missiaczek 25.02.08, 22:35 witam...jak chcialam zeby huta mnie rozliczyla i dostalam pit40(nic nie odpisywalam)to mam go wyslac do urzedu czy juz jest dla mnie a huta to zalatwila?jak to jest bo odebralam pit40 ze juz rozliczone i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
missiaczek Re: pity z huty...... 25.02.08, 22:52 czy ten pit 40(widze ze jest rozliczony ze na zero)mam wyslac do urzedu?czy juz nie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: pity z huty...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 07:14 Oczywiście,ze juz nie!PIT-40 to Twoje rozliczenie z fiskusem.Gdybys dostała PIT-11 miałabys obowiązek sie rozliczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc rozliczenie lisowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 07:40 A moze czas rozliczyc Lisowskiego z zeszłorocznych obietnic ze od wrzesnia zaczna rozmowy o podwyzkach?wrzesien był poł roku temu panie Lisowski.Po co było wygryzanie Wojcika ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiuhuyt Re: rozliczenie lisowskiego IP: *.spidernet.pl 05.03.08, 11:02 czy wiecie cos na temat bonow na swieta ,beda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutnik Re: rozliczenie lisowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 15:43 Może jeszcze kartofle i wyngiel na zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutnik Re: rozliczenie lisowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 15:42 Lisowski ma nowy stołek, dostaje większą wypłatę i tyle. Przecież tylko o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś