iwonnkaa 10.09.08, 11:16 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5677154,Atak_na_pomnik_Jana_Pawla_II.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juz niedlugo Re: A propo pomnikow - przeczytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 11:31 nastepne u nas ....... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5677154,Atak_na_pomnik_Jana_Pawla_II.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio / walnięty/ Re: A propo pomnikow - przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 18:49 Do " iwonki" - a nie wiesz, czy kondomy były przylepiane przed, czy po użyciu? Bo jak po, to Jasiowi współczuję, fuj! A tak chłop prosił, by mu pomników nie stawiać. pozdro! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
sa.nata.a.na Re: A propo pomnikow - przeczytajcie 10.09.08, 22:58 Byłoby szkoda, żeby były "przed", ale użyć papier "po" byłoby trudno, chociaż ja wierzę w Bretończyków. HAHAHHAHAHHHAHHAHHHAHHAHHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: A propo pomnikow - przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:48 To tak jak z ciastem jak jestes gruby. Niby nie chcesz a wezmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lko Chwast i kąkol nie ludzie IP: 212.87.232.* 11.09.08, 08:34 Wolność równość braterstwo. Hasła obecnie nic nie znaczące, które wymyślił francuski motłoch dla usprawiedliwienia swoich zbrodni i łajdaczki. Oto problem skrajnych antykatolików i antyklerykałów: domagać sie wolności, tolerancji i równości religijnychi i na każdym kroku ją samemu łamać. Co z tego że jakies smiecie ludzkie oblepiły pomnik. Smiecie zawsze zostaną tylko śmieciami. A JP II nic nie zaszkodzi, to człowiek Dużego Formatu. I nie 'a propo' tylko a propos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeee Re: Chwast i kąkol nie ludzie IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 10:17 Miałem sen, że w naszym mieście zamiast pomnika papieża-polaka wybudowano fontannę - podobną do tej: turystyka.gazeta.pl/Turystyka/5,82291,5640301.html?i=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chwast i kąkol nie ludzie IP: *.strefa.com 11.09.08, 13:19 łoo to wysoko standardowy ten sen:P Ale bylo by super gdyby tam pojawila sie fontanna pasujaca wizualnie do kosciola tam sie znadujacego:) Czyli moze bardziej zabytkowa niz nowoczesna. Ale jak widac ludzi niemyslacych itd w czewie nie brakuje... Moim marzeniem tez byla fontanna itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeee Re: Chwast i kąkol nie ludzie IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 14:47 Mielibyśmy atrakcję turystyczną na skalę światową, ale taki projekt przerasta włodarzy miasta. Zresztą paulini nie życzą sobie konkurencyjnych atrakcji - prezydent musiałby się długo tłumaczyć przed przeorem. Swoją drogą dziwna to sprawa z aquaparkiem - nie chce mi się wierzyć, że nie ma chętnych na jego wybudowanie - przecież to złoty interes. Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_debili Re: Chwast i kąkol nie ludzie 11.09.08, 15:00 Czy taki zloty to mam wątpliwości, zwlaszcza że częstochowianie nie należą do najbogatszych ludzi. Przykładowo, w Dąbrowie Górniczej maja park wodny, ale......no właśnie jest "ale". Ceny są takie że nawet dobrze zarabiający ludzie nie mają chęci tam chodzić i świeci pustkami tak więc co by było w Częstochowie. ----------------------------- Czas na pomnik Częstocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Chwast i kąkol nie ludzie IP: *.strefa.com 11.09.08, 15:36 Ale co ma jakis park wodny czy biedota ludzi do zagospodarowania placu jakiegos,nie tylko czewa jest biedna.Tyle ze trzeba troche pomyslunku zeby zebierac plony najpierw trzeba je zasiac. A tu jest przyklad typowego oszczedzania chyba bo co taki pomnik zabierze pod wzgledem finansowym,jak sam w sobie jest chyba rowno skrojony finansowo. Nie dziwie ze sie coraz mniej pielgrzymow tu bywa i w ogole.Doprowadzaja to miasto do ruiny i najnizszego poziomu i tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ja Re: Chwast i kąkol nie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:07 wracamy do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chwast i kąkol nie ludzie IP: *.strefa.com 26.09.08, 08:53 aa dlaczego :P? Cos sie stalo nowego? Odpowiedz Link Zgłoś