kamis159 31.01.08, 18:31 co sadzicie o nauce jazdy perfekt ktora znajduje sie w alejach bo zamierzam udac sie tam na kurs. jacy sa instruktorzy jaki stan pojazdow L itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebzas Re: OSK Perfekt IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.08, 19:01 Mega koleś !!! Super polecam...Zdałem za pierwszym razem i wszyscy z mojej rodziny !!! Miło sympatycznie i bez stresowo...Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamis159 Re: OSK Perfekt 31.01.08, 21:08 dzieki dzieki za odpowiedz jest to kuzyn mojego sasiada i wlasnie dlatego tam ide lepiej troszke po znajomosci a ze ty mowisz ze spoko to moze bedzie dobrze.. narazie czekam do kwietnia heh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebzas Re: OSK Perfekt IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.08, 21:20 Ja juz dawno zdawalem, ale z tego co mi wiadomo to nic sie nie zmienilo :) Spoko koles, mozna pogadac i potrafi nauczyc :) Ja polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamis159 Re: OSK Perfekt 26.03.08, 19:35 no myslalem jeszcze nad formatem ale sam nie wiem jeszcze 18 mam w polowie lipca opyla sie isc juz na prawo... slyszalem ze straszne kolejki w WORDZIE Odpowiedz Link Zgłoś