rolsys 27.11.08, 21:05 gdzie w Czestochowie mozna kupic w rozsądnej cenie chodzi, odpada Media bo tam nikt nie potrafi podpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jmk Re: nawigacja gps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:11 A moze masz telefon do którego mozesz wrzucić jakąś nawigację i tylko dokupić GPS-a i będzie Ci hulało? Chyba że jeździsz nałogowo i MUSISZ takie coś mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
rolsys Re: nawigacja gps 27.11.08, 21:23 duzo jezdze wiec potrzebny gps ogladalem nawet dzisiaj MIO 209 za 400zł w Media na alegro chodza do 300zł da mi ktos namiar czy w czewie moge taka kupic za taką kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: nawigacja gps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:48 Popatrz w sklepach internetowych a nie u tych którzy są tylko dla idiotów!- tam ani nie ma wyboru ani informacji dla nie zorientowanego klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defd Re: nawigacja gps IP: *.2.140.78.tvksmp.pl 27.11.08, 21:59 szukam wlasnie namiarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: nawigacja gps IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 22:07 na allegro jest firma dante z czewy. siedzibe maja na warszawskiej. jest tez sklep enterprise z larkiem, bardzo łatwo go przerobic na automape, sam mam gps z biedronki za 200zł i automapa chodzi bez problemu. Mam tez manta 060 tylko ze z allegro za 250zł. bateria trzyma 3h, ogladałem na nim filmy, mozna wrzucić tez fotki, muzyke i ebooki i bardzo łatwy w obsłudze. Obecnie gdy tylko wsiadam do auta z córka, gps zamienia sie w odtwarzacz bajek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: nawigacja gps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 22:51 wlasnie te larki i manty mozna tanio do 300zl kupic w supermarketach. Sprzet jak kolega pisze zupelnie wystarczajacy do uzytku z automapa. Odpowiedz Link Zgłoś
allegazeta.pl Re: nawigacja gps 15.12.08, 22:16 Gość portalu: sd napisał(a): > wlasnie te larki i manty mozna tanio do 300zl kupic w > supermarketach. Sprzet jak kolega pisze zupelnie wystarczajacy do > uzytku z automapa. Odnośnie larka to, przynajmniej mój egzemplarz, długo wyznacza alternatywną drogę, kiedy zjedziemy z wyznaczonej wcześniej, byćmoże zależy to od wersji wgranej mapy, a może procesor jest troszke za wolny. Jednak poza tym wart swojej ceny. Super, że odblokowany i można wgrać jaką się chce mapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: nawigacja gps IP: *.2.140.78.tvksmp.pl 28.11.08, 20:25 też szukam jakies namiary na sklepy w czestochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfg Re: nawigacja gps IP: *.centertel.pl 28.11.08, 22:34 tesz szukam podajcie namiary na jakis sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: nawigacja gps IP: 79.139.31.* 29.11.08, 09:14 koło basenu kb jest sklep gdzie sprzedają nawigacje i doradzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqw Re: nawigacja gps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 20:36 a co tobie do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: nawigacja gps IP: 213.199.204.* 03.12.08, 00:32 Częstochowa, ul. Poznańska 53, tel. 0601480848 sprzedają oraz na zyczenie montują nawigacje, radia, głosniury itp. Ceny OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: nawigacja gps IP: *.gprs.plus.pl 16.12.08, 07:07 Jeżdze zawodowo i uzywam nawigacji Blaupunkta z mapami Lucca. Kupisz je własnie w Media w dobrej cenie. Nawigacja porownywałem z innymi urzadzeniami w trasie i moge stwierdzic,ze moze poza Map&Guide wprowadza najminiej w maliny. Minusem jest brak dokładnych map takich krajów jak Ukraina,Rumunia czy Bułgaria ale posiadajac kod otrzymany przy zakupie aktualizujesz bezpłatnie mapy. Nie wymagaj od obsługi w Media czy w jakimkolwiek innym sklepie fachowej porady,ich zadaniem jest tylko sprzedac produkt a nie wykuwac na pamiec instrukcji kilkuset produktow i porownywac ich parametry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xedos Re: nawigacja gps IP: *.realestate.net.pl 17.12.08, 21:47 Ostatnio w jakiejś reklamie któregoś elektro marketu było Mio Moov ... za niecałe 300 zeta. Dokupujesz mu kartę 4gb, odblokowujesz i wrzucasz mapkę jaką chcesz (np. AutoMapa 5,2 ), odtwarzacz video, mp3, jpg i co tylko chcesz. Procek Samsunga 400 mhz gwarantuje szybkie działanie i jeszcze szybsze obliczanie trasy. Sprzęt dobry chociaż oryginalna MioMap jest do bani. Prowadzi dokładnie jak w tej reklamie -przez las do baru karaoke.( przynajmniej wersja V3,3).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: nawigacja gps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 10:47 Po pierwsze kup urządzenie które łatwo odblokujesz i zainstalujesz dowolną mapę np Automapa 5, a najlepiej kilka map które będą się uzupełniały. Co do map Lucca na blaupunkcie to strasznie słabe były, w automapie mam dosłownie nawet mój garaż wskazany i to w 3d. Co do komputerka blaupunkta nic nie moge mu zarzucić. Osobiście mam mediona PNA205 z automapa 5.0.5 i ,,śpię" za kółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kanaboid Re: nawigacja gps 10.03.09, 11:35 kanasystems.pl/ Nawigacje GARMIN. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś