magnolia77 28.02.08, 13:36 czekamy na Wasze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.hcz.com.pl 28.02.08, 15:50 Józefina , która sprzedaje pietruszkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 00:21 pani gienia z fryciarni na piłusudskiego A tak na poważnie to jest taka w sumie nie tyle ekspedientka co kunsultantka w mbanku w tesco, zawsze jak tamtędy ide to poprostu nie moge się nadziwić patrząc na nią:) Odpowiedz Link Zgłoś
mila993 Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? 29.02.08, 12:59 personel oddziału PKO BP w blaszaku na Tysiącleciu- a szczególnie Pani z rudymi włosami. Zawsze bardzo sympatyczna, uśmiechnięta i kompetentna. Widzę, że klienci Ją uwielbiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 29.02.08, 20:46 Dziewczyny z monopolki na Cmentarnej. wow. Fajne, mile i usmiechniete. I z wygladu niczemu sobie oprocz jednej takiej starszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.centertel.pl 29.02.08, 21:03 Sklep z meska odzieza na tyłach Seki - sympatyczna bardzo mila obsluga a co najwazniejsze zna sie na rzeczy wiec wspaniale potrafi doradzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten znów bzdurny temacik -jak ten magnolii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 21:04 nie macie już głupszych tematów ? a może zrób konkurs na najsympatyczniejszą sprzątaczkę np.w blokowiskach czy może salową w szpitalu ? puknąć się czasem w czółko -magnolia trzeba !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: znów bzdurny temacik -jak ten magnolii IP: 80.54.170.* 01.03.08, 11:55 w takich czasach gdzie klient często jest gburem-tak jak przedmówca, warto wiedzieć gdzie można miło być obsłużonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mila 993 Re: Przyjemna w obsłudze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 13:48 Pani z włosami rudymi ,chyba niskiegi wzrostu Z PKO w blaszaku na 1000-leciu ,szybka w obsłudze i ładnym uśmiechu pomome,że jest już chyba po 30.Szybkiegi awansu dla tej pani życzę,ona już kilka lat siedzi przy bezpośredniej obsłudze klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Przyjemna w obsłudze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 15:16 Jeżeli już mówimy o obsłudze i banku PKO w blaszaku, to mogę powiedzieć, że pani dyrektor tego banku -Teresa Hiter ,jest chyba najmilszą i najbardziej sympatyczną kobietą-dyrektorem , jaką w moim niekrótkim już życiu ,udało mi się poznać .Jest to osoba tak uczynna i konkretna w swoim zawodzie, że można o niej powiedzieć, iż praca w banku, to jej powołanie. Ta kobieta potrafi znależć rozwiązanie w każdej trudnej dla klienta sprawie, bez uszczerbku dla firmy, którą reprezentuje. Nigdy nie odmówiła pomocy i zawsze dotrzymuje słowa. Dba o klientów i swoich pracowników również . Oby jak najdłużej nie musiała odchodzić na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l- Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.08, 16:41 A ja stawiam na Justynę z BOŚa na wolności :) Milutka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 17:10 W BOS iu wszystkie sa milutkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l- Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.08, 18:13 Nie twierdzę, że nie są... ale najfajniejsza jednak Justynka ;P Szkoda tylko, że mężatka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_Mnik Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 20:49 wiecie, KTO to jest ekspedientka? to zacznijcie od tego, a nie same na siebie wpisywać się... torby jedne..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytka Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 80.48.49.* 02.03.08, 20:54 hehe właśnie pani ekspedientka z banku. Ale lachony powymyślały. Towarzystwo wzajemnej adoracji qrde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 22:54 Oczywiście w banku też się obsługuje klientów.Oczywiście tam ludzie- klienci nie zachowują się tak złośliwie i nie wymyślają jak w wielu innych małych sklepikach gdzie ekspedientka musi mieć anielską cierpliwośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupik Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.profiline.pl 03.03.08, 13:52 dziewczyny ze sklepu odziezowego na Daszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 83.2.142.* 03.03.08, 18:46 Pani z "piekarni" MUSIORSKIEGO - punkt na północy przy Starzyńskiego...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekaes Re: Cobra z alei miłości IP: *.sfc.pl 03.03.08, 20:08 jest najlepsza w swoim fachu i zawsze pomocna w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też klient Re: do klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:10 Ciekawe i poważne wypowiedzi zawsze są mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 00:43 mloda pani na zawodziu w budce musiorskiego bardzo mila doradzi i jest niczego sobie wiecej takich panie musiorski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 03.03.08, 21:38 pani Kobra przy BP tylko ma trochę cipkę roz..ą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do edka Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:45 Młotki gumowe sprzedają na rynku na zawodziu-jutro wtorek kup sobie taki młotek i wybij głupoty z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 04.03.08, 16:48 Dziewczyny na cmentarnej - calodobowy sklep. Jak ide do pracy i z pracy zawsze tam zagladam, bo mam po drodze. Ja mysle ze Agata i ta nowa co od niedawna jest to one sa calkiem mile i sympatyczne!!! No i pani w Orange na miescie tez niczemu sobie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i-izabellg Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:07 panie z piekarni "Jedryka" na Piastowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 07.03.08, 14:05 Ja podzielam poprzedniam wypowiedz. rzeczywiscie dziewczyny z cmentarnej sklep calodobowy. Mimo trudych i wrednych klientow zawsze mile i usmiechniete. Oby tak dalej i wszedzie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:12 proponuję panią Beatkę ze sklepu spożywczego u Wojtasa na Głównej, jest nie tylko piękna, ale i miła, zawsze uśmiechnięta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.hcz.com.pl 10.03.08, 12:21 ty to jakiś ciemny kretyn jesteś , popierasz własne wypowiedzi tylko nick zmieniasz IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 12:47 najfajniejsze z piastowskiej?jescze na rocha u jedryki sa spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziwiacz Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 19:03 a ja pania Basie z miesnego na Wolnosci proponuje,zawsze mila i usmiechnieta,dla niej nikt nie jest bezosobowy,obcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 20:26 Jest taka Pani w skeppiku w szpitalu na parkitce, zawsze uśmiechnięta i szalenie mila dla klienta. Niestety nie bywa tam zbyt często Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 20:32 mam na myśli oczywiście kiosko-ksiegarnię. A Pani to taka blondyneczka krótko obcieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.tktelekom.pl 07.03.08, 21:08 Panie w Zygzaku na Wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieotruś Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 08.03.08, 20:55 Ja myśle,że Pani9e z cmentarnej sa najsympatyczniejsze, może dlatego, że tam często bywam. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka mila Spoplem na Wolnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 15:36 przesympatyczna obsługa Pani Kierownik ze Spolem Jednosc , taka z dawnych czasów .. plus całego personelu.. Szkoda tylko ze musza tak harowac , mam nadzieje ze za pieniadze , których sa godne. Tamtejszy sklep zyskuje przy badziewiu jedzeniowym z Lidla Odpowiedz Link Zgłoś
mundek37 Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? 10.03.08, 11:33 PANI KASIA ZE SKLEPU SPOZYWCZEGO HAS PRZY ULICY WRECZYCKIEJ.ZAWSZE MILA ,POMOCNA A DO TEGO PIEKNY USMIECH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czę100chowianka Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 17:29 Mile ekspedientki są w Salonie z koszulami męskimi " Justa", przy ul.B.Joselewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 62.255.241.* 10.03.08, 19:00 Nikt inny, jak pani Ula ze sklepu na ul Sikorskiego k. myjni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 23:59 Pani Iwona z ciucholandu na placu Daszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? 14.03.08, 10:54 Zdecydowanie i zasłuzenie...JUSTYNA z zielonego groszka przy Dekabrystów....miła,sympatyczna i zawsze uśmiechnieta:):)pozdrawiam ja tą drogą:).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przystojniak Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 14.03.08, 20:03 Oczywiscie ze dziewczyny z Cmentarnej sklepik calodobowy. Aj te mlode dziewczeta!!! Zawsze mile i usmiechniete! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z klientow Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 19.03.08, 21:20 Cmentarna 24 h dziewczyny sa boskie (te w mlode)mile i wogole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:56 ale temacik wazeliniarski aż się rzygać chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 00:18 Fajnie zakamuflowana reklama sklepu na Cmentarnej. Szkoda, że pan właściciel nie wie, że jego IP jest widoczne. Wpisał się już chyba z osiem razy ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? 20.03.08, 09:05 i dlaczego tak zachwala swoje pracownice?? czyżby biznes słabo się kręcił, że szuka darmowej reklamy na forum?? ja osobiście nie polecam tego sklepu... obsługa, wygląd i klimat pozostawiają trochę do życzenia... ale co tam... zaglądam tam sporadycznie i tylko jak mi czegoś braknie a pilnie potrzebuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALOWIEC Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 15:29 ZGŁASZAM NAJGŁUPSZA OBSŁUGE W ELEII raczej kierownictwo:)PŁATNYCH PARKINGÓW SIE IM ZACHCIAŁO:)ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 11.04.08, 19:52 :) Odpowiedz Link Zgłoś
efkag Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? 12.04.08, 01:17 najsympatyczniejsze ekspedientki są w sklepie Joasia przy ul. Norwida oraz pani Grażyna ze sklepu przy rogu ul. Warszawskiej i Dickensa. na wyróznienie imho zasługuje także cała obsługa stacji Orlen przy ul. Warszawskiej i Pan Marek ze sklepu z częsciami do Fiata z ul. Osterwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 23:03 dla mnie najpiękniejsza i najmilsza jest pani Jagoda z Elei,to piekna i mądra babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia moja propose to .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 11:30 twoja stara !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 18.04.08, 18:56 super temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojeju Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: 212.87.241.* 24.04.08, 13:02 ale temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWYKLY Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 08:50 W DNIACH OD 14 DO 25 MAJA ODBYWA SIE W CANNES FESTIWAL FILMOWY.BARDZ CZESTO KAMERY POKAZUJA NASZA RODACZKE EWE MINGE ZE SWOJA NAJNOWSZA KOLEKCJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogodyl Re: najsympatyczniejsza ekspedientka w Cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 10:33 Taka chuda brzydka z Mediamarktu Odpowiedz Link Zgłoś