mieszkam_w 09.09.08, 11:23 Nienawidze korków, moze mi ktos podpowie jak najlepiej przejechać z Al. Pokoju na Wyczerpy. Czy jest szansa na mniejszy korek niz ten, który jest od wczoraj na trasie. będę wyjeżdżać ok 16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: ominąć korki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 14:13 korki ??!! W cz-wie to malutko ich jest i sporadycznie są gdy pojawiają się jakies remonty. Zobacz co jest w Warszawie, Krakowie lub Wroclawiu!! Tam to dopiero są KORKI!! a u nas to smiech a nie korki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSS Re: ominąć korki IP: *.rev.masterkom.pl 09.09.08, 19:37 Bierzesz plan miasta i szukasz drogi .... Albo metoda ruskich biznesmenów - jest korek to wzywają erkę ... dają w łapę i jadą za nią przez korek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowerzysta Re: ominąć korki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 20:14 Ja jezdze na rowerzem wiec mnie korki nie dotycza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: ominąć korki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 21:17 z alei pokoju na Wyczerpy żeby ominąc korki na trasie > można jechać przez Mstów. Al. Pokoju jedziesz prosto do ronda Regana, na rondzie skręcasz w ulicę Szpitalną -> potem Olsztyńską -> Żużlową -> prawo kawałek w Legionów -> i zaraz w lewo w Złotą-> prosto i na końcu w prawo w Mirowską. Mirowską cały czas prosto, aż ulicy Zawodziańskiej (w lewo), następnie cały czas prosto do drogi 786, dajesz w lewo i cały czas prosto masz ulicę Warszawską i jesteś na Wyczerpach. Jest dalej ale jedzie się 10 minut i nie stoi w korkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: ominąć korki IP: *.152.lesio.net 09.09.08, 22:30 Drobna modyfikacja trasy mozna nie jechac przez Mstów tylko rzez Jaskrów. Na wysokości krancówki lini nr 18 trzba skręcić na lewo przez most na Warta i dojechać do Jaskrowa dalej do Batalionów Chłopskich i Warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkam_w Re: ominąć korki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 08:56 Dzięki za rady. Wczoraj jechałam przez miasto, na północ, potem brata Alberta i Makuszyńskiego - nie było nawet tragicznie Dojazd przez Jaskrów dzis przetestuje. Odpowiedz Link Zgłoś