Dodaj do ulubionych

Siatkówka. SPS w drugiej lidze

IP: *.bis.top.pl 10.04.08, 08:55
Władze Politechniki i pan Majkusiak niszczą kulturę i sport w naszym
mieście. Najpierw Rumcajs, Collegium Cantorum, Teatr Tańca - teraz
siatkówka pań. Może czas pomyśleć o zmianach we władzach!?
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 09:35
      Jak kolega jest taki fachowiec i stwierdza że Majki jest be, to zapraszam na
      pogawędkę nt. SPS.
      • Gość: kibic Re: Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: 212.14.38.* 10.04.08, 10:03
        A może by tak podnieś kulturę osobista. Często zachowania wyzywające
        i zbytnia pewność siebie doprowadzaja własnie do takich zakończeń.
        Pozdrawiam niezbyt kulturalnych kibiców z Częstochowy.
        • Gość: Chubert Re: Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 10:20
          Wszyscy mądrzy "myśliciele" i Ci którzy wiedzą najlepiej i znają się
          na wszystkim niech przyjdą... coś zaczną robić... A wymądrzanie się
          i krytyka.... wybaczcie... mentalność Polaków...
          • Gość: xxx ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:45
            Brawo dla Pana Majkusiak za spuszczenie druzyny do drugiej ligi. Nie ma to jak
            grac w lidze czterema srodkowymi trzema libero i jedna przecietna rozgrywajcac...
    • Gość: marcin W. Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 14:30
      Pomimo wszytkich bledow popelnionych w sezonie dziewczyny powinny sie utrzymac. Spadly. To duza strata dla siatkowki w czestochowie - mam nadzieje, ze SPS dostanie sie w przyszlym sezonie ponownie do pierwszej ligi.

Inna sprawa jest to, ze zespol w tym sezonie mail aspiracje na awans a co najmniej na miejsce w gorze tabeli. Pieniadze jak nigdy w tym sezonie sie znalazly dzieki chojnosci sponsorow. "Klasowy" trener rowniez - chociaz nie potrafil wycisnac z dziewczyn wszystkiego.

Dziwne jest ot ze bylyego trenera Solskiego dziewczyny nielubily bardzo - potrafil on swoim zachowaniem i podejsciem do nich zrazic je do siebie nie wspominajac o niszczacych treningach. Natomiast KArdas byl bardzo lubiany, dziewczyny go cenily jednak zarzucano mu ze nie potrafi odpowiednio urobic je na treningach aby w meczu wszystko wygladalo tak jak powinno. Trenera bronia tylko wyniki. Mam nadzieje ze nowy trener bedzie kims o kim mozna powiedziecz, ze wpasuje sie pomiedzy te skrajnosci.

Jestem tylko ciekaw czy ktorakolwiek z dziewczyn zostanie w SPSie wszystkim koncza sie chyba kontrakty a wszyscy wiemy ze nikt w nizszej lidze grac nie zamierza. Eda "blzskawica" mam nadzieje zagra w LSK ma na to predyspozycje, Dorotka MAlinowska czy Ola Krol tez bez klubu nie zostanie. Reszta dziewczyn tez znajdzie sobie zajecie.

W przyszlym sezonie SPS ponowie kusic bedzie mlode zawodniczki studiami oraz mieszkaniem w poblizu klubu - oby to wystarczylo do awansu czego Majkusiakowi i calej przyszlej druzynie zycze.
    • Gość: xxx2 Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 14:31
      aby cos zmienić to trzeba zmienić prezesa ,menagera i trenera w
      jednej osobie bo to smiech ze dziewczyny zarabiają kwoty które są
      zapomogami a klub ma taki duzy budżet, ale jak najważniejszy jest
      wystrój gabinetu gdzie oczy wychodza na wierzch to wiadomo na co
      idzie , skład buduje sie z głową ale nie w chmurach ale taką co
      myśli szkoda dziewczyn i tyle czas na zmiany ale te u góry
      • Gość: kibic Re: Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.04.08, 14:54
        przyjdż,do klubu i zrób cokolwiek nim zaczniesz wybrzydzać, miejsce jest dla
        każdego,masz pomysł chętnie skorzystamy,
        • Gość: marcin W. Re: Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 17:57
          Typowo polskie zachowania, narzekania i pretensje. A w weekend gdy dziewczyny walczyly na sali Politechnik o utrzymanie to zbyt wielu osob nie bylo. Tak jak jeszcze w sobote kibicow bylo tylu ilu na normalnym meczu (zawodnicy AZS wraz z rodzinami zawyzali nieznacznie srednia) tak w niedziele osob dopingujacych byla garstka - wiadomo godzina jest najlepsza wymowka. Latwo jest krytykowac, ale jak napisali wczesniej urzytkownicy forum samemu ciezko jest cos zrobic, jesli macie jakis pomysl na druzyne to zgloscie sie do klubu.

CO do zarzutow odnosnie majkusiaka - on ten klub stworzyl, zyje nim, mnie tez sie nie podoba to ze "Majki" ma odpicowany gabinet, rozumialem to jeszcze gdu podlegal mu Rumcajs, teatr tanca czy colegium ale teraz to doprowadzil on do tego ze te male instytucje politechniki przepadly i to On przylozyl do tego reke.

Rozpocznijmy tym watkiem dyskusje na temat SPS i jego prezyszlosci

W przyszlym sezonie SPS ponowie kusic bedzie mlode zawodniczki studiami oraz mieszkaniem w poblizu klubu - oby to wystarczylo do awansu czego Majkusiakowi i calej przyszlej druzynie zycze.
      • Gość: :) Re: Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 19:57
        Wiesz co gosciu... jestes taki madry?? To przyjdz... powiedz w oczy co Ci sie
        nie podoba, co bys zmienil a nie... pod przykrywka bedziesz najezdzal.... No
        chyab, ze sie wstydzisz albo umiesz tylko krecic nosem....
    • Gość: pajchivo FanaticSP Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.alfanet24.pl 10.04.08, 17:39
      Przestancie juz pie..c i obwiniac wszystkich stało sie i juz,
      potrzeba trenera z jajami ktory to wszystko pociagnie i szybko mam
      nadzieje powrocimy do 1 ligi a do pedala co krytykuje
      niekulturalnych kibicow z czewy wez sie jebni w leb baranie dla
      przeciwnych druzyn zawsze tacy bedziemy bo liczy sie tylko jeden
      SPS!!!! h.. z wynikami i tak bedziemy z Wami!!!!
    • Gość: pajchivo Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.alfanet24.pl 10.04.08, 19:11
      dokladnie kazdy tylko krytykuje!! a na mecze nie chodzi jesli chodzi
      o sobote to bylo kapitalnie z nasz4ej strony w mlynie ok 60 osob
      gorzej niedziela ale wiadomo... fajnie byloby gdyby te stare grzyby
      tez sie podnisly do dopingu gdyby cala chala spiewala z nami na
      pewno bylo by super my robimy co mozemy i tak wydaje mi sie ze jak
      na siatkowke kobiet mamyt dobra ekipe co do pana Majkusiaka nie bede
      sie wypowiadal bo mieszanie sie do tego nie nalezy do mnie wydaje mi
      sie jedynie ze kardas byl zbyt miekki i to jest przyczyna spadku!
      teraz trzeba jednak brac sie do roboty i walczyc!
      • Gość: marcin W. Re: Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:50
        up

moze ktos jeszcze ma jakas opinie na temat SPS
    • Gość: HGD Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 18:29
      JEST TYLKO JEDEN Z CZĘSTOCHOWY TRENER DRUGOLIGOWY- PAWEŁ BIELAK
      • Gość: kibol Re: Siatkówka. SPS w drugiej lidze IP: 212.87.241.* 15.04.08, 18:54
        przystojny, skrupulatny, obowiązkowy Paweł Bielak - TRENER
        DRÓGOLIGOWY !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka