Dodaj do ulubionych

trąba powietrzna w na Grabówce.

25.08.08, 17:35
Dowiedziałam się,że trąba powietrzna zaszalała też na Grabówce.Czy ktoś wie coś na ten temat? Czy bardzo poniszczyła tam domy? Pracowałam kiedyś na Rocha a mieszkałam na Ikara,wiec interesują mnie te ulice,czy wyrządziła tam jakieś szkody? Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • czarodziejka.0 Re: trąba powietrzna w na Grabówce. 25.08.08, 18:29
      Na ikara bodajze zerwalo dachy z 7 czy 11 domow.Jakis mega strat chyba nie bylo
      w porownaniu do Blachowni czy innych miejscowosci.
      • Gość: grad Re: trąba powietrzna w na Grabówce. IP: *.centertel.pl 25.08.08, 18:38
        Miejsce o którym mowa znajduje się w końcówce ul.Ikara - od numeru 233 w zwyż, w kierunki Żabińca - najważniejsze że nikt nie został ranny. Mieli pecha, niestety, choć i tak wichura obeszła się z nimi łagodnie w porównaniu do Blachowni, Kaliny i innych miejscowosci dotniętych żywiołem
      • Gość: mao Trąba przy ul.Ikara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 18:44

fotoforum.gazeta.pl/72,2,862,83465132,83465132,0,2.html?v=2
        • jagodaelzbieta1959 Re: Trąba przy ul.Ikara 15.10.08, 22:37
          moze.was zainteresuje, że niektórzy z pieniędzy MOPS-u,dobudowują
          sobie poddasza mieszkalne,a MOPS orza nadzór budolany Urzędu Miata w
          częstochowie daje na to przyzwolenie
          • Gość: hmm Re: Trąba przy ul.Ikara IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 23:02
            Widze ze jak zwykle Polak Polakowi zawsze kłody...
            Co Cie interesje jak ktos inwestuje pieniadze. Skoro ktoś potrafi z tych pieniedzy dobudowac, przebudowac to nalezy mu pogratulować!
            Ja dom postawilem sam z pomoca rodziny za nie całe 100tys ze wszystkim. A wykonuje prace remontowe u ludzi którzy na sama kostke brukowa przed dom wydaja 100tysiakow!!!
            IDŹ KOBIETO SIE LECZ A NIE SZPIEGOWANIE CI W GŁOWIE!
            • Gość: pronek Re: Trąba przy ul.Ikara IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 23:25
              coo?100tysięcy starczyło Ci na wybudowanie ze wszystkim??gdzie ty mieszkasz w
              chinach??czy moze było to 100tyś euro??i po rodzicach miałeś plac ze wszystkimi
              mediami??a do tego garaz pustakow a reszte dokradłes od szefa z budowy,wówczas
              zgodze się że z budową zmiesciłes sie w 100 tysiakach
          • Gość: aaanka Re: Trąba przy ul.Ikara IP: 89.174.23.* 15.10.08, 23:20
            Ale z ciebie wredna zaraza. Lekarza bo babsko żółć zalewa. A ty co? TRąba nie
            zaszkodziła i teraz żal czy nie udało się wygospodarować środków na mieszkalne
            poddasze?
            • Gość: wacek Re: Trąba przy ul.Ikara IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 23:33
              a Ciebie by krew nie zalała gdybyś przez całe życie inwestowała w Swój dom a
              Twój sąsiad stał przed sklepem i pił winko choć mu sufit na leb leciał.A po
              całej tragedii (mam tu na myśli zeszłoroczną trabe)mnie pomogli ale
              niewspółmiernie do strat a tym darmozjadom spod sklepu pobudowano niezłe chatki
              przy tym jeszcze meblując.Człowiek całe życie się dorabia w kilka minut tracąc
              wszystko,a degeneraci obok dostają za darmo kokosy!
              • Gość: warlock Re: Trąba przy ul.Ikara IP: 195.205.202.* 15.10.08, 23:53
                Dlatego teraz traby powietrzne w naszym regionie nazywa sie : "złotymi trąbami
                " :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka