Dodaj do ulubionych

kardiolog dziecięcy

15.12.07, 23:23
szukam kardiologa dziecięcego,PILNE
Obserwuj wątek
    • amtree Re: kardiolog dziecięcy 16.12.07, 01:50
      Dr Lewanowicz. Poradnia kardiologiczna dla dzieci - Parkitka (na parterze za
      windami). Tel. 034-367-31-15.
      Chodziłam z synkiem przez ponad rok na Sobieskiego, a lekarka (poza ekg) nie
      zleciła żadnych badań. Próbowała jednak "na słuch" stawiać diagnozę, że szmery
      świadczą o tym, że zastawki się nie domykają!
      Przeniosłam się do Lewanowicza i co? Przy drugiej wizycie zlecił rtg serca, przy
      trzeciej - echo serca (czyli usg serca). Doktor omawiał mi wszystko i pokazywał
      na monitorze podczas badania. Okazało się, że wszystko jest OK.
      Polecam dra Lewanowicza. Szybki, konkretny, nie leje wody. Niektórzy rodzice
      skarżyli się, że jest oschły (dla dzieci super!), ale on po prostu nie lubi
      niepotrzebnego gadania i nie wdaje się z rodzicami w dyskusje nie na temat.
      • Gość: komet Re: kardiolog dziecięcy IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.07, 11:16
        W Częstochowie niestety nikogo nie da się polecić. Musisz udać się
        do Katowic Ligoty - Górnośląskie Centrum Zdrowia Matki i Dziecka.
        Chyba, że wolisz półśrodki - Twój wybór ...
        • amtree Re: kardiolog dziecięcy 16.12.07, 11:20
          Proponuję w ogóle przenieść służbę zdrowia z Częstochowy na Śląsk. Całą. Już
          były próby likwidacji szpitali i skierowania pacjentów na Śląsk, ale niestety
          nie udały się.
          Miasto na tym zyska. Po kiego grzyba ma utrzymywać konowałów?
          A pacjenci? Ha. Najlepiej przeprowadźmy się wszyscy na Śląsk, a Częstochowę
          zaorajmy.
          Ależ będziemy wtedy mieć dobrze, co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka