frumburumbu 12.12.07, 23:56 Czy ktoś z Was słyszał może o jakimś domu w Blachowni w którym straszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Re: dom w którym straszy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 00:03 ja słyszałem ,że w szpitalu w Blachowni strasza białe zjawy i mówią grobowym głosem: Dawaj kase albo nie przezyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frumburumbu Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 03:48 haha! to chyba nie tylko w tym szpitalu straszą takie zjawy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:08 W blachowni to ogólnie straszy. zwłaszzca Ostrowy wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blachowianka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:59 ja znam i pewnie zaraz zostane okrzyknieta czarownica wierzaca w zabobony;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frumburumbu Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 18:27 no mów. obiecuję, że nic takiego nie powiem :P na jakiej ulicy ów dom się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Praktyk Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 12:25 A ja proponuję tyle nie pić. Zaraz przestanie Was straszyć. Gwarantuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 12:39 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: dom w którym straszy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 17:20 kiedyś słyszałem o jakimś domu na blachowni który straszy nikt nie chciał tam mieszkać choć ten dom został nowo wybudowany - niestety nie wiem gdzie on sie znajduje - być może okolice przy dworcu pkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjawa Re: dom w którym straszy. IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.07, 22:01 Ludzie opamiętajcie się.Straszyć może tylko żywy człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dom w którym straszy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 14:23 czy chodzi wam o ten budynek w okolicach PKP?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marry Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 14:59 hmmm budynek w okolicach PKP? ale sprecyzuj, domek mieszkalny? bo mi sie skojażyło z tą przybudówką do dworca, na żółto pomalowana, ale to jest jakis magazynek opustoszały, wiec chyba odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 19:08 No mówiłem. Ostrowy - dzielnica cudów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blachowianka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 23:54 otóż to faktycznie jest to dom bardzo ładny, wyremontowany. znajduje się tuż przy trasie częstochowa - opole, ale nie koło pkp. większość czasu stoi niezamieszkany, potem pojawiają sie jacyś lokatorzy/właściciele, pomieszkają może z miesiąc i znów długo, długo cisza i pustka zanim pojawi sie ktoś nowy. mieszkam niedaleko więc obserwuję ten domek. nikt nic głośno nie mówi a mieszkańcy coraz to nowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skia Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 00:20 O! ciekawe. a przy jakiej ulicy sie znajduje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blachowianka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 00:24 Gość portalu: blachowianka napisał(a): > (...) znajduje się tuż > przy trasie częstochowa - opole (...) rozumiem ze nieumiejętność rozumienia czytanego tekstu wynika z późnej pory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skia Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 00:33 biorąc pod uwagę, że dom może być położony u wylotu ulic: polnej, gwiezdnej, bema, 1 maja, handlowej itd. , itd. to pytanie nie jest pozbawione sensu. rozumiem natomiast, że późna pora usprawiedliwia chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blachowianka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 11:49 ulice bema, gwiezdna nie wylatuja na trase czewa opole:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 12:11 ja juz wiem który to dom, praktycznie na przeciwko przejazdu niestrzeżonego ten biały :) też mnie zdziwiło ze tak szybkoz niego uciekaja mieszkańcy, bo w sumie to dom spoko. a takw ogóle to co tam strasznego? zna ktos jakies fakty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bl Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 12:24 masz racje. nie chcialam pisac dokladnie, ktory to dom (chociaz stwierdzenie ze znajduje sie tuz przy trasie to jest dosc dokladna lokalizacja;)bo moze jakis wlasciciel czyta to forum i moze sobie nie zyczy aby tak pisali o jego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skia Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 12:34 ach no :P późna pora robi jednak swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: dom w którym straszy. IP: 212.87.241.* 17.12.07, 23:28 >większość czasu stoi niezamieszkany, potem pojawiają sie jacyś lokatorzy/właściciele, pomieszkają może z miesiąc i znów długo, długo cisza i pustka zanim pojawi sie ktoś nowy.< Poprostu włąścićiele wyjeżdżają sobie na saksy do raichu i czasem wracają żeby trochę pomieszkać u siebie ... ot co ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: dom w którym straszy. IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.07, 00:30 mnie strasz jak wypiję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajeczka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 21:45 Przykro mi, że taka brzydka pani pracuje u nas w bibliotece. Przez to boję się tam chodzić a przecież tak kocham czytać ;( (łkam sobie cichutko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiolek Re: dom w którym straszy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 08:45 to jakis wedrojacy domek co jakis czas ktos to samo napisze tyle ze za kazdym razem z innej czesci czwy poszukajcie sobie w archiwum to sie przekonacie ostra bujdoza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IN Re: dom w którym straszy. IP: 80.51.236.* 19.12.07, 09:10 no właśnie. Jakiś czas temu " straszyło" o ile dobrze pamietam w domu w Kiedrzynie.Ktoś wprowadza psychozę tylko po co Odpowiedz Link Zgłoś