koniu-1982 15.01.08, 23:28 Witam,szukam sauny w Cz-wie?gdzie polecicie,są jakieś zapachowe itp?proszę o wskazówki .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mazyciel Re: Sauna Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 00:35 nigdy nie bylem ale wydaje mi sie ze jest na ul. brzeznickiej W Centum zdrowia i urody zycze milych chwil relaksujacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzo-Dzo Re: Sauna Częstochowa IP: 83.2.141.* 19.01.08, 08:39 no chlopie jestem miloscnikiem sauny juz ci wszystko pisze na basenie KB na niepodleglosci w hotelu scout kolo tesco w silowni planet naprzeciwko trojkąta w siłowni AGA to jest jak lecisz na opole po prawej stronie za silownią planet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: Sauna Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 10:01 I na tym konczą sie sauny w Cżestochowie? a ja myslłam , ze coanjmniej z 10.? jak w kazdym wiekszym miescie .. a tak wogóle duzo ludzi chodzi teraz na basen na Al .Niepodległosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Sauna Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 16:53 Na basen na ul Niepodleglosci chodzi MNOSTWO ludzi. Zalecam przyjsc ok. 20 minut przed godzina wejscia, zeby zajac miejsce w kolejce po bilety ;) Bo zazwyczaj brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sauna Re: Sauna Częstochowa IP: *.rev.masterkom.pl 19.01.08, 10:57 To slaby miłośnik z Ciebie ! Napweno jest sauna w hali polania i w pubie boston, pozartm bardzo fajna sauna jest na basenie w Kłobucku, jest jeszcze co najmniej kilka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzo-Dzo Re: Sauna Częstochowa IP: 83.2.141.* 19.01.08, 11:52 no pewnie ze jest wiecej ale podałem te najfajniejsze i najczystsze a kolega pytal o czewe a nie wioche klobuck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Sauna Częstochowa IP: 83.2.141.* 19.01.08, 13:19 w planet jest bardzo ładna Odpowiedz Link Zgłoś
czest Re: Sauna Częstochowa 22.01.08, 14:18 A ja jeżdżę 1-2 razy w tygodniu na saune do Dąbrowy Górniczej, do Nemo. saun w wyboru...Jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELLA Re: Sauna Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 14:23 a ile kosztuje przyjemnosc w saunie ? pytam bo jeszcze nigdy nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Sauna Częstochowa IP: *.kablowka.waw.pl 22.01.08, 15:13 Podbijam, tez jestem ciekaw jakie są koszty. A czy mając karnet na siłownie aga albo planet wliczony do niego jest też wstęp do sauny? Odpowiedz Link Zgłoś