Gość: Dorota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 22:40 Rozpoczynam naukę w VI LO im.J.Dąbrowskiego...co o nim myslicie??? poradzę sobie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxoon Re: nowa szkoła!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 08:38 nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: nowa szkoła!!! 30.08.03, 09:00 A jak sobie nawet poradzisz, to ja Cię uwalę na maturze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: nowa szkoła!!! 30.08.03, 09:25 biedna Dorota... dajcie Jej szanse! :) Odpowiedz Link Zgłoś
olia007 Re: nowa szkoła!!! 30.08.03, 10:29 Gość portalu: Dorota napisała > Rozpoczynam naukę w VI LO im.J.Dąbrowskiego...co o nim myslicie??? > poradzę sobie??? Spoko! Ja będę teraz w 4 klasie tej szkoły. Jest ona naprawdę super! Gratuluję wspaniałego wyboru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: nowa szkoła!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 11:51 ..i co tu myśleć....robicie sobie totalne jaja ze mnie....a ja się tylko pytam:) dzieki Ola za sparcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
olia007 Re: nowa szkoła!!! 30.08.03, 11:55 spoko jeśli byś chciała pogadać o szkole to daj znać. Możemy wejść na jakiegoś czata, a wtedy dobra Ola :) udzieli ci odpowiedzi na wszystkie nurtujące cię pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: nowa szkoła!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 11:54 ..wsparcie miało być.....juz o mnie źle myslicie prawda?...myli słowa jak kazda blondyna:)....a mmały kim Ty jesteś profesorem???:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: nowa szkoła!!! 30.08.03, 20:21 Przepraszam, że się nabijamy. Tak naprawdę życzymy Ci wszyscy bardzo dobrze. Powodzenia. Ze mną w tej szkole kontaktu mieć nie bedziesz, ale może się trafić, że będę sprawdzał Twoją maturę z angielskiego za 3 lata. Mam nadzieję, że szkoła Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: nowa szkoła!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 20:31 dzieki dzieki dzieki....jesteście kochani:) ..a na razie niech zyją jeszcze WAKACJe:)....idę do pabu:) przecież pierwszy doooopieeeerooooo w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
olia007 Re: nowa szkoła!!! 31.08.03, 15:16 Dąbrowski Panuje!!!!!!! Życzę powodzenia Dorotko! Odpowiedz Link Zgłoś