Dodaj do ulubionych

Hurtownia Focha 18/2

15.07.08, 12:27
Witam
Był ktoś może wczoraj na spotkaniu w tej firmie.
Dziś i jutro podobno odbywa się szkolenie gdzie po 1 dniu zadecydują czy ktoś
zostaje w pracy czy nie.
Podobno hurtownia chemiczno papiernicza.
Może ktoś był i napisze coś więcej o tej firmie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Omijaj z daleka, bo to dawny KAMEX!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:57
      tylko i wyłącznie pier..na akwizycja. latasz z atlasami i innym badziewiem i
      wciskasz to ludziom. szkoda nerwów i Twojego zdrowia. poczytaj wątek o Kamexie.
      • Gość: james Re: Omijaj z daleka, bo to dawny KAMEX!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:03
        No własnie omijaj tą firme z daleka!!!
        to jest akwizycja a nie żadna hurtownia!!!
    • Gość: cz-wa Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 13:07
      szkolenie + praktyka w terenie
      Zostaje każdy kto chce i potarfi wciskac ludzom kit.
      Np sprzedajesz atlasy samochodowe na ulicy: mówisz ze te atlasy
      dopiero wejda do sprzedazy i beda po 100 zł ale Ty masz wpromocji
      po 50
      • Gość: maciej123455 Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: *.strefa.com 15.07.08, 14:04
        W takim razie miałem takie przeczucie... i olałem dzień próbny.
        dzięki
        • Gość: gość Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 10:46
          Tych ludzi powinni zamknąć : )
    • gnomka Re: Hurtownia Focha 18/2 03.09.08, 12:50
      Ta hurtownia to wielka ściema! Odradzam z całego serca. Mój mąż
      poszedł kiedyś na szkolenie i miał wciskać ludziom perfumy na ulicy!
      Od razu wrócił do domu. Nikt tam chyba nie chce pracować, bo ciągle
      się ogłaszają z ofertą pracy.
      • Gość: gość Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: *.realestate.net.pl 08.12.08, 12:20
        dzieki za widomość właśnie tam dzwoniłam ale coś mi się nie podobało....
        • Gość: <> Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 16:12
          To są zwykłe cwaniaki
          • Gość: ochucki ryszard Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: 195.205.202.* 09.12.08, 09:25
            Janek Rockefeller tez na poczatku sprzedawal te atlasy i odniusl sukces .
            • Gość: ochucki ryszard Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: 195.205.202.* 09.12.08, 09:28
              oczywiscie powinno bys : odniosl ogromny sukces :-)
              • Gość: stern Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: *.2.9.41.tvksmp.pl 19.01.09, 12:58
                co pośrednik są taki ogłoszenia typu praca w hurtowni 1700 przyjme na magazyn 10
                osób do biura itp ect ect, to AKWIZYCJA , czekasz w pokoju na swoja kolejke do
                biura bo tam co chwile ktoś przychodzi i się nabiera, po czym idziesz na rozmowę
                z metroseksualnyk kolesiem który ci gada że jest praca na magazynie lub
                przedstawiciel handlowy , ale tak cie omota że i tak zdecudujesz sie na
                przedstawiciela nie mając żadnego doswiadczenia, oni cie przeszkolą itp. i w
                taki sposób idziesz na spotkanie i zostajesz akwizytorem pod realem np. od razu
                po gadce z tym kolesiem poznać można że tu nie chodzi o normalna pracę, a
                najśmieszniejsze są te paniusie które tam latają i nic nie robią , pewnie gałkę
                targają temu macho
                • nokia_6030 Re: Hurtownia Focha 18/2 19.01.09, 13:09
                  miałem właśnie iść dzisiaj na spotkanie o 17, lecz jak pisałem już tutaj :
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=89961990
                  nawet nie zadzwonię do tych ....@##@... niech czekają na jakiegoś frajera, ale
                  nie na mnie ;)
                  A szkoda impulsów by uprzedzić ich że się nie przyjdzie hehe
                  Dzisiaj widziałem ich nowe ogłoszenia :
                  praca.gazetapraca.pl/200,4001,,524603,,PRACOWNIK+BIUROWY.html
                  i nie tylko te, dzisiaj z 8 ogłoszeń wypuścili.
                  Wszędzie zdradza ich ten sam numer telefonu ;)
                  Raz podają na koma, raz na stacjinarny, hehe ale wystarczy wpisać w google numer
                  telefonu i mamy ich na widelcu :P
                • Gość: Stern Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: 212.87.244.* 21.01.09, 11:45
                  Z łaskiej swojej informuję,że nick "Stern" nie ma nic wspólnego z tym dewiantem
                  pracowniczym....

Koleś weź sobie znajdź inny nick najlepiej,bo i tak się
                  kompromitujesz,łapówkarzu....
                  • nokia_6030 Re: Hurtownia Focha 18/2 21.01.09, 14:25
                    to do kogo było ?
    • Gość: ktos Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: *.ludowa.netcominternet.pl 18.03.09, 11:57
      witam. właśnie zastanawiam sie właśnie czy tam isc . byłam tam
      zobaczyc i tam taka dziura ze masakra .
    • Gość: gościnny Re: Hurtownia Focha 18/2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 18:55
      Ja dzisiaj byłem na szkoleniu i mają bardzo fajny swój system. oferta brzmi
      następująco - 1 stanowisko - księgowa, trzeba mieć jakieś tam kursy i to od razu
      odpada, 2 przedstawiciel , wyjazdy do katowic itd.i zarobki od 2000zł, i 3 na
      hurtowni jako pracownik fizyczny i 1400zł - ale na 3 stanowisko potrzebne są
      kursy, więc zostaje tylko stanowisko 2 - i prosili o przyniesienie stroju
      BIZNESOWEGO, mają dobry, ale bajer nic więcej :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka