koniu-1982 03.12.07, 22:46 Witam, miał ktoś dzisiaj ( 3G ) w Częstochowie w godzinach 17-20 ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Makak Re: UMPS (3G) Orange! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:51 a co to UMPS ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: UMPS (3G) Orange! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:56 To taki mocny rodzaj orgazmu. Ja go miałem o 18:48. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makak Re: UMPS (3G) Orange! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:58 To ja go nigdy nie miałem :( NIE MIAŁEM UMPS :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makak Re: UMTS z naciskiem na T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 23:13 z naciskiem na T ? swintuszek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UMPS (3G) Orange! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 23:23 3G ? ja chyba nawet 1 G nie mam . Przynajmniej mój facet nie moze go znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: UMPS (3G) Orange! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 00:42 A to zgubił? musisz sama poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: UMtS (3G) Orange! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 08:58 z tego co sie orientuje to w czestochowie nie ma 3g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: UMPS (3G) Orange! IP: *.centertel.pl 13.12.07, 20:14 Właśnie dziś coś mój Novatel wariuje i co parę minut przełancza na UMTS, może jakieś testy i będzie hulać na stałe!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Re: UMPS (3G) Orange! IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 20:51 Gość portalu: JA napisał(a): > Właśnie dziś coś mój Novatel wariuje i co parę minut przełancza na > UMTS, może jakieś testy i będzie hulać na stałe!!!!!!!! U mnie to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Miło! Fajny prezent na święta!!! IP: *.centertel.pl 13.12.07, 21:35 Choć EDGE też mi nieźle śmiga, to dziś przy 3G jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: Miło! Fajny prezent na święta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 22:08 też mnie zamurowało - dzwonie do orange infolinię a gość twierdzi ze w świętym mieście nie ma UMTS a mi telefonik wyrażnie pokazuje 3G!!! Może wreszcie ćwierć milionowe miasto doczeka się cywilizacji ?!! Swoją drogą to już dawno powinno UMTS hulać Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: Miło! Fajny prezent na święta!!! 13.12.07, 22:28 Moge wam powiedziec ze na chwile obecna "idealna siec" rozbudowuje swoje BTS o UMTS, dzisiaj modernizowali sprzet na dachu montexu gdzie 3 tygodnie temu dociagneli 2 grube swiatlowody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA No to bogacio! Ciekawe IP: *.centertel.pl 13.12.07, 22:47 kiedy uruchomią na stałe. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: No to bogacio! Ciekawe IP: 83.2.141.* 14.12.07, 07:50 tak prawda miałęm w swojej n70 pod wskaźnikiem zasięgu napis- 3G :) Czy to onznacza że będzie moż na wykonywac połączenie wideo w orange ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: No to bogacio! Ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:36 Będzie można. W całej Częstochowie jet zasięg? Na Dąbiu nie widziałem 3 G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orange UMTS Częstochowa IP: *.centertel.pl 14.12.07, 19:27 UMTS sieci Orange w Czestochowie bedzie od 17 grudnia... Informacja pewna. jetsem konsultantem tej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: UMTS Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:37 Okolice Cze-wy już sie nie załapią, niestety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orange Re: UMTS Częstochowa IP: *.centertel.pl 14.12.07, 21:00 Przez kilka dni byly prowadzone proby uruchmienia umts i zakonczyly sie powodzeniem, wiec na kazdym nadajniku w czestochowie ma nyc umts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA No to gratulacje! IP: *.centertel.pl 14.12.07, 21:23 Miałem lekkie obawy biorąc Business Ewerywhere w zeszłym miesiącu, bo Plus już przecież hula, ale widzę, że jadnak dobrze wybrałem. Czy wszystkie BTS będą wspierać tę technologię? Czy tylko wybrane? Nigdzie w necie nie mogę nic znaleźć, jakoś tak z partyzanta trochę walicie. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_silence@wp.pl Re: UMTS Częstochowa IP: *.telpol.net.pl 19.12.07, 10:50 Czy może mi ktoś potwierdzić czy zasieg UMTS/HSDPA bedzie obejmował całą Częstochowę do granic miasta?? Czy dysponuje ktoś informacja czy UMTS Orange bedzie na stacji bazowej, Dźbów? (PD granica miasta) Pytam bo kiedy wchodzilo EDGE do Częstochowy to była jedyna stacja bazowa która zasięgiem wykraczała poza granice miasta w techonlogii EDGE. Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość W okolicach Tesco jest 3G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 19:01 Wszystkie kreski na n73. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: W okolicach Tesco jest 3G IP: 89.174.23.* 20.12.07, 19:27 Ludzie UMTS działa i przed chwilą dzwoniłem i widziałem rozmówcę i on mnie też. Jakość niezaciekawa ale myślę że to pierwszy krok. Opłata jak za normalną rozmowę. Mnie za 3 minuty pociągło 60gr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Re: W okolicach Tesco jest 3G IP: *.icm.edu.pl 20.12.07, 23:15 w zeszłym tygodniu wydawało mi sie że przez moment mam zasięg 3G, kilka dni później zrobiłem test i nic nie było, możliwe ze będziemy mieli w niedługim czasie Umts w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: W okolicach Tesco jest 3G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 17:10 I co łąpie wam już gdzieś zasięg UMTS 3G ? Bo ja jak nie widziałem tak nie ma zasięgu 3G w częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: W okolicach Tesco jest 3G IP: 80.48.49.* 19.01.08, 18:04 w Marcu Era na terenie czestochowy bedzie miala 3G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: W okolicach Tesco jest 3G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 18:17 to co masz za telefon? Odpowiedz Link Zgłoś