catlady 07.04.08, 10:56 Czy ktoś może mógłby polecić jakiś dobrze prowadzony aerobik? najlepiej w okolicach Rakowa lub Błeszna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGA Re: Aerobik w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 10:55 MNIE TEŻ COS TAKIEGO INTERESUJE,ALE OBAWIAM SIĘ ,ŻE NIC W TYCH OKOLICACH SIE NIE ZNAJDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aerobik w częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 17:35 Polecałabym aerobik w klubie na ulicy Al.Niepodległości 20/22(basen KB). Bardzo fajna i kompetentna instruktorka. Polecam! Aha i adres strony klubu www.aerobicclub.cba.pl Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy Re: Aerobik w częstochowie IP: *.gprs.plus.pl 22.04.08, 21:22 ucieczka przed skinami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnie.p Re: Aerobik w częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 23:12 KB i aqua aerobik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Aerobik w częstochowie IP: *.profiline.pl 23.04.08, 07:57 tylko tam? jest ok, ale kiepskie terminy..kurde....szansa na biznez..pani wuefistki śpią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Aerobik w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:30 A ja polecam nowy super Fitness Club Planet na Sikorskiego, zajęcia są prowadzone przez najlepszych instruktorów. www.planetfitness.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Aerobik w częstochowie IP: *.gre.pl 24.04.08, 21:14 Ja uczęszczam na Aqua Aerobic w Liceum Sienkiewicza i jestem bardzo zadowolona. Do wyboru trzy dni w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Aerobik w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 11:12 JA ZDECYDOWAŁAM SIE NA KLUB "ADA" NA WILSONA-ZOBACZYMY JAK BĘDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Aerobik w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:20 szkola podstawowa nr 53 na Orkana super Odpowiedz Link Zgłoś