nan-ny 18.10.08, 21:56 gdzie moge w miare tanio kupic nakladke na parapet wewnetrzny? albo moze ktos swoj stary parapet jakos odnowil? i w jaki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: nakładki na parapet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 14:06 Słyszałam, że na Bór jest producent. Ja swój parapet odnowiłam okleiną samoprzylepną. Mam już 5 lat i jest ok. Na pewno taniej aniżeli nakładka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Pablo Re: nakładki na parapet IP: 217.98.39.* 20.10.08, 10:07 Plastikowe nakładki na parapet kupisz przy ul. Głównej (nie znam dokładnie adresu ale trafisz bez problemu - jadąc w kierunku Blachowni musisz skręcić w lewo przez tory kolejowe na wysokości firmy DOMEX - firma ma siedzibę w takim niewysokim budynku obitym białym sidingiem z czarnymi napisami). Mają pełen asortyment nakładek - od białych po takie ze strukturą drewna. Kupowałem u nich białą nakładkę na parapet o wymiarach 155 cm x 32 cm z "zaślepkami" - koszt 105 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: nakładki na parapet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 11:21 jeszcze tańsze nakładki są na ul. krótkiej 13 Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: nakładki na parapet 18.02.09, 13:31 A nie lepiej samemu coś z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
olga11119 Re: nakładki na parapet 18.02.09, 13:39 Ja mam nakładke na parepet i jest naprawde swietna. Założyłam ja gdy wymienialam okno. Zapłacilam ok 100 zl ,dokladnie nie pamietam. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olga11119 Re: nakładki na parapet 18.02.09, 13:40 Zamawiałam na ul Waszyngtona jest duzy wybor i nie drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on dobra rada!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 14:49 jesli zdecydujesz się na nakładki na parapet to jesli będą montowane na klej to w momencie klejenia nalezy położyć coś bardzo ciężkiego aby dobrze związało. nie wszyscy montujący o tym pamiętają i później kijowo to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Re: nakładki na parapet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 09:37 Witam. Odświeżam temat dotyczący nakładek na parapet. Czy wymienione powyżej adresy (Krótka, Główna) są aktualne, może pojawił się jakiś nowy sklep gdzie sprzedawany jest taki asortyment w rozsądnych cenach? Odpowiedz Link Zgłoś