menel83 02.11.07, 10:45 I czego sie tu spodziewales? Kaczynskiego? www.maxior.pl/film/76800/Kaczynski_i_Bill_Clinton Czy tego>? -Babciu, babciu, nie widzialas moich pastylek z napisem LSD? -Walic pastylki, widziales tego smoka w kuchni??!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eryk XiI Re: Strach w oczach Szygły ! IP: *.profiline.pl 02.11.07, 11:44 Jeszcze aktualny (przydupas Jarusia K.) minister MON podczas konferencji prasowej dot. śmierci st.kaprala J. Filipka oraz ciężko rannych kolejnych trzech polskich żołnierzy w Iraku pocuł większy strach w oczach podczas odpowiedzi na pytanie dot. dymisji Sikorskiego i odtajnienia tej sprawy niż podczas ubolewających wypowiedzi o tragicznym zdażeniu w Iraku. Szczygło jak widać nadal trzęsie d..ą przed swoim Panem i Władcą lub już tylko przed swoim ładcą, bo swojego Pana już olewa. Trzyma jednak nadal fason, jak na żołnierza przystało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Strach w oczach Szygły ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 11:57 Tak się składa,że oglądałam tę konferencję...:) > Jeszcze aktualny (przydupas Jarusia K.) minister MON podczas > konferencji prasowej dot. śmierci st.kaprala J. Filipka oraz ciężko > rannych kolejnych trzech polskich żołnierzy w Iraku pocuł większy > strach w oczach Czucie strachu ..sic ! było złudne.To było zwyczajnie współczucie,spowodowanem sposobem w jaki o śmierci żołnierza dowiedziała się rodzina.. Mianowicie; jeden z chamskich dziennikarzy GW złamał obyczaj,iż o śmierci zawiadamiana jest przede wszystkim rodzina a dopiero później media.. Rodzina dowiedziała się z netu...gazeta pl !! Zostały już podjęte kroki prawne wobec dziennikarza,który dla sensacji miał w d...ie czyjeś uczucia.. I Eryku ...to czucie strachu w oczach ..:) Miałeś wyłączoną fonię ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: Strach w oczach Szygły ! IP: *.masterkom.pl 02.11.07, 15:00 "Wbrew temu, co zarzucił portalowi Gazeta.pl szef MON Aleksander Szczygło nie złamaliśmy żadnej zasady informując o śmierci polskiego żołnierza w Iraku." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4635739.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk do Anki Re: Strach w oczach Szczygły ! IP: *.profiline.pl 02.11.07, 16:39 Podczas poprzedniej śmierci polskiego żołnierza "szczygiełek" był w całkim innej formie psychicznej, choć i tam tragedia była w rodzinie zabitego ppor. Kurowskiego. Widziałem wiele takich sytuacji, gdy dowódca jednostki powiadamia najbliższych z rodzin poległych żołnierzy. Jest z jednej strony zimna krew, a z drugiej rozpalona żal w sercu i ból. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Potraficie upolitycznic kazdy watek!!! Wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 18:30 A mialo byc smiesznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: Potraficie upolitycznic kazdy watek!!! Wstyd IP: *.profiline.pl 02.11.07, 21:12 Sorka ! Ubawiłem się i to mnie rozkręciło. Już spadam z tego wątku ! Odpowiedz Link Zgłoś