cecylia1108 29.04.08, 11:57 Gdzie tanio w Częstochwoie mozna wymienić tłumik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowekredki1234 Re: Wymiana tłumika 29.04.08, 12:41 ja wymieniałem kiedyś przy tartakowej. Jadąc Kiedrzyńską w dół od przejazdu kolejowego skręcasz w lewo w tartakową, i niedługo później w prawo i jest takie wielkie podwórko, to musisz poszukać bo gdzieś tam na końcu to jest. Faceta znalazłem przez panorame firm albo książkę telefoniczną. zainkasował 30 zł, a namęczył się jak nie wiem, bo miałem taką rdzę, że musiał ciąć palnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
qmar Re: Wymiana tłumika 29.04.08, 17:31 Dokładnie. Facet naprawdę się stara. I bierze za to nieduże pieniądze. Warunki może odstraszą estetów... ale facet robi to co ma zrobić. I robi to dobrze. Trafiłem tam po wizycie w jakimś estetycznym serwisie... gdzie gienek-mechanik kazał mi zostawić samochód i czekać dwa dni. Byłem kilka razy - różnymi samochodami... i zawsze pomógł. Czasem musiałem tylko godzinę poczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś