Dodaj do ulubionych

Wprowadzili logowanie i forum opustoszalo:)

20.10.07, 19:00
;/
Obserwuj wątek
    • Gość: angrusz Re: Wprowadzili logowanie i forum opustoszalo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 19:06
      No i mniej osób podszywa się pod angrusza
      • Gość: W Re: Wprowadzili logowanie i forum opustoszalo:) IP: *.st.vc.shawcable.net 20.10.07, 19:16
        Paolo cos ci sie niedokladnie pomyliko:)))
        Bez logowania dalej da sie czytac i pisac, co niniejszym robie:))
        • Gość: mati Re: Wprowadzili logowanie i forum opustoszalo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 19:19
          bez logowania nie da sie założyc nowego watku
          reszta "po staremu"
          • Gość: jasiu... Ano cóż - może nie chcą nowych wątków? IP: *.gre.pl 20.10.07, 20:18
            Może trafność wybranych wątków przeraża co niektórych redaktorów z Gazety, stąd
            może lepiej uporządkować całe forum, tak by nowe wątki zakładali tylko "nasi"

Przed zmianą widać było zawsze część nazwy hosta, z którego wątek pochodził.
            Widocznie komuś przeszkadzało, że na forum pojawiają się te dane, a więc
            postanowił o logowaniu. Szkoda, bo niektóre nicki są już pozajmowane w bazie
            danych, a poza tym takie traktowanie nas wzbudza jednak pewnien niechęć.

Brak logowania, to jednak pewien przejaw nonkonformizmu. Bo przecież wiadomo, że
            przy założeniu nicka wpiszę jako swoje personalia "Maria Konopnicka" i system mi
            to przyjmie. Skoro więc logowanie jest praktycznie tym samym, co ujawnianie
            nazwy, czy numerów IP, to po co było wprowadzać?

Bo tak jest mniej wątków i moderatorzy mają łatwiej?

Mniej wątków, to również mniej materiału dla gazety, na podstawie których można
            czasem napisać artykuł. czyżby o to chodziło, żeby "Gazeta" stała się czymś na
            kształt parafialnych gazetek, bez żadnej konkretnej treści i żadnego konkretnego
            ustosunkowania się do opisywanych tematów?

Mnie się to też nie podoba. Mam wrażenie, że Wyborcza schodzi niestety na psy.
            • Gość: xx Re: Ano cóż - może nie chcą nowych wątków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 20:33
              A ja was w dupie gleboko ćwoki mam !!
              • Gość: Andy_grusz Re: Ano cóż - może nie chcą nowych wątków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 21:17
                A angrusza nic nie rusza.Wciaz klei plakaty, tylko na raty.
        • przejsciowy Re: Wprowadzili logowanie i forum opustoszalo:) 20.10.07, 23:00
          ale by zalozyc watek juz sie zalogowac musisz ciolku:)

Gość portalu: W napisał(a):

> Paolo cos ci sie niedokladnie pomyliko:)))
          > Bez logowania dalej da sie czytac i pisac, co niniejszym robie:))
      • Gość: angrusz Re: Wprowadzili logowanie i forum opustoszalo:) IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.07, 00:10
        Co racja to racja.
    • chania22 a co za problem się zalogować? 20.10.07, 22:11
      Możesz mieć 100 kont i sobie pisać ile dusza wlezie.
      Ja się tylko zastanawiam kto tutaj decyduje o usuwaniu wątków i
      pojedynczych postów.
      Napisałam w jednym politykującym wątku, że dziś obowiązuje cisza
      wyborcza, to mój post wywalili, a cały wątek nadal spokojnie sobie
      wisi i się na nim politykuje ze wskazywaniem na kogo głosować.
      Chyba admini do wywałki bo coś na wzrok im padło.
      • Gość: x Re: a co za problem się zalogować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 08:18
        chania22 napisała:

> Możesz mieć 100 kont i sobie pisać ile dusza wlezie.
        > Ja się tylko zastanawiam kto tutaj decyduje o usuwaniu wątków i
        > pojedynczych postów.
        > Napisałam w jednym politykującym wątku, że dziś obowiązuje cisza
        > wyborcza, to mój post wywalili, a cały wątek nadal spokojnie sobie
        > wisi i się na nim politykuje ze wskazywaniem na kogo głosować.
        > Chyba admini do wywałki bo coś na wzrok im padło.

A ja wczesniej zglaszalem !
        Wywalic tych moderatorow z tego forum na zbity pysk !!!
    • Gość: K2 Nie do końca o to chodzi Paolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 13:37
      To tez jest swego rodzaju powód, ale ja zaobserwowałem spadek wypowiedzi na forum częstochowskim z chwilą wprowadzenia nowego stylu forum, logowanie to w zasadzie dobiło, i jeszcze bardziej ograniczyło.
      Swego czasu po wprowadzeniu nowego stylu forum robiłem tutaj zawieruchę, ale jak widać miałem rację, bo gdy ktos ma wolne łaczę np 256 czy do 512 to nowe forum gazety chodzi tragicznie na takich łączach to po części odstraszyło wiele osób które naprawdę wiele czasu poświęcały na czekanie aż od chwili kliknięcia serwer GW się odezwie i wyświetli dany post, zresztą to na jakiś czas samego mnie odstraszyło od forum dopiero gdy przeszedłem na wyższą prędkość łącza zdecydowałem się tutaj wrócić.
      Za logowaniem byłem i jestem dalej to jest dobre:)
      • Gość: K2 do Paolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 13:44
        to teraz tylko poczekaj aż się skończą wybory i skończą się komentarze na temat naszej władzy, bo jak by niebyło to co trzeci wątek teraz na forum to coś związanego z wyborami i polityką.

Częstochowskie forum dawniej za jedną dobę potrafiło uskładać sobie trzy cztery strony wątków teraz patrzę na pierwszą stronę, a klikam za chwil na drugą a tam wczorajsza data, o czymś to świadczy.

Ale dodam jeszcze że na częstochowskim forum zostało wprowadzonych kilka poddziałow np. sport w czestochowie,medycyna, oferty, czy dla rodziców i to też mocno ograniczyło ruch na naszym forum, pomimo tego że na tamtych forach ruch jest znikomy to jednak po części to się doczuwa.

A więc do tych problemów dochodzi jescze logowanie, nowy styl i mamy dno nie forum:(
        • exenet Re: do Paolo 21.10.07, 14:02
          To ze forum sie wlecze jak wół to wiadomo nie od dzis, niestety gazeta nic z tym
          nie robi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka