Dodaj do ulubionych

Netia - talefon + internet

24.01.08, 08:35
Czy ktoś miał może do czynienia z Netią i jej usługami?
Mam od nich ofertę telefon (w tym 50 min gratis) + internet 1 mega =
101 pln brutto.
Prosiłbym o opinie na temat tej usługi i jej ceny (czy ktoś ma i
poleca, lub nie). I jeszcze pytanie: jak długo się czeka na
podłączenie.
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan Re: Netia - talefon + internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 09:41
      Mój znajomy ma netie i nie narzeka ( chodzi o internet ). Transfer ok. wszystko
      śmiga.
      Ale ja już o netii tak dobrze wypowiedzieć się nie mogę. Chciałem z nimi
      podpisać umowę w czasie kiedy tp zmieniła regulamin. Wypełniłem formularz który
      był na ich stronie i czekałem. Przyszła umowa ale z błędami . Więc dzwonię do
      nich aby nanieśli poprawki. Oni stwierdzili, że poprawi się jak już będę miał
      neta. No ale oczywiście TP się przyczepiła błędu w adresie itp. Na neta czekałem
      ponad 2 miech. W tym czasie odłączyli mi już neo. Zbywali mnie ciąle gdy do nich
      dzwoniłem. Wkońcu po trzech miesiącach zadzwonili, że muszą przysłać nową
      poprawioną umowę ( BO NIBY PODAłEM ZłE DANE !!! ). Wkurzyłem się strasznie i
      kazałem przysłać wypowiedzenie.
      Po tym zadzwoniłem do TP, z pytaniem o powrót. Oni powiedzieli, że jak tylko
      przyjdzie do nich wypowiedzenie z netii. Ale konsultant spojrzał w kompa i ...
      stwierdził że TP nie dostała żadnego wniosku o przełączenie mnie od netii to i
      wypoiwedzenia nie potrzeba i mogę mieć net od ręki. No wtedy to mnie już
      powaliło. Nie chcę mieć z tą firmą już do czynienia.
      No i nie wiem jak jest w przypadku jakiejś awarii. Spece z TP są po 2 godzinach
      od zgłoszeniach. Nie sądzę aby tak szybko pomagali klientą Netii na łączach tp.
      Pozdrawiam.
    • Gość: netia Re: Netia - talefon + internet IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 09:48
      ja mam neta z tej firmy i nie narzekam czekałem 3 tygodnie
      • Gość: ja mam Re: Netia - talefon + internet IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 13:16
        mam neta 1mb i jestem zadowolony czekalem tez krotko ale uważam że
        to co ci proponują to lipa bo ja place 49zl /miesiac 1 rok gratis
        wiec realnie 32zl a 50min gratis za stacjonarke wyceniam na max 42
        zl /miesiac.pzdr
        • Gość: inna Re: Netia - talefon + internet IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 15:32
          ja nie narzekam net śmiga mam 1 mega i nigdy mniej,jesli chodzi o telefon to nie wiem bo mam na łaczu tpsa.tez mam rok gratis bo skorzystalam z promocji,bede płacic po okolo 50zł ale jak doliczyc abonament za telefon to na jedno wyjdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka