j23bolus 20.02.08, 17:22 Szukam pracy! Mam pytanie czy warto ubiegac sie o prace w TRW? Opinie o zakladzie sa rozne , na jakie wynagrodzenie mozna liczyc na produkcji ? Gdzie trzeba sie udac zeby podjac prace w kadrach TRW czy u posrednika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chcę pracować Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 17:53 Też bym się chciała dowiedzieć bo niestety w Cz-wie ciężko o pracę ,a TRW podobno zawsze są przyjęcia. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
lacosta69 Re: Czy warto podjac prace w TRW 21.02.08, 20:39 Czy warto ? Zawsze warto spróbować . Pracuję tam i jeszcze jakoś wytrzymuję ... Nie jest tak żle - kto jest nauczony roboty da sobie radę . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.rev.masterkom.pl 27.07.08, 19:18 Cześć. wydaje mi się że warto podjąć tam pracę. Ja pracuję tam prawie od miesiąca i nie mam na co narzekać. Atmosfera jest fantastyczna ni i warunki pracy też. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskooka Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 80.50.54.* 27.09.08, 13:11 witam jesli trafi ci sie okazia ze bezposrednio jestes przyjety do trw to ok ale kiedy tylko przez firme tynczasowa uchowaj boze traktoja cie jak czlowieka drugiej kategori tylko dlateko ze nie pracujesz w firmnie i zarobki masakra poprostu traktuja ludzi jak robole szok pracuje to wiem wiecej jestem na urlopie niz w pracu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz-wa Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:30 Nie lepiej lezeć do góry D.U.P.Ą. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.08, 21:31 ja mam takie zdanie ze najlepiej przyjsc i zobaczyc jak jest a nie słuchac co ludzie plotą.przyjecia sa przez firme worker.wiec najlepiej tam sie udac i spróbowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talen Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 02:37 Jak was tak czytam to rozumiem dlaczego ten kraj nigdy normalny nie bedzie... Jak mozna za takie grosze pracowac, skoro jest taka masa mozliwosci teraz? W sumie wiecej mam rachunkow niz wy tam zarobicie.... Dziwi mnie glupota narodu... Jakas zalosna firma, ktora zapomogi placi, zatrudnia same sieroty - ludzi nie przystosowanych do realiow... Jak wam z takimi wyplatami na zycie starcza,chodzicie po zapomogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKI Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 14:54 Wspolczuje Panu szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: 213.199.204.* 08.06.08, 12:13 i ja również. Przecież to praca dla ludzi UCZĄCYCH SIĘ, BEZ ZAWODU !! Głopota takich ludzi jak Pan dziwi jeszcze bardziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:02 a ty taka mądra mówisz jakbyś wszystkie rozumy zjadła trzeba się umieć gospodarować mnie jakoś ta"żałosna"pensja wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:06 a sierotą to może ty jesteś bo ja mam rodziców tylko jak się lubi rozpie..ć pieniądze to noe wiadomo ile by ci dali to będzie mało ciekawe w jakim kraju żyjesz i gdzie dają ok. 1500 zapomogi bo ja nie wiem zapomoga to ok.500 zł. doinformuj się a dopiero wypisuj takie brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 08:43 Co za idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martines Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: 195.88.28.* 21.02.09, 10:31 a Ty zapewne kolego jesteś "prezesem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcę pracować Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 22:19 Dupą do góry mnie nie interesuje IDIOTO bo mam córcię na wychowaniu i chciałabym żeby ona miała to czego ja nie miałam w dzieciństwie. ROZUMIESZ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 00:53 No fakt, rozumiemy twą trudną sytuację ale... nie trzeba sie było pier.olić po kątach to byś dziś tego balastu nie miała !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 07:12 No i gdyby twoi rodzice tego nie robili to mielibysmy o jednego madrego na forum mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: *.ntlworld.ie 31.07.08, 17:20 Jan, dzwonilem do twojego ojca, to samo mi powiedzial o Tobie. Mowil: zaluje ze pier.dol.ilem po katach bo wyszedl mi taki Idiota jak Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Czy wogóle warto pracować ??? IP: 193.138.240.* 20.03.09, 16:36 to w TRW nie zarobisz! Odpowiedz Link Zgłoś
lacosta69 Re: Czy wogóle warto pracować ??? 21.02.08, 20:40 A co do leżenia do góry d...ą - kogo na to stać ...tylko ku...y i złodzieji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hose- Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.pcz.pl 20.02.08, 23:02 jak juz ktos napisal, przyjecia sa ciagle tylko przez workera, zarobki tez nie sa chyba zle jak na czestochowe, tez zalezy jakie masz wyksztalcenie i jaki masz fach w reku, zawsze mozesz wyslac przez praca.gazeta.pl na jakies ogloszenie co sie ukazuje i wtedy jak beda mieli jakis etat pasujacy do twojego doswiadczenia moze uda ci sie bezposrednio dostac :) a zawsze jak sie pracuje, to nie oznacza to ze nie mozna szukac czegos nowego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik trw Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 23:45 ja tylko moge napisac tyle w trw praca na produkcji na ul.Rolniczej odbywa sie na 4 zmiany czyli masz jakas jedna niedziele i sobota wolna w miesiacu pracujess najpierw prze serwis work i inne jego dmiany albo nazwy bo czesto zmieniaja zeby nie płacic podatku, co d osamej pracy to totalny wyzysk extremalna puktualnosc obowiazuje niemozesz sie spóznic z przerwy ani minuty no i oczywiscie normy ilosciowe z kosmosu ciagle mało, nawet żle patrzą jak sobie do kibla pójdziesz sie odlac -dramat ja jak sie zwalniałem to juz był przez jakis czas zeszyt zeby sie wpisac ze np;opusciłes stanowisko pracy w celu wyjscia do kibla wpisujesz dla przykładu 13:13 powrót 13:16 niemam pytan z płacami to w serwisie na produkcjii cos powyzej tysiaca a jak przejdziesz do trw to na wstepie 1300zł + co rok jakas skromna podwyzka o kilkadziesiat złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.pcz.pl 21.02.08, 12:51 z tymi przerwami to chyba tez zalezy jakiego masz lidera, a z normami to tez jest roznie, widzialem kilku klientow na lini, ktorzy zap... za 3 i inni z lini sie wkurzaja, bo pozneij przez takich typow normy podnosza, nie tylko na tej jednej zmianie:) a co do podwyzek, ok 4 czy 5 % cos kolo tego, zalezy co lider napisze. Ale suma sumaru trzeba patrzec, ze zawsze mozna zaczasc prace i pozneij szukac czegos innego :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 13:41 zeszyt byl wprowadzony dawno temu i tak szybko jak go wprowadzili to go zniesli.nie wiesz jak jest teraz wiec sie nie wypowiadaj.praca jak praca nigdzie Cie nie połoza.(choc Polak to by chcial lezec,nic nie robic i kase brac)ja wychodze normalnie do toalety nie ma czegos takiego aby ci zabroniono.wiec nie rozumiem o jakich bzdurach tu piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 15:06 i jeszcze jedno:nie obrzydzajcie nikomu pracy bo nikt nikomu nie da na chleb.jednym sie podoba jednym nie kwestia umiejetnosci,niektorzy nie nadaja sie do niczego a pozniej maja pretensje.przyjdz i spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 15:09 dobrze powiedziane!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:16 zgadzam się z toba ludzie uważają że pieniądze z nieba lecą podobno praca dla jełopów tylko czemu nie przyjdą i nie pokażą ze potrafią uszyć całą i porządną poduszkę paru takich mądrosków już buło i nawet na automacie nie potrafili uszyć porządnie nie zapominajcie że my tam nie sadzimy ziemniaków tylko szyjemy poduszki żeby te zarozumiałe półgłówki mogły bezpiecznie jeżdżić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa 123 Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 193.138.240.* 20.03.09, 15:59 Jestem byłą pracownicą TRW,cieszę się że już tam nie pracuję,w takim obozie pracy nie pracowałam pomimo mojego stażu 30 lat,w tym 5 lat w TRW.Są pracownicy,którzy pracują uczciwie i ciężko,ale są też przydupasy liderów,którzy tak się obijają,że na nocy o mało niespadają z krzeseł,ale podwyżki dostają największe!Może to przeczytasz dyrektorze Piotrowski i czasami wpadnie pan na nocy na kontrolę!Mogę sypnąć nazwiskami jeżeli mnie ktoś o to poprosi.Rzygać mi się chce jak słyszę o TRW.Pozdrawiam uczciwych pracowników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robokop Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.net.stream.pl 12.09.09, 06:47 tylko te zarozumiałe półgłówki nigdy nie kupią sobie takiego samochodu ,bo ich nie stac .Ale ty napewno masz bo jestes na eksponowanym stanowisku i napewno kazali ci coś napisac aby rodzinka nie byla zagrozona.W tej wspaniałej firmie pracuje sie w systemie cztero i trzy zmianowym i jeszcze musisz zostawac na 12 i w wolne to nie żart tylko obowiązek.A zarobki w zasadzie bardzo wysokie i nawet możesz się napić kawy i harbaty napoju jakiegoś jabłkowego bo wszystko pozabierali aha jest jeszcze woda Dar NATURY.Masz dwie przerwy i możesz nawet zapalic fajeczkę.Nie choruj bo pójdziesz na dywanik do grubego ,po urodzeniu dziecka i tak jak wrócisz to będziesz pracować na noc,zaraz dostaniesz kartkę do podpisania.Praca jak praca napewno odczujesz jak wrócisz do domu skonana ,szacunku od szefostwa zero i uwazaj co móisz bo tu ludzie to rodzinki i całe wioski i cię zaraz odpowiednio podsumują.Nie licz na umowe o prace na długi okres i jakies stanowisko choćby lepiej płatne no chyba że masz układy .Jak napisałam nieprawde to niech mnie ktoś poprawi.Zyczę wybierającym sie tu bez układów wszystkiego najlepszego ,no bo gdzie tu coś w regionie zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:45 Gość portalu: pracownica napisał(a): ie połoza.(choc Polak to by chcial lezec,nic nie robic i kase brac)ja wychodze Jebnij sie w łeb, swoje opinie wsadz sobie w buty, chyba, że piszesz o swojej rodzinie, wtedy możesz bluzgać jak tylko chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gość Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 19:21 Gosc portalu Gość napisal:" Jebnij sie w łeb, swoje opinie wsadz sobie w buty, chyba, że piszesz o swojej rodzinie, wtedy możesz bluzgać jak tylko chcesz." odpowiadam wiec; nikogo tu nie bluzgam tylko stwierdzam fakty,o cokolwiek sie ktos tu zapyta to waszym zdaniem wszystko jest na "nie"ja pisze prawde bo tak jest!!!!!!!!!a twoje kulturalne wypowiedzi swiadcza o twojej dojrzalosc a wiec do lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 20:01 Na nie to jeteś ty i nie przyrównuj ludzi do swojego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 82.139.23.* 09.02.09, 22:06 prosze o kontakt z osoba ktora pracowala lub pracuje w TRW na rolniczej , dokladnie chodzi mi o produkcje poduszek powietrznych , mam kilka pytan, moj e-mail pir.pir@wp.pl dziekuje i pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien z tamtąd Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 17:36 www.workservice.pl/index.php/kontakt/oddzialy Tylko przez tą firmę się dostaniesz do pracy w TRW, przynajmniej na legionów, praca na 1/4 etatu, stawka około 8,50zł na godzine w pierwszym miesiącu, potem około 9zł są to sumy na rękę, jak przerobisz cały miesiąc to sobie policz ile wyjdziesz. Przy czym zależy na jaka linię trafisz i ilu tam ludzi potrzebują, bo bywa tak ale to już zależy w 100% od linii że możesz pracować w miesiącu tylko 5-10 dni a bywa tak na jeszcze innych liniach że pracujesz na okrągło i wtedy bierzesz pensyjke w granicach 1500-1600zł (jak jesteś kumaty i nie stronisz od wysiłku to zawsze gdzieś cię upchną, wiadomo jak wszędzie, nikt lebra nie trzyma). Po jakimś czasie możesz przejść dopiero do TRW (znaczy podpisać umowę z TRW nie work servicem) tyle że jak przyjmujesz się do Work servicu to od razu trafiasz na listę oczekujących na przyjęcie do TRW (zazwyczaj jest tam około 200 osób, przyczy do pierwszej setki szybko się trafia bo wielu szybko rezygnuje). Gdy tak po około roku do półtora trafisz do TRW to dostajesz stawkę 1520zł z pełnym pakietem i na pełny etat. A co do charakteru pracy to już zależy gdzie trafisz, jest to zakład przeciwieństw, na jednej linii jest leżenie brzuchem do góry (i tutaj zazwyczaj worker ma przechlapane bo za wiele dniówek nie wyciągnie bo ludzie są łatwo zastępowalni i zazwyczaj takie linie obstawione sa przez przydupasów), a na innych liniach jest zapieprz niemiłosierny i po ośmiu godzinach człowiek przychodzi do domu styrany niemiłosiernie (ale te linie zazwyczaj są obstawione w sporym stopniu przez work s. i tutaj jest mała rotacja stanowisk poprostu ludzi nie są łatwo zastępowalin i taka osoba prosto z ulicy nie siądzie na maszynie i od razu normy nie zrobi i dlatego są traktowani w kolejności do pracy jak ludzie z TRW, poprostu umiejętności się liczą nie to gdzie kto pracuje). A tak pisząc na boczku jeśli masz na utrzymaniu rodzinę to kokosów tam nie zarobisz, może to byc traktowane bardziej jako praca tymczasowa żeby poprostu w domu nie siedzieć na bezrobociu a w międzyczasie szukać lepszej pracy. W każdym razie ja przeszedłem po 4 miesiącach bo powiedziałem liderce że się zwalniam bo znalazłem lepszą pracę, ale to było ponad 4 lata temu, na szczęście mam liderkę bardzo spoko z którą mozna dojść do jakiegoś konsensusu, powiedziała mi wtedy żebym jeszcze troche poczekał jak będą przejścia to przejdę i jak obiecała tak zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 19:25 ja dodam ze na rolniczej pracownik Worka potrafi zarobic wiecej niz pracownik trw(przy tej najmniejszej stawce).jesli komus zarobki nie pasuja to moze zawsze isc do sklepu za 800-900 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 20:14 Gość portalu: pracownica napisał(a): > ja dodam ze na rolniczej pracownik Worka potrafi zarobic wiecej niz pracownik t > rw(przy tej najmniejszej stawce).jesli komus zarobki nie pasuja to moze zawsze > isc do sklepu za 800-900 zl. Tak bo poza TRW, to tylko sklepy... Weź już przestań, nie wypisuj tych idiotyzmów, masz sprany mózg i tyle. Codziennie przed rozpoczęciem pracy wam tak mówią, że jedyną alternatywą jest praca w sklepie za 800zł? Śmiech na sali! Przykład Castorama- zarobki na początek 1350zł i nikt nie robi z ciebie murzyna jak to się dzieje w TRW. Rozumiem, pracujące tam po kilka lat dewoty z niezłymi stawkami, że tak wierzą w ten zakład, ale po co ludziom robic wodę z mózgu i straszyć, że poza TRW nie ma alternatywy, a jak jest to za małe pieniądze? Czysta propaganda, którą przesiąknięta "pracownica" próbuje zastraszać ludzi jak i ją w czasach wysokiego bezrobocia zastraszano w TRW. A tak na marginesie: -ilu, procentowo, pracowników worka zarabia więcej od pracowników TRW i ma to "szczęście", że może pracować w normalnym wymiarze godzin, a nie na telefon? -to tak w TRW szanuje sie swoich pracowników, że zarabiają mniej od pracowników z wynajętej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gość Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 20:32 a czy ja do jasnej cholery napisalam ze poza trw nie ma nic innego?????????????????????odwal sie ode mnie i zajmij sie swoja robota,kazdy wybiera co chce nikt nikogo na sile w trw nie trzyma.castorama tez mi cos...nastepne badziewie. a jesli chodzi o zarobki worka to ktos juz wyzej napisal nie bede sie powtarzac ,a na marginesie nie jestem dewota i stawke mam najnizsza,zakladu nie bronie tylko pisze jak jest jesli ktos sie czuje ze jest murzynem niech sie zwolni to proste jak konstrukcja mlotu! (pracownica) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:00 Gość portalu: do Gość napisał(a): jesli komus zarobki nie pasuja to moze zawsze isc do sklepu za 800-900 zl. A to kto napisał?? Wprost sugerujesz, że poza TRW panoszy sie samo dziadostwo, bieda i ubóstwo. Tak więc nie oszukuj i nie wypieraj sie swoich słów. Jak starczyło ci tylko inwencji na szukanie pracy w TRW i nic poza tym innego nie widziałaś, to wybacz, nie wypowiadaj się o czymś, o czym nie masz pojęcia. .castorama tez mi cos...nastepne badziewie. a j Ha, pewnie atmosferą i kulturą pracy na pewno daleko jej do TRW, hłe, hłe. Ale zarobki lepsze niż w twoim ukochanym TRW i to bez ogłupiającego tyrania na linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.pcz.pl 21.02.08, 21:26 nie wiem kim jestes, ale po twoich wypowiedziach wnioskuje ze jestes gburem, tak sie sklada ze w cz-wie niema normlanej pracy jak niemasz znajomosci, wiec albo jestes dzieciakiem ze szkoly sredniej, ktory uslyszal cos gdzies od kogos, albo tatus z mamusia ci wszystko placa i niemasz zadnych obowiazkow, tylko piszesz w kolo jedno i to samo na wszystkich forach... to tyle z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiądz Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:44 Ejże , beny, czy ty jesteś aż takim oszołomem, ze wyciągasz takie dziwne wnioski z tego co napisałem? Jakie inne fora, beny, zastanów się co piszesz. Wkurzyła mnie baba tekstami w stylu "jak to się nie chce polakom robic, a kasę by chcieli" czy "poza TRW to tylko sklep za 800zł na miesiąc". Klapki ma na oczach i ograniczona jest i tyle. Albo jeszcze gorzej, mózg już sie jej zlasował od tej propagandy, którą codziennie słyszy, i którą tu uprawia. A propos beniu, moje obowiązki na pewno by cie przerosły, mamusia i tatuś by ci nie pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 22:05 nie no nie tylko sklepy sa jeszcze inne zaklady podalam przyklad,a ty nie czytasz miedzy wierszami wiec nie pisz mi tu o ograniczeniach bo to chyba ty masz problem,dlaczego wszyscy narzekaja na Polske jak jest tak pieknie.......z tego co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 22:15 Nie kłam! W którym miejscu napisałem, że jest tak pięknie?! Napisałem tylko, że można sobie znaleźć inną pracę, nie za 800zł i to NIEKONIECZNIE W TRW. Ty tutaj siejesz demagogię, twierdzac, że jedyną alternatywą dla TRW jest praca w sklepie za w.w pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.viper.21.pl 24.02.08, 16:13 ja pracuje w trw od 10 miesiecy,mam wyzsze wyksztalcenie i niestety zasuwam na linii,jest przykro ale te 1400 zl jest,nie jest milo isc w niedziele do pracy na 14-ta ale coż...'ti amo" mi nie zaplaci 10-go:)prawde mowiac nie jest tak zle,praca coz mega monotonna,czasem trzeba przez te bite 7,20 pracowac i czuje sie to w nogach,a czasem nie jest zle,ale sa rekrutacje wewnetrzne,kursy mozna wspiac sie wyzej a na boku szukac czegos lepszego ,no i odrobina szczescia tez sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 20:57 Chciałam tylko powiedzieć, że praca bywa o wiele lepsza i ambitniejsza od TRW, sklepów spożywczych ect. pod jednym warunkiem: TRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ!!! studia, język chociaż jeden - biegle. I wszystko w tym temacie. Jak ktoś jest ambitny to nawet znajomości nie potrzeba by znaleźć dobra prace. I nie zostać robolem który już nawet nie mysli.... Pozdrawiam wszystkich ambitniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 21:34 tak sie sklada ze wiem co nieco o zakladach w Cz-wie i mam porownanie koncze temat "Gościu" z toba bo szkoda czasu.milej pracy za 1300 hlehle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:37 Za 1300? Skąd wiesz ile zarabiam, podałem tylko przyklad Castoramy. Kończysz bo idziesz na nockę w systemie czterobrygdowym za 1200zł na miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:49 Zabrakło argumentów(poprzednie i tak były zresztą naciągane) to się zaczeły osobiste wycieczki. Potrafisz coś napisać, a za kilkanaście minut się tego wyprzeć, zgroza. Brak kultury i ogłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 22:00 ech!powiem tak bo i tak sie z gosciem ,ksiedzem czy jak mu tam niedogadam.nie bronie trw ale mam porównanie jesli chodzi o wszystkie wieksze zaklady w cz-wie to jedno i to same dziadostwo,wszedzie sie pracuje na zmiany i wszedzie za podobne pieniadze(Brembo,gomma,castorama,obi,auchan,berger)i inne...analizujac wszystkie za i przeciw mam swoje zdanie ktore wyrazilam."Gość" nie pracuje w trw a wie lepiej jak jest.od znajomych???z forum???i kto tu jest ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 22:10 Odpowiedź jest jedna: ty! Pracujesz tam i wciskasz ludziom ciemnotę, że poza tym zakładem nie ma innego życia, chyba, że takie za 800zł. Głupota. Ale w sumie, moze dzieki temu forum trochę zmądrzejesz, bo jak widzę to czytasz pilnie wszystkie moje posty w tym temacie. Będę z siebie dumny jeśli dzięki mnie, będziesz choć troche mniejsze brednie wypisywać. W całkowite ozdrowienie nie wierzę, gdyż pranie mózgu przeszłas przy ul. Rolniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 22:15 wstrząsające!naprawde.moze poszukaj wątku o castoramie i tam sie udzielaj.skoro temat trw cie nie dotyczy.doczepiles sie ze napisalam o sklepie i ciagniesz to przez caly watek to napisz mi gdzie tak dobrze mozna zarobic w Częstochowie to sie przeniose no??poleć nam cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 22:23 Widzę, że mam do czynienia z typowym leniem, który dodatkowo popadł w marazm. Kolację może mam ci podać, albo śniadanie do łóżka przynieść? Takie to jest trudne, szukanie pracy, wszyscy by chcieli mieć wszystko podstawione pod nos. Jak nie chcesz, żebym sie czepiał to prosze, nie pisz więcej głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 22:27 mówisz i masz.ja nie musze szukac pracy bo ja mam,chcialam tylko abys podal przyklad gdzie jest lepiej bo ja wiem ze nigdzie jesli chodzi o nasze miasto.miłych snów i dzieki za rozmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 22:38 To może pytanie na jutro: jaka praca by cię interesowała? Dobranoc i również dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rompeer Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.08, 00:37 sory ale krótkie pytanie krótka odpowiedź.Pracovnica spytała gdzie jest to eldorado o ktorym mówisz to trzeba było odpowiedzieć!!a nie piszesz ze chce na tacy podaj fakty.zatrudniony w hansa tex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.111.inds.pl 30.05.08, 23:41 Powiem tak: w Częstochowie jest cała masa zakładów pracy która chętnie przyjmie DOBREGO kaletnika, cholewkarza, szewca, krawca, szwaczkę itp. Sama szukałam kogoś na jedno w/w stanowisk i jaki efekt zgłaszała się do pracy masa ludzi która nic nie potrafi. Po szkole zawodowej z ukończonym zawodem i tytułem czeladnika, po 3 latach praktyk w zakładzie pracy lub na warsztatach szkolnych NIE POTRAFIą OBSłUGIWAć NAJPROSTSZEJ MASZYNY SZWALNICZEJ A JUż NIE WSPOMNE O SZYCIU!!!SZOK!!! A jeśli chodzi o byłych pracowników TRW (nie obrażając nikogo), to z moich obserwacji są to ludzie nie nauczeni pracy. TRW robi z ludzi leniwe ludziki, które po odejściu z TRW nie będą mogły zagrzać nigdzie miejsca na dłużej i nigdzie nie dostaną dobrej pracy co zmusi Was do powrotu do TRW. Oni manipulują tak pracownikami, by chodziły jak te wszystkie maszyny na Rolniczej... czyli... "regularnie", "bez skrzypienia", a przede wszystkim do końca swojej żywotności w jednym zakładzie pracy. Zastanówcie się nad tym i nie tylko pracownicy TRW. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien z tamtąd Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 07:22 Gość portalu: Gość napisał(a): W całkowite ozdrowienie > nie wierzę, gdyż pranie mózgu przeszłas przy ul. Rolniczej. Co do tej pralni się zgodzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
moquai Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam 25.02.08, 14:36 a ty za ile pracujesz głupia pindo ? piszesz tak, jakbyś wszystkie rozumy zeżarła, znała wszystkich pracodawców z sektora automotive i na dodatek miała mega klapy na oczach....zpawić się można od tego słodzenia na temat trw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien z tamtąd kilka słów co do atmosfery:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 07:15 Atmosfera jest taka jaka sobie ludzie zrobią, powiem w ten sposób, pracuję na linii zwijacza pirotechnicznego na legionów, na naszej zmianie ludzie naprawdę są za sobą i wiem że w to trudno uwieżyć ale to prawda w jedności siła, a weźmy np zmiane przychodzącą po nas ludzie tam są zastraszeni a norma to dla nich świętość, o takim czymś jak awarie nikt nie słyszał, ma zejść 2250 i koniec, wiodący sobie w ch..a leci cały czas a tak tych murzynków wyćwiczył że szkoda gadać, ludzie na tamtej zmianie myślą że naprawdę musi tak być, a my się z nich zlewamy:D i z tego jak trzęsą portkami przed liderkami, śmieszni są :D. W zeszłym roku podczas podwyżek liderka się przez nas popłakała bo wszywscy jak jedna osoba powiedzieli jej co myślą o kolejnym pomijaniu nas przy podwyżkach, w tym roku to my dostaliśmy normalne pieniążki a przydupasy grosze, a do tego nam się dosłownie wcale nie wpieprza i nie truje podczas pracy, dała sobie spokój A więc wszestko zależy od ludzi to tylko praca, nie ta to inna. Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących i niedających sie ponieść śmiesznym problemom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eno Re: kilka słów co do atmosfery:) IP: 212.87.241.* 22.02.08, 14:36 oczywiście, ze warto!!!! Każdy pracownik tego "zakładu marzeń" powie ci, że praca w TRW to szczyt, jaki możesz osiągnąć w czewie. To nobilitacja i zaszczyt, a już na pewno poczucie, że chwyciłeś oto właśnie Pana Boga za nogi. Takie jest właśnie myślenie ludzi z TRW, wiem to z obserwacji tych "szczęśliwców". Nie widzą, ze to obóz pracy, w którym musisz meldować, ze idziesz się wysr.., a i zarobki, które są wyharowane kosztem zdrowia psychicznego,też nie są zaj...ste. Ale i tak każdy odpowiada z dumą :Pracuję w TRW i myśli, że wszystkim gul skoczy. Ludzie, opanujcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: kilka słów co do atmosfery:) IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.08, 16:13 jesli chodzi o pranie mózgu to piorą ludziom,którzy sobie na to pozwolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eno Re: kilka słów co do atmosfery:) IP: 212.87.241.* 22.02.08, 17:34 taaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pracownicy Re: kilka słów co do atmosfery:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 20:39 Tobie nie tylko wyprali ale wykrochmalili idiotko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: kilka słów co do atmosfery:) IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.08, 21:35 taaaaaaaaaaaaaaaaaak ps. a idiotke to sobie poszukaj w rodzinie i nie oceniaj ludzi ktorych nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benycek Re: kilka słów co do atmosfery:) IP: *.pcz.pl 23.02.08, 21:45 you are stupid, you know why ?? beacouse you for ever`ll be whipster ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.centertel.pl 21.09.08, 12:32 TO CO SIĘ TAM DZIEJE PRZECHODZI WSZELKIE GRANICE PRODUKCJA TRAKTOWANA JAK SZMATY CZYSTY OBOZ PRACY CI KTORYM TO PASUJE SĄ PO--NI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pracownica Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: 193.138.240.* 20.03.09, 16:11 Pewnie jesteś jedną z przydupasek liderki,rosół ci po podwórku lata,a kartofle ci w polu rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: 195.205.202.* 29.03.09, 15:06 No juz znowu nie zaprzeczajcie ze nie ma przydupasow i donosicieli!Oj sa takie pracownice (krowy) ktore jakby mogly to by liderce dupe lizaly,byle tylko siediec na kodowaniu i najwieksza premie dostawac!Najsmutniejsze jednak jest to ze liderzy sa tak łasi na pochlepstwa!I tak slepi na oblude,lenistwo i nielojalnosc tychże pracownic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.03.09, 21:45 czy dużo Workerów wróciło juz do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_26 Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: 195.205.202.* 23.04.08, 10:33 Gość portalu: pewien z tamtąd napisał(a): > Tylko przez tą firmę się dostaniesz do pracy w TRW, przynajmniej na legionów, praca na 1/4 etatu, stawka około 8,50zł na godzine w pierwszym miesiącu, potem około 9zł są to sumy na rękę, jak przerobisz cały miesiąc to sobie policz ile wyjdziesz. Ma prośbę o wyjaśnienie: piszesz o kwotach na rękę, a mój mąż jakiś miesiąc temu kiedy zgłaszał się w workerze dostał kartkę, na której jak wół stało:"8,50 brutto" i "9 brutto". Która wersja jest prawdziwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przeczytaj to autorze poważnie ci odpowiadam IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.08, 21:07 mylisz sie już dawno było 9,50 a teraz nawt 10,00 to zalezy tylko od lidera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien z tamtąd sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 10:25 Work service, naprawdę przepraszam miałem na myśli stawkę brutto, źle się wyraziłem nie wiem co mnie napadło. Czyli ludzie w WS mają tak w przybliżeniu 7.60 na godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 17:19 idiotow w trw nie brakoje szczegulnie w ipp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 217.98.38.* 24.02.08, 19:20 oli poczytaj trochę książek może coś Ci zostanie w głowie z ortografii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.21.pl 24.02.08, 20:56 tak szczególnie jak sie dochrapać można od mechanika na dyrektora a pani szma..... to traktuje ludzi jak neandertalczyków zresztą oni wszyscy to by chcieli aby robole nie myślały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizaczek Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 14:05 Wszysrtkim tym co pluja na zakład TRW zyczę aby popracowali kiedyś za 2500 na reke mieli rodzine , zobowiązania i byli 24h gotowi do pracy. Pracowałem 9 lat za podobne pieniadze i wierzcie nie był to takie ciekawe, do tego był to sektor prywatny, i człowiek był na skinienie palca swojego pryncypała. Moż TRW to nie jest luksus ale daje stabilne warunki pracy i po 8 godzinach na 16 jesteś wolny, mozesz sioę wyłaczyc i uspokoić bo pracę zaczynasz za 16 godzin. Wszystko zależy od człowieka, jednemu taka przca leży innemu nie ale Wy co tak szczekacie na TRW podajcie przykad gdzie człoiek ze średnik wykształceniem moze znaleść pracę na podobnym poziomie w Częstochowie, bo jak na razie żaden konkret nie padł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 14:19 hej! to napiszcie, na jakim sektorze (Renault, Ford, Jaguar, Opel???) jest najlepiej i najmilej , na Legionów oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien z tamtąd hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 07:04 Gość portalu: jo napisał(a): > hej! > to napiszcie, na jakim sektorze (Renault, Ford, Jaguar, Opel???) > jest najlepiej i najmilej , na Legionów oczywiście:) Wszystko zalezy od ludzi!! z jakimi współpracujesz, niekiedy jest tak że z najprostszej roboty ludzie robią problemy bo maja za wiele czasu, a tam gdzie trzeba zapieprzać zazwyczaj jest najlepiej pod względem psychicznym bo ludzie nie maja czasu na wymyślanie głupot i "robienia z igły widły". Ale jeśli chodzi o wysiłek fizyczny to określ jeszcze czy zamki czy zwijacze, bo jeśli zwijacze to módl sie żeby nie pracowac na renówce albo hiundajach i VW reszta to bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hmm IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.08, 21:10 dawaj na rolniczą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haps Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 00:58 A jak jest na magazynie w TRW na Rolniczej? Duzo opinii jest na temat pracy na produkcji. A jak magazyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 14:27 g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 19:24 lepsza praca niz budka z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
nutkajski Re: Czy warto podjac prace w TRW 22.04.08, 21:56 to prawda.wielu tam pracuje wyrwanych spod budy z piwem,im to wlasnie trw ratuje zycie.nastepne kilkadziesiat % to osiedlowe nieuki.szacunek dla tych wyksztalconych,ktorzy musza zaiwaniac za marne 2 tys. aby utrzymac rodzine.i ja tam bylem.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.08, 07:22 2 tys ?????????jakby tyle bylo to by bylo piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ananas Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 09:13 dwójke to dostanie pewnie ktoś na utrzymaniu ruchu. na wyższych stanowiskach jest chyba nie tak źle, bo raczej nie narzekają. pracownik produkcyjny o takiej płacy morze pomarzyć no chyba że pracuje tam bardzo długo. swoją drogą system kwalifikowania na wyższe stanowiska to nieporozumienie. Pani Aleksandra B. i jakaś druga baba podczas wstępnej rozmowy za wszelką cenę chcą udowodnić że nie masz co szukać w tym zakłądzie, no i te na pamięć wyuczone zdania po angielsku :] mówi tak szybko i niewyraźnie że nie idzie się połapać Please speak slowly and clearly :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Robol TRW Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 212.160.86.* 23.04.08, 22:19 pracowałem tam 7 lat zarabiałem jak na warunki częstochowskie nawet nawet.. zwolniłem się i jestem z tego powodu szczęśliwy mam nową ciekawą pracę którą szukałem 4 miesiące opłacało się ludzie szczęśliwi żyją dłużej :) a na pytanie "czy warto" jeśli nie masz ambicji i chcesz całe życie zapie....ć to najlepsze miejsce do tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.poczesna.netcominternet.pl 08.06.08, 21:24 ZAGADZAM SIę Z TOBą W 100 % BYł ROBOL Odpowiedz Link Zgłoś
pssychoopaatkaa Re: Czy warto podjac prace w TRW 26.04.08, 23:24 Wszystkie nieroby narzekają na TRW. jakby wam się chciało pracowac to byscie nie narzekali alejak sie mysli zeby tylko sie poopieprzac to sie narzeka na wszytko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymiatacz Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.profiline.pl 28.04.08, 08:57 Ja tam przez Worka robię i mam 10 zł netto na godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga23 Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 193.93.91.* 28.04.08, 14:28 a czy pracując w trw przez workera dają umowę o prace czy pracuje sie tam na umowę zlecenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 17:07 nie wprowadzaj ludzi w błąd mozesz miec 10 zl ale brutto a umowy daja o prace na czas okreslony w zaleznosci jak pracujesz i ile chorowales/as od miesiaca do trzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 62.255.241.* 29.04.08, 16:52 Musze przyznac ze zawsze kiedy zagladam na to forum, to ludzie sie kloca, wyzywaja od najgorszych, rzucaja obelgi. Rany czemu w was tyle zlosci? Niedlugo wracam do Czestochowy i bede szukac pracy, boje sie ze bede musial pracowac w takiej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kratter Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:55 Matt ma świeta rację. Wiecej oglady. Chamstwo powinno byc karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majonez Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 217.98.38.* 03.05.08, 20:03 Warto naprawde warto by sie zastanowic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilek_7 Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 21:23 s2.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=105263 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biski Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 21:53 Witam , jestem studentem i pracuje w TRW od kilku ładnych miesięcy , jesli chodzi o zarobki to są one różne zalezy czy na stałe umowa czy umowa o zlecenie z której na miesiac mamy okolo 1200zl 45 - 52zl za dzien ( 45 zl za dniówke a za nocke 52 zl ) praca fajna i lekka lecz monotonna , nikt sie tam nie narobi i nie zmęczy fizycznie , chodź powtarzalnośc czynnosci moze byc nudna ale jaka może by inna praca w zakładach pracy. Studenci na umowe o zlecnieprzychodza do pracy kiedy im sie podoba i moga nie przychodzi bez żadnych konsekwencji czyli samowola i nikt nas nie zmusza do wyrabiania etatu. Konsekwentnie wymagana 100% trzeźwośc chodz ja nigdy kontroli nie widzialem ale o takiej słyszałem ! Atut to miła amtosfera - nikt nie stoi nad głową , nie patrzy sie na ręce i nie pogania nas etc. Stołówka to atut ! kawa z ekspresu Nescafe , herbata , 3 rodzaje soków - to wszystko do woli i za darmo , przy kazdym stanowisku pracy dodatkowo jest butla z Wodą chyba firmy Eden. Zakład czysty i zadbany i nowoczesny. Jeśli chodzi o umowe na stałe ! to jesli dostaniecie prace na laserach to macie luz bo co 15 minut wykladacie porcje pociętych komponentów , a jeśli na jakimś stanowisku to też luźno bo są limity które sie wyrabia bardzo szybko i praca jest fajna. NIE POLECAM PRACY PANIą NA STANOWISKO SZWACZKI !!!! można szybko nabawi sie zespołu urazowego nadgarstka i renty jesli ją dostaniecie. Jeśli chodzi o Panów to w większości jest to miła praca. ZATRUDNIENIE ! jesli pójdziemy w miesiącach od września do czerwca to przyjma was z ucałowaniem ręki. Zarobki dla ludzi na stale nie są złe a zatrudniamy sie w firmie posredniczej GI WORKER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 22:44 "Zarobki dla ludzi na stale nie są złe" hmm pojęcie względne, podaj konkrety jak możesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biski Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 22:51 prawda jest taka że elita umysłowa po szkołach wyższych nie pracuje w TRW na stanowiskach robotników a juz napewno to nie jest ich życiowy cel. Raczej polecam TRW studentom mającym mało czasu na prace i ludziom starszym i ludziom bez wykształcenia. Pensja zalezy od premii , produkcji w danym miesiacu itd a takze od stanowiska i systemu pracy 3 lub 4 brygadówki , około 1300zl - 1700zl dostaniemy na miesiąc ale kokosy to nie są. To jest zakład pracy gdzie wiadomo wykorzytsje sie pracowników chodź praca nie jest cięzka ale pieniądze tez nie duze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 23:40 coraz to ciekawszych rzeczy mozna sie dowiedziec teraz sie dowiaduje ze nie meczycie sie fizycznie...hmmmm dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biski Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 14:11 kolego pracuje w TRW od dosy dawna i pracowałem na kolo 6 stanowiskach więc ogólne pojęcie mam i nie można mówic o męczeniu sie ! wiadomo że wiekszosc Polakow lubi narzekac i zawsze będzie źle a polowa osob tu mówiących napewno nie pracuje w TRW bo mówi bzdury. Praca jest lekka ale męcząca psychicznie bo monotonna i pieniądze nie są za duże ale dla studentów , osob starszych i bez wykształcenia polecam TRW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 10:20 czy ktoś coś wie,co z sobotami,dlaczego teraz są do odbioru? przecież jak przestaną płacić 100 to ludzie przestaną przychodzić w soboty.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien z tamtąd inna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 11:38 No dobra piszesz że praca nie jest męcząca, widać bardzo mało wiesz o TRW, pracowałem w wielu działach (nie tylko na produkcji), są linie męczące fizycznie (czytaj stanowiska pracy), są linie na których się można nawet przespać. Ale jak byś popracował tak jak ja z sześć lat w TRW to wiedziałbyż że po takim okresie nawet stosunkowo lekkie stanowiska robią się ciężkie (bolą nadgarstki, plecy, nogi, na krześle wysiedzieć też specjalnie nie można bo plecy bolą). To są uroki intensywnej pracy z przerwami tylko 15 min. Wiele razy obserwowałem jak młodzież po szkole przychodziła i z początku zasówali ja najęci i nagle po jakimś tam czasie się okazywało że już ich to i tamto zaczyna boleć. Teraz jeszcze młody stażem jesteś i nie czujesz, porozmawiamy po około siedmiu latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien z tamtąd Re: inna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 11:41 praca jest monotypowa, jedne partie ciała są nadwyrężane podczas gdy inne w zasadzie nie są aktywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biski Re: inna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 23:36 jestem oczywiscie studentem , racja ze praca na lini etc owocuje w te same czynnosci i np. Panie na masyznach maja zespół chorób nadgarstka etc jesli hcodzi o to krzeslo to jak tylko sie przyjmie pozycje kiedy jest prosty to jest fajnie ale na laserach to jest porazka bo tam jest zawsze zle z siedzeniem , sa stanowiska do stania i palce bola np klipsy , ale kontrola jakości jest przyjemna dośc , sa rozne stanowiska np laser kolo rozrywania to tam mozna spac , ale dla studentow fajna praca i dla osob starszych ktore nie moga znalesc zatrudnienia, niestety ale albo jestesmy wyksztalceni i siedzimy za biurkiem albo robimy , ja studiuje i robie 5 dni w tygodniu a w domu tylko spie doslownie i jeszcze musze znalesc czas na nauke , a juz o zyciu towarzyskim nie wspomne bo go mam tylko w sobote ale tez nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: inna prawda IP: *.pcz.pl 06.07.08, 23:11 ciekawe ??? 15 min przerwy ?? jak przerwy sa 20 i 10 minut ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: inna prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:30 to pracowałeś dawno temu bo teraz przerwa ogółem wynosi 30 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:26 czy ty uważasz że ludzie bez wykształcenia tylko pracują w trw to się mylisz u mnie na linii pracuje kilku ekonomistów i ludzi po studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi-fi Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: 195.205.202.* 15.07.08, 23:16 Z 10-eciu pracowników , moze 2 jest na poziomie.Nie pisze tu celowo,ze po studjach ,bo to nie jest wyznacznik ,ze są na poziomie.Pracowałem w trw i wiem,ze na mojej linji byli ludzie nie tylko bez podstawowych zasad wychowania,ale i po wyrokach sądowych np. za włamania lub rozboje.Nie moją sprawą jest ,gdzie tacy ludzie pracuja.Tylko prawda jest taka,ze trw /a własciwie Worker/od kilku lat zatrudnia najgorszą bande społeczną.Zwyczajnie jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 23:26 Zgadzam sie z wypowiedzią poprzednika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoniusz Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:48 bardzo bym prosił o określenie, na jakich liniach na legionów są osoby wysoce problematyczne, prezentujące chamskie podejście do pracowników pośrednictwa workservice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien z tamtąd Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 16:27 pani zdzisława z VW:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gum-owa ryzykowne pytanie odnosnie prcy w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 13:46 mam moze troche naiwne pytanie, ale zaryzykuje i je zadam... czy wiecie moze jaka jest (jesli wogole instnieje) mozliowosc dostania sie do pracy w biurze w TRW? dziekuje z gory.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim? Re: Przecytaj to! Warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 02:19 Jak wy pier***cie to az sie nie dobrze robi. gdzie macie w trw normy ktore mozna szybko wyrobic? pytam? kolege co taki obje***y co az 6 lini zwiedzil(bo go pewnie nigdzie nie chca) zapraszam do mnie na psa33002 (by2knn). na skladanie... zobaczymy co powie. i nie pieprzcie ze jest bajka, bo to nie prawda. owszem, masz dach nad glowa, placa co miecha niema problemu z tym (przez 1sze 3 miesiac ok 1200 zl na reke, pozniej ok 1400-1500, czasem troche wiecej lub mniej + oczywiscie nadgodziny). studencikowi co tak chwali tez powiem, jestes zaj**isty. wspaniala kawa po ktorej chce ci zoladek rozpieprzyc i woda eden, na ktorej mozna spotkac napis(jak zapomna zerwac) "napelniac zrywajac plastik i zafoliowujac" czyli kranoweczka moi drodzy... 2 przerwy jedna 20 druga 10 minut, jak kierownik przechodzi to 99% zesrani... raj poprostu raj... normy bogate, jak obrobisz szybciej pare razy i niedaj boze sprawdza w systemie to masz np 6 szt wiecej na osobe ale co to za roznica walnac te np 30 szt wiecje nie? pfff. i w dupie mam z kim robie, moze nawet zakonnice gwalcic w nocy, wazne zeby byl kumaty i niebiegl od razu jak cos sie zrobi po swojemu czy nie tak jak trzeba do liderki czy tam kierownika . pojecie kur** macie... sry za bluzgi ale takie nerwy mnie wziely jak te wasze wspaniale wypowiedzi przeczytalem ze makabra normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sojka_t Re: Przecytaj to! Warto 21.10.08, 12:54 TRW to obóz pracy gdzie pracują chorzy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
sojka_t Re: Przecytaj to! Warto 21.10.08, 12:57 a najgorsze jest tam zakłamanie i chamskie zachowanie liderów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebny ... Re:do anonim IP: 195.205.202.* 22.10.08, 08:26 Szczera prawda trzymam Twoją stronę-a ci co nie narzekają to lewusy i lizdupy toka jest prawda słona o ziemi obiecanej TRW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiti Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: 212.160.234.* 04.11.08, 10:08 Ok ja pracuję tam 2 lata.Jest znośnie. Zarobki (ujdą)są zakłady,które dają pracownikom mniej kasy.Prawda jest take,że trzeba pracować w weekendy np. soboty. Jest to bardzo uciężliwe rodzina ,dzieci i wogóle.Niekiedy jestem gościem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
patkaonline Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd 29.09.08, 17:51 gi worker to jeden szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Czy warto podjac prace w TRW / oto 101% prawd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:20 Nie nie nie Nie zaczynaj pracy bo sie robi nie ciekawie a bedziesz musił charowac jak wół Ostatnio zwolniło sie z magazynu ok.10 chłopa w jednym czasie wiadomo dlaczego bo praca była lekka a kasy zarabia sie w h.... że nie wiesz co z nia zrobic Pozdrawiam wszystkich i odradzam prace w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 195.205.202.* 06.07.08, 23:15 s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=113314 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kormoran Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 193.93.91.* 18.07.08, 13:23 mam takie pytanie może troche z innej beczki ale z tego co wiem przez poczatkowy okres pracy nowy pracownik nawet niedostaje swojej szafki na ubrania i jak to mowi Pani z bhp "trzeba sobie jakos radzic" no wlasnie ale mam pytanie jak?gdzie zostawic np ubranie wierzchnie i skad mam pewnosc ze nikt go nie"skubnie" wiem ze te szafki dostaje sie dopiero po otrzymaniu stalej przepustki a ile sie na nia czeka?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepele Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:57 chyba w reklamówę z napisem ubranie pracownika, a reklamówę z ciuchem roboczym do domu na rączce własnej dłoni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 195.205.202.* 23.07.08, 11:57 są szafki rotacyjne codziennie pobierasz kluczyk i go zdajesz rozumiesz na czym to polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kormoran Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 193.93.91.* 23.07.08, 16:05 tak rozumiem, dzieki za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praca Cię szuka! D Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.poczesna.netcominternet.pl 12.08.08, 22:50 WORK SERVICE S.A. Stanowisko: Pracownik Produkcji Praca Cię szuka! Daj się znaleźć. Oferta: Work Service S.A. jest liderem na polskim rynku w zakresie usług Human Resources. Dla naszego Klienta - międzynarodowej firmy z branży motoryzacyjnej - poszukujemy kandydatów na stanowisko Pracownik ProdukcjiZadania na stanowisku: Praca na linii montażowejWybranym kandydatom oferujemy: Pracę w renomowanej firmie Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego Pracę w miłej atmosferze Lokalizacja: Częstochowa Branża: Produkcja Termin ważności: 2008-09-08 Link do oferty: więcej (w nowym oknie) Źródło oferty: InfoPraca.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracZeStazem Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.netstrefa.pl 29.07.08, 15:57 Z perspektywy czasu to Nie warto-to nie jest praca w TRW tylko w Workerze chyba że masz mgr inż. wtedy Trw otwiera dla Ciebie drzwi.Ale lepszy rydz jak nic.Na początek dostaniesz płacę min.Później dorównujesz "starym pracownikom" tyle że nie masz takich przywilejów jak oni(13-stki itp.) Każdego dnia będziesz przechodzić pod "ścianą płaczu: tj. listą osób oczekujących na przejścia do TRW, i tak do usr.... śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.08, 21:24 i zostaiesz dobrowolnym niewolnikiem podludziem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: work Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 195.205.202.* 31.07.08, 00:33 albo inaczej POPYCHADŁEM,POMIETŁEM!!!SMUTNE ale jakże PRAWDZIWE NIESTETY!!!I co jest najwazniejsze dla ludzi z TRW zawsze ale to zawsze jestes tym gorszym bo workerem!!!!Tak na nas wolaja łorki!!!!!Po przeszlo 2latach stwierdzam ze nie warto podjac pracy w trw!Najpierw pracowalam przez 6miesiecy na legionach ale ciagle nie bylo pracy ciagle siedzielismy w domu.Przenioslam sie na rolnicza praca moze nawet i jest ale co z tego nie zaliczyli mi okresu z legionow i na koniec listy!Juz myslalam ze mi sie uda przejsc teraz we wrzesniu ale znowu gowno bo przechodzi tylko 100 osob!normalnie oszalec mozna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panadams666 Re: Czy warto podjac prace w TRW 31.07.08, 05:05 I wtedy przestaniesz sie dziwic dlaczego firme dającą zatrudnienie w "fabryce marzeń" nazywa sie złodziejami i sqrw****ami.Ta agencja to zwykły pasozyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik w TRW Pr Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 18:06 Nie warto,mówi Wam to pracownik z 10 letnim stażem,maja nas za gó..,pomiataja dlatego złoyłemwypowiedzenie, trzeba tylko się odważy, i znalazłem pracę za całe 600 zł do ręki więcej a ta cała linia etyczna to niech sobie amerykany wsadzą to w d....moja sąsiadka uczy angielskiego, prosiłem ją i zadzwoniła z mojego telefonu , ludzie to paranoja i kupa smichu ha,ha te Jankesy nie mają zdrowego rozsądku ani krzty,myślą ,że Polska to południowa Karolina tylko ta z XIX wieku.Pozdrawiam Was KOledzy i KOleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 193.138.241.* 31.07.08, 06:50 No i nie przejdziesz bo nasz ukochany rząd wprowadzi ustawę dzięki której agencje będą mogły zatrudniać nawet na 3 lata a nie na rok jak jest teraz,o 65h tygodniu pracy już nie wspomnę ;) Więc nie ma obawy kto wie czy to nie ostatnie przejścia do TRW,bo po prostu koncernowi nie będzie się opłacało brać pracowników skoro będzie miał bez problemów tanich niewolników :) Odpowiedz Link Zgłoś
freehappyboy Re: Czy warto podjac prace w TRW 31.07.08, 07:11 Nie martwil bym sie zbytnio, tylko poszukal innej pracy. Sam pracowalem w TRW przez workera. Czasami, gdy przypadkiem dowiadywalem sie jakis rzeczy to az sie scyzoryk w kieszeni otwieral. Pod koniec umowy nie przedluzylem jej, bo byl calkowity brak szans na rozwoj - mimo ze pracowalem w biurze. Znam sporo osob, ktorzy pozwalniali sie majac stale etaty w TRW, jednym uklada sie gorzej innym lepiej. Sztuka nie polega na tym, zeby robic i narzekac tylko zeby byc Panem swojego losu ;) Z punktu widzenia przelozonych sytacja wcale nie jest taka kolorowa. Nowi pracownicy czesto sa niewykfalifikowani, czasem nie chca sie uczyc. A kazdego trzeba przeszkolic itp. Po 50-tym pracowniku taki przelozony tez ma dosc. Na kazdym poziomie hierarchii zakladowej mozna miec przechlapane, jezeli czasem Twoj przelozony Ciebie nie opierniczy za blad to sam dostanie opieprza od swojego przelozonego...a ten od swojego i tak do samej gory. Jedyne, co mnie denerwowalo to wykorzystywanie znajomosci. Zawsze dziwilo mnie, jakim cudem jakas nowa osoba od razu dostaje angaz (bez okresu stazowego trwajacego 9 miesiecy)? Rozumiem, ze osoby takie sa wybitnie dobre w swojej profesji, ale w przypadku TRW mam mieszane uczucie, gdy taka osoba pyta sie jak zrobic najprostsze czynnosci..... Moze to nie pracownik szuka pracy, lecz praca pracownika(tego poleconego) ? pozdrawiam wszystkich zdenerwowanych sytuacja fhb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik TRW-u Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 195.205.202.* 31.07.08, 09:26 a staży pracownicy patrzą z boku na tych co mają przejśc z serwisu do trw bo czym więcej stałych pracowników tym mniej dodatków dla nich itp.(twierdzą że przeciesz w worku miałeś(aś) lepiej więc opłaci ci się przechodzic) wytłumaczy mi ktoś czemu taka zawiśc w starych pracownikach? Bo ja tego kompletnie nie rozumiem :((( z poważaniem pracownik TRW-u . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reso Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 195.205.202.* 03.09.08, 07:50 norma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien do wolnego szczęśliwego chłopca;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 17:24 freehappyboy napisał: jezeli czasem > Twoj przelozony Ciebie nie opierniczy za blad to sam dostanie opieprza od > swojego przelozonego...a ten od swojego i tak do samej gory. > Jedyne, co mnie denerwowalo to wykorzystywanie znajomosci. Rozumiem, ze osoby takie sa wybitnie dobre w swojej > profesji, ale w przypadku TRW mam mieszane uczucie, gdy taka osoba pyta sie jak > zrobic najprostsze czynnosci..... Bardzo trzeźwe podejście do sprawy !! Dokładnie tak jak zawsze myslałem:) Kiedy byłem wiodącym też dostawałem opieprz tylko teraz już prosto od lidera i czasem od kierownika, wiadomo każdy ma inne cele z których musi się wywiązywać, na każdym stopniu hierarchii, no chyba że jest się szefem głównym;) Oj z tymi znajomościami też jest różnie, jak widzę kto się dostaje to "biura" prosto z linii to mnie krew zalewa. Ja mam na to takie zdanie, wyobraźmy sobie że jest dział złożony z pięciu osób, to tak 2 osoby sa to zwykle naprawdę wymiatacze znający swoja dziedzine od podszewki(zazwyczaj z rekrutacji zewnętrznej) a pozostałe trzy osoby mają jako takie umiejętności(lub wcale) i tamte dwie osoby pracują na utrzymanie działu, a z czasem te słabe osoby się nauczą tego co trzeba (wszystkiego nawet małpa się nauczy, kwestia czasu) Odpowiedz Link Zgłoś
freehappyboy Re: do wolnego szczęśliwego chłopca;) 31.07.08, 20:47 Jeszcze tylko odnosnie osob zatrudnianych po znajomosci. Bardzo latwo ich rozpoznac, gdyz najczesciej cechuja sie "spychanstwem", czyli kazde zadanie tak przekreca, ze ktos inny z zespomu musi je robic. Jezeli z racji zajmowanego stanowiska maja jakies obowiazki, na kazdym kroku sie nie wyrabiaja (mimo robienia tego od kilku lat) i chca, aby te obowiazki przekazac komus innemu. Najbardziej smiac mi sie chcialo z teorii wyglaszanych przez takie osoby. 100% teorii i 0% praktyki. TRW to dobra szkola zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: do wolnego szczęśliwego chłopca;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 22:42 Zupełnie jak pewien technolog pamiętam ile razy mi się żalił że musi po 10-13 godzin na dobę pracować, od razu sobie pomyślałem że nie wyrarabia się koleś (no a z tą jego gadliwością to wcale się nie dziwię, więcej przegada, no żeby to jeszcze coś z sensem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien do worka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 17:11 Gość portalu: work napisał(a): > albo inaczej POPYCHADŁEM,POMIETŁEM!!!SMUTNE ale jakże PRAWDZIWE NIESTETY!!!I co > jest najwazniejsze dla ludzi z TRW zawsze ale to zawsze jestes tym gorszym bo > workerem!!!!Tak na nas wolaja łorki!!!! może tam gdzie trafiłeś tak cię traktowali, ale nie życzę sobie żebyś wszystkich ludzi z TRW traktował równą miarką że no wiesz jesteśmy nadludzie i etc... U mnie w brygadzie pracuje też paru worków i nigdy ale to przenigdy nie przyszło mi do głowy aby ich gorzej traktować, ale to już zależy od człowieka i jego podejścia do drugiego człowieka. Wiadomo "jak ktoś się już chamem urodził to takim pozostanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 17:19 Niektórzy ludzie maja bardzo bujna wyobrażnię, robią z igły widły wiem cos na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trw Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 17:59 sa pracownicy workera bardzo sprytni i lepiej sobie radza od pracownic z dlugim stazem, ale sa rowniez tacy...że pożal sie Boże.a nowe osoby ktore przychodza na szkółke pomyliły sie z powołaniem.i maja zero samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 21:56 w takim duzym zakladzie iest miejsce dla kazdego ktory chce pracowac ale chamy za pare zlotch pokazuja granice ludzkich mozliwosci dzieki temu ijak dobrze liza zyskuja trzysta zlotych w ciagu roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praca Cię szuka! D Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.poczesna.netcominternet.pl 12.08.08, 22:51 Praca Cię szuka! Daj się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praca Cię szuka! D Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.poczesna.netcominternet.pl 12.08.08, 22:53 WORK SERVICE S.A. Stanowisko: Pracownik Produkcji Praca Cię szuka! Daj się znaleźć. Oferta: Work Service S.A. jest liderem na polskim rynku w zakresie usług Human Resources. Dla naszego Klienta - międzynarodowej firmy z branży motoryzacyjnej - poszukujemy kandydatów na stanowisko Pracownik ProdukcjiZadania na stanowisku: Praca na linii montażowejWybranym kandydatom oferujemy: Pracę w renomowanej firmie Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego Pracę w miłej atmosferze Lokalizacja: Częstochowa Branża: Produkcja Termin ważności: 2008-09-08 Link do oferty: więcej (w nowym oknie) Źródło oferty: InfoPraca.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praca Cię szuka! D Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.poczesna.netcominternet.pl 12.08.08, 22:55 Pracodawca/Doradca HR : GI Worker Miejscowość : Częstochowa Stanowisko : Pracownik produkcji Miejsce pracy : Częstochowa Wymagamy : Agencja pracy tymczasowej (nr rej. 570/3), zatrudniajaca pracownikow dla miedzynarodowego koncernu trw - swiatowego lidera branzy komponentow samochodowych , poszukuje kandydatow na sztanowiska : pracownik produkcji Nasze oczekiwania: - mile widziana umiejetnosc szycia. Zakres obowiązków : - pracownik produkcji. W zamian oferujemy : - doskonale warunki pracy na terenie trw polska w czestochowie - atrakcyjne wynagrodzenie. Dodano do serwisu : 25-07-2008 Termin ważności : 1 miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on - atrakcyjne wynagrodzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 08:25 po ch.j oni coś takiego piszą wogóle!!!!!!!!!!!!!!!!! wiadomo, że zarabia się tam grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: *.poczesna.netcominternet.pl 13.08.08, 12:58 jakie groszę 900zł to mało jle byś chcial zarabia na produkcji 3000tyś złotych jak chcesz tyle zarabiac to jedz do Holandi.Pozdrawiam Artur z TRW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie artura Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: 195.205.202.* 13.08.08, 18:30 EEEEEE...................!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.08, 21:17 PRZECIEZ KAZDY MUSI NA WORERZE ZAROBIC NA MNIE PRZEZ 2LATA ZAROBILI OKOLO 25000TYS ZL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.08, 21:26 ALE KRZYWDA LUDZKA OSZUSTOM W INNNY SPOSOB ZASZKODZI LICZE NA SPRAWIEDLIWOSC BOSKA ARTURZE ...... I PIOTRZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 13:21 a Ty parówo za nic nierobienie też zasługujesz na tą swoją pensyjkę???. prawda jest taka, że większość kierowniczków, dyrektorków to ch.ja się zna na prawdziwej robocie i dać takiemu narzędzia to by było jak w tej reklamie z MOBILKING hahahahhahahahah <LOL>. ale prawda jest jedna, góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem zawsze!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXL Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: 195.205.202.* 15.08.08, 16:01 dobrze mają tylko ci co liżą du-e liderowi znam takich choc gó.. umią i tylko ściemniają to mają lepiej od tych którzy uczciwie pracują bo swoją gadaną omamiają liderów i zamydlają im oczy barachło nic nie umiejące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 17:40 atmosfere stwarzaja głownie liderzy jak jest to madra osoba to jest ok a jak gestapowiec to jest bardzo ciezko bo niektore liderki mysla ze sa nie zastapione i swoim zachowaniem same sie osmieszaja ajak juz sie na kogos uwezmie to przerabane ale mozna to zglosic dyrowi - mobing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A i P... Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: 195.205.202.* 15.08.08, 16:06 Dyrektorzy ul. Rolniczej wyglądają jak Flip i Flap hahahaha........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Cała prawda o TRW!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 21:09 img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf enjoy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolla z forda Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: 195.205.202.* 03.09.08, 21:43 grozisz mu, qrwa ? grozisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reso Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: 195.205.202.* 05.09.08, 08:24 do kogo to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola z forda Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: 195.205.202.* 07.09.08, 22:25 do jarzabka to bylo parowo.do jarzabka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 23:56 tak ciezko pracuja to kiedy sie te quu....wy pier....la? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 15:01 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > tak ciezko pracuja > to kiedy sie te quu....wy pier....la? jestes baardzo madry wiesz? wiec ci napisze robimy to na przerwach i doslownie w kazdej wolnej chwili pod maszynami tez,non stop o niczym innym nie myslimy tylko o tym. debilizm,kretynizm i glupota ktora nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bójcie się... Re: - atrakcyjne wynagrodzenie IP: 195.205.202.* 18.09.08, 10:35 Ale młyn dyrektorzy sie wściekają a najbardziej wieloryb bo się boją o swoje d...y jak coś będzie nie tak więc najlepiej gnębic przeciętnego szaraka ludzie stresują sie za te niby dobre pieniądze banda nie dyrekcja i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALY Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 11:25 NIE WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-24 Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 212.87.244.* 23.09.08, 13:20 jak już mówiłem wcześniej nie ma produkcjii nie ma dyrekcjii najlepiej zbuntować się w dniu auditu na rolniczej proponuje zacząć strajk 24.09 o 8:00 i tak stać do oporu przez wszystkie zmiany najlepiej zgłosić wszędzie awarie: magazyn mechanicy nawet ku..a mega servis ja napewno tak zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.08, 17:13 Słuchajcie wy wszyscy, którzy tak się użalacie nad swoim losem i warunkami pracy w TRW Przecież jest rada nadzorcza firmy w Stanach wystarczy napisać i przedstawić sytuację w odpowiednim świetle ( MOBING) a zobaczycie, co się będzie działo. Bo to mówienie i straszenie zwolnieniami to już staje się śmieszne. A tak poza tym to pan P. ma dużo więcej do stracenia niż sądzi Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akysz Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 08:55 a jak wyglada tam praca i płaca na stanowiskach inzynierskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tech... Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 195.205.202.* 02.10.08, 15:55 na dzień dobry 2500 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 18:33 tak i jeszcze dodaj koledze, że po trzech miesiącach wywalą go na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akysz Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 08:35 a dlaczego? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr brach Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:37 co ty mowisz facet prawie od 4 lat tam robie na producji 25oo na czysto to wyjda same dziobaki i podpie...cze ja mam 1600 z czyms liderzy 3500 plus premie oj duze kierownicy nie wiem dyrektor produkcji 35000 a naczelny pomyslcie sami ile ale lepiej miec tyle niz nie miec nic no nie nie jest lze tylko dlaczego praconicy zamiast sobiep omagac to uprzykrzaja sobie prace czasem mozna sobie posmiac albo pospiewac ale czasem jest tak ch...owo i do tego jest czasem tak duszno i goraco jak sa zmakniete te okna a wiatrakow nie ma jak schowali na audyt po co a co niemcy czy inii czycy nie widza za tam klimy nie ma co nie czuja czy nie widza ze ludzie po 8 godzinach maja dosc i ledwo zyja pozdro z obozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iufdbdbdfbdbbdfbse Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 16:05 co ty pieprzysz:o, pracujesz 4 lata i masz 1600zł to jakiś leber jesteś albo podpadłeś komuś (ale to tak masakrycznie), przy tym starzu powinieneś mieć min 1750zł. A zresztą jak mało zarabiasz to zawssze możesz przejści do czerwonych (tam kwalifikacji nie potrzeba i pien9iądze są większe lub do kontroli tam tez od paru lat przyjmuja samych cymbałów) Ja mam 1960 a pracuję pięć lat tyle że rok byłem wiodącym ale zrezygnowałem bo sie nie opłaca, teraz jestem tzw brązowym koszulkiem:D i się opie...m jak trzeba:) A co do atmosfery to wszystko zależy od ludzi jak pracujesz z samymi trepami to masz przegwizdane (bo byli szwce, holewkarze i krawcowe to same niedorozwoje tylko się skarżą jacy to chińczycy zmierźli a sami pomyslec logicznie nie potrafią tylko ślepo zapieprzają). Ja akurat mam szczęście z normalnymi pracować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr brach Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:13 sorry dwa lata w trw i dwa w workerze a leber to ty jestes nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jggfvdhgvsdgjsdfgv Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 07:10 gdzie ja napisałem że leber jesteś, snułem domysły dlatego że napisałeś że 4 lata w TRW pracujesz, nic o worku nie wspomniałeś. Jeśli cie uraziłem to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 16:09 5 lat w trw-1700brutto i nie podpadłam wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoniusz Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 17:09 Z jakiej to przyczyny zarabiasz i na jakim stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoniusz Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 17:10 ..tak mało - oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iufdbdbdfbdbbdfbse tragiczna pensja w tym miesiącu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 20:52 niestety muszę odszczekać to co napisałem tam wcześniej...pomimo tego że mam stawke 1960zł dostałem dzisiaj 180zł poniżej stawki, to jest jakaś paranoja... wszyscy z lini tak dostali tylko adekwatnie do stawki... czegos takiego to jeszcze nie było... ciekawe jak na rolniczej?? Kryzys szaleje... jeszcze jeden taki miesiąc a pożądnie za pracą trzeba będzie się rozejrzeć i nie czekać:/... masakra Przepraszam jeśli kogos uraziłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: tragiczna pensja w tym miesiącu IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 07:34 pensje poucinane-zarabiam mniej niz 4 lata temu przy mniejszej stawce.nie bylam na chorobowym i mialam 2 nadgodziny -to jakas paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 12:19 Wypłata kiepska oj kiepska....z nadgodzinami (dodatkowa nocka ) ledwo stawkę wyciągnąłem, niestety premia niziutka - 12% a do niedawna 19-20, czyli dobra stówka uciaka z wypłaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbarossa Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: 195.205.202.* 11.10.08, 17:46 Audyt wypadł pomyslnie,więc dyrektor wam podziękował za starania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 20:31 moja premia 10,03 zawsze bylo 15 od 3 miesiecy mam tak niska.co sie dzieje????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fweg Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:48 dzieje się to że zakład przyjmuje caoraz więcej pracowników, dwa trwają budowy i wykończenia nowych hal na rolniczej i legionów, trzy kryzys światowej gospodarki (TRW jest notowane na giełdzie NY i spadek sprzedaży samochodów a więc brak odbiorców). Ogólnie patrząc na to nie dzieje się wesoło;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik nantechu Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 11:40 niestety ale juz od sierpnia 2008 roku duza czesc pracownikow jest zmuszona do prymusowego urlopu ( bezpłatnego ) wiem bo sam siedze juz 4 miesiace bez pracy , ja jestem studentem wiec mi nie zalezy ale tym co maja rodziny etc czy sa juz po okresie nauki to współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Drogie Panie uważajcie!!! IP: 89.108.253.* 15.10.08, 11:45 Drogie Panie!!! Chcę was ostrzec przed jednym pracownikiem TRW, konkretnie mechanikiem Wiesiem!!! Jest to wielki bajerant i lekkoduch. Nie reagujcie na jego zaloty i bajery. Bo jemu chodzi tylko o seks,dacie mu palec a on was tak zbajeruje że i tak znajdziecie się w łóżku.Miłe Panie nie wierzcie że jesteście jedyne,bo na każdej lini ma bądź miał kochankę. to tak dla waszego dobra!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyuiop Re: Drogie Panie uważajcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 11:58 chodzi o tego wieśka F. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik nantechu Re: Drogie Panie uważajcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 11:38 tez slyszalem o tym sławnym Wiesiu hehe w sumie nudno jest w TRW to chociaz chlop sie czyms zajmuje , osobiscie mnie to nie przeszkadza bo jesli dana kobieta jest tak pusta i naiwna to napewno mi jej nie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:02 Troszke wróciło ale cóż z tego jak już są odsyłani do domu bo nie ma pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy warto podjac prace w TRW IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 14:32 NA CHLEB W TEJ FIRMIE ZAROBICIE a na reszte w polu albo pod JASNA GORA Odpowiedz Link Zgłoś