Dodaj do ulubionych

dom w którym straszy.

12.12.07, 23:56
Czy ktoś z Was słyszał może o jakimś domu w Blachowni w którym straszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: dom w którym straszy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 00:03
      ja słyszałem ,że w szpitalu w Blachowni strasza białe zjawy i mówią grobowym
      głosem: Dawaj kase albo nie przezyjesz
      • Gość: frumburumbu Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 03:48
        haha!
        to chyba nie tylko w tym szpitalu straszą takie zjawy :P
        • Gość: h Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:08
          W blachowni to ogólnie straszy. zwłaszzca Ostrowy wieczorem.
    • Gość: blachowianka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:59
      ja znam i pewnie zaraz zostane okrzyknieta czarownica wierzaca w zabobony;)
      • Gość: frumburumbu Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 18:27
        no mów. obiecuję, że nic takiego nie powiem :P na jakiej ulicy ów dom się znajduje?
        • Gość: Stary Praktyk Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 12:25
          A ja proponuję tyle nie pić. Zaraz przestanie Was straszyć.
          Gwarantuję.
          • Gość: rg Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 12:39
            :)
            • Gość: g Re: dom w którym straszy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 17:20
              kiedyś słyszałem o jakimś domu na blachowni który straszy nikt nie chciał tam
              mieszkać choć ten dom został nowo wybudowany - niestety nie wiem gdzie on sie
              znajduje - być może okolice przy dworcu pkp.
              • Gość: zjawa Re: dom w którym straszy. IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.07, 22:01
                Ludzie opamiętajcie się.Straszyć może tylko żywy człowiek
                • Gość: Paweł Re: dom w którym straszy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 14:23
                  czy chodzi wam o ten budynek w okolicach PKP?.
                  • Gość: marry Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 14:59
                    hmmm budynek w okolicach PKP? ale sprecyzuj, domek mieszkalny? bo mi
                    sie skojażyło z tą przybudówką do dworca, na żółto pomalowana, ale
                    to jest jakis magazynek opustoszały, wiec chyba odpada
                    • Gość: h Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 19:08
                      No mówiłem. Ostrowy - dzielnica cudów :)
        • Gość: blachowianka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 23:54
          otóż to faktycznie jest to dom bardzo ładny, wyremontowany. znajduje się tuż
          przy trasie częstochowa - opole, ale nie koło pkp. większość czasu stoi
          niezamieszkany, potem pojawiają sie jacyś lokatorzy/właściciele, pomieszkają
          może z miesiąc i znów długo, długo cisza i pustka zanim pojawi sie ktoś nowy.
          mieszkam niedaleko więc obserwuję ten domek. nikt nic głośno nie mówi a
          mieszkańcy coraz to nowi
          • Gość: skia Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 00:20
            O! ciekawe. a przy jakiej ulicy sie znajduje? :)
            • Gość: blachowianka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 00:24
              Gość portalu: blachowianka napisał(a):

> (...) znajduje się tuż
              > przy trasie częstochowa - opole (...)

rozumiem ze nieumiejętność rozumienia czytanego tekstu wynika z późnej pory...
              • Gość: skia Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 00:33
                biorąc pod uwagę, że dom może być położony u wylotu ulic: polnej, gwiezdnej,
                bema, 1 maja, handlowej itd. , itd. to pytanie nie jest pozbawione sensu.
                rozumiem natomiast, że późna pora usprawiedliwia chamstwo.
                • Gość: blachowianka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 11:49
                  ulice bema, gwiezdna nie wylatuja na trase czewa opole:P
                  • Gość: Aśka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 12:11
                    ja juz wiem który to dom, praktycznie na przeciwko przejazdu
                    niestrzeżonego ten biały :) też mnie zdziwiło ze tak szybkoz niego
                    uciekaja mieszkańcy, bo w sumie to dom spoko. a takw ogóle to co tam
                    strasznego? zna ktos jakies fakty?
                    • Gość: bl Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 12:24
                      masz racje. nie chcialam pisac dokladnie, ktory to dom (chociaz stwierdzenie ze
                      znajduje sie tuz przy trasie to jest dosc dokladna lokalizacja;)bo moze jakis
                      wlasciciel czyta to forum i moze sobie nie zyczy aby tak pisali o jego domu.
                  • Gość: skia Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 12:34
                    ach no :P
                    późna pora robi jednak swoje :)
          • Gość: kim Re: dom w którym straszy. IP: 212.87.241.* 17.12.07, 23:28
            >większość czasu stoi
            niezamieszkany, potem pojawiają sie jacyś lokatorzy/właściciele, pomieszkają
            może z miesiąc i znów długo, długo cisza i pustka zanim pojawi sie ktoś nowy.<
            Poprostu włąścićiele wyjeżdżają sobie na saksy do raichu i czasem wracają żeby
            trochę pomieszkać u siebie ... ot co ...
    • Gość: ali Re: dom w którym straszy. IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.07, 00:30
      mnie strasz jak wypiję
      • Gość: Kajeczka Re: dom w którym straszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 21:45
        Przykro mi, że taka brzydka pani pracuje u nas w bibliotece. Przez to boję się
        tam chodzić a przecież tak kocham czytać ;( (łkam sobie cichutko)
    • Gość: osiolek Re: dom w którym straszy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 08:45
      to jakis wedrojacy domek co jakis czas ktos to samo napisze tyle ze za kazdym
      razem z innej czesci czwy poszukajcie sobie w archiwum to sie przekonacie ostra
      bujdoza
      • Gość: IN Re: dom w którym straszy. IP: 80.51.236.* 19.12.07, 09:10
        no właśnie. Jakiś czas temu " straszyło" o ile dobrze pamietam w
        domu w Kiedrzynie.Ktoś wprowadza psychozę tylko po co
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka