Dodaj do ulubionych

Pytania o opny zimowe

08.11.08, 20:38
Witam!
Musze kupic opony zimowe, ale chodzi mi o używane. Czy ktos wie gdzie w
Częstochowie lub okolicach moge znalesc taki punkt (tak zeby móc zobaczyć).

Dzieki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: Pytania o opny zimowe IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.08, 20:47
      W Częstochowie drożyzna. Jedź do Radomska
      • edej Re: Pytania o opny zimowe 08.11.08, 20:51
        A dokładniej gdzie.Może podasz ulice lub nazwe firmy
    • Gość: xedos Re: Pytania o opny zimowe IP: *.realestate.net.pl 08.11.08, 21:04
      Kolego, podjedź do Tarmagu na Piotrkowskiej. Dużo i w miarę tanio. Sam sobie
      wybierasz i daja miesiąc (chyba) gwarancji. Kilka razy u nich kupowałem i
      problemów nie było. Obecnie mam nietypowy rozmiar więc tylko nowe. Pozdrawiam.
      • Gość: ... Re: Pytania o opny zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 21:35
        ...tetmajera,krucza,gilowa,...
        • Gość: bywalec Re: Pytania o opny zimowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 00:17
          Polecam Artmet na Gilowej 12
          • Gość: D Re: Pytania o opny zimowe IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.08, 10:28
            Opony zimowe tylko nowe. Sam sie juz przekonalem ze dobrych opon nikt nie oddaje
            Juz raz mialem takie dobre uzywki, dobrej firmy i co jak jedna sciaga to druga bije albo sa zrobione z takiej gumy ktora sie slizga po lekko wilgotnym asfalcie hmm nie mowiac juz o blocie posniegowym. Jesli jezdzisz jakims zlomem to sobie kup uzywki a jesli masz fajna bryke to popelniasz wielki blad !!!!
    • Gość: drożdżówka Re: Pytania o opny zimowe IP: *.gprs.plus.pl 09.11.08, 12:28
      a poszukaj na oponeo.pl. Może znajdziesz swój rozmiar w promocyjnej
      cenie. A co nowe to zawsze nowe.
    • Gość: olo Re: Pytania o opny zimowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 09:24
      Auto serwis przed Konopiskami, 12 km od czwy miejscowosc Wygoda duzy
      wybór opon nowych i uzywek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka