golfer777 02.01.08, 17:31 Co powiecie o tym miejscu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frym Re: SIÓDME NIEBO IP: 217.98.38.* 02.01.08, 17:42 SIÓDME NIEBO SPOKO DOM STARCÓW POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisa Re: SIÓDME NIEBO IP: *.winn.adsl.virgin.net 02.01.08, 18:01 Ufff............JESTEM W GRoNIE 'STARSZJ MLODZIEZY' Mialam watpliwa przyjemnosc byc tam raz i byl to moj pierwszy i ostatni raz. Ani to lokal ani jadlo ani picie ani tance. I jeszcze te burdelowe 'loze' TRAGEDIA W Wc smrod,brud. Po 22-23 wlazi tam pelno jakiegos melinowatego towarzystwa, ktore oblepia boki parkietu z kokilami piwska, ani wiekowo, ani kulturowo nie pasujace do reszty. Cale szczescie, ze bylismy tam z cala grupa na zarezerwowanym wczesniej miejscu. A i tak sciagnela z nas kase jak za super zabawe noworoczna, a byla to TYLKO ZABAWA KARNAWALOWA. MIEJSCE ZALOSNE i jesli masz jakas kulture,a chcesz sie pobawic to wybierz inne miejsce ODRADZAM !!!!! MIEJSCE DOBRE DLA LUDZI o niskim poziome |IQ podejrzewam ze watek zalozony przez kogos stamtad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SIÓDME NIEBO IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 04.01.08, 12:27 to jeszczetego bajzlu nie zamkli a tak ogolnie to masz racje wedlug mnie to poziom w tym lokalu ponizej zera a ceny jak w dobrej resteuracji z ta roznica ze mozna dorze zjesc i poczuc sie zadowolonym a o siodmym tego nie mozna powiedziec kazdy normaly kto mial mozliwosc byc tam choc raz to bedzie omijal siodme z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
kasan-der Re: SIÓDME NIEBO 30.11.25, 12:05 Nie zamkli a zamknęli! ZAMKNĘLI, elyto kulturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SIÓDME NIEBO IP: 89.100.150.* 05.03.08, 17:18 to co napisała NAISA to prawda tez tam byłam 1 raz i ostatni NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: SIÓDME NIEBO IP: 83.2.141.* 02.01.08, 19:15 mają zamknąc podobno ... a co to jest kokil, aisa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: SIÓDME NIEBO IP: *.tktelekom.pl 02.01.08, 21:34 Byłem raz i powiem szczerze - Żenada Ale mojej koleżance się podoba, poznała tam jakiegoś kolegę w "średnim" wieku i go podobnież pokochała :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SIÓDME NIEBO IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 21:10 Albo jego pieniądze, ale nieważne napijmy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 22:51 WC okropne dla panów dla pan takie sobie lokal na lokal jest niski duszno ciasno nawet dla kilku nastu par iw dni chłodne brak miejsc do palenia tylko pole brak popielniczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi-fi Re: SIÓDME NIEBO IP: 195.205.202.* 03.01.08, 23:32 a gdzie ten przybytek sie znajduje ? ze zapytam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 02:18 klimat białoruskiej prowincji. bo nawet u nas na wsiach są sympatyczniejsze lokaliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 16:42 Co to znaczy "nawet"?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodzio Re: SIÓDME NIEBO IP: *.prenet.pl 12.04.08, 20:24 a co?? polska język trudna język?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 13:26 pier...cie,tam jest extra klimacik>wyrwałem tam ostatnia pania Marzenke(lat48) Takiego sexu po imprezie jaki ja miałem z nia to zycze wszystkim kazdego dnia:)rewelacja.A lokal tez w porzo,tylko trzeba umiec sie bawic buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: SIÓDME NIEBO IP: *.gre.pl 04.01.08, 14:57 Słyszałem właśnie że tam starsze panię polują na młodych kawalerów dostarczając im super rozrywki, ba nawet dają drobne na taksówkę ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja marzenka? IP: 217.98.38.* 04.01.08, 14:58 taka z ciemnymi półdługimi włosami ?szczupła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnnie Re: SIÓDME NIEBO IP: 212.87.241.* 05.03.08, 15:36 Zgadzam sie z Saszą... jeśli człowiek chce sie pobawić, to pobawi sie wszędzie, a jeśli sie idzie po to, aby kąty pooglądać, to zawsze cos znajdzie. Pozdro dla Saszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 20:07 dobrze napisane - umieć się bawić !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: SIÓDME NIEBO IP: 212.87.241.* 04.05.08, 14:11 sasza to teraz sie przebadaj na HIV hahahah buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:49 lokal znajduje się przy ul 1 go M aja na przeciwko zakładu Stradom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: SIÓDME NIEBO IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.08, 19:33 To wart iść czy nie? Jeśli nie to co proponujecie dziś w zamian dla prawie trzydziestolatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamaskowany Re: SIÓDME NIEBO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:07 no wlasnie warto Czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: SIÓDME NIEBO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 17:14 CZY MOŻECIE PODAć NR TEL DO SIóDMEGO NIEBA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: SIÓDME NIEBO IP: 80.50.54.* 03.05.08, 17:27 Każdy ma inny gust,jednemu się podoba drugiemu nie...najlepiej sprawdzić samemu... Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.wu Re: SIÓDME NIEBO 04.05.08, 20:48 Mój znajomy, który udał się tam z czystej ciekawości, poznał tam swoją obecną drugą połowę, która... przybyła tam również z ciekawości. Niesamowite historie ludziom się przytrafiają :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: męzatka Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 10:48 Znam taką jedną co często tam bywa Dorota Jaroszewska się nazywa, znudzona 40+ do tego smsowa poetka i gadanie profesjonalnej pro...tutki. Lubi zabawy przez telefon szczególnie z żonatymi. Tak było z moim mężem nie pozwalała mu skończyć ze sobą , nachalna, bezczelna baba. Jak się wszystko wydało zaczęła wypisywać i wydzwaniać do mnie i mnie pouczać no i opowiadać niestworzone historie.Nadal jesteśmy z mężem razem bo po 22 latach nie da się wszystkiego przekreślić ale ona nadal nas tyranizuje swoimi telefonami . Do tego dołączyła jeszcze jej koleżanka Beatka i tak we dwie zasypują nas telefonami próbując rozwalić nasze małżeństwo. W końcu pozmienialiśmy numery telefonów tylko że ja muszę czekać miesiąc . żal mi tej Dorotki podobnież pijąca, mąż alkoholik który o nią nie dba , brak dzieci i biedna nie wie co z sobą począć. Przecież macie w Częstochowie ośrodki gdzie mile widziani są wolontariusze ale ona to chyba raczej nie z tych co pomagają za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biała kreda Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 11:18 A na jakiej wsi to istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 14:48 No w Częstochowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mężatki Re: SIÓDME NIEBO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.13, 15:23 znalazłam tą dorote w necie i powiem ci że niezła z niej dupa a ty masz do kogo pretensje że ci się chłop ku... ,no pomyśl trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 20:40 Ta Dorota to stara rozlazła krowa robiąca chłopom dobrze przez telefon, mój to nawet spodkać się z nią nie chciał bo jak zobaczył zdjęcie to go torsje chwyciły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55 Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 17:46 Daj namiary sam chętnie ją zobaczę no i może się skuszę jak taka dupa i dobra w tym co robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllllll Re: SIÓDME NIEBO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.13, 15:40 Męzatka ....... to co opisujesz to jest obecnie przestępstwo (nękanie telefoniczne) ....... więc może trzeba to inaczej załatwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 20:41 Takie to trzeba wytępić co dupę chłopom w delegacji zawracają a swoim się nie unią zająć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Re: SIÓDME NIEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 21:28 Mam na imię Roman ,chciałem ostrzec wszystkich łasych na sex telefon przed Dorotą Jaroszewską, to kobieta która najpierw pięknie do mnie mówiła ,zachwalała udawała zakochaną ,namawiała na spotkanie .Uważajcie na to co wam ta kobieta możne zrobić,mnie prawie rozbiła małżeństwo, nie powiem ze jestem bez winy ,ale ta obleśna baba nęka teraz moja żonę za to ze chciała się zemścić na niej,częste imprezy w 7 niebie [znany lokal w Częstochowie o miernej reputacji] powoduje ze jest zakłamana dziwką ktora będzie bawić się waszym kosztem a potem zrujnuje wam życie.Wstydzę się że w delegacji dałem namówić się kolegom na niewinną rozmowę i tak się wkręciłem że nie moglem się od niej odczepić ,ludzie którym to zawdzięczam,[ prawie rozpad mojej rodziny],jeden właśnie będzie miał rozwód,a drugi będzie zaspokajał się sam bo jest tchórzem,ja przetrwałem bo wszystko się wydało dzięki temu obleśnemu babsku, które po kategorycznym NIE wysłało esemesa niby do mnie ale w czasie gdy byłem w domu(było to celowe zagranie by małżonka odebrała sms) ale moja zona dala mi szanse i przyznałem się do wszystkiego. Nie dajcie się skosić na sex telefon z Dorotą Jaroszewską bo ani ona, ani inna nie warta jest straty jaką ja moglem doznać .Cencie to co macie w swoich domach panowie ,bo nasze żony kochają nas naprawdę a nie przez telefon i na odległość, możne nikt nie zauważy tego wpisu ale to co napisałem jest moją zemsta i mam nadzieje ze przeczyta to jej mąż oraz jej rodzina. Bardzo żałuje tego co zrobiłem i wstędze się tego a Jaroszewska wciąż próbuje rozbić moją rodzinę pisząc SMS z obelgami pod moim adresem i zarzuca mnie kłamstwami że chciałem dla niej zostawić żonę i z nią zamieszkać ,zaplanowała nawet gdzie zamieszkamy ,co jest oczywiście chore i nie dorzeczne jak cala ta sytuacja, bo był to dla mnie sexs telefon a nie miłość i jak można kochać takie szkaradzieństwo .Życzę wszystkim ostrożności i rozwagi przed takimi pokusami UWIERZCIE NIE WARTO .Roman. Odpowiedz Link Zgłoś