Dodaj do ulubionych

Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ?

12.11.07, 10:38
Witam chciał bym do końca miesiąca otworzyć nowy Ciucholand
KOPCIUSZEK :-) co Państwo na to ? odzież używana będzie dużo lepszej
jakości . Wygląd sklepu będzie bardzo atrakcyjny jak i rzeczy w nim
Prosze o szczerą odp Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Iva Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.21.pl 12.11.07, 10:58
      mnie osobiście nie interesują takie sklepy, innych moze tak. pomimo
      tego zycze powodzenia w interesie.:)
      • Gość: Jane Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 11:03
        tez nie kupuje w tych sklepach.Jest tam taki specyficzny zapaszek
        starej garderoby.Ale jesli ktos potrafi cos wyszperac i przy tym nie
        wygladac jak z lumpexu to bravo!

ps.jest cos przyjemnego w odcinaniu metki od markowego ciucha tyle
        co nabytego:-))
        • Gość: sas Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.54.174.* 12.11.07, 11:18
          mamy juz iwle ciucholandow w czeiwe, sama robie w nich zakupy i pracuje, jak
          napewno ciuchy beda dobrej jakosci to warto, jak roznej to nie wiem ale moze
          b7yc ciezko
          • Gość: gosc Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 11:57
            jak duzy sklep ,skad bierzesz towar ,ile za kg ,czy na sztuki,ile
            zainwestowales , mysle o tym samym
          • Gość: Julka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 15:36
            a co ci się tak język plącze???:)))
        • Gość: Paula Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 11:52
          nie znowu nastepny ciucholand w Czestochowie.Nie ubieram sie w takich
          sklepach.Brzydze sie.
          • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 11:55
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: do ja Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 12:52
              Przepraszam,ale do buzi nie biore,a pozatym nie napisalam,ze sie wstydze tylko
              brzydze i nie obrazaj mnie.To jest moja sprawa nie chce i nie ubieram sie w
              takich sklepach i to nie jest powod zebys takie teksty sadzil/la.
              • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 12.11.07, 13:51
                Ktoś Cię zmusza do zakupów, mnie bardziej brzydzą speluny i knajpy na każdym
                rogu niż ciucholandy.

Jeśli ceny będą przystępne i towar dobrej jakości to na pewno nie zabraknie
                klientów. Na moim osiedlu już dwa sie musiały spakować, bo panie w obu
                przypadkach za ciuchy niestety chciały więcej niż były warte. Jeansy sprane,
                czasami fason nieco po czasie ale jak metka znana to kosztowały 40zł nikt nie
                kupi za taką cenę, bo nie warto. Po prostu panie chciały sie dorobić od razu,
                stawiaj raczej na to żeby dużo sprzedawać a w miarę tanio, niż, parę rzeczy w
                dużej cenie.

Napisz gdzie będzie ten ciucholand.
        • Gość: pola Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 12:02
          szkoda skarbie że nie wspomnisz że na metce pisze made in china
    • Gość: gosc Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 12:03
      mysle o podobnym biznesie,jak duzy wklad wlasny,skad towar ,jakie ceny,na
      kg ,sztuki,oplacalnosc
    • Gość: qqq Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 12:13
      Otwieraj, czekamy.A gdzie będzie się mieścił?
      • Gość: wolf Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 13:07
        otwieraj życze powodzenia, ja też otiweram jestem na etapie
        załatwiania lokalu na sklep. Dostawce już załatwiłem
    • utunia napisz gdzie 12.11.07, 13:45
      Przyjdę na pewno!
      • kotek1239 Re: napisz gdzie 12.11.07, 13:52
        Najbardziej smiesza mnie wypowiedzi ludzi, ktorzy chyba uwazaja ze w
        tych sklepach sa same znoszone smierdzace szmaty... Mylicie si
        ekochani i to bardzo ;/ teraz coraz czesciej sa to nowe ciuchy
        jeszce z metkami papierowymi i ciuchy znanych firm , bardzo dobre
        jakosciowo mozna kupic za grosze
        • Gość: ale Re: napisz gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 15:43
          Ale mnie to wogole nie interesuje jakie tam ciuchy czy dobre jakosciowo czy
          nie.Nie wejde do zadnego lumpa i koniec.
          • vvrotka Re: napisz gdzie 12.11.07, 18:11
            To nie wchodź do lumpeksów i na takie wątki też bo sie zniesmaczysz, ktoś w
            ogóle cię zmusza czy coś ... będzie więcej dla tych co chcą kupić coś fajnego.
            • Gość: K Re: napisz gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 19:59
              Mysle ze konkurencja cie wykonczy,wiec zastanow sie nad tym,
    • Gość: kopciuszek wiekszy Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 20:01
      Pomysł na czasie , ale trzeba sie znac i wiedziec co w tych worach
      ukryte bedzie. Coraz wiecej szmiry z Anglii jest w sklepach
      ciucholandach i nie ma co tam wybrac . Rarytasy pojawiaja sie z
      rzadka w Polnamie , KOŁO LEvisa czy w innych punktach .
      To co jest na Korczaka czy Aleji Pokoju to chłam I wody. Szmaty za
      wcale nietanie pieniadze.

Trzeba miec dobry punkt , aby była rotacja ludzi i fajne
      pomieszczenie.
      Teraz mnóstwo dziadowstwa pojawiło sie .
      Kiedys kupowałam na Placu Daszynskiego , dzis idelanie to co tam
      jest nadaje sie do wycierania kurzu;)
      • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 12.11.07, 21:31
        Dzieje sie nie dlatego, ze szmira do ans przychodzi, tylko dlatego, ze panie co
        tam sortują maja sporo znajomych dla których odkładają perełki, sama
        wielokrotnie słyszałam jak sie paniusie umawiały i przezywały co dla kogo
        odłożyła ... Jakie szanse ma klient z ulicy na znalezienie czegoś wyjątkowego?
        • Gość: Ninka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.54.174.* 12.11.07, 22:19
          To fakt perełki pod ladę stare niemodne łachy na wieszakach pomijajac ich
          zapach przypominajacy zgniliznę piwniczną.W lumpeksie na Baczynskiego nad poczta
          os.Pólnoc wisi szereg spodni dzinsowych takie ktore nie nadaja sie do
          chodzenian po 35-40 zł.Zfilcowane swetry po 25-30 zł niektore nienadajace sie na
          scierki do czyszczenia parkietu.Panbi chce sie szybciutko dorobic choc nie
          bardzo rozumiem na jakich zasadach wycenia kazda sztuke kupujac towar na kg.
          • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 13.11.07, 00:13
            Jako człowiek z branży podam kilka namiarów "zaprzyjaźnionych"
            sklepów.
            Aleja NMP 21 - 2 sklepy (tam gdzie Dom Dziecka i Oviady u Matuli)
            Aleja NMP 23 - 2 sklepy
            Aleja Wolności 11 - 2 sklepy (1 w bramie, obok Solarium a 2 na
            tyłach bramy wisi duży szyld na ścianie)

Zapraszam, warto być już po 8.
            • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 13.11.07, 00:18
              Ułatwienia: Idąc od Al. NMP 21, przecinając ryneczek i dalej w
              stronę DEPO nie da się nie zauważyć tego szyldu ;-)
              • 1-dzodzo Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 13.11.07, 06:44
                Pod koniec tygodnia powiem Państwu gdzie sie bedzie miescil sklep w
                czwartek jade oglądać miejsce ułatwie ze napewno Al.NMP :-)
                • Gość: ja super! IP: 217.98.38.* 13.11.07, 08:36
                  Jestem wielka fanką ciucholandów.
                  Na grzebaniu mogłabym spędzac całe dnie...I jaka frajda ,jak
                  znajdzie się coś fajnego :)
                  Ostatnio kupiłam świetne markowe jeansy ,w modnym fasonie i z
                  dobrego gatunkowo materiału ,za 13 zł...
                  Moje dziecko chodzi tak ubrane ,że aż niektórzy się dziwią ,gdzie
                  ja te ciuchy kupuję :P
                  W ogóle to ma tyle ciuchów ,że już z półek wychodzą .Np. 10 kurtek
                  zimowych .Tylko ,że one w sumie kosztowały mnie tyle ,ile musiałabym
                  zapłaci za 1 lub 2 w sklepie...(pomijam chińską tandetę po 20 zł.)
                  Tylko z tymi ciuchami jest 1 problem .Trzeba miec dużo wolnego czasu
                  na poszukiwania :) ale ja nie pracuje ,to nie mam z tym problemu

Daj znac koniecznie jak otworzysz ,na pewno zajrzę .A może jakiś
                  rabacik dla forumowiczów ? :P
          • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 13.11.07, 11:31
            Otóż to, szukałam spodni ciążowych, cena w okolicy 50zł a jakoś marna, wolałam
            kupić nowe fakt że drożej. Druga sprawa, kierowniczka tego sklepu jest
            niesamowicie zaradna i skąpa, moja koleżanka znalazła idealna dla siebie
            bluzeczkę ale był mankamencik, nadpruty ściągacz przy szyi, więc spytała czy nie
            będzie rabatu z tego względu a że ponoć była pracownica nie szefowa to odłożyła
            bluzeczkę żeby zapytać i moja koleżanka poszła tam na drugi dzień. Co sie
            okazało, bluzeczka misternie zacerowana, a cena niestety bez rabatu... ale
            podoba la jej się więc ja kupiła... cóż każdy grosz sie liczy...
            • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 13.11.07, 19:28
              Strasznie wysoka cena tych spodni...u mnie ciążowe są w granicach 10-
              15 zł, obecnie wiszą 1 roz. S, firma Bik Bok...[tyły podwórka Alei
              Wolności 11(duży napis CIUCHY)]

Zapraszam również do 2 sklepów - Aleja NMP 21

Owocnych zakupów :)
              • kotno Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 13.11.07, 22:08
                TO ja też się zareklamuje zapraszam do dwóch sklepów w Al.NMP 23
                codziennie nowe rzeczy za naprawde male pieniądze.
                Serdecznie zapraszam!Już od 8 30,
                P.S. Pozdrowienia dla kokurencji.
                • Gość: On Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.gre.pl 13.11.07, 22:38
                  A można u Was kupić coś ciekawego z markowych ciuchów? Interesują mnie firmy:
                  Dolce&Gabbana, Armani, Versace, Levis, Lacoste i podobne. Mogę zapłacić nawet
                  drogo za niezniszczone ciuchy.
                  • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 13.11.07, 22:54
                    oczywiście, że bywają...nie ma możliwości żeby nie znaleźć takich
                    rarytasów w którymś z tych sklepów...im wcześniej będziesz tym
                    lepiej.
                • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 13.11.07, 22:51
                  Elo :)
                  Sprawdź wcześniejszy mój wpis, napisałem o całym naszym zagłębiu
                  dobrych i tanich sklepików. pzdr !

p.s.
                  a jak tam ruch w nowym sklepie ?
                  • kotno Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 14.11.07, 16:48
                    Wiem czytalem ze napisales o nas wszystkich.
                    A co do nowego sklepu to dopiero tydzien ale nie moge narzekac tylko
                    ze przy handlu nowymi ciuchami jest inaczej dluzej sie czeka na
                    zyski.Ale jak bedziesz mial chwile to wpadnij D.H.Seka poziom minus
                    jeden sklep nazywa sie Butik .
                    No i oczywiśćie zapraszam wszystkich zainteresowanych mam ubrania
                    firm mexx next tommy hilfiger stefanel w bardzo przystepnych
                    cenach.To sa nowe rzeczy jest to sklep wyprzedażowy
                    • Gość: becia Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.48.49.* 28.11.07, 15:39
                      Chyba się nie mylę. Pozdrawiam Was - Madzię i Ciebie. Byłam kilka razy, niestety
                      nie miałam szczęścia Was zastać - Elzbieta
                      • kotno Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 29.11.07, 00:11
                        Dziekuje za pozdrowienia ale nie za bardzo wiem kim jestes.Bo twoje
                        imie mi nic nie mówi.Pozdrawiam
                        • Gość: becia Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.48.49.* 29.11.07, 18:37
                          a szkoda ! może więc za kilka dni spróbuję zrobić to osobiście, może nawet z
                          Jędrusiem !? jeszcze raz serdeczne pozdrowienia dla Magdy, Ciebie i Kuby
    • Gość: kachna Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 15:14
      Nie czytałam wszystkich wpisów, sorki. Unikałam ciucholandów, gdyż
      także się brzydziłam. Widziałam jednak interesujące ciuszki
      u koleżanek. Przemogłam się, ale nie w Częstochowie. W Siedlcach mam
      rodzinę i tam chodzenie po ciucholandach to czysta przyjemność.
      Sklepy nie są za duże, więc nie ma stężenia charakterystycznego
      zapachu (jeśli duże, to w kilku pomieszczeniach). Ubrania
      posegregowane wg przeznaczenia: osobno bluzeczki na ramiączkach(
      powieszone jak w butikach do góry "nogami", dalej podkoszulki
      i bluzeczki z krótkimi rękawami, osobno z długimi. Spodnie
      powieszone np. pośrodku sklepu na długich wieszakach, a na
      każdym "ramiączku" przyklejony rozmiar i wg rozmiarów powieszone.
      Ubiera sie tam rodzina ze stolicy, bo warto, bo się ma coś
      nietuzinkowego i w dobrym gatunku. Dodam, że jest tam sporo ciuchów
      takich, że zastanawiam się, dlaczego poprzedni właściciel z nich
      zrezygnował. Reasumując- gdyby taki salonowy ciucholand z dobrymi
      gatunkowo i modnymi (bo tam też dużo takich jest)rzeczami był w
      Częstochowie, zyskałby renomę.
      • Gość: j Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.strefa.com 14.11.07, 17:26
        ... jabym chetnie zagladala jesli byly by to rzeczy sprowadzane,znanych dunskich marek itp. modne sezonowo za przyslowiowe pare groszy ;). A takie sa ale osobiscie nie bylam,wiem ze jakas hurtownia jest. A nie zawsze sa to rzeczy uzywane tylko wszystkie one nie wiem pryskane czy co tam specjalnym tym czyms co ktos uwaza za jakis zapach starych ubran (zupelnie bez pojecia).Takze moze cos wiecej na temat tego zamierzanego owtarcia:)??
        • Gość: daj spokoj Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 18:07
          zapach stechlizny nie nawidze,ludzie maja rozne choroby skorne ja takiego ciucha
          nie zaloze nawet jak jest prane chemicznie fefefe
          • Gość: gosc Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:46
            A mnie koło choja lata twoj ciucholand !!
            • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 14.11.07, 19:53
              Sytuacja z dziś rano, waże kobiecie włóczkę, wychodzi 1,9 pln...a
              ona, do mnie może być 1,5 ;-)

Kotno działaj, działaj !! pzdr
              • 1-dzodzo Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 14.11.07, 20:18
                Bylem dzis ogladac sklep ktory bede wynajmowal powiem wam ze bardzo
                czysty zadbany lokal :-) juz sie nie moge doczekac
                Pozdrowienia dla Kotno kolega ma dwa sklepy z odzieżą polecam :-)
              • Gość: bywalczyni:) Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 09:48
                headcharge zgadza się Panie nieraz przeginają;),ale to najczęściej
                te które wysztyftowane,wypachnione stoją z torebeczką koniecznie
                papierową od Deni Dleara hahahaha;)))śmieję im się prosto w twarz
                żałosne są:)))Te panie nieraz mam wrażenie skłonne są pobić, więc
                jak już je widzę rozjuszone pod drzwiami zabijające wzrokiem
                wczesnym rankiem pod drzwiami, daje spokój.Jakby mogły to zgarnęłyby
                od razu wszystko do przymierzalni by potem wybrzydzać.Twoje sklepy i
                bramę obok odwiedzałam kiedyś bardzo często:) dziś praca mi na to
                nie pozwala,ale za dorbrych czasów wynalazłam fajne rzeczy;)
                Pozdrawiam serdecznie;)
                • Gość: headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 19:22
                  U mnie to może nie jest tak strasznie...za bardzo nie ma jak tam
                  wbiec i wyłapać co lepsze, ale już w Alei NMP 21, sama wiesz jak to
                  wygląda :) pozdrawiam również
          • primavista Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 17.11.07, 14:55
            hej, a zastanawiałaś się kiedyś kto przed Tobą przymierzał np. spodnie w
            super-duper-drogim markowym sklepie? może laska, która założyła je na siebie do
            przymierzenia w przebieralni miała grzybicę skóry...? hmmm? no, a później
            przymierzyłaś i może kupiłeś je Ty - i nawet nie przeprałaś - no bo przecież z
            markowego sklepu są - NOWE - z metkami...

polecam zakupy w cichach! ;)
        • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 14.11.07, 20:46
          Fajnie by było jakby były dziecinne rzeczy i to w na prawde przystępnych cenach.
          • Gość: Agata Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 06:43
            Ciucholand na dabrowskiego to ten sam co na Waszyngtona , wisi tam
            duzo dziadostwa , ale perełki wyszukiwane sa przez stałe klientki ..
            Pj kiedys to tam były czasy .. Teraz spodnie kolo 25zł , dzinsy po
            32zł ..nie mówiac o wytartych podkoszulkach po 17zł.

Najtaniej chyba jest w małych ciucholandach.
            Trzeba miec dobre miejsce do brania
            • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 15.11.07, 09:55
              W tych sklepach byłaby większa rotacja tego towaru gdyby to było adekwatne do
              ceny, za wysoka cena do towaru ... i jeszcze nie wolno sie odezwać bo zaraz że
              nie muszę kupić, no racja ale ta pani tez nie musi zarobić idąc tym tropem...:D
              W polnamie spodnie nigdy nie kosztują więcej niż 15zł, co prawda ostanio nie ma
              w czym wybierać.
    • kreedka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 14.11.07, 21:00

W tych sklepach w alejach jest generalnie kicha, chodzę tam regularnie naiwnie
      licząc że coś ciekawego uda mi sie kupić. W ciucholandzie na dąbrowskiego w
      bramie pani też przegina z cenami , kurtki po 50zł, spodnie tez no jak juz cos
      lepiej wygladąjące od reszty (chociaż nie zawsze) to trzeba walnąć taką cenę
      żeby się cały wór jaki kupiła jej zwrócił. Dziecinne jak juz metka next albo
      jaks równie znana to i cena wygórowana, że lepiej dołożyć i kupić cos nowego.
      Generalnie każdy wchodzi i wychodzi....z tego co zauważyłam.
      • Gość: Krzysiek Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 83.2.141.* 15.11.07, 06:44
        Czy ja wiem czy kicha gdzie jest lepszy towar gdzies gorszy
        zobaczymy co kolega otworzy . No chyba ze to bedzie następny zwykły
        Ciucholand
        • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 15.11.07, 07:16
          Za niedługo to ciucholandów bedzie wiecej niż sklepów monopolowych ;)
          • kotno Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 15.11.07, 20:21
            heh nie bedzie tak źle chociaż w Częstochowie nigdy nic nie
            wiadomo.Pozdrawiam
      • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 16.11.07, 15:40
        To gdzie bedzie ten Kopciuszek?
        • 1-dzodzo Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 16.11.07, 17:23
          vvrotka mam dwa miejsca na sklep I i II Aleja w Bramie numeru
          niechciał bym jeszcze ujawniac ale w I Aleji jest super miejsce
          ustronne ciche mozna spokojnie bez jakiej kolwiek czajanki sprzedzic
          wiecej czasu niz w innych Ciucholandach bede informował o moich
          dokonaniach w sprawie sklepu
          • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 17.11.07, 21:19
            Daj znać jak już będzie otwarty.
    • Gość: lilka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:56
      zobacze moze wpadne
      • Gość: ciotunia Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 12:23
        tez wpadnę ...bo lubię szperac ,ale tylko po wieszakach ..pozdro
        • 1-dzodzo Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 18.11.07, 14:22
          a powiedzcie czy lepiej wycenic kazdego ciucha czy czesc zrobic na
          wage ?
          • Gość: karolka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.apus-net.pl 18.11.07, 18:42
            ja sie bardzo ciesze ze bedzie nowy ciucholand:))) ubieram sie w takich
            miejscach i mysle ze dobrze robie. Zawsze mozna wyszukac cos fajnego i mam
            pewnosc ze poł miasta w tym nie chodzi jak np w ciuchach z ryneczku. Zycze
            powodzenia w biznesie:) ps. mam nadzieje ze beda tez wieksze rozmiary:)))
          • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 18.11.07, 19:48
            Można część wycenić , część na wagę, ale sadze że jak bedzie przystępna cena to
            lepiej na wage.
            • Gość: Aneta Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 212.87.241.* 19.11.07, 17:26
              Nie ja to bym wycenila wszystko bo tak na wage to wychodzi nie za
              fajnie aha no i prosila bym o to aby sie dalo urwac cos nie cos z
              cen jak cos kosztujw 11 zl to wole dac 10 i juz to by bylo lepsze
              rozwiazanie
              • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 19.11.07, 17:39
                Dlaczego nie za fajnie? Poza tym jesli cos jest na wage nie znaczy że nie może
                być na wieszaku.
    • Gość: Kamil Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 83.2.141.* 21.11.07, 16:38
      Jak bedziesz miał dobre ceny fajne ciuchy to otwieraj aha no i
      najwazniejsze zeby bylo czysto w srodku aby nie smierdzialo taką
      piwnicą Pozdrawiam K
    • Gość: kazzio Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 15:14
      pewnie otwieraj byle by bylo tanio!!!!!!
      • Gość: Aga Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.54.174.* 22.11.07, 21:38
        W podworku Alei NMP chyba nr23 tam gdzie obiady u Matuli sa dwa lumpeksy.Tak w
        jednym jak i drugim sa łachy nieprzecietne a juz w jednym z nich siedzi pani
        ktora pali papierosy a w sklepie nieraz ciemno i ciagle niezadowolona z mina
        ksiezniczki na ziarenku grochu.Robi miny i ma problem z odpowiedzia na pytania o
        cene./Jest bardzo niesympatyczna.Szkoda ze własciciel tego nie spostrzegł.
        • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 22.11.07, 22:00
          Oj przesadzasz...od razu piszę, że nie jestem właścicielem...ale
          dużo wiem na temat tychże sklepów

Gdyby wisiały łachy, jak to nazwałaś, to ludzie nie czekaliby
          każdego dnia na otwarcie. Doskonale wiedzą Ci co chodzą, że rano
          świetne rzeczy (w zdecydowanie za niskich cenach) rozchodzą się jak
          świeze bułeczki...
          A co do sprzedawców...każdy jest inny, to że kobieta pali...co
          zrobić taki nałóg :)

To gdzie Ty się ubierasz ?
          • Gość: bywalec Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.54.168.* 22.11.07, 22:33
            Wiesz towar może i jest fajny rano, ale odechciewa się wchodzić do
            sklepu w którym starsza
            Pani siedzi i pali paierosa.... Sory ale to nie te czasy!
            • Gość: i promise Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 23:32
              boss się dowie
              • Gość: Makao Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 17:48
                A ja mam tyle kasy,ze nie musze w ciuchach szperac,a mojemu dziecku nigdy bym
                nie kupil nic w lumpach.Wole zeby nawet po jednym praniu sie rozwalilo niz
                mojego szkraba w dziady ubierac
          • Gość: Aga Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.54.174.* 23.11.07, 09:08
            Nie biegam po ciucholandach nie tylko z racji tego ze pracuję.Gdyby nawet to
            jakos nie bardzo mi lezy wystawanie przed lumpexem zanim go otworzą.Nie ""stac
            mnie"" na kupowanie łachów w duzych ilosciach ktore i tak szybciutko maja swoj
            koniec na smietniku.Więc kupuje trzy rzeczy a porzadne i nie z bazaru i 2 razy
            w miesiacu wiec uzbiera sie tego przez rok .Być moze przy otwarciu sklepu mozna
            cos spotkac takiego na czasie bo po południu wisza juz szmaty ktore przypominaja
            smietnik.Co do pani z nałogiem to inny problem.Pani moze palic ale zasada
            obowiazuje ze nie musi smrodzic klientom.Ale co sie sie dziwic w koncu trudno
            ten sklep nazwac sklepem.
            • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 23.11.07, 09:40
              Oj mylisz sie kochana co to długości "życia łachów" jak to nazwałaś, dla mnie
              łachy są właśnie na ryneczku, gdzie po jednym praniu wyłażą nitki, i z każdym
              następnym przypomina raczej ścierę. Kupiłam mojemu maluchowi bluzeczkę za 39 zł
              w sklepiku dziecinnym i po jednym praniu sie popruły szwy, a kupione bluzy
              piorę notorycznie i nic ale to nic sie z nimi nie dzieje. Gdyby było odwrotnie
              to chętnie kupowałabym w sklepie nie w ciucholandzie i to nie tylko dlatego, że
              jest taniej.
            • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 23.11.07, 23:58
              Nie ma to jak ubrać się ryneczku i zobaczyć jeszcze kilkadziesiąt
              osob ubranych w te same ciuchy, które nie są lepsze jakościowo od
              tych z CIUCHÓW

• Gość: 22 Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.54.174.* 23.11.07, 07:34
      A wiecie o tym nowym ciucholandzie w II Al.? Były olimp. pietrowy sklep
      (dokladnie za carpe diem czy fleszem), robie tam, cena na poczatku moze
      niektorych wystraszyc, ale warto, sa naprawde super ciuchy, nie reklamuje dla
      siebie bo nic z tej reklamy nie mam, nie ma takiej opcji, jak wszedzie, ze
      pracowniocy wybieraja co lepsze ciuchy. wiec naprawde warto zajrzec, zapraszam,
      od 10 do 19, a w soboty od 10 do 15.
      • Gość: oala Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 11:11
        Duzo fajnych moze i jest , ale trezba miec sporo czasu i wcale za
        tanie nie są!Trzeba czekac na okazje .TeRAZ za drogo , ale pomysł i
        lokalizacja swietna
      • Gość: a Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 11:23
        super ciuszki dla dzieci tam są, fakt trochę drogo jak na używaną odzież ale z
        drugiej strony 8zł za super ogrodniczki to też niedużo, bo ciuszki są w super
        stanie, bez plam czy dziur i nie śmierdzą :)
        • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 24.11.07, 17:07
          8 zł za spodenki czy ogrodniczki dla dziecka to cena do przyjęcia, ale w
          niektórych ciucholanach życza sobie 17-20zł... to jest przesada.
          • piorun51 Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 24.11.07, 18:22
            Witam
            cztam Wasze posty , odpowiedzi są większości samych "dziewczyn" a
            powiedzcie mi moje panie gdzie są sklepy z ciuchami dla facetów?
            Szukam spodni białych lub jasnych dzinsów męskich markowych rozmiar
            106-108 na 176.
            Mam kilka zaprzyjażnonych ciucholandów i gdy w chodzę do sklepu to
            słyszę niema.
            A ja proszę a panie mowią zeby zaglądać i tak zaglądam ponad rok
            e do dupy a gaci jak niebyło tak niema
            Na Alegro takich rozmiarów tez niema
            Panie które reklamują swoje sklepy na tym forum napiszcie mi że
            przyjdz gościu spodnie Ci sprowadzimy to by był dopiero
            prezent na Mikołaja
            Z nadzieją Pozdrawiam
            • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 25.11.07, 19:42
              Nie bardzo rozumiem pretensje, w ciucholandach raczej loteria co będzie dostępne
              to nie krawcowa że sobie możesz zamówić i masz. Może własnie skorzystaj z usług
              krawcowej...bedzie szybciej.
              • piorun51 Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 26.11.07, 10:06
                Witam
                Broń minie Panie Boze zebym miał do kogokolwiek pretensje ja
                wyraznie napisałem o spodniach markowych bo po zwykłe gacie to mogę
                jechać do Konopisk
                mnie chodzi odzinsy "Levisa" "Lee "lub Wranglery a tych na Alegro
                niemai w takim rozmiarz
                Pozdrawiam
                • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 26.11.07, 17:26
                  Sądzę, że szybciej będzie jak zamówisz sobie markowe spodnie w sklepie np.
                  Levis'a . Bo w ciucholandach to raczej loteria, nigdy nie wiesz co tam
                  znajdziesz i chyba to jest fajne.
                  • piorun51 Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 26.11.07, 17:57
                    Witam
                    Na ten pomysł wpadłem już dawno nawet byłem gotów dać zaliczkę
                    wpołowie kwoty.
                    nikt w naszych sklepach nie chciał się podjąść mojego zamówienia
                    słyszałem jest pan "nietypowy" i białe ,jasne ,co pan
                    pozdrawiam
                    • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 26.11.07, 18:17
                      W takim razie proponuje przez internet szukać firmy która może zamówić taki
                      rozmiar. Na szybko znalazłam takie strony, najlepiej pisz na maila do nich.

www.jeans-online.pl/size.php
                      excess-jeans.pl/index.php?main_page=index&cPath=35
                      • Gość: Marta Re:ciucholand w Alejach..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 18:41
                        w dawnym Olimpie to porazka.Ceny z kosmosu-przyklad:sweterek
                        dzieciecy-17zl,dzinsy-26zl,sweterek damski-30zl.Zaznaczam,ze wszystkie rzeczy sa
                        na wage,cena 44zl kilo;niby nieduzo,do momentu zwazenia wybranych
                        ciuszkow.Asortyment porownywalny do Polnamu,no ale ceny niestety nie.Obsluga tez
                        pozostawia wiele do zyczenia,a pani z kolczykiem na twarzy przeszla sama
                        siebie;robi laske,ze udziela informacji.Towar trzeba nosic w rekach-nikt nie
                        pomyslal o koszykach.Nie polecam!!!!!!!!!A zreszta idzcie i przekonajcie
                        sie,zeby nie bylo,ze obrabiam dupsko niewinnym ludziom.....
                        • Gość: xyz Re:ciucholand w Alejach..... IP: 80.54.174.* 27.11.07, 19:41
                          Zgadzam sie z przedmówczynią.To prawda ceny z kosmosu,ubrania nosi sie w rekach
                          a jesli chodzi o personel to twarzowce.Ciekawe czy nabor był poprzez casting bo
                          skad niby wszyscy sa tacy sami jesli chodzi w wyglad i intelekt.U mnie nawet w
                          sklepach osiedlowych nie znalezliby pracy.
                          • Gość: ola Re:ciucholand w Alejach..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 05:57
                            cÓZ staraja sie sprzedac wszystko po najwyzszej cenie , ale mnostwo
                            ludzi pojdzie tam jak ceny zaczna spradac w grudniu , tylko wtedy
                            juz niebedzie tam co kupic .Na razie za drogo. Ceny jak w
                            ciucholandach na Ddabrowskiego
                      • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 28.11.07, 10:30
                        No właśnie ceny są stanowczo za wysokie, właściciele mają za wysokie aspiracje
                        zarobkowe, markowe ciuchy, ale jednak z drugiej ręki i niektórzy niestety o tym
                        zapominają. Nie rozumim też dlaczego dziecięce rzeczy są w takich cenach, nie
                        biorą panie z SH pod uwagę, że dzieciaki rosną i nie zawsze opłaca sie kupować
                        nawet w ciucholandzie niektórych rzeczy.
                        • Gość: kate Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.54.174.* 28.11.07, 21:01
                          Zauwazcie ze to nie personel ustala ceny i nie wyboera towaru, a ja tam wlasnie
                          sie spotkalam z mila obsluga, mimo tego, ze nic nie kupowalam. A wyzywac na
                          ludzi moze oczywiscie przede wszystkim konkurencje, lub antypatie pewnych osob,
                          tak jest zazwyczaj, ale kto pod kim dołki kopie...
                          • driver1a Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 28.11.07, 21:06
                            Kazdy interes ma szanse jak jest przemyslany.A nie pomyslalas o
                            ciucholandzie internetowym.Mysle,ze to niezly pomysl?
                            • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 28.11.07, 21:27
                              Ja może za jakiś czas bede cos z tym kombinował...bo szlag mnie
                              trafia jak sprzedaje Levisy za 15 zeta albo bluzy Adidasa w tej
                              samej cenie...Póki co nie mam czasu ani na tyle zapasów takich
                              ciuchów.

• Gość: gośc Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.54.174.* 30.11.07, 09:51
                                headcharge napisał:

Nie przesadzaj facet bo o ile kobieta ma szmat stos o tyle facet poiwinien
                                kupowac sobie spodnie nowe nie wynoszone przez innego co to mu zbrzydły i kupił
                                inne.Panowie nie zmieniaja tak garderoby jak Panie.Chodza tylko w spodniach i
                                jesli nawet kogos nie stac na nowe to za stare moze ci dac tylko 15 zł w koncu
                                nie jest miłe pomyslec ze kto kiedys w nich nosił zasmrodzony tyłek,spodnie to
                                nie spodnica a ludzie sa rózni i mimo prania w najlepszym proszku to myslenia o
                                nich nich zmienisz.W twoim sklepie nic szczegolnego nie ma dla upewnienia byłam
                                i widziałam ludzi ktorzy wchodza i wychodza..Mam fajne ciuchy nie zniszczone w
                                worach w piwnicy i tylko ja je uzytkowałam(duzo firmowych) w ktore sie nie
                                mieszcze po urodzeniu dziecka.Chętnie moge podarowac
                                • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 30.11.07, 23:20
                                  To chyba logiczne, że wchodzą i wychodzą...jedni kupują inni nie...
                                  • Gość: gośc. Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 80.54.174.* 01.12.07, 13:14
                                    Rozbawiłes mnie.Co tam mozna kupic,stare wytarte gacie,pofilcowane zmechacone
                                    swetry,wypłowiałe bluzy i posciel po zmarłych?Otwieracie rodzinne
                                    sklepy,sprzedajecie towar taniej niz w innych sklepach ale przypominajacy mode z
                                    lat 60-tych i jeszcze piszesz ze za tanio ale jakos utrzymujecie sie i niezle na
                                    tym wychodzicie.Nie narzekaj i ciesz sie ze ze masz prace ,za nic nie
                                    odpowiadasz ,no fakt minus taki ze musisz grzebac w tych łachach a to juz jest
                                    obrzydliwe.
                                    • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 01.12.07, 18:25
                                      Mamy inną politykę i jakoś od kilkunastu lat się sprawdza :)

Co do lat 60tych to chciałbym czasem utrafić coś z tych czasów, bo
                                      przecież gdzie jak nie na ciuchach dostać takie oldskulowe ciuchy
                                      dla hipisów :)
                                      pozdrowienia weekendowe dla pani anty
                          • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 29.11.07, 10:14
                            W którym momencie ktos powiedział, ze personel ustala ceny?? Personel ma byc
                            miły dla klientów i pomóc w zakupach ... nie zapędzaj sie z ta konkurencją,
                            żyjemy w takich czasach, że o klienta sie dba a nie odpycha.
    • Gość: marko Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 18:41
      pewnie ,otwieraj,niedługo cała częstochowa będzie chodziła w tym
      dziadostwie:) na ulicy od razu widać kto idzie w lumpeksowych
      ciuchach,zresztą nie musi byc widać-to nawet czuć:P
      • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 29.11.07, 21:30
        Masz chyba jakąś nerwice zalecam ziółka, widać to raczej, że większość śmiga po
        ryneczku na zakupy noszą to samo, a swoją drogą zdziwiłbyś się ile eleganckich
        pachnących pań nosi na sobie takie ciuszki z ciucholandu. Mnie akurat wkurza
        zapach papierochów i alkoholu na ulicy.
      • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 29.11.07, 21:58
        Głupiś i tyle...
    • Gość: xx Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 20:33
      Wg mnie rzeczy w ciucholandach sa za wysokie biorąc pod uwage ze
      ktos już to nosił. Wg mnie cena za bluzke już lekko zniszczoną ok 30
      zł to przesada bo dołoże niecałe drugie tyle i moge sobiekupić super
      nowy ciuszek.
      Uważam że ciucholand to doby pomysł ale nie nalezy przesadzac z
      cenami.
      • headcharge Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 29.11.07, 21:57
        30 złoty za bluzkę ? Gdzie Ty masz taki lumpex ? U mnie nawet nowe
        nie przekraczają 15 zł, bo za więcej i tak nikt nie kupi...

• Gość: iga Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 06:10
          Najlepsze ceny sa jednak w Olimpie , czekaja chyba wszyscy na
          przeceny, a szmat tam nie brakuje
          • ja_corka Ciucholkandow jest mnostwo, brak Komisow 08.12.07, 17:19
            Wiele osob opuszcza nasze miasto, pozostawiajac swoj dobytek, odziez
            sprzet AGD w calkiem przyzwoitym stanie.
            Chetnie sprzedalo by sie to w jakims komisie.
            Moze lepiej o tym pomyslec?
            Taki KOMIS obok ciucholandu.......to wcale niezly interes, tym
            bardziej, ze placisz po sprzedaniu towaru /a swoj zarobek masz bez
            wlasnego wkladu finansowego/
        • vvrotka Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? 30.11.07, 12:37
          Właśnie takie są ceny, wdepnij do blaszaków na północy i na tysiącleciu, za
          markowe chcą nawet i 37zł. O dziecinnych nie wspomnę, za podkoszulek na malucha
          2 letniego 10-15 zł to uważam w takim sklepie za przesadę, fajniejsze spodnie
          jeansowe 20-30zł itd.
    • Gość: olga Dzis w Olimpie za 8zł kg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 06:41
      Taka przecena . Jak oceniacie te ciuchy tam ?
      Chodze , chodze i nic nie moge wybrac , wydaje mi sie ze tam takie
      dziadostwo . Moze cos z koszulek sportowych , ale reszta ...
      Dzis pewnie pojdą najcięższe rzeczy
      • Gość: ala Re: Dzis w Olimpie za 8zł kg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 14:08
        kiedy znowu bedzie przecena? bo 44zł to troche drogo :/
    • Gość: Gość Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 195.205.202.* 26.01.08, 13:24
      Powiem tak' pomysł jak najbardziej oki bo teraz dużo ludzi korzysta z takich
      sklepów .. tylko jedno mi sie nie podoba .. otóż nazwa tego sklepu .. moze byc
      dla kupujacych tam klientów troszke .. hmm jak to powiedziec? przykra? bo
      kopciuszek kojarzy sie tylko z jednym... wiec zanim otworzysz ten sklep ..
      zastanów sie jeszcze nad jego nazwą ... bo nie warto chyba ludzi kupujacych w
      takich sklepach traktowac jako ludzi gorszej kategorii a nazwa tak wskazuje..
      • Gość: Michał Re: Otwieram nowy Ciucholand co wy na to ? IP: 83.2.141.* 26.01.08, 15:27
        Witam czesc to miało być KUP-Ciuszek troszke mi sie przejezyczyło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka