wie-lka 19.11.08, 00:24 hej czy w naszym miescie znajduje sie jakis sklep w fajnymi ciuchami w rozmiarach XXl i XXXL - i nie mam tu na mysli stoiska tylu dla obszernych jak np. w TESCO , bo tam już takie same ciocino-babcine fatalaszki są :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.glas-b-1.access.uk.tiscali.com 19.11.08, 03:01 Wydaje mi się, że w pawilonie przy ul. Strażackiej (koło fotografa) jest taki sklep.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 08:03 Na Rocha jest sklep z "większymi" rozmiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 19.11.08, 08:04 u ciucholandach są takie ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalaa Re: rozmiary XXL XXXL IP: 80.50.168.* 19.11.08, 09:05 w I Aleji jest Lukas Bank , obok niego (jak parking) jest sklep "Modna XXL" dokładny adres Cz-wa AL.NMP I (róg Placu Daszyńskiego) Są tam świetne ciuchy i świetna obsługa! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justak1 Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 09:26 zajrzyj do sklepu na placu daszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diesel Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.2.141.243.tvksmp.pl 19.11.08, 10:27 ale odpowiedz niech cie to lepiej bylo napisac w czestochowie jest taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiel-ka Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:30 dzięki wiel-kie:)) za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duża Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:56 cześć ja też mam takie problemy i ubieram się albo w tesko ( na sklepie, naprawde są fajne ciuszki ) albo pod koł pzu są budy i tam jest fajny skle xxl. na daszyńskiego nic nie ma i na strażackiej też lipa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:22 Swoją drogą mocno się dziwie, że jeszcze żaden z "kulturalnych inaczej" forumowiczy nie stwierdzil, ze powinnyscie się odchudzac. Na forum czewy to rzadkosc. Próbowałyscie z katalogów wysyłkowych (bon prix, quelle) lub Allegro? czasem są naprawde swietne rzeczy po przyzwoitych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:32 czasem nie da się schudnąć - np. z powodu choroby, lub przebytych chorób :( allegro super rzeczy faktycznie się trafiają, ale pewne stroje szczególnie dla większego rozmiaru lepiej przymierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigusia Re: rozmiary XXL XXXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:42 Polecam zakupy w BonPrix. www.bonprix.pl. Jakość bardzo dobra. Wybór fasonów i kolorów bardzo duży. Rozpiętość rozmiarów również (rozm. od 34 do 58). Nie ma problemów z wymianą na mniejszy/większy rozmiar. Płaci się przy odbiorze. Ceny - średnie, ale jakość jest OK. I to wszystko bez wychodzenia z domu, co jest ważne, jeśli ma się mało czasu na latanie po sklepach albo tego się nie lubi. Ważne jest to, że w BonPrix spodnie (np. dżinsy) mają 2-3 długości przy tym samym rozmiarze (dla kobiet niskich, tych średnich i tych bardzo wysokich), no i nie trzeba skracać czy martwić się, że za krótkie. Kupuję ubrania stamtąd od wielu lat dla całej rodziny. Od bielizny na butach i dodatkach kończąc. Odpowiedz Link Zgłoś