.
                      • Gość: gość Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 22.10.03, 23:36
                        A ty jego adwokat że go tak bronisz? Myszlę że nie ma co tu chwalić. Facet
                        jest bez wykształcenia, bez kultury, i bez honoru. Czego tu więcej mówić...?
                        Ale skoro doceniasz takich - to tylko świadczy o tobie :D
                        ...a moje sprawy to ja zawsze pilnuje. Dzięki za troskę...
                        • Gość: michal Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 08:51
                          widze ze jest ktos kto wie co mowi marcepan to dobry czlowiek.cos
                          mowic...nikogo nie powinno obchodzic co robil ...to co robil to jego
                          sprawa..kazdy jest swiadomy co robi i jaka moze byc tego
                          konsekwencja..pozdrowionka dla abrakanabry
                          • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:44
                            pozdrowienia dla kolegi a.... a co do kolesia ktory sie zwie gosc wydaje mi sie
                            ze ty gowno wiesz na temat tych ludzi niewiem po co tu pisesz chyba zeby zrobic
                            z siebie idiote bo ja wiem np jaki jest marcin i reszta a wydaje mi sie ze ty
                            zadurzo pierdul sie nasuchales i zaduzo gazet przeczytales pisanych przez np
                            p.wiolette bak it...same bzdury szkoda gadac pozdroienia takze dla michala
                            • Gość: abrakanabra Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 23.10.03, 21:27
                              jesli chodzi o PANIÄ BÄK to powinna raczej bajki dla doroslych pisac bo
                              naprawde ma bardzo bujnä wyobraznie i sie tylko marnuje, musze chyba wyslac
                              jej e-maila,zeby sie zastanowila pöki jeszcze jest okazja
                          • Gość: US Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 31.10.03, 16:01
                            Milutka & "Abrakadabra" : GET A LIFE, LOOSERS! YOU'RE PATHETIC!
                        • Gość: abrakanabra Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 23.10.03, 19:24
                          troche mnie zagzales kolego piszäc to,ale nie chce CI ublizac bo to nie w moim
                          stylu,to,czy czlowiek ma czy nie ma wyksztalcenia to nie znaczy ,ze jest juz
                          gorszy niz my!!!!! CO DO MARCINA to nie wiem jakie mam wyksztalcenie to dla
                          mnie niema znaczenia, wiem to napewno ze byl wspanialym kumplem.
                          • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 21:47
                            bravo dla tego kolesia a.... masz racje zgadzam sie stobakoles chyba niewie co
                            mowi pozdrowienia
                            • meyer Re: Początek procesu grupy Marcepana 25.10.03, 14:16
                              milutka i reszta
                              nie kompromitujcie się tak i nie przychodźcie więcej na to forum
                              Bo wszyscy od razu widzę, że moi kupmle i moje afgany to półanalfabeci
                              Wiem, nie możecie się doczekać mego powrotu, ale, na Boga, czekajcie w ciszy
                              A już ty, milutka, otwieraj buzię w jednym tylko celu :)
                              To pa
                              • meyer Re: Początek procesu grupy Marcepana 25.10.03, 14:19
                                milutka, spróbuje ci wytlumaczyc, hiperanalfabetko:
                                stobakoles pisze się "z tobą koleś"
                                skumałaś?
                                nie?
                                tak myślałem...
                                • Gość: abrakanabra Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 26.10.03, 19:11
                                  wiesz co koles jestes pipszonym chamem, udajesz wielkiego twardziela i
                                  cwaniaczka bo siedzisz przed komputerm,a w rzeczywistosci jestes
                                  rozpieszczonym mamisynkiem, ktöry jest wielkim tchörzem, zostaw juz MILUTKÄ w
                                  spokoju i zajmnij sie swoimi sprawami,MARCIN w krötce wyjdzie co powiesz na to
                                  chcialbym zobaczyc twojä mine, wiec radze ci dobrze zastanöw sie nad tym co
                                  piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  !!!!
                                  • Gość: gość Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 27.10.03, 19:50
                                    hmmm... Marcepan ma dostęp do Internetu...? Nie źle tam ma :-/

• Gość: sj Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 20:17
                          powiem tak a raczej napisze:)
                          marcepan, kaczka, agatka to banda debili - jedne czytac nie umie drugi udaje
                          wielkiego Amerykanina (raczej udawal ha ha ah) a trzeci to maly koles ktory
                          sypial z dziewczyna z IV LO znacz z kims kogo kazdy 'walil' gdzie sie dalo. Wy
                          sie klucicie na lamach tego forum jak jakies barany a prawda jest taka ze i tak
                          oni wyjda i beda dalej szlajac sie po miescie i szpanowac furami zapisanymi na
                          prababcie-coz takie zycie ale ja tam wole swojego SLK ha ha ha
                          • Gość: mirek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: 63.125.26.* 27.10.03, 22:01
                            ...a który udawał wielkiego amerykanina? i który nie umiał czytać??
                          • Gość: kamilek Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 08:09
                            hm..ktore to jest liceum IVlo?bo nie moge skojarzyc??
                            • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 17:28
                              ej koles ktory sie podaje za marcina jedno ci powiem wydaje mi sie ze jestes
                              pieprzonym dupkiem i gowno wiesz na temamt tych ludzi nieosadzaj kogos jezeli
                              go nieznasz a co do reszty oprocz michala i kolesia na a........... zadzuzo sie
                              glupot nasluchaliscie i niepiszcie bzdur jezeli niewiecie nic na ten temat
                              pozdrowienia
                              • Gość: bomba Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.metrocafe.pl 30.10.03, 17:35
                                milutka slyszalem ze jak idziesz po schodach to klaszczesz i tak naprawde to
                                nie wiesz nic
                                • Gość: milutka Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 17:55
                                  ej koles jedno ci powiem jestes w durzym bledzie ciekawe co ty mozesz wiedziec
                                  pewnie wiesz tylko same bzdury ktore przeczytales w gazecie wyborczej same
                                  klamstwa a tak wogule to nawet niewiesz kim jestem i niemozesz powidziec czy ja
                                  na ten temat cos wiem
                                  • Gość: abrakanabra Re: Początek procesu grupy Marcepana IP: *.kotivayla.net 30.10.03, 19:29
                                    zostawcie juz w spokoju MILUTKE .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka