realny.esteta 10.07.08, 20:29 oł je, oł je... Kicz tańczy i śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deratyzator Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:01 Olku K. a ty znowu bredzisz swoje o jakichś roboczych wersjach tego kiczu i donosicielach w Opolu. jesteś facetem bez klasy i najwyraźniej bez wiedzy. oszustwo jest oszustwem i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielnica Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:14 Kombatanctwo w modzie - jak się nie ma nic ciekawego do pokazania w muzyce, to zawsze można grać pokrzywdzoną sierotkę. Nie ważne, że sierotka ma ewidentne grzeszki na sumieniu. Ważne, ze można zwalić na Radka - złego wilka ... Wilki jak wiadomo z upodobaniem połykają schaby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangurek Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:35 Ale jak sie panu Klepaczowi rozwija słownictwo spiskowe...najpierw donosiciele... teraz konfidenci...no no no... pięknie :P ... a ktoś tu coś mówił o równowadze emocjonalno - psychicznej... :P Nie wystąpiliśmy w Opolu - Opole jest bleeee i ta "czysta opowieść o pięknych klarownych rzeczach"... no nijak do tego festiwalu nie pasuje , gdybyśmy wystąpili dorobilibyśmy równie fascynującą historyjkę, zapewne o tym jak to "czysta opowieść o pięknych klarownych rzeczach" dzięki temu mogła trafić do większego grona zainteresowanych "czystymi opowieściami o pięknych klarownych rzeczach" :P Jak to mówią: punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabincia89 Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" 10.07.08, 21:40 Pan Olek Klepacz..chyba idzie śladem innego słynnego pana Piotra Rubika i oczernianie innych uważa za odpowiednie aby usprawiedliwić swoje oszustwo. Oszukiwał bo nie dostosował sie do wymagań konkursu i poprostu został wywalony, a teraz robi z siebie biedna ofiare a z szanowanego artysty Konfedenta. Czekam tylko na coś w stylu ... Tył czarnych krzeseł rzad...bo fryz to panie Olku masz pan podobny do Piotrka Rubika. Zenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegan Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:54 A więc teraz Opole to "worek", który nie zasługiwał na wiekopomne dzieło Artysty Klepacza? A jednak Artysta Klepacz do tego worka jeszcze miesiąc temu bardzo chciał zostać wrzucony ... Smutne, że w naszym pięknym kraju kombinatorstwo staje się cnotą, na cześć której chyba niedługo stawiać się będzie pomniki... Na szczęście prawdziwa Sztuka broni się sama - nie na TopTrendy, nie na odpustowych przytupajach, a w wybranych teatrach i jednej małej, cudownej piwnicy, co Alchemią się zowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:31 a w tejże Alchemii królowa jest tylko jedna...na przekór całej szmirowatej propagandzie...więc gadaj zdrów panie Klepacz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek "Nie spotkasz mnie na ulicy(...)" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 00:18 Jak to nie, przeca widziałem swego czasu jak na ryneczku przy Wałach Dwernickiego pan Klepacz odziany w "stylowy" czarny skórzany płaszcz, z nonszalancją godną największych gwiazd "holiłódu" rozdawał autografy fanom-melomanom kupującym w międzyczasie pietruchę, koper lub fioletowe stringi od starych wiejskich babć. W sumie co się dziwić... jakie miasto tacy artyści. Latooo aaaa aaaa aaaaaaaaa latooooo wszęęęęędzieeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 11:23 a ja zagłosuję na ławeczkę, po pierwsze dlatego że jest fajna, a po drugie dlatego że Olek jako jeden z nielicznych częstochowian wraca do naszego miasta , pokazuje się na koncertach ( np dni częstochowy itp)i zawsze głośno mówi o naszym mieście. Kiedyś byłam na festynie wakacyjnym nad morzem lub na mazurach - już nie pamiętam gdzie to było - i Olek jedną z piosenek zadedykował częstochowianom, pozdrawiając ich z estrady. Tłumek naszych sie znalazł wśród widowni coś tam odkrzyknęli i było bardzo sympatycznie. Nie przypominam sobie takiego zachowania np. u Muńka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 21:30 bo muniek ma gdzieś Częstochowę. On teraz jest warszawiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donek Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: 80.50.253.* 11.07.08, 14:32 tak chodzi o to żeby spotykać odpowiednich ludzi, dobrze,że klepacz spotkał jacka pałuchę bo teraz i nigdy by nie zaistniał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam uroczyście: Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.08, 01:23 O co Wy, miłe Panie i Panowie tu dyskutujecie ? O czym tu mówić ? Brak tematu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielnica Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 09:27 O samym braku talentu rzeczywiście nie warto, ale tu jest jeszcze bark paru innych rzeczy - np. zasad i kultury ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrrrr Pan Klepacz sie wyprowadzil IP: *.prenet.pl 12.07.08, 11:02 z Wyczerp bo tu bylo "mnóstwo zaścianka, kołtuństwa" . Wielkiemu Panu przeszkadzalo wszystko , glownie zapachy z wentylacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: 212.87.244.* 12.07.08, 11:52 FNS to zwykły kicz i granie do kolteta, a Pan Klepacz niech przestanie się lansować na częstochowskiego barda bo nie ma nic do zaoferowania - lepiej wychodzi mu przesiadywanie w knajpach w III aleji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marttiniCz-wa Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: 89.174.23.* 13.07.08, 21:24 Ten czlowiek to zwykly cham i burak w jednej (w dodatku sporej) osobie.....mysli ze jest guru. Ani za grosz samokrytyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.rev.masterkom.pl 20.08.08, 10:22 albo jak na jakimś tam koncercie na bieganie wyskoczył w pomarańczowym unifrmie. Żenada ..... częstochowski Demis Russos (nie pamiętam jak to się pisało) się znalazł :) Schaby to po prostu kicz i nic więcej .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Dick Swaroski Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.tktelekom.pl 16.07.08, 17:30 ...Olek Klepacz i nowa płyta 24h... ...Zastanawia mnie,czy drodzy forumowicze mnie nie pogryzą jeżeli wypowiem kilka opini znacznie odbiegających od opini przedstawionych na tym forum. ...Jakkolwiek liczę na wyrozumiałość i z góry dziękuję za poszanowanie dla wolności słowa. Nie wiem dlaczego ale czuję niesamowitą zawziętość,złość jak i bardzo dziwną atmosferę na tym forum, wypowiedzi tutaj umieszczone często wyglądają jak agresywne i sfrustrowane śmiechy hien, więc zastanawia mnie teoria...:czy przypadkiem to co tutaj czytam, nie jest dziwnym symptomem przegranej walki? Dla sprostowania, walka na Waszych poziomach trwa wiecznie, więc spokojnie zanim się pozabijacie jak przysłowiowy polak z polakiem podczas libacji. Powiem Wam szczerze, że czytałem już kilka odgłosów z powodu pojawienia się FNS-u. Nie będę ukrywał ale jestem przemile zaskoczony, że w końcu dotarli na scenę, ... że w takich okolicznościach to już Wasz pech. Polska i polskie realia to wielki bałagan. ...co najgorsze,że najchętniej to by się tam pozagryzali o byle g...- tak mówiła moja babcia w Chicago,mądra kobita z niej była. Teraz kiedy oglądam nasz kraj z amerykańskich perspektyw, to wiele się nie zmieniło. Nadal obywatele bo nie wszyscy są ludźmi, jak hieny i wstrętne robale połykają się na wzajem. Ludzie z klasą, ludzie doskonale rozwinięci intelektualnie, spokojni i ustatkowani emocjonalnie... żart! ...Kiedyś było takie powiedzenie na polaka... Polacy to jaka wiadro robali, jak jeden się wydostaje żeby uciec,to inne spowrotem wciągną go do środka,żeby przypadkiem mu nie było lepiej. Ale powiem Wam jak ja to widzę z tego punktu...: ...Powrót FNSu na Polską scene muzyczną spowodował kolejny znaczący ruch w bębenkach przeciętnego polskiego człowieka, z tego co czytałem to utwór Ławka trafił na pierwsze miejsce list przebojów w kilku stacjach radiowych, więc obawiam się, że problem z Panem Klepaczem jaki tutaj drążycie wygląda na delikatny idiotyzm posypany zazdrością i nienawiścią. Dodam, że kilkoro moich przyjaciół było na koncercie FNSu całkiem nie dawno i opowiadają same WOWs,jak na polski koncert podobno było super. A oszustwa i manipulacje? Wypowiedzi takie czy siakie? Kochani to jest Wasz kraj, tacy jesteście i takie macie realia. Jedźcie w świat i posłuchajcie co tak naprawde mówią o polakach. A Schaby, zajefajnie że znowu są, mam nadzieję, że Pan Olek Klepacz będzie kontynuował swój talent do dzielenia się z ludźmi bardzo indywidualnymi poglądami i nadal będzie grał muzyczkę którą gra. Może to nie Michael Jackson, ale byłem ostatnio na weselichu i powiem Wam kochani, że do Ławki wirowała cała sala, może troszkę to zasługa alkoholu ale whatever, nawet mój ojciec, stary niereformowalny wąsacz dobrze się bawił. Więc jeszcze raz podkreślam, że jestem za FNSem, a niech się ludzie bawią, niech tańczą i śpiewają, a co tam, życie jest krótkie. p.s. ...a właśnie, że pójdę na koncert jak będą tutaj grali-sorry mówiłem do mojej żony. No i tak myślałem Ona też chce iść, więc będzie tylko jeden pyszny polski bronxik,hihihihii Pozdrawiam wszystkich zwolenników jak i przeciwników FNSu, pozdrawiam niereformowalnych wąsaczy i mocherowe berety. Pozdrawiam ludzi i obywateli-choć tych drugich mniej... o yeah, o yeah, o yeah !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściara Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: 195.205.202.* 16.07.08, 20:40 Troll już w trzecim poście. Jak pojawia się pozytywna wiadomość to niewielu komentujących a jak można pozłorzeczyć to po sto postów w wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściara Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 21:33 Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Zenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 09:45 Gość portalu: Tom Dick Swaroski napisał(a): > Polska i polskie realia to wielki bałagan. > A Schaby, zajefajnie że znowu są, Moglbym pozostawic bez komentarza , ale pozwole sobie : Wypowiedz w stylu Klepacza , czyli Polska to koltuny a Schaby zbawia swym intelektem ciemnogrod . Jednym slowem - weselna ZENADA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dick Re: Zenada IP: *.tktelekom.pl 17.07.08, 18:37 ...jakkolwiek szanowny Pan uważa. ...może i żenada... ...jednak proszę mi uwierzyć, że są ludzie na tym świecie którzy mają głęboko w d... wasze korupcje, machloje, afery i aferki, nie którzy z nas chcą poprostu fajnie żyć i mieć powód do dumy z faktu, że się jest Polakiem. Proszę jechać w świat i otworzyć oczy, może nie do końca to jest kłamstwem, że wielu naszych rodaków zachowuje się jak przysłowiowy kołtun. Wiadomo, że nie można generalizować tak mocnych opini ale popatrzcie na to co się dzieje na przykładzie tego forum. Ani jeden z Was pewnie nie wie jak zagrać wlazł kotek na płotek ale wielcy z Was krytycy muzyki. A co do oryginalnego tematu... ...Olek Klepacz miał rację i tak umieramy w ten sam sposób... ...tylko dodam od siebie, że zanim wymrą kołtuny to nas już nie będzie... Ale zostanie nasze potomstwo, żyjące wśród kołtunów których swoim zachowaniem Pan propagujesz.--so chill out my friend. ...więc proszę bardzo, zagryzajcie się ile wlezie... ...proszę się nie gimnastykować, to już moja ostatnia wizyta na tym forum.Więc proszę się nie trudzić z odpowiedzią. żegnam z poważaniem Dick p.s. weselicho było udane, para młoda jest szczęśliwa, zdjęcia wyszły takie, że będziemy się do nich śmiać przez wiele kolejnych lat, więc drogi Panie... ...może i żenada... ...może i żenada Drogi Panie, że otwierasz Pan dziubek, jak tylko ogarnia Pana apetyt na destrukcję. Pozdrawiam,bye,bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 02:56 Dick jesteś mądry megaczłowiek wielki szacun dla Ciebie.Zanim zaczniemy się zagryzać wzajemnie ...zdobądźmy się na odrobinę refleksji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.160.75.195.fuz.pl 17.07.08, 23:50 dla mnie osobiście FNS pokazał klasę wracając na polską scene muzyczna z utworem ławka bo to naprawde bardzo pozytywna piosenka. zenadą to sa k0mentarze niektółrych wyżej podpisanych. lawka jest super i tyle. yeah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klepacz Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 09:46 Gość portalu: yeah napisał(a): dla mnie osobiście FNS pokazał klasę wracając na polską scene szczegolnie pokazal klase , ale chyba na scenie disco polo , glebokim textem piosneczki : oł je oł je oni kochaja sie . Ale nie ma sie co dziwic , ze czestochowskie rymy na poziomie przedszkolnym hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2ss Re: Olek Klepacz: Głosujcie na "Ławkę" IP: *.rev.masterkom.pl 23.08.08, 11:48 I ta blond fryzura w teledysku ...... czyżby druga młodość ... Odpowiedz Link Zgłoś