secesja44 04.12.07, 00:05 To się posypało. Marszałek Szpyrka teraz w PiSie zawieszony - Kaczor ma kolejny problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... co na to pan szanowny Giżyński wódz domniemny PiS IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 00:53 prosimy o wypowiedź wodza PiS na Cz-we który popiera marszałka flekującego Częstochowę - Moszyńskiego. co za wstyd. Ściągawka dla dziennikarzy GW w Czwie -: panie pośle, dlaczego wspiera pan człowieka który ma w d...ie Czwe, i robi wszystko żeby jej dop..yć panie pośle, czy nie lepiej wybrać innego, albo zmusić go do wicemarszałka z Czwy? panie pośle, dlaczego utrzymujecie tego człowieka który nie chce przyjechac do naszego miasta i wyjasnić wiele wkur....ych spraw? Ale to chyba za trudne dla naszych, przepraszam, dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Wicemarszałek podejrzewany o przyjęcie łapówki IP: 82.160.78.* 04.12.07, 07:28 A taki był ostatnio mądry w Częstochowie i kazał się nam gnojek wszystkim dodatkowo opodatkować jeśli chcemy utrzymać szpital na Parkitce. Aby trafił na długie lata do pudła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Wicemarszałek podejrzewany o przyjęcie łapówki IP: *.45.inds.pl 04.12.07, 10:14 No nareszcie!!!!!może się ktoś za tego skur....a weźmie!!!!Za tyle przekrętów i za to ,że zniszczył częstochowską służbę zdrowia powinien dostać dużo ....., ale w naszym kraju nie rozlicza się nikogo kto zawinił.zazwyczaj uchodzi wszystko bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wicemarszałek podejrzewany o przyjęcie łapówki IP: 195.117.48.* 04.12.07, 11:58 Ciekawe ILE i od KOGO wziął za planowaną likwidację szpitala na tysiącleciu i przekształcenie go w centrum geriatrii. Przecież to kompletnie bzdurny pomysł. Ilu jest geriatrów w Częstochowie??? Ktoś musiał mieć w tym duży interes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dozo Re:Teraz Pogotowie Ratunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 12:44 Teraz ABW powinno wkroczyć do częstochowskiego pogotowia ratunkowego i wyjaśnić tamtejsze różne machloje, związane np z remontami, kupowanie karetek w dziwnych okolicznościach i wiele innych podejrzanych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re:Teraz Pogotowie Ratunkowe IP: *.profiline.pl 04.12.07, 13:58 Wniosek z tych spraw wynika taki, że należy go teraz P rzykładnie i S urowo ukarać za niemoralne zachowanie w stosunku do swoich braci i sióstr, głodujących i bezdomnych, chorych i umierających itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re:Teraz Pogotowie Ratunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 18:00 Przecież Szpyrka to kukułcze jajo POdrzucone PIS-owi, już się tego nie pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo Re:Teraz Pogotowie Ratunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 19:45 No w Pogotowiu Ratunkowym też kręcą niezłe lody. Wszystko dyrektorzy zagarniają pod siebie. Może ktoś TO sprawdzi ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wicemarszałek podejrzewany o przyjęcie łapówk IP: *.profiline.pl 04.12.07, 18:43 To się mądrala szpyrka wyszpyrkował,tak się mądrzył,szpitale w Częstochowie chciał likwidowac az wreszcie wyszło szydło z worka,szpyrka pójdzie za kratki i BARDZO dobrze,wreszcie się od------ -i od Czestochowy,WSTRĘTNY KRĘTACZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wicemarszałek podejrzewany o przyjęcie łapówk IP: 212.87.241.* 04.12.07, 22:39 podobne te przetargi do tych z mpk - wlasny silnik, dzielona szyba. Moze warto to tez sprawdzic? Podobienstwo przypadkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Wicemarszałek podejrzewany o przyjęcie łapówk 04.12.07, 23:09 miał za to na kampanie wyborczą a ja biedak nie . I tak to z polityką nawet w PiS Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Wicemarszałek podejrzewany o przyjęcie łapówk 04.12.07, 23:10 miał za to na kampanię wyborczą a ja biedak nie . I tak to z polityką nawet w PiS Odpowiedz Link Zgłoś
secesja44 Kaczyński jedzie z pomocą . 05.12.07, 08:40 Wczoraj w Radio Katowice przebywał J.Kaczyński z towarzyszem W.Jasińskim- b.ministrem PISu ,starym PZPR-owskim Naczelnikiem WUSW w Płocku. Radio na tę okoliczność zakupiło nowe meble i krzesła. Patronem obchodów Radia Katowice w oficjalnym dokumencie jest Lech Kaczyński. Jarek zastępuje Prezydenta - Oczekujemy jako obywatelskie społeczeństwo wyjaśnień. Czy J.kaczyński może zastąpić Lecha Kaczyńskiego - Prezydenta Czy pomoże koledze kłamczuchowi byłemu Ministrowi Bolesławowi Piecha i łapowkarzowi G.Szpyrce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Wicemarszałek podejrzewany o przyjęcie łapówk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 10:08 Kiedy napisałem, że gazociąg przebiega przez tereny chronione przyrodniczo Prezydent Częstochowy natychmiast wydał zgodę na wywłaszczenie działki i jego budowę. Ciekawe?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Wicemarszałek podejrzewany o przyjęcie łapówk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 22:33 Ponawiam. Kiedy wspomniałem. że przebieg gzociągu ma znamiona Rozpudy 2 w Częstochowie natychmiast Prezydent Miasta wydał decyzję o wywłaszczeniu mojej działki w celu jego budowy. CIEKAWE?. I ja głosowałem na niego ! Odpowiedz Link Zgłoś