Dodaj do ulubionych

meble łazienkowe?

03.07.08, 10:49
Witam,
Czy w Cz jest jakiś dobry sklep z meblami łazienkowymi? jezdze,
szukam ale nic nie ma. zanim zamowie u stolarza liczyłam ze cos
znajde w sklepie;) a moze zna ktoś namiary na dobrego stolarza typu:
dobrze i w miare niedrogo?:)
pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życze udanego dnia!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: meble łazienkowe? IP: *.prenet.pl 03.07.08, 14:25
      nie wiem ile chcesz przeznaczyć na te mebelki ale możesz zajrzeć do sklepu z
      wyposażeniem łazienek (od wanny po kafelki) na ul. Wolnoóści po lewej stronie
      jadąc w od dworca pks do ronda mickiewicza.
      Można tak zamówić mebelki łazienkowe na wymiar - co jest bardzo ważne przy
      małych łazienkach w blokach.
      • Gość: membrana12 Re: meble łazienkowe? IP: 80.51.57.* 04.07.08, 01:21
        bardzo dziekuje za odpowiedz! zajrze tam jutro. pozdraiwam!
        • Gość: madejdobisz Re: meble łazienkowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 11:14
          mam fajnego i niedrogiego stolarza...
          napisz do mnie na maila gazetowego: madejdobosz@gazeta.pl to podam namiary
    • anna3252 Re: meble łazienkowe? 06.06.17, 09:36
      Polecam zamówienie mebli u producenta np. ta szafka wydaje mi się ciekawa i w świetnej cenie:
      allegro.pl/szafka-i-umywalka-60-stojaca-4-nogi-bialy-lakier-i6840231678.html
    • mantis23 Re: meble łazienkowe? 28.09.17, 09:51
      Ja od siebie mogę polecić sklep furnimeble.pl, ładne meble mają, już zmontowane i sklep przejrzysty w miarę... Ja teraz takie rzeczy tylko w internecie zamawiam, zresztą zawsze jest co najmniej dwa tygodnie na zwrot a w sklepach na miejscu robili problemy szczególnie jak kupowałem meble w paczkach i już złożyłem i okazywało się, że wygląda fatalnie, dlatego w miarę możliwości wolę już zmontowane kupować bo przynajmniej od razu widzę jak to wygląda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka