bluegrazyna 12.12.08, 14:26 Kamieniczki na rogu Jasnogórskiej i Kościuszki /naprzeciwko Sanepidu / od kilku dni są rozbierane . Kto wie co powstanie na ich miejscu ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Ul.Jasnogórka IP: *.icis.pcz.pl 12.12.08, 16:29 To dobrze ze sa one rozbierane. Tam byla kompletna ruina. Na razie moze nic specjalnego nie powstanie tam, ale z czasem kto wie - to dobra lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curt cobain Re: Ul.Jasnogórka IP: 172.25.252.* 12.12.08, 16:37 pewnie przygotowuja teren pod wielka inwestycje...az sie prosi zeby postawic w tym miejscu jakis kosciol...lub ewentualnie pomnik, bo ta okolica jest uboga w pomniki. czas to zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Ul.Jasnogórka IP: *.icis.pcz.pl 12.12.08, 17:22 ee - daj sobie spokoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecik_dewastator Re: Ul.Jasnogórka 12.12.08, 20:03 A nie mialo byc tam jakies muzeum swego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Ul.Jasnogórka IP: *.icis.pcz.pl 12.12.08, 20:09 O zadnym muzeum tam nie slyszalem - muzeum Poswiatowskiej to troche dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkadius Re: Ul.Jasnogórka IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 12.12.08, 20:43 Tam będzie bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Re: Ul.Jasnogórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 23:23 Słyszałem, że mają tam postawić śmietnik historii gdzie będą składowani wszyscy byli radni i prezydenci miasta Częstochowa, po zakończeniu swoich kadencji. Szkoda, bo to taka fajna okolica. Proponowałbym raczej wysypisko w mniej atrakcyjnym miejscu. Np. w starych kamieniołomach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drożdżówka Re: Ul.Jasnogórka IP: *.gprs.plus.pl 13.12.08, 07:57 weź mnie nie strasz. Biuro mam niedaleko. Chyba będę się musiał przenieść gdze indziej....... Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Ul.Jasnogórka 14.12.08, 11:23 ja tez drożdzówka ,dlatego zastanawiam się co robic dalej ... Bo jeżeli będzie tam budowa ,to ...... Chyba jutro pójdę do UM .spytam sie czy wydali pozwolenie na budowę ..... Odpowiedz Link Zgłoś