Gość: Bobik Re: fajne to co piszecie IP: *.80-202-37.nextgentel.com 04.08.09, 21:29 tak czytam te posty i nie wiem czy się śmiać czy płakać, ale chyba to drugie, włos się jeży na głowie, gdzie jest jakieś prawo pracy, gdzie są jakieś standarty europejskie, normy, przecież to gorsze jak w początkowej fazie kapitalizmu, nie wyobrażam sobie aby ktokolwiek dawał mi pensję na raty, czy z opóźnieniem, praca w nadgodzinach bez zapłaty nadgodzin ????? nieprawdopodobne, przecież prawo chyba reguluje tą kwestię, i jest wyraźnie napisane że za pracę w nadgodzinach należy się zapłata, i co wszyscy maja to prawo w dupie ??? a taką instytucję jak PIP to należało by rozgonić na cztery wiatry ale z drugiej strony moi drodzy sami się na takie coś godzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: fajne to co piszecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 18:35 CLEOPATRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiula Re: fajne to co piszecie IP: *.net.stream.pl 05.08.09, 21:25 tu nie placa ,tam nie rejstruja to po co tzw instytucje ZUS-Y.PIP-Y I URZEDY SKARBOWE,ANO PO TO ZEBY SMAC SIE Z TAKICH LUDZI JAK MY, KTORYCH WYKORZYSTUJA TACY PRACODAWCY.A JAK SIE O COS UPOMNISZ TO ZROBIA Z CIEBIE ZLODZIEJA ALBO DEBILA , KTÓRY WLASNIE SIE NIGDY DO NICZEGO NIE NADAWAL.A TERAZ NIBY KRYZYS TO BAC SIE MUSIMY.............. I JUZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: do Bobika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:48 Gość portalu: Bobik napisał(a): > tak czytam te posty i nie wiem czy się śmiać czy płakać, ale chyba > to drugie, włos się jeży na głowie, > gdzie jest jakieś prawo pracy, gdzie są jakieś standarty > europejskie, normy, przecież to gorsze jak w początkowej fazie > kapitalizmu, nie wyobrażam sobie aby ktokolwiek dawał mi pensję na > raty, czy z opóźnieniem, praca w nadgodzinach bez zapłaty > nadgodzin ????? nieprawdopodobne, przecież prawo chyba reguluje tą > kwestię, i jest wyraźnie napisane że za pracę w nadgodzinach należy > się zapłata, i co wszyscy maja to prawo w dupie ??? > a taką instytucję jak PIP to należało by rozgonić na cztery wiatry Zgadzam się że PIP trzeba rozgonic na cztery strony świata. To instytucja która nie pomaga pracownikom, a złym pracodawcom nic nie może zrobic. Łatwo powiedziec: czemu się na takie traktowanie godzicie. Przecież pracy nie ma, kto się postawi od razu wyleci. Zawsze znajdzie się powód do zwolnienia w myśl zasady: jak się chce psa uderzyc to się kij znajdzie. Prawda nie ma znaczenia. Pracownik nie ma oparcia w instytucjach które mu powinny pomóc. Zanim sprawa w sądzie pracy ujrzy światło dzienne ile leży? Same sądy pracy przyznają że ponad 50% wyroków sądów pracy jest nie wykonywana. Wyroki są prawomocne, więc po co takie sądy. Według mnie KAŻDY, KAŻDY prawomocny wyrok sądu powinien byc bezwzględnie wykonany, inaczej sąd nie ma racji bytu. Odszkodowania tez są śmieszne. Polska jest państwem prawa tylko na papierze. Prawo w Polsce stanowią pieniądze: ma się pieniądze - ma się jakieś prawa, nie ma się pieniędzy nie ma się żadnych praw. Smutne, ale niestety bardzo prawdziwe w realnym życiu. Jeżeli komuś się uda wygrac w sądzie pracy to kosztuje go to bardzo dużo zdrowia. Gdyby pracownicy mieli gdzie odejśc lub mieli pieniadze nie byłoby mobbingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiula Re: do Bobika IP: *.net.stream.pl 06.08.09, 20:15 święta prawda............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: do Bobika IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 29.08.09, 22:57 Biura Rachunkowe w Częstochowie. Rejestracja na pól etatu, a praca jak na dwa etaty.Zarobki w granicach 900-1200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: do Bobika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 23:16 Komediant straży miejskiej,który opłaca tylko dobrze ludzi z wydziału w-11.Dla niezorientowanych dodam,że to szpiedzy,którzy śledzą pozostałych strażników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck this town BIT-STAL na ul.Bór IP: *.chello.pl 02.10.09, 17:26 nędzne stawki, opowiadanie o zarobkach brutto - netto ci nawet sekretara nie wyliczy, obiecanki szefa który cię rąbie na każdym kroku i jeszcze palant na zmianie (kto go zrobił majstrem??????????? ) z kłobucka który nie zna się absolutnie na niczym i leczy swoje kompleksy w pracy - szef go ubóstwia bo to taka zgrana para jeden lubi jak mu się włazi w dupę a drugi lubi to robić bo ma etat. pozdrowienia dla pana który nie zna polskiego a strasznie chciałby znać niemiecki ŻAL! odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llllll Re: BIT-STAL na ul.Bór IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 19:59 napisz jeszcze coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: BIT-STAL na ul.Bór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 14:39 hahaha dobre, też tam pracowałem - a Ty cwaniaczku napisz coś jeszcze jesteś pewnie jednym z tych którzy lubią włazić w d... temat opisywany rok temu a Ty teraz odpisujesz??? napisz coś jeszcze??? a Ty sobie namierzysz po IP??? pracujesz tam więc wiesz jak jest nic nie pisz kolego, pewnie sie zreszta znamy - odszedłeś od pasożytów to pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.chello.pl 02.10.09, 22:10 czy AMP BIKE już było, jeśli tak to warto powtórzyć jeszcze raz, Mariusz jest cholerykiem, no i kasę dostawałem w kopercie(całą!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 12:35 wg mnie ampere jest najgorszym pracodawca. Wykorzystuje, zwalnia, zatrudnia na stanowiskach kierowniczych figurantow bez wlasnego zdania, lizusow. Cala kadra niemiecka to ludzie bez wyksztalcenia, wolno jarzacy i majacy kompleksy, probujacy sie dowartosciowac kosztem innych. Wspolczuje wszystkim ktorzy musza tam pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.10, 20:46 Wadrox s.a. 8 zł brutto wyzysk i wyzwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodowca myszy Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 10:38 Robic ci sie nie chciało to wyleciałeś matole. Mam podać twoja nazwisko tu do wiadomości wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 14:08 a załóżcie sobie swoją firmę i zobaczymy czy tacy mądrzy będziecie....ludzie z roku na rok wymagają więcej...pracodawcy<co niektórzy a raczej w większości> starają się nadążyć za ich wymogami ale jak to mówią daj im palec top będą chcieli całą rękę....skoro tak wam źle to wyjedźcie sobie do Anglii czy innego miejsca i zobaczymy czy tam wam będzie dobrze...żal hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_sensi Re: Najgorsi pracodawcy 15.01.10, 18:07 Co za argument "załóżcie własną firmę i zobaczymy czy tacy mądrzy będziecie" hahaha Fakt, że prowadzisz firmę nie daje ci prawa do pomiatania ludźmi. Wiesz czemu wymagają co raz więcej? odpowiedz jest prosta, gdyż chcą normalnie żyć (ceny produktów i opłaty notorycznie są podwyższane, a płace stoją na jednym poziomie), a z dzisiejszymi pensjami można tylko wegetować... Co do Anglii itp., to pytając osoby które tam mieszkają jak im się układa życie, w zasadzie można usłyszeć tylko jedno - jest o wiele lepiej niż w Polsce, nie mam po co tutaj wracać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.10, 19:22 Andzia sama wypieprzaj do Anglii i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.01.10, 16:11 Jeśli ktoś by chciał popracować w poronionej firmie to zapraszam do ALDEXU(producent lamp).Otrzymacie tu wszystko poza tym że regularnie są wypłaty ale jest chamstwo,mobing,jest też dwóch wspaniałych kierowników produkcji no tak się przynajmniej tytułują ale pojęcia to nie mają o niczym,no skłamał bym wiedzą jak wejść w dupę szefowi.Codzienne gnojenie to norma chyba że jesteś człowiekiem kierownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 10:43 ale ich duzo Odpowiedz Link Zgłoś
zawszefarmaceutka Re: Najgorsi pracodawcy 29.01.10, 22:24 Unikajcie jak ognia Apteki J. L. Marcinkowscy na Rondzie Wiatraczna, pani kierownik nastawiona tylko na zyski, nie stosuje się do kodeksu pracy, tyczy się to wypłaty jak i przerw, których po prostu nie ma, związane jest to z dużym ruchem w aptece i koniecznością stania cały czas przy kasie, kierowniczka ciągle niezadowolona, ciągłe zwracanie uwagi, że coś mogłoby być zrobione szybciej, a jeśli cud się stanie i nie ma nic do roboty to kierowniczka każe magistrom sprzątać, bo sprzątaczki brak. Apteka bazuje wyłącznie na ciągle zmieniającym się młodym personelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 13:52 prawda i coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz pracownicy Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.10, 17:42 LIWA LIWA LTWA LIWA LIWA PAJECZNO WYZYSKIWACZE NAJLEPIEJ JAKBYS PRACOWALA U MADRALI ZA DARMO OSTRZEGAM UCIEKAJCIE OD NICH JAK NAJDALEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ast Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.net.stream.pl 07.03.10, 14:29 Ostrzegam- Pracownia Architektoniczna LESZEK ŻOŁNOWSKI Wały Dwernickiego 117/121- zleca prace (np kosztorysantom) i nikomu nie płaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn a teraz najlepsi pracodawcy IP: *.slowackiego.trustnet.pl 07.03.10, 19:47 a moze napiszmy o najlepszych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: a teraz najlepsi pracodawcy IP: *.net.stream.pl 07.03.10, 22:24 a znasz takich???????jak znasz to o nich opowiedz))))))))każdy z nas ma coś za kołnierzem i wszyscy jesteśmy sobie winni bo pozwalamy im na świństwa w stosunku do nas i przymykamy na to oko....a ja właśnie tak robię że jak nie odpowiada mi pracodawca to zmieniam na innego i do tej pory nie wiem jak wygląda urząd pracy od środka mimo ze mam już 46 lat........pozdrawiam))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an najgorsi pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 23:05 ecojura na 1-go maja - najniższa krajowa i złodzieje !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licho Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.11, 13:06 człowieku , można z nim robić ,ale stosując zasadę ," płatne przy odbiorze "np. kosztorysu. Nie należy nabierać , się na płatne przelewem,,itp Ty dajesz kosztorys ,a on ci płaci ,jeżeli nie ma kasy ,nie dajesz roboty i dzwonisz dio Inwestora ,aby odrebrał robotę .Projekty robi się zwykle pod presją czasu ,więc nikt roboty nie podbierze .Jeżeli robota była z przetargu ,składasz pismo do Inwestora ,który jest prawem zobligowany do uregulowania tobie nalezności Odpowiedz Link Zgłoś
popin12 Re: Najgorsi pracodawcy 24.03.10, 10:10 ftys//najgorzych pracodawcow a raczej pracodawczyn...mozna spotakac w pasazu!!!!hamastwo i patologia pierwsza klasa!!!pracowalem tam i nigdy nikomu nie polecam// > Ranking nieuczciwych i chamowatych pracodawców.Piszcie aby ostrzec > innych. Odpowiedz Link Zgłoś
czajusssss Re: Najgorsi pracodawcy 24.03.10, 19:16 McDonald! Wyzysk, szczególnie przy drogowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.10, 16:34 Liwa -pajeczno wyzyskiwacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: Najgorsi pracodawcy Częstochowa IP: 109.243.105.* 24.08.10, 08:02 Szczerze nie polecam firmy FERRUM PROFIL SYSTEM s.c. z ulicy Odlewników w Cz-wie. Wyzysk tam wielki, ciągła presja, stres i nerwy na porządku dziennym. Wynagrodzenie śmiesznie niskie a wymagania pracodawcy duże! Rodzinny zakichany biznes. Rządzą dwaj bracia i ich ojciec. Patrzą tylko jak tu zapłacić możliwie najmniej pracownikowi. Nie płacą za nadgodziny jak należy - jak ktoś przyjdzie do pracy w sobotę, to aby mu nie płacić więcej, szukają jego wszystkich wcześniejszych wyjść w tygodniu albo tymi nadgodzinami zapełniają wszystkie ich przestoje, które są spowodowane brakiem zamówień. Aby zostać po godzinach najczęściej dowiadywałem się w ostatniej godzinie mojej pracy! Nie toleruje się w tej firmie tego, iż komuś nie pasuje zostać lub przyjść w danym dniu. Pamiętam jak jeden nie przyszedł w sobotę (powiedzieli mu w piątek, że " jutro pracujemy"), to zaraz stracił 500zł z wypłaty! Księgowa wypłatę liczy wg ścisłych wytycznych szefostwa. Sekretarka miła i ładnie się uśmiecha do pracownika, ale cóż z tego jak jest to obłudne, bo tak naprawdę przekonałem się sam, stoi w jednym rzędzie z rodziną C**h - właścicielami spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomus Re: Najgorsi pracodawcy Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 09:19 Popieram cię Bracie też tam mnie Wyzyskiwano Prawdziwe CHINY!!! Ale P.MAŁGOSIA jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: 109.243.105.* 24.08.10, 08:03 Szczerze nie polecam firmy FERRUM PROFIL SYSTEM s.c. z ulicy Odlewników w Cz-wie. Wyzysk tam wielki, ciągła presja, stres i nerwy na porządku dziennym. Wynagrodzenie śmiesznie niskie a wymagania pracodawcy duże! Rodzinny zakichany biznes. Rządzą dwaj bracia i ich ojciec. Patrzą tylko jak tu zapłacić możliwie najmniej pracownikowi. Nie płacą za nadgodziny jak należy - jak ktoś przyjdzie do pracy w sobotę, to aby mu nie płacić więcej, szukają jego wszystkich wcześniejszych wyjść w tygodniu albo tymi nadgodzinami zapełniają wszystkie ich przestoje, które są spowodowane brakiem zamówień. Aby zostać po godzinach najczęściej dowiadywałem się w ostatniej godzinie mojej pracy! Nie toleruje się w tej firmie tego, iż komuś nie pasuje zostać lub przyjść w danym dniu. Pamiętam jak jeden nie przyszedł w sobotę (powiedzieli mu w piątek, że " jutro pracujemy"), to zaraz stracił 500zł z wypłaty! Księgowa wypłatę liczy wg ścisłych wytycznych szefostwa. Sekretarka miła i ładnie się uśmiecha do pracownika, ale cóż z tego jak jest to obłudne, bo tak naprawdę przekonałem się sam, stoi w jednym rzędzie z rodziną C**h - właścicielami spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: *.play-internet.pl 25.09.11, 12:31 W 100% potwierdzam opinię przedmówcy. Teraz firmą rządzą tylko ojciec i syn bo drugi popełnił samobójstwo, dochodzi jeszcze do tego p.Iza która dopie... Do wszstkiego. Kasa to porarzka. Odradzam wszystkim szanujacym sie ludzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 16:07 dodam tylko tyle Ze w firmie coraz gorszy bałagan i wyzysk na całego.Stary Cech czuje sie bezkarny i każdemu ubliza a jego synalek Marcinek szuja cała gębą.Liczy sie dla nich tylko kasa i nic wiecej!!!!!!Staremu nawet powieszenie się syna nie pomogło!!!!!Skasował goscia trzy dni po pogrzebie za rzekome przestoje w produkcji.Chce ktoś trafic do "POLSKIEGO OBOZU PRACCY"to polecam tą firmę!!!!!!!PENSJA WYSTARCZY NA PRZYSŁOWIOWA MICHE RYŻU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 20:18 Do pani Izy dochodzi jeszcze Wiesław Niewiadomski....Lizus szefostwa!!!WŁAZI IM W DUPE JAK TYLKO SIĘ DA.Każdego Ma za idiote!!!Pracowałem na szczęscie tylko trzy tygodnie ale do dzis nie moge zapomniec tego przerazenia i strachu u ludzi tam pracujacych przed klanem CECHÓW!!!NIE POLECAM TEJ FIRMY CHYBA ŻE KTOS LUBI TAKA ATMOSFER...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menik Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 09:51 Też tam pracowałem.Masz racje Artur.....Nie za ciekawy gość!!!!Pozdrawiam wszystkich niewolników klanu cechów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 12:33 Dodam tylko tyle że to żadem lizus!!!!Zwkła wsza społeczna,Ciekawe czy Cechom obciąga??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoL Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: *.rev.masterkom.pl 12.11.11, 18:31 Pierw się koleś naucz pisać,potem robić a potem komentuj a nie, po trzech tygodniach roboty się krytyk od siedmiu boleści znalazł.Ty a może on po prostu był od ciebie lepszy co? Bo coś umiał? A nie lizus a co, ci on zrobił co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 16:41 Szanowny Panie literacie"Lol""Zajmij się lepiej ugniataniem blachy a nie głupimi wpisami... TAK JESTES LEPSZY!!!!W idiotyzmie i debilizmie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
medalik37 Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa 01.01.15, 21:04 ja też jak widzę buraczaną atmosferę to odchodzę od razu na starcie. co miał gościu robić i dać sobą pomiatać jak ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: *.net.stream.pl 12.03.12, 15:12 Teksty typu :) załóż sobie sam firmę a nie narzekaj powalają mnie na kolana. To może niech cwaniak pracodawca sam weźmie się do roboty :) i robi za 1 tyś PLN po dniówce 10-12 godzin z weekendem wolnym od czasu do czasu. Taki mały nie rozwinięty wątek. Prawda taka że w POlandi jest fatalny system kontroli pracodawców oraz egzekwowania praw pracowniczych. Pensja minimalne karygodnie niska a opodatkowanie wysokie, i mega od niedawna wydłużony wiek emerytalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malin Re: Ferrum Profil System s.c. Częstochowa IP: 188.95.29.* 12.03.12, 16:43 dokładnie ! pracowałam u takiego ciecia to nam termosy kupił zamiast płacić delegacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to-nie-ja Re: Najgorsi pracodawcy IP: 109.243.164.* 27.08.10, 22:46 Na ulicy Krótkiej znalazłoby się kilka firm "specjalnej troski" o pracownika. Np. ka... każdy sobie odpowie sam :) Jeśli wiesz, co chcę powiedzieć ;) A najlepiej, jeśli sami podacie swoje typy. Taka "krótka" ulica, a przewinęło się przez nią pół Częstochowy :) Na pewno nie zawiedziecie w typowaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_man Re: Najgorsi pracodawcy 30.08.10, 21:44 Ulica Krótka jest... krótka. Może jakaś podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domyślny Re: Najgorsi pracodawcy IP: 193.138.241.* 31.08.10, 12:45 czyżby Kaspersky ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowitch Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.116.81.164.tvksmp.pl 01.09.10, 18:59 zgadujesz, czy masz podstawy by tak sądzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestescie ważniejs Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.09.10, 21:03 To wy jesteście ważniejsi, to oni u was pracuje, bez was to oni nic bez was nie znaczą, nie mieliby żadnej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.meb801.vic.optusnet.com.au 02.09.10, 09:34 Zgloszena przyjmuje Andrzej Golabek .Dobry zarobek . praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowy76 Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.2.11.43.tvksmp.pl 13.01.11, 10:01 Witam , mam pytanie na czym ta praca miała by polegać pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.org 07.04.11, 16:44 jestem zainteresowana ofertą prosze o szczególy krystyna 790 331 538 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:43 Witam, aktualnie pracuję jako budowlaniec i chciałbym dowiedziec się jaka to praca. Mój e-mail to : love_tiger_love_you@buziaczek.pl Interesują mnie informacje dotyczące oferty. Mój numer to 889732999 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Ożóg Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 13:38 Witam. Piszę w sprawie ogłoszenia zamieszczonego w Internecie. Chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł coner Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.11, 17:50 witam pana ja tu w sprawie pracy jestem z Częstochowy mój numer telefonu 791075534 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Coner Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 15:11 Witam ja w sprawie pracy na czym miała by ta praca polegać bo jestem zainteresowany nią z poważaniem Paweł Coner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielu Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.96.235.138.tvksmp.pl 24.01.12, 11:09 dzien dobry mam pytanko co to byla by za praca i jakie zarobki?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaspoko Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! 27.04.12, 05:58 Witam Poszukuję pracy Mam 46 lat nie pije , nie palę Pracuję w mleczarni w Lublińcu Jednak w związku , że przeniosłem się do Częstochowy trudno mi dojechać na 04 00 do Lublińca. Potrzebuje zarobić Proszę o info maile Jack_FX@poczta.fm Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol ziółkowski Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.13, 15:49 witam pilnie poszukóję pracy proszę o kontakt na nr 693944572 pracę moge zacząci od zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:Praca od zaraz na cmetarzu Kule Czestochowa! IP: *.net.stream.pl 11.02.13, 10:31 dzien dobry ja w sprawie pracy na cmentarzu jestem zainteresowany tylko nie wiem jak sie z panem z kontaktowac to jest moj numer telefonu 510696708 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexis Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 02.09.10, 11:55 --SPOŁEM wyzysk, 2 dni wolne w miesiącu, grosze, niektóre babki w porządku inne, zmiłuj się! --CONSONI brak umowy lub umowa zlecenie, robota prawie też dzień w dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jary Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.09.10, 19:26 a temat: Pracodawca okrutnie potraktował swoją służącą Zacznijmy od tego, że 90% pracodawców to oszuści. Konflikt interesów jaki występuje w relacji pracodawca-pracownik jest źródłem problemu. Tylko idealiści próbują wymyślać różnorakie humanistyczne teorie o wspólnocie interesów, o rozwoju osobowości poprzez pracę, zaspokajaniu potrzeb, samorealizacji, i inne tego typu dyrdymały. Praca jest koniecznością, bo aby żyć nie wystarczy oddychać – trzeba też jeść. W istotę pracy wpisany jest wysiłek, a motorem napędowym podejmowanych w tym zakresie działań jest zwyczajna ludzka chciwość, chęć posiadania, dominacji i władzy. Kluczowym momentem dla przyszłych relacji obydwu stron jest czas negocjacji warunków zatrudnienia. Polecam wszystkim pracownikom, aby ten proces przeprowadzić dokładając należytej staranności, unikać pośpiechu i pochopnych decyzji, o ile to tylko możliwe wyłączyć z tej fazy rekrutacji procesy emocjonalne i chęć zrobienia komuś na złość /np. dotychczasowemu pracodawcy/. W interesie przede wszystkim pracownika jest to, aby zasady świadczenia pracy i wynagradzania za nią były maksymalnie proste i przejrzyste. Pracodawca z reguły o to nie dba, wręcz w jego interesie jest je zagmatwać, aby potem móc dokonywać dowolnych interpretacji, naginać je lub bez twojej zgody zmieniać. Tak więc jeśli chcesz na dłużej pozostać w firmie i mieć przy tym dobre samopoczucie, a wraz z tobą twoja rodzina, przyjaciele i znajomi, posłuchaj kilku sprawdzonych rad: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.09.10, 21:53 Prawda niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariuss48 Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.net.stream.pl 29.09.10, 14:30 ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
eqidox Re: Najgorsi pracodawcy 11.09.10, 12:42 Bit-stal Częstochowa na ul.Bór 188 Tutaj kierownictwo ma każdego pracownika za ''ułomnego'' przykład instrukcja obsługi pisuaru --->img842.imageshack.us/i/instrukcjai.jpg/ Panie Prezesie Kazimierzu B. czyżby ta instrukcja to podpowiedz dla innych bo Pan już się nauczył korzystać z ''Pisuaru'' GRATULUJEMY że się Panu to w końcu udało !!! ale inni ludzie umieją z niego korzystać od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.09.10, 16:07 najgorsi hmm AUTOMEX 2WBC CYFRA + na Mirowskiej POCZTA POLSKA KURIER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 20:39 przeczytałam tą instrukcje i najzabawniejsze w niej jest to,że niestosowanie sie zmusi ich do załozenia kamer monitorujących,hehe dobre.pracodawca nie wie ,że w toaletach nie wolno zakladac kamer?faktycznie robi z pracownikow idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś Superktoś Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 15:21 Ułomnym to trzeba być żeby brać taka instrukcje na 100% poważnie. Jej styl i języki ewidentnie świadczą o jej żartobliwym charakterze. U mnie wywołała jedynie uśmiech, musisz mieć jakieś kompleksy skoro jej tekst tak mocno Cię zabolał :):) P.S. Widziałem taką instrukcje na demotywatorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellls Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 15:26 pewnie kaziu odpisal (stary zlodziej i przekreciarz - mam dowody) albo jakis technolog od siedmiu bolesci - zieciu he he a moze panie pracujace tam tylko na papierku - wszyscy wiemy ktore ale my jestesmy niedouczeni skoro nie potrafimy odroznic zartu od powaznej sprawy chwala wam ze wy jestescie tacy madrzy ku... powinni jeszcze raz chlopa zapakowac do kuferka i wywiezc na rozmowe bo ten jeden raz to widocznie za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordaa Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.net.stream.pl 10.10.10, 21:07 własciciele solarium lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięso Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 11.10.10, 13:41 Dla mnie Intermarche NIGDY więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 18:36 trw produkcja,wiele innych cwaniaków dorobkiewiczów lanserów je...ych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia- Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 16:46 Liwa Pajeczno-wyzyskiwacze jak najdalej od nich a-fu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Lanckoroński Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.net.stream.pl 09.11.10, 09:31 Tygodnik Poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.10, 14:28 Popieram, Poniedziałek to buraki i syf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Najgorsi pracodawcy/'liwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 16:44 LIWA -PAJECZNO _WYZYSKIWACZE -uciekajcie jak najdalej od nich-a fu Odpowiedz Link Zgłoś
polaneczka94 Re: Najgorsi pracodawcy/'liwa 23.09.13, 00:51 Gość portalu: Basia napisał(a): > LIWA -PAJECZNO _WYZYSKIWACZE -uciekajcie jak najdalej od nich-a fu Jeśli ktoś z Pajęczna, chciałby napisać jakiś artykuł na temat naszych okolicznych pracodawców to dawajcie na twojepajeczno.pl/ niech się ludzie dowiedzą u kogo warto a u kogo lepiej nie pracować. Sorry za odkopanie starego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Najgorsi pracodawcy/'liwa 23.09.13, 10:46 Połączę dwa wpisy . Osoba o nicku " Do nauki " tak napisała : "Naucz się pisać ! " Taak, po wielu wpisach tu na forum można wywnioskować , że wiele osób miało problemy w szkole . Z mojego doświadczenia pracy jako nauczyciel w różnych szkołach wnioskuję , że ok 30 % ludzi ma problemy z pracą na własne życzenie . Oceniam , że 25 % uczniów , to lenie śmierdzące i przygłupy - oni nie mają żadnych kwalifikacji ale i też ochoty do pracy . Kolejne 5 % to ludzie którzy mają kwalifikacje , dobrze się uczyli , ba !! nawet studiowali na najlepszych uczelniach - jak mój syn , UJ - ale zdobyli takie kwalifikacje , które nie są potrzebne na obecnym runku pracy . Nie w takiej ilości . Ci ludzie muszą postarać się o inne , nowe , lepsze kwalifikacje . Takie to smutne jest to nasze życie . polaneczka94 napisał(a): > Gość portalu: Basia napisał(a): > > > LIWA -PAJECZNO _WYZYSKIWACZE -uciekajcie jak najdalej od nich-a fu > Jeśli ktoś z Pajęczna, chciałby napisać jakiś artykuł na temat naszych okoliczn > ych pracodawców to dawajcie na twojepajeczno.pl/ niech się ludzie dowiedzą u k > ogo warto a u kogo lepiej nie pracować. Sorry za odkopanie starego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Najgorsi pracodawcy/'liwa 23.09.13, 10:53 Gość portalu: Basia napisał(a): "LIWA -PAJECZNO _WYZYSKIWACZE -uciekajcie jak najdalej od nich-a fu > > Jeśli ktoś z Pajęczna, chciałby napisać jakiś artykuł na temat naszych okolicznych pracodawców to dawajcie na twojepajeczno.pl/ niech się ludzie dowiedzą u kogo warto a u kogo lepiej nie pracować. Sorry za odkopanie starego tematu " Hmm, " warto pracować " ... na razie jest rynek pracodawcy i to pracodawcy wybierają sobie pracowników . Tak zawsze było i to jest logiczne . Jednak pracodawcy wybierają jak w ulęgałkach stawiając bardzo trudne warunki często niezgodnie z prawem i to jest już patologia . No ale od 6 lat rządzi Tusk i PO na których lemingi głosowały , więc niech nie narzekają . "Mamuśka " Merkel będzie rządzić już trzecią kadencję ale w Niemczech bezrobocie jest dwa razy mniejsze niż w Polsce a i najniższe zarobki są o wiele większe . Za to tam jest znacznie mniej umów śmieciowych . W 2015 roku będzie okazja na zmianę tego stanu rzeczy . Ale to może nastąpić , nie musi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do angrusza Re: Najgorsi pracodawcy/'liwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 09:43 Porównanie najniższych zarobków w Polsce do zarobków w Niemczech jest równie głupie jak ostatni wyskok idioty Kaczyńskiego o ilości mostów w Warszawie i Pradze. Nie dziwię się Kaczyńskiemu który chce wprowadzać komunistyczne zasady w gospodarce ( podatek karny za niską płacę itd...) ale angrusz ty, daruj sobie te propagandowe bzdury bo to żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomil olsztyn k r a f t p o l IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 11:57 rośnie brzuch (7miesiac ciazy to malo) rośnie dupa (chociaz portki opadaja systematycznie) i poczucie ze jestem kims - poczekaj jeszcze poczekaj znowu ci pracownicy kufel obijum Odpowiedz Link Zgłoś
orlikow Re: Najgorsi pracodawcy 16.02.11, 19:22 Najbardziej wykorzystywane są kobiety obojetnie gdzie pracują najgorsze jest krawiectwo i dziewiarstwo trzeba robić za trzech, a pensja najmarniejsza ,musisz znac prace na wszystkich stanowiskach bo gdy ktos odejdzie musisz zrobic z a niego i siebie,przecież to imperializm ustroj przemocy, tak samo jest w dużych sklepach nie masz chwili wytchnienia, i tak bedzie zawsze, maszyny zastapiły ludzi, dawniej jeden autobus mpk obsługiwało troje ludzi , kierowaca, pomocnik i konduktorka, teraz mówią ze było bezrobocie ukryte, ale wszyscy mieli prace a to ona jest najważniejsza, szkoda ze wałęsowcy wam o tym wczesniej nie powiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do orlokow Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.play-internet.pl 12.03.11, 10:51 Podejrzewam ,że masz ponad 80 lat i zaburzenia głowy-podaj kiedy autobusy mpk obsługiwało ; kierowca -pomocnik -konduktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.dynamic.mnet-online.de 12.03.11, 12:41 jest wielu wyzyskiwaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.11, 19:05 Ktoś napisze jakimi pracodawcami są korporacje zagraniczne ? Markety np ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.net.stream.pl 26.09.11, 16:04 Gold Innvestment z ul Katedralnej 8( - nowa nazwa wlaściciel p. HADA z żoną) ostrzegam -zatrudniają i każą podpisywać weksel zabezpieczający a jak się ktoś zwalnia lub sami zwalniają to dają bezpodstawnie go do wykupu. Znany mi przypadek że zamiast prawdziwego weksla oddali babce kolorową kserokopię BĘDĄ MIELI WIELE SPRAW Z TEGO TYTUŁU Odpowiedz Link Zgłoś
kingamatlak Re: Najgorsi pracodawcy 10.11.12, 00:33 Ja rowniez mam problemy z Hadą , prosze o kontakt tel:660 354 969 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chieny Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.alfanet24.pl 08.10.11, 15:04 OBI wyzyskiwacze wszystkiego. Jak wstąpisz do związku to cię nie pogłaskają oj nie. tylko ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedne kobitki Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.204.51.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 16:54 Ztego co załapałem ,większośc wpisów jest od panów ,wydaje się że kobitki też lekko nie mają ale po robocie coś innego robia tz.domówka wiec nic nie piszą.Pozdrawiam i mam nadzieje że się coś pozmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Najgorsi pracodawcy IP: 213.76.167.* 04.11.11, 19:20 a może lepiej post pt: "Najlepsi pracodawcy" będzie po prostu szybciej i mniej do napisania..... Ciekawe czy jest tak naprawdę ktoś kto jest zadowolony ze swojej pracy.... ale tak naprawdę... zadowolony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dun Re: Najgorsi pracodawcy IP: 91.210.242.* 04.11.11, 19:26 Oczywiście, że nie. Bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.11, 09:09 forum.gazeta.pl/forum/w,23,100111882,100111882,drukarnia_wielkoformatowa_agilamedia_czestochowa.html Teraz nazwa AMM Design ul. Ogrodowa 512 962 583 508 673 916 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.11, 10:04 to pawel klekowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 11:14 euro net z o.o. najgorsza sieć handlowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik agila Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.apus-net.pl 22.11.11, 15:59 Kto zna Pawła Klekowskiego, proszę o opinie na temat oszustw tego Pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.151.174.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.11.11, 08:02 kto Ci się odezwie, jak nikogo nie chciał rejestrować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik agila Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.apus-net.pl 26.11.11, 15:28 a co myślicie o prawowitym właścicielu agila - pani agnieszce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 22:46 poz.solidarnosc.czest.pl/index.php/aktualnosci/105-wylecialam-za-solidarnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.prenet.pl 28.09.12, 11:00 więc zaczne może od tego iż nigdzie się nie ulotniłem. Mieszkam na wyczerpach od ponad roku, firmę przeniosłem do m. piszecie najgorszy pracodawca, gdyby ten najgorszy pracodawca przeliczył wasze zawalenie roboty na pieniadze to byscie jeszcze to spłacali. Nie moja wina że urodziliscie się z pólmóxgiem....telefonu oraz emaila także nie zmieniłem. Łatwo tak bez karnie obrazac kogoś co a może cos o sobie np. Pani Justyna delikatnie mówiąc zpieprzyła tyle druków ile dostąła do zaprojektowania, pani monika najchetniej wskoczyłavby tylko do łózka szefa i za to pobierała gaze....tyle cholerne ćwoki. Najpierw trzeba cos umiec aby móc domagac się pieniedzy. ja niestety za wszystkie wasze błedfy zapłaciłem. nikt mnie nie pytał jak??? żegnam tchórze. został wam tylko internet!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer4r Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.159.63.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.09.12, 12:53 zpieprzyła się pisze przez S- będzie spieprzyła, półmózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyruyitui Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.158.191.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.10.12, 10:08 ie mieszkasz na wyczerpach, ukrywasz się przed wierzycielami na kopernika, firme do M.???? co to jest m.????n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhgfrhg Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.158.191.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.10.12, 10:10 a pani monika to ma coś z głową, żeby takiemu oblesiowi jak ty wskakiwać do łóżka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.159.179.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.10.12, 01:18 Wypowiedź idealnie podsumowująca człowieka. Jakby miał choć trochę honoru i klasy to nawet nie śmiałby tutaj czegokolwiek napisać, co dopiero rzucać wyzwiskami. Cóż, na takich się pracowników zasługuje jakim się jest pracodawcą. A płacić to dopiero Pan zacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.133.253.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.10.12, 05:57 popieram przedmówcę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezi Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.130.245.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.10.12, 23:49 i kto tu jest tchórzem, tchórzu? sam ukrywasz się przed wierzycielami niczym częstochowski prezes amber gold i podobnie skończysz, to tylko kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezi Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.130.245.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.10.12, 00:04 jak takie z ciebie kozak to podaj obecny adres prowadzenia działalności. tchórz bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz K. Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.12, 11:36 Popieram post Pawła! Znam go długi czas i nie jest on likiem w zakresie reklamy.! Jest on dość długo na rynku reklamowym... Nie jeden z was nie ma nawet pojęcia co znaczy słowo "REKLAMA", niektórym penie ten długi wyraz kojarzy się z Reklamą w TV lub reklamą Google... Większość z was ma się za dorosłych ludzi, tylko jest pewna różnica między dzieckiem a dorosłym człowiekiem natomiast dorośli ludzie ponoszą konsekwencje za swoje czyny a za dzieci konsekwencje ponoszą rodzice, tak było w przypadku Pawła to on ponosił konsekwencje za was a nie wy. Dlatego te brednie, które wypisujecie na tym forum są nie uzasadnione przez was a co do osoby Pana Pawła nie mam żadnych zastrzeżeń. Ile razy potrzebowałem pomocy tyla razy ją otrzymałem.... Dlatego zastanówcie się co piszecie... Bez poważania, Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytrjyjr Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.133.229.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.10.12, 16:47 Panie Pawle, czemu pan udaje jekiegoś Mateusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.146.218.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.10.12, 00:13 Żałosne. Klekowski, skoro jesteś dorosły to może poniesiesz konsekwencje sam za siebie i zapłacisz ukradzione pensje i niezapłacone czynsze. Sam zatrudniałeś ludzi, nikt nie robił tego za Ciebie więc jesteś sam sobie winien. Z resztą, z czym do ludzi? Oczekujesz, że za kieszonkowe bez umowy ktoś będzie się starał? Wolne żarty. Najpierw to przyjmij ludzi uczciwie, zaproponuj godną pensję i wtedy będziesz mieć prawo wymagać i gnać ludzi po 14 godzin. To jest niepojęte, że w ogóle ktokolwiek do Ciebie przychodzi. A jeszcze bardziej niepojęte jest, że będąc takim błaznem masz czelność tutaj cokolwiek napisać. W ogóle to niepotrzebnie zdzieram język, bo sam tutaj pisząc publicznie się zdyskredytowałeś, samemu sobie wystawiając właściwy wizerunek. Tacy ludzie nie powinni mieć żadnego prawa prowadzenia jakiegokolwiek interesu, podobnie co osławiony prezes Amber Gold - panowie po trzydziestce uważający się za cwaniaków, a tak na prawdę niedojrzałe szczyle wychowane na marketingu i zarządzaniu, którzy są robactwem dzisiejszego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.146.218.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.10.12, 00:24 A jeśli masz choć trochę oleju w głowie to nie piśniesz tu już nawet słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czorny Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.128.110.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.12.12, 20:09 "Popieram post Pawła! Znam go długi czas i nie jest on likiem w zakresie reklamy.! Jest on dość długo na rynku reklamowym... Nie jeden z was nie ma nawet pojęcia co znaczy słowo "REKLAMA", niektórym penie ten długi wyraz kojarzy się z Reklamą w TV lub reklamą Google..." Wow, ale żeś się pochwalił! Ch...a ludzi obchodzi jak robisz reklamę błaźnie, tak to możesz bajerować klientów, których skubiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.157.125.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.10.13, 06:38 alez jest likiem w zakresie reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm1 Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de 22.09.13, 10:11 Ty jesteś chory! w kosmosie może dali by ci radę. Wiesz że zostałeś wypuszczony z "lampy Alladyna" bo inaczej gnił byś dalej w Hiszpanii jako ten,.... ludż. żałosny jesteś jako człowiek. chłopie siejesz samo zło, ten co urwie ci kiedyś to do sikania, powinien dostać nagrodę. Cześć Pawełku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.olenki.trustnet.pl 23.09.13, 10:01 właś po poziomie wpisu wszystko widać. naucz sie co to jest argument, wtedy podyskutujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.136.150.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.10.13, 14:40 a ty się naucz co to jest nakaz zapłaty palancie Odpowiedz Link Zgłoś
hyuwf Re: Najgorsi pracodawcy 22.02.15, 01:30 Dalsze informacje na temat pawła klekowskiego. Nowy numer: 506 307 032 Występuje też tutaj: dastudio.pl/reklama/kontakt/ Adres: Ikara 157, częstochowa www.reklama.pl/firma/amm-design,5881,kontakt Adres: kontkiewicza 15/12 42-200, częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.151.164.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.04.12, 04:40 Radzę trzymać się z daleka od tego pracodawcy. Nie liczcie na umowę, wynagrodzenie bardziej niż marne za harówkę dookoła zegara, a ostatniej pensji i tak nie zobaczycie. Z resztą co tu dużo gadać, gość figuruje w Krajowym Rejestrze Długów na kwotę ponad 50 tysięcy, ale na leasing dwóch samochodów forsa jest - chyba więcej mówić nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meh Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.156.30.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.04.12, 17:26 przypomnijmy dane delikwenta AMM DESIGN Paweł Klekowski ul. Ogrodowa 66B 42-202 Częstochowa NIP: 9490920409 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.135.49.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.09.12, 08:47 nowy telefon: 884988659 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.apus-net.pl 25.04.12, 11:20 na ogrodowej tego pana już nie ma, ulotnił się prawdopodobnie, pracowałeś u niego???? Może wiesz czym się teraz zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.144.146.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.05.12, 18:47 Ulotnił się? Nic dziwnego, typowy ruch dla oszusta. Niestety nie mam żadnych dodatkowych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.144.146.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.05.12, 18:56 Jeśli chcesz ze mną porozmawiać to napisz na zlafirma@o2.pl co chcesz wiedzieć i jaki masz zamiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hguyfytf Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.183.155.255.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.09.12, 10:43 nadal szuka jeleni - uwaga na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.cdma.centertel.pl 23.08.12, 00:03 Zgadzam się w 100% w sprawie Pawła Klekowskiego, nikomu nie płaci, z tego co wiem nie płaci ani pracownikom, a już na pewno nie zobaczycie kasy za ostatni przepracowany miesiąc, ani za czynsze, dlatego ciągle go wywalają z lokali! Klekowski potrafi tylko mydlić oczy! Pracowałam u niego więc wiem, pracowników fizycznych, monterów poniża kiedy tylko się da a sam nie potrafi obsłużyć prostej drukarki! Oszust jakich mało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.olenki.trustnet.pl 23.07.13, 22:28 całe mnostwo osob cie popiera idiotko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hyuwf Re: Najgorsi pracodawcy 22.02.15, 01:23 Dalsze informację na temat klekowskiego. Nowy numer: 506 307 032 Występuje też tutaj: dastudio.pl/reklama/kontakt/ Adres: kontkiewicza 15/12 42-200, częstochowa www.reklama.pl/firma/amm-design,5881,kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.apus-net.pl 22.11.11, 15:51 kim jest xxx, proszę aby ktoś odezwał się w tym temacie, mam doswiadczenie z Pawłem K., amm design, poszukuję osób, które oszukał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 16:30 Prosił bym o kontakt także jestem poszkodowany :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 15:21 ja , u jednego pracodawcy 20 lat , bez dnia zwolnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.204.95.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 15:34 Najgorsza i najniemilsza jest suka z Sobieskiego salon fryzjerski trendi ,co za chłam i prostota ,omijajcie dziw..ke z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykl Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 16:10 To samo można powiedzieć o tobie, odnosząc się do twojej wulgarnej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.204.119.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 16:15 A ty co kolejny jej żonaty popychacz ?WON jak pojęcia o danym temacie nie masz wsioku z..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykl Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.204.119.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 16:20 to dlaczego nie napisałaś że pani Kasia z Sobieskiego bez majtak chodzi ,teraz wiem o kim mowa]ojjojjoj, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy "rykl" Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 16:36 Edyto nie pisz do mnie i o mnie w tak wulgarny sposób bo w tym momęcie ośmieszasz siebie. Twój wulgaryzm swiadczy o tobie i kim jesteś, chcesz szacunku? Zacznij od siebie. Lecz gdy dalej bedziesz "jęczeć" nie mogąc wysłowic się swobodnie przy tym używając języka powszechnie uznawanego za ordynarny, to nielicz na wyrozumiałość i poszanowanie. PS Gdybym to ja zatrudniał takiego pracownika jak ty, to w pierwszej kolejności staciłabyś pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykl Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 16:40 Ach i jeszcze jedno, nie podpisuj się moim nickiem, jakoby był to mój wpis. Jesteś żałosna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykl Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.204.98.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 17:02 Przepraszam ale poniosło zaraz ide na msze i to wszystko na spowiedniku opowiem ,zapomniałem dzisiaj leki wziąsc bo mój serial Klan taki ciekawy przepraszam wszystkich dotkniętych ,obiecuje poprawe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.204.92.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 16:44 spadaj buraku ,inteligeny inaczej tipsy francy piłuj i gorzałke stawiaj Kasia to kocha powodzenia żegnam śmieciu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykl Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 17:23 Po pierwsze, tak to sobie możesz mówić do swojego ojca lub matki, o ile sobie na to pozwolą. A myślę, że tak bo od kogoś te wzorce musiałaś zaszczepić. Po drugie, nie umoralniaj "Kasi", dzisiaj każdy żyje jak chce pod warunkiem, że w żaden sposób nie krzywdzi współobywateli psychicznie czy tez fizycznie. Po trzecie, jesteś idealnym przykładem polskiego wykfalifikowanego robotnika. Bravo za ten przykład, który ukazuje dlaczego "ludzie" twojego pokroju nie mogą zarządzac. Jeszcze raz bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.181.149.162.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.11, 12:29 Katarzyna Idzikowska salon fryzur ul .Sobieskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do poprzedniczki Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.147.86.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.12.11, 14:14 Przyznaje ,masz 100% -racji.No coż Kaśka z Trendy na Sobieskiego to niesamowita chamica i bezczel!Wczesniej jechała na szczocie w Makro.potem jako dziunia poznała frajera i razem firme otworzyli.Koń by się uśmiał p.K. zkończyła czterogodzinny kurs i zaczeła szefowac .Omijajcie z daleko.Konował i dorobkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assa Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.11, 15:48 A ty przestań odpowiadać na swoję wpisy! Druga sprawa, nie używaj słów, ktorych znaczenia nie znasz, żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iżyk Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.180.181.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.11, 16:15 .....ups.....to o mni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 29.12.11, 16:56 Wszystkich pokrzywdzonych w jakikolwiek sposób przez pracodawce zapraszam do biura Solidarności ul. Łódzka 8/12. Sama miałam nie miłą sytuację z właścicielem stacji benzynowej i bardzo mi pomogli, a szef zapamięta mnie do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dream Re: Najgorsi pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.12, 00:36 Ja jestem zadowolony ze swojego szefa, sam sobie nim jestem, na nikogo nie musze sie denerwować i wyzywać, sam zapieprzam i wiem za co, ludzie macie problem ze swoimi pracodawcami to sami spróbujcie na własny rachunek, zobaczycie jaki to "łatwy" chleb i do nikogo nie będziecie mieć żalu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony z p. Marzyciel się znalazł !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 07:48 Nie opowiadaj bajek, bo wszyscy wiemy, że najlepiej być na "swoim". Jednak nie możemy wszyscy prowadzić biznesu, bo KTO WTEDY BĘDZIE NA NAS ZASUWAŁ. Ja mam ponad 200 godzin pracy w miesiącu i 3300,00- na rękę czyli 15,00- na godzinę. Jak żyć za takie "grosiki" - powiedzcie sami !!! ( pierd...le - zwalniam się od pierwszego ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licho Re: Marzyciel się znalazł !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.12, 11:21 Niezadowolony jeżeli uważasz ,że najlepiej jest na swoim to poprostu spróbuj , Moim zdaniem najlepiej jest mieć pól etetu i resztę na swoim ! Bo stały dochód ,a ty placisz tylko składkę zdrowotną I aby się przekonać zatrudnij chociaż jednego pracownika ,który zasuwał by na ciebie . Po roku porozmawiamy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licho000000000000 Re: Marzyciel się znalazł !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.12, 11:22 Niezadowolony jeżeli uważasz ,że najlepiej jest na swoim to poprostu spróbuj , Moim zdaniem najlepiej jest mieć pól etetu i resztę na swoim ! Bo stały dochód ,a ty placisz tylko składkę zdrowotną I aby się przekonać zatrudnij chociaż jednego pracownika ,który zasuwał by na ciebie . Po roku porozmawiamy !!!?@?#?$? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony z p. Re: Marzyciel się znalazł !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.12, 13:31 Byłem na "swoim" wiele lat, miałem takich 15 co zasuwali, do dziś dnia złego słowa na mnie nie powiedzą, bo byłem za dobry dla ludzi - - i dlatego nie wyszło, trzeba było zamknąć. A TERAZ MUSZĘ JA ZASUWAĆ NA KOGOŚ ZA TE MARNE 3300,00 ZŁ NA RĘKĘ Do du.py - to wszystko. Do pierwszego nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Marzyciel się znalazł !!! IP: *.prenet.pl 16.03.12, 00:13 No fakt, że z takim stażem pracy 3,300zł to mało, ale nic nie stoi na przeszkodzie by podnieść kwalifikacje i zarabiać więcej. Nie każdy musi pracować za grosze. Wystarczy trochę się wziąć za siebie... A na swoim nie zawsze jest lepiej. Do tego nie każdy się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
bylyniewolnik Re: Najgorsi pracodawcy 02.06.13, 19:09 firma instalacje elektryczne Ciaszkiewicz B. Nie płaci za urlopy ,chorobowe ,wysyła na urlopy bezpłatne bez zgody pracownika,brak socjalu.Pracowałem tam, szkoda mi tylko tych którzy zostali.Kiedys jak pan C.B. prowadził firme sam wszystko było ok. Syn zmarnuje jego cały dorobek bo niema pojecia o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś